GECOPAVO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GECOPAVO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 543.443.290

Publication

02/01/2014
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19001020*

NEERGELEGD ter GRIFFIE Eiex RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Bruce)

op: f 7 DEC. 2013-

x~v $tea Griffie

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : GECOPAVO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd. 8 december 2013 :

In het jaar tweeduizend en dertien

Op 8 december

Te De Haan

Om 10.00 uur, verklaren de ondergetekenden:

1. Mevrouw Geneviève COSTERS, wonende aan de Driftweg 7 VIA1 te 8420 De Haan

2. De heer Guillaume DEPAUW, wonende aan de Driftweg 7 V1A1 te 8420 De Haan

een Vennootschap onder Firma op te richten overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen en waarvan de statuten vastliggen als volgt:

STATUTEN

HOOFDSTUK I - BENAMING - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL -- DUUR

Artikel 1 - Benaming

De vennootschap onderfirma zal bestaan onder de benaming GECOPAVO.

Artikel 2 - Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8420 De Haan, Driftweg 7 V1A1,

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar elke andere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime..

Dit besluit dient in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt te worden en vermeld te worden in het vennootschapsdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank.

De vennootschap kan kantoren in België en in het buitenland vestigen in overeenstemming met de terzake geldende beroepsregelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

0543 443"29O

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

- Het verlenen van adviezen en diensten, in de ruimste zin, van medische, farmaceutische, financiële, technische, logistieke, commerciële of administratieve aard, zowel aan particulieren als aan bedrijven met inbegrip van zowel ofticina's als horeca-ondernemingen;

- in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en gemeen bestuur, expertises, schattingen en studies uitvoeren en verslagen afleveren

- Het verstrekken van adviezen en opleidingen inzake begeleiding, opleiding en training van gespecialiseerd technisch en commercieel personeel in het domein van de pharmaceutische, medische en aanverwante sectoren;

- Het verstrekken van managementadviezen en uitoefenen van consultancy-activiteiten In de meest ruime zin van het woord,

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrëchtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of van aard zijn dit te begunstigen.

Zij mag bij middel van inbreng, afstand, onderschrijving, deelneming, samensmelting, financiële tussenkomst, aankoop, verkoop of ruiling van alle roerende of onroerende goederen of op om het even welke manier belangen nemen In alle bestaande of toekomstige vennootschappen, ondernemingen of verenigingen zowel in België als in het buitenland, welke ook hun vorm weze.

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag leningen en kredietopeningen aangaan en toestaan.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, het verhuren en het oprichten van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland, alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan bevorderen.

Binnen het kader van de uitvoering van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap overgaan tot de verwerving, vervreemding, ruilen, huren en verhuren en andere verrichtingen betreffende roerende en onroerende goederen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van heden. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Alle handelingen die vanaf 1 november 2013 in naam of voor rekening van de vennootschap gesteld zouden zijn, worden overgenomen.

HOOFDSTUK ll - KAPITAAL- DEELBEWIJZEN

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de kapitaalrekeningen van ieder der vennoten. Het minimumkapitaal wordt vastgelegd op tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00), en is bij

e`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

oprichting volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door duizend gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

De inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap vormt het enige bewijs van eigendomsrecht in de vennootschap.

Er mag door de vennootschap geen enkele soort effecten worden gecreëerd onder welke benaming ook, die geen stortingen in geld of inbrengen in natura vertegenwoordigen.

Behoudens de hierna ingeschreven aandelen zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap, andere aandelen mogen uitgegeven worden bij unanieme beslissing van de algemene vergadering, die de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en op deze bedragen verschuldigde rente, zal bepalen.

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichten binnen de vastgestelde termijnen zullen ook zonder enige ingebrekestelling, gehouden zijn aan de vennootschap een rente te vergoeden van tien procent vanaf de datum van de eisbaarheid, onverminderd het recht voor de vennootschap, langs gerechtelijke weg de invordering van gans het schuldig gebleven saldo, of de ontbinding van de inschrijving te vervolgen, of het recht de vennoot die niet volstort uit te sluiten.

Artikel 6  Aandelen

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts mits voorafgaande schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen onder levenden of ingeval van overlijden en uitsluitend aan personen die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die als eigenaar van een aandeel kan worden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten verbonden aan een aandeel, met uitzondering van de rechten op uitkering van een dividend, schorsen, totdat één enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de vennootschap.

Artikel 7 - Aansprakelijkheid

Elk der vennoten zal te allen tijde, automatisch en zonder dat hieraan beperkingen kunnen worden opgelegd, hoofdelijk gehouden zijn tot de verbintenissen die door de vennootschap werden aangegaan.

De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft individueel. De professionele aansprakelijkheid van de vennootschap en van elk van de vennoten moet worden verzekerd.

De professionele verzekeringskosten zijn ten laste van de vennootschap.

HOOFDSTUK III  VENNOTEN

Artikel 8 - Vennoten

Volgende personen zijn vennoten van de vennootschap:

1.de oorspronkelijke oprichters; en

2.de andere natuurlijke personen (of hun vennootschappen) die als vennoten worden toegelaten overeenkomstig de beschikkingen van artikel 9, 1 ste lid hierna,

Artikel 9  Toelating

1.Een persoon kan slechts als vennoot toegelaten worden op voorwaarde dat zijn kandidaatstelling aanvaard wordt met unanimiteit der stemmen van de medevennoten. Kandidaat-vennoten dienen steeds de vereiste kwalificaties te hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering is niet gehouden, ingeval de aanvaarding wordt geweigerd, haar beslissing te rechtvaardigen.

2.De titel van vennoot komt persoonlijk toe aan elke vennoot en kan slechts conform artikel 6, lste lid overgedragen worden.

Artikel 10 - Ophouden der hoedanigheid van vennoot

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door,

(a) uittreding of terugneming,

(b) uitsluiting,

(c) overlijden,

(d) onbekwaamheidverkiaring, faillissement of kennelijk onvermogen.

Een vennoot mag slechts uittreden of terugnemen gedurende de eerste zes (6) maanden van het maatschappelijk jaar en mits hij daartoe de unanieme toestemming verkrijgt van de algemene vergadering.

De algemene vergadering mag de uittreding of de terugneming van aandelen weigeren ingeval de vennoot verplichtingen of lopende overeenkomsten heeft, indien door de uittreding of terugneming van aandelen het minimumkapitaal verhoogd met de niet-uitkeerbare reserves niet zou behouden blijven of indien door de uittreding of uitsluiting het aantal vennoten beneden de twee zou dalen.

Artikél 11  Uitsluiting

Iedere vennoot kan om gegronde redenen worden uitgesloten door de zaakvoerder. Bovendien kan de vennoot die de bepalingen van de statuten overtreedt, die weigert zich te onderwerpen aan de beslissingen van de zaakvoerder of van de algemene vergadering, die zijn verbintenissen tegenover de vennootschap niet naleeft, die aan de vennootschap enig nadeel berokkent, of die handelingen stelt die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap door de zaakvoerder uitgesloten worden, onverminderd het recht van de vennootschap tot het instellen van een vordering tot schadevergoeding.

Aangaande de vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd doet de zaakvoerder een met reden omkleed voorstel tot uitsluiting.

Dit voorstel tot uitsluiting wordt bij aangetekend schrijven aan de uit te sluiten vennoot ter kennis gebracht en hij wordt uitgenodigd om daarop binnen één maand na deze kennisgeving zijn schriftelijke opmerkingen ter kennis te brengen aan de zaakvoerder.

Indien hij daarom verzoekt in het schrijven dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot door de zaakvoerder worden gehoord.

Artikel 12 - Gevolgen van het ophouden van de hoedanigheid van vennoot

In geval van overlijden, faillissement, onbekwaamverklaring of kennelijk onvermogen van een vennoot of van ontbinding of faillissement van een vennoot-rechtspersoon worden de erfgenamen of de rechthebbenden niet als vennoot aanvaard, tenzij na een uitdrukkelijke en éénparige beslissing van de algemene vergadering,

De ontslagnemende, uitgesloten, overleden (in casu de erfgenamen), onbekwaamverklaarde, gefailleerde, in staat van kennelijk onvermogen verkerende vennoot, waarvan de hoedanigheid van vennoot in overeenstemming met de hierboven uiteengezette regels eindigt, heeft recht op de waarde van zijn aandelen, zoals deze waarde of afkoopprijs blijkt uit de cijfers van de door de algemene vergadering der vennoten goedgekeurde balans voor het laatste aflopend boekjaar,

De betaling ervan geschiedt in speciën, uiterlijk 6 maanden volgende op de goedkeuring van de balans. Geen uitkering van een scheidsaandeel kan gedaan worden indien daardoor het netto-actief van de vennootschap zou dalen beneden het bedrag van het in de statuten vermelde vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden,

Bij beëindiging van het lidmaatschap kunnen de vennoten, hun rechthebbenden of vertegenwoordigers de vereffening van de vennootschap niet vorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voormelde personen mogen geen maatregelen ter vrijwaring van hun rechten of van hun rechtsvoorgangers vorderen en hebben zich te houden aan de boekhouding van de vennootschap. Om geen enkele reden mogen de betrokken personen de zegels doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met bestuur van de vennootschap inlaten.

Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de maatschappelijke boeken en geschriften en bij de beslissingen van de algemene vergadering.

Bij overlijden, uittreding of uitzetting van een vennoot, wordt de vennootschap verdergezet tussen de orsesblijveniie vennoten.

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 13 - Bevoegdheden van de vergadering

De algemene vergadering der vennoten zal volgende bevoegdheden hebben:

1. de wijziging van de statuten;

2. de zaakvoerders verkiezen" en,ontslaan;

3. de vennootschap ontbinden;

4. de vennoten toelaten;

5. financieringsplannen op lange termijn goedkeuren;

6. de jaarrekeningen goedkeuren en beslissen over de winstverdeling;

7. de beslissing over de kwijting aan de zaakvoerder(s);

8. de verhoging of de vermindering van het door een vennoot ingebrachte kapitaal toelaten;

Artikel 14 - Vergaderingen

De jaarlijkse vergadering van de vennoten zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur op maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een nader in de oproeping aangeduide plaats.

Buitengewone algemene vergaderingen der vennoten mogen bijeengeroepen worden te allen tijde op verzoek van één vennoot.

Artikel 15 - Oproeping tot de vergaderingen

Elke vennoot wordt uiterlijk vijftien werkdagen vôôr elke vergadering schriftelijk uitgenodigd. Deze uitnodigingen zullen persoonlijk afgegeven worden, ofwel door de post, door middel van een telegram, telefax, e-mail of om het even welk ander verzendingsmiddel verzonden.worden.

De oproepingsbrieven zullen de volledige agen-+da's bevatten. Nochtans mag de vergadering over aangelegenheden, die niet in de agenda voorkomen, geldig beraadslagen en stemmen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan,

Artikel 16  Stemmen

Iedere vennoot die de volte rechten verbonden aan zijn aandelen kan uitoefenen zal het recht hebben elke vergadering der vennoten bij te wonen.

Elk aandeel heeft recht op een stem.

Behoudens de bepalingen van artikel 17 worden de beslissingen van de vennoten geldig genomen middels gewone meerderheid der stemmen,

Elke stemming van een vennoot mag persoonlijk worden uitgebracht, ofwel verzonden

worden door een gewone brief, door middel van een telegram, telefax, e-mail of om het even welk ander verzendingsmiddel.

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een stemming kan geldig worden uitgebracht door tussenkomst van een lasthebber of andere gevolmachtigde, die echter zelf de hoedanigheid van stemgerechtigd vennoot moet bezitten.

Artikel 17 - Modaliteiten van de stemming

Volgende beslissingen mogen slechts genomen worden, op voorwaarde dat zij schriftelijk goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen:

1. wijziging aan onderhavige statuten;

2_ de ontbinding van de vennootschap;

Artikel 18 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten worden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de vergadering.

ledere vergadering benoemt een secretaris.

Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen en/of de gedane benoemingen worden vermeld.

De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend.

HOOFDSTUK V  BEHEER

Artikel 19  bestuur - vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere vennoten, hiertoe verkozen door de algemene vergadering. De zaakvoerder oefent zijn mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

De zaakvoerder is belast met het algemeen beheer van de vennootschap.

De zaakvoerder kan alleen de vennootschap vertegenwoordigen tegen over derden.

Artikel 20  controlebevoegdheid

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoek- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen aile documenten en geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK VI - FINANCIELE BEPALINGEN

Artikel 21 - Boekjaar

Het boekjaar begint elk jaar op 1 (één) januari en eindigt op 31 (éénendertig) december van dat jaar.

Artikel 22 Jaarrekeningen

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks op éénendertig december opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen en zullen tenminste vijftien (15) dagen voor de datum van de jaarlijkse vergadering der vennoten beschikbaar zijn.

Artikel 23  Winsten

Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële-, uitzonderlijke- en belastingskosten vormt het zuivere resultaat.

De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uit te keren bedragen worden onder de algemene kosten geboekt. Deze bezoldigingen vereisen de goedkeuring van de algemene vergadering. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van het saldo van de winst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK VII  ONTBINDING

Artikel 24  Ontbinding

Overeenkomstig artikel 18, zal de vennootschap ontbonden mogen worden bij een beslissing genomen met eenparigheid van stemmen.

De vergadering der vennoten zal een persoon aanduiden die als vereffenaar zal optreden. De vereffenaar dient bij de vereffening te handelen conform de wettelijke bepalingen terzake.

Na alle schulden van de vennootschap te hebben betaald en aan al haar verplichtingen te hebben voldaan, zullen de vereffenaars de overblijvende gelden verdelen volgens de schriftelijke instructies van de vergadering van de vennoten.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een vennoot.

Bij de ontbinding van de vennootschap geschiedt de verdeling van de dossiers uitsluitend volgens de wens van de cliënten.

Artikel 25  Toepasselijke bepalingen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Inschrijvingen

De ondergetekenden, oprichters van de vennootschap, erkennen en bevestigen dat de aandelen die het minimum  maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zonder vermelding van hun nominale waarde werden ingeschreven als volgt:

" Door Geneviève COSTERS, voornoemd, die inbreng doet van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00), voor vijfhonderd aandelen.

" door Guillame DEPAUW, voornoemd, die inbreng doet van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00), voor vijfhonderd aandelen.

Aldus wordt het maatschappelijk kapitaal bij de oprichting vertegenwoordigd door duizend aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

De inschrijvers, verklaren dat alle aandelen waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort. In bijlage tot onderliggende oprichtingsakte wordt een bankattest gevoegd waaruit de voormelde stortingen ontegensprekelijk blijken. De vennootschap beschikt derhalve uit dien hooide vanaf heden over een bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00).

B.Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van de datum van oprichting tot en met 31 december 2014.

C.Eerste gewone algemene vergadering van vennoten

De eerste gewone algemene vergadering van vennoten zal plaatsvinden in het kalenderjaar 2015.

D.Benoeming van de zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt mevrouw Geneviève COSTERS, voornoemd, als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap.

Het mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist,

Volmacht

De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerder stellen als bijzonder gevolmachtigde aan de CVBA Ernst & Young Fiduciaire niet maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, en ondememingsnummer 0430.543.012 RPR Brussel en kantoorhoudend te 8200 Sint Andries, Gistelse Steenweg 300, alsook haar aangestelden en bedienden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake de inschrijving en wijziging bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en rechtbank van koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

E.Kennisgevingen

Aile officiële kennisgevingen zullen aan de vennoten worden overgemaakt, hetzij door gewone post, hetzij door middel van een telex, telegram, telegraaf of om het even welk ander verzendingsmiddel op het adres van de maatschappelijke zetel van de vennootschap,

Tegelijk hierbij neergelegd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Bankattest

Geneviève Costers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GECOPAVO

Adresse
DRIFTWEG 7 - V1A1 8420 DE HAAN

Code postal : 8420
Localité : DE HAAN
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande