GEO GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEO GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.702.992

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 30.06.2014 14250-0580-012
11/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302415*

Neergelegd

07-03-2014



Griffie

Ondernemingsnr : 0847.702.992

Benaming (voluit): GEO GROUP

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Harelbeekstraat(Z) 104 bus D

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op 24 december 2013, geregistreerd te Kortrijk I, drie bladen, geen verzending, op éénentwintig januari tweeduizend en veertien, boek 973, blad 05, vak 04, Ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), De adviseur ai  ontvanger ai, (handtekening), Christelle De Graeve, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft tot:

EERSTE BESLUIT

De voorzitter stelt vast dat de inhoud van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor, overeenstemt met de vereisten van het Wetboek van Vennootschappen. De enige aandeelhouder erkent dat hij van voormelde bijzondere verslagen kennis heeft genomen door er voorafgaandelijk een kopij van ontvangen te hebben.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan voorlezing voorlezing te geven van de verslagen voormeld onder punt 1 van de agenda.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

 Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA GEO GROUP door inbreng in natura van enerzijds een pakket aandelen van de BVBA GEO.XYZ en anderzijds een pakket aandelen van de BVBA GEO AQUA, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, onder voorbehoud van de waardering van de materiële vaste activa van de BVBA GEO AQUA omdat deze waardering gebeurd is op basis van een éénzijdige waardering door de zaakvoerder en deze waarden niet ondersteund worden door het huidig rendement van de vennootschap. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarden van de tegen inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor de financiële gevolgen van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 272.093 aandelen, zodat geen uitgifte premie is verschuldigd door de inbrenger.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 19 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd ex ultimo door

Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

Na bespreking van deze verslagen en de conclusie van de bedrijfsrevisor besluit de algemene

vergadering deze verslagen goed te keuren. Een exemplaar van alle verslagen zal worden neergelegd ter griffie

van de rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot beslist vervolgens om het kapitaal te verhogen met zes miljoen zevenhonderd achtentwintigduizend achthonderd zeventig euro (6.728.870,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) naar zes miljoen zevenhonderd zevenenveertigduizend vierhonderd twintig euro (6.747.420,00 EUR), door inbreng in natura en mits creatie en uitgifte van tweehonderd tweeënzeventigduizend drieënnegentig (272.093) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de reeds bestaande aandelen en welke aandelen ook vanaf de inschrijving zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap, te onderschrijven door de enige vennoot tegen de globale prijs van zes miljoen zevenhonderd achtentwintigduizend achthonderd zeventig euro (6.728.870,00 EUR).

DERDE BESLUIT

De enige vennoot verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en financiële toestand der vennootschap en inbreng te doen van de volle eigendom van de hierna beschreven aandelen, te weten:

- zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GEO.XYZ , waarvan de zetel gevestigd is te 8550 Zwevegem, Harelbeekstraat 104 bus D, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0465.233.774 en met BTW-nummer BE-0465.233.774, gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GEO.XYZ werd opgericht bij akte verleden voor notaris Pascal Denys te Zwevegem op negenentwintig december negentienhonderd achtennegentig, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig januari daarna, onder nummer 19990122-522; en waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Dirk Declercq op achtentwintig juni tweeduizend dertien, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee juli daarna onder nummer 13303735.

- honderd vijfentachtig (185) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GEO AQUA waarvan de zetel gevestigd is te 8550 Zwevegem, Harelbeekstraat 104 bus D, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0890.302.622 en met BTW-nummer BE-0890.302.622, gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GEO AQUA werd opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op negentien juni tweeduizend en zeven, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier juli daarna, onder nummer 07096215; en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

Verklaring van de inbrenger

De inbrenger verklaart rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen en bevestigt deze aandelen vrij te kunnen overdragen aangezien hij de enige vennoot is.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap krijgt de volle eigendom, van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering van de vennootschap; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar evenals op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag.

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2° en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrenger te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De aandelen ingebracht door de enige vennoot, vertegenwoordigen een globale waarde van zes miljoen zevenhonderd achtentwintig duizend achthonderd zeventig euro (¬ 6.728.870,00) opgesplitst als volgt:

- Een waarde van drie miljoen zevenhonderd vijfenveertig duizend euro (¬ 3.745.000,00) voor de inbreng van de zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GEO.XYZ , voormeld.

- Een waarde van twee miljoen negenhonderd drieëntachtig duizend achthonderd zeventig euro (2.983.870,00) voor de inbreng van honderd vijfentachtig (185) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  GEO AQUA , voormeld.

De enige vennoot, tevens inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura globaal vergoed wordt door toekenning van tweehonderd tweeënzeventig duizend drieënnegentig (272.093) nieuwe aandelen op naam, genummerd van 751 tot en met 272.843, en dit als volgt:

- aan de enige vennoot, worden twee honderd tweeënzeventig duizend drieënnegentig (272.093) nieuwe aandelen toegekend, genummerd van 751 tot en met 272.843, uitgegeven aan de globale prijs van zes miljoen zevenhonderd achtentwintig duizend achthonderd zeventig euro (¬ 6.728.870,00).

Deze twee honderd tweeënzeventig duizend drieënnegentig (272.093) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Pro-fisco verklaring

1/ De verschijner verklaart dat de waarde van de ingebrachte aandelen gelijk is aan de inbrengwaarde, zoals hiervoor bepaald.

Luik B - Vervolg

2/ De optredende notaris heeft lezing gegeven van het eerste lid van artikel 203 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten, dat luidt als volgt :  In geval van bewimpeling aangaande prijs en lasten of overeengekomen waarde is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd. .

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zes miljoen zevenhonderd zevenenveertigduizend vierhonderd twintig euro (6.747.420,00 EUR) werd gebracht, vertegenwoordigd door tweehonderd tweeënzeventigduizend achthonderd drieënveertig (272.843) aandelen.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen aan dit nieuwe kapitaal, en te vervangen als volgt:

 Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zes miljoen zevenhonderd zevenenveertigduizend vierhonderd twintig euro (6.747.420,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd tweeënzeventigduizend achthonderd drieënveertig (272.843) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd tweeënzeventig duizend achthonderd drieënveertigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT

De zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1146:

- Liesbeth De Bruyne;

- Sarah Verkimpe;

- Natalie Van Haver.

Alle voorgaande besluiten werden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend : Dirk Declercq, Notaris te 8550 Zwevegem.

Neergelegd samen met een uitgifte en een coördinatie der statuten.

Een exemplaar van het verslag van het bestuursorgaan en het revisoraal verslag wordt opgestuurd naar de griffie van de rechtbank van Koophandel ter neerlegging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/07/2013
ÿþOpOp de de laatselaatste blz.blz. vanvan LuikLuik B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto : : Naam Naam en en hoedanigheid hoedanigheid van van de de instrumenternde instrumenterende notaris, notaris, hetzij hetzij van van de de perso()n(en)perso(o)n(en)

bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te te vertegenwordigenvertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenig.

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*13303733*

Neergelegd

28-06-2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0847.702.992

Benaming (voluit): GEO GROUP

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Harelbeekstraat(Z) 104 bus D

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: VERLENGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op 28 juni 2013, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot :

1. Verlenging van het huidige boekjaar tot éénendertig december tweeduizend en dertien. Aanpassing van

artikel 25 van de statuten.

Het lopend boekjaar zal uitzonderlijk lopen tot en met 31 december 2013

2. Wijziging van de datum van de jaarvergadering naar de derde donderdag van de maand juni om vijftien uur. Aanpassing van artikel 11 van de statuten.

3. Aanpassing van artikel 28 van de statuten betreffende de benoeming van de vereffenaars.

4. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coördinatie van de statuten.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend : Dirk Declercq, Notaris te 8550 Zwevegem.

Neergelegd samen met een uitgifte en een coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2012
ÿþMod Wood 11.1

1

11 II~InIVII IIII~~II

*12139739'

iu

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e-a-kte

NITEUR BFI rF ERGELEGD

0 2 -08- 2012 18, 07, 2012

BBLL.IISCH STAATSBLAD 1 RECHTBANK KOOPHANDEL

. KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : g9- .99t

Benaming

(voluit) : GEO GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8550 Zwevegem, Harelbeekstraat 104 bus D

(volledig adres}

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op 29 juni 2012, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd: opgericht door beslissing van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de bvba "GEO.XYZ", met zetel te Zwevegem, Harelbeekstraat 104 bus D, rechtspersonenregister nummer 0465.233.774, naar aanleiding van de partiële splitsing van de bvba "GEO.XYZ, conform het voorstel tot partiële splitsing dat werd' opgesteld door de zaakvoerders van de partieel gesplitste vennootschap op 15 mei 2012, neergelegd op de, griffie van de rechtbank van Koophandel te Kortrijk op 30 mei 2012, van welke nieuwe vennootschap de, statuten luiden ais volgt :

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam, "GEO GROUP".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Harelbeekstraat 104 bus D.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

!.Algemene activiteiten

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in', rechtspersonen en ondernemingen waarin zij ai of niet een participatie aanhoudt,

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste, zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E. het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante ' immateriële duurzame activa,

F. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

, vormen van technologie en hun toepassingen.

ILBeheervan eigen roerend en onroerend vermogen

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen

r met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur:: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (18 550,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen (750) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort door inbreng in natura van het partieel gesplitste vermogen van voormelde bvba "GEO.XYZ", op basis van de boekhoudkundige staat van de partieel gesplitste vennootschap afgesloten op 31 maart 2012, zoals deze inbreng is verantwoord in het bijzonder verslag van de oprichters en het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele opgemaakt op datum van achttien juni tweeduizend en twaalf, waarvan de conclusies luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA GEO GROUP ingevolge partiële splitsing van de BVBA GEO.XYZ, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de bedrijfstak "Aandelenparticipaties", die in de boekhouding van de BVBA GEO.XYZ afgesloten per 31 maart 2012 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 571.536,27 EUR,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 750 aandelen van de BVBA GEO GROUP zonder vermelding van nominale waarde.

Bij het beëindigen van deze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting, van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare op 18 juni 2012

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetbcek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, In voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van daaropvolgende jaar.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de derde vrijdag van de maand oktober om vijftien uur. Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHR", met zetel te 8550 Zwevegem, Kwadepoelstraat 34. De vennootschap bezit het ondememingsnummer 0897.252.572, BTW BE 0897.252.572,

Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op elf april tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad van vierentwintig april daarna onder nummer 080621 97.

De vennootschap heeft als vaste vertegenwoordiger de heer REYNTJENS Patrick, voornoemd, om het mandaat van zaakvoerder waar te nemen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GEO GROUP.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan vanaf één april tweeduizend en twaalf.

81 Volmacht Er werd volmacht gegeven aan de besloten vennootschap onder de vorm van een BVBA "BOEKHOUDKANTOOR CLAERBOUT FiLIP", met zetel te 8500 Kortrijk, Burgemeester Pyckestraat 29, BTW 8E0879.923.325- RPR Kortrijk, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- eensluidend afschrift oprichtingsakte;

- verslag van de oprichters

- verslag van de bedrijfsrevisor



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Link B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 31.08.2015 15575-0052-015

Coordonnées
GEO GROUP

Adresse
HARELBEEKSTRAAT 104, BUS D 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande