GEERT BOUCKAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEERT BOUCKAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.717.520

Publication

09/04/2014
ÿþ i.' L1°tl W°rG 11.1

II, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iuuuiiuiii~iui

*160770 9*

ID

i

V9t2Cileuregt« ro; tereemi Wei

reohtba7k van koophandel

gge  afcleljn" Oostenae

rp 2 $ !MARI 204

an Pr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0440.717.520

Benaming

(voluit) : GEERT BOUCKAERT

(verkort)

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Kortemarkstraat 234

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van. de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op, zesentwintig maart tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GEERT BOUCKAERT, met zetel te 8820 Torhout, Kortemarkstraat 234, ingeschreven in het rechtspersonenregister' onder nummer 0440.717.520, B.T.W. nummer BE 440.717.520.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1, De vergadering besluit een tussentijds dividend toe te kennen aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag van honderdvijfentachtigduizend Euro (185.000,00 ¬ ).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de aandeelhouders een schuldvordering heben op de vennootschap ten belope van het tussentijds dividend en dit als volgt

- aan de voornoemde heer Geert BOUCKAERT werd een bruto bedrag toegekend van in totaal honderdtweeëntachtigduizend vijfhonderddrieëndertig Euro (182.533,00 ¬ );

- aan voornoemde mevrouw Marina TANGHE werd een bruto bedrag toegekend van in totaal tweeduizend vierhonderdzevenenzestig Euro (2.467,00 ¬ ).

De aandeelhouders verklaren daarop deze schuldvordering onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de verschuldigde roerende voorheffing ten bedrag van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

2. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato éénentwintig maart tweeduizend en veertien, en van de bedrijfsrevisor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 9051 Sint-penijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, alhier vertegenwoordigd door mevrouw Ann VAN VLAENDEREN, bedrijfsrevisor, de dato vierentwintig maart tweeduizend en veertien, aangezien alle aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit; tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Geert Bouckaert BVBA, met maatschappelijke zetel te Kortemarkstraat 234, 8820 Torhout en. met ondememingsnummer BE 0440.717.520  RPR Oostende,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

o de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij Geert Bouckaert BVBA middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten ten gevolge van de geplande dividenduitkering ten bedrage van 185.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing of netto 166.500,00 EUR, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen;

o de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de, Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is, voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door; de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P rh. fJ t,

° dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 166.500,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 166.500,00 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 1.430 nieuwe aandelen van Geert Bouckaert BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, met een uitgifteprijs van 116,24 EUR per aandeel. De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

1. Het verschil tussen de uitgifteprijs van 116,24 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 24,80 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 131.036,00 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies.

2. Door de inbreng in natura zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 35,464,00 EUR (1,430 nieuwe aandelen * 24,80 EUR fractiewaarde per aandeel), om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 54.064,00 EUR.

3. Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 54.064,00 EUR tot 185.100,00 EUR.

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 1.411 nieuwe aandelen aan de heer Geert Bouckaert;

-19 nieuwe aandelen aan mevrouw Marina Tanghe.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 166.500,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 185.100,00 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten die wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld."

3. De vergadering besluit daarop het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van vijfendertigduizend vierhonderdvierenzestig Euro (35.464,00 ¬ ), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) op vierenvijftigduizend en vierenzestig Euro (54.064,00 ¬ ), door inbreng in natura en door de uitgifte van duizend vierhonderddertig (1.430) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale uitgifteprijs van honderdzesenzestigduizend vijfhonderd Euro (166.500,00 ¬ ), inbegrepen een globale uitgiftepremie van honderdéénendertigduizend en zesendertig Euro (131.036,00 ¬ ), die zal geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, en In de winsten delen vanaf het lopende boekjaar pro rata temporis.

4.Onmiddelijk verklaren de bestaande aandeelhouders hun schuldvordering die zij ten laste hebben van de vennootschap ten bedrage van honderdzesenzestigduizend vijfhonderd Euro (166.500,00 ¬ ) in zelfde vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan de bestaande aandeelhouders, die aanvaarden, duizend vierhonderddertig (1.430) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend, volledig volstort.

Aldus stellen alle leden van de vergadering vast dat op alle duizend vierhonderddertig (1.430) nieuwe aandelen ingeschreven werd voor een globale prijs van honderdzesenzestigduizend vijfhonderd Euro (166.500,00 ¬ ), inbegrepen een globale uitgiftepremie van honderdéénendertigduizend en zesendertig Euro (131.036,00 ¬ ), die zal geboekt worden op een bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

5. De vergadering besluit daarop het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van honderdéénendertigduizend en zesendertig Euro (131.036,00 ¬ ), om het te brengen van vierenvijftigduizend en vierenzestig Euro (54.064,00 ¬ ) op honderdvijfentachtigduizend honderd Euro (185.100,00 ¬ ), door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" tot beloop van gezegd bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

6. De vergadering besluit daarop artikel 5 van de statuten van de vennootschap te vervangen door de volgende tekst, om het in overeenstemming te brengen met voorgezegde kapitaalverhoging

"Artikel 5. - KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDVIJFENTACHTIGDUIZEND HONDERD EURO (185.100,00 EUR). Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/tweeduizend honderdtachtigste (112.i80ste) van het kapitaal vertegenwoor'digen."

7. De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

8. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

o-4-)

0,

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UIl-TREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

4 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, bijzonder verslag van de zaakvoeder, bijzonder

verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/11/2013 : OO047298
05/11/2012 : OO047298
28/10/2011 : OO047298
03/11/2010 : OO047298
01/12/2009 : OO047298
16/10/2008 : OO047298
22/10/2007 : OO047298
16/10/2006 : OO047298
01/12/2005 : OO047298
26/11/2004 : OO047298
21/01/2004 : OO047298
12/12/2003 : OO047298
20/11/2002 : OO047298
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 26.09.2015, NGL 30.10.2015 15660-0298-013
16/11/2000 : OO047298
22/12/1999 : OO047298
23/05/1990 : OOA3355

Coordonnées
GEERT BOUCKAERT

Adresse
KORTEMARKSTRAAT 234 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande