GESQUIERE GEERT LM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GESQUIERE GEERT LM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.646.323

Publication

13/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 07.08.2014 14408-0219-015
09/01/2014
ÿþmod 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+19010159

Vc behc aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0508.646.323

Benaming (voluit) : GESQUIERE GEERT LM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lenestraat 13

8970 Poperinge

Onderwerp akte :Quasi-inbreng - verslagen

Neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder en verslag van de revisor n.a.v. quasi inbreng. Namens de zaakvoerder

, J.9JI. VANSTAEN

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/01/2013
ÿþVoot hehou< aan h. Belgis Staatsh

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~_- na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

{voluit) : GESQUIERE GEERT LM

(verkort)

IIIVIWN~WI~II~~IN~V~tiI

*13002438

oai? 646. 391

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID LENESTRAAT 13, 8970 POPERINGE

: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op negentien december tweeduizend twaalf, geboekt te Ieper -- Kantoor POPERINGE, de 20 december 2012. acht blad(en) geen verz. Boek 5/448 blad 60 vak 09. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 S). Voor De Ontvanger, a/i, (get.) L. ENGELS, blijkt :

Oprichters-Vennoten

- De Heer Gesquiere Geert, wonende te Poperinge, Lenestraat nummer 13. Mevrouw Lenoir Marleentje, wonende te Poperinge, Lenestraat nummer 13.

Benaming:

"GESQUIERE GEERT LM" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :

Lenestraat 13, 8970 POPERINGE

Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

Fabricage van landbouwmachines: omvattende de fabricages voor het bewerken van de grond, machines voor planten, uitstrooien en zaaien, machines voor het onderhoud en de bescherming der gewassen, oogstmachines, materiaal voor zuivelbewerking op de boerderij, machines voor de vlasbewerking, transportmateriaal voor het gebruik op de boerderij, alsmede van landbouwvoertuigen en hun toebehoren. Omvattende ook de fabricage van uitrustingen, apparaten, instrumenten en werktuigen, voor de automatisatie van de landbouw.

Aankopen en verkopen, importeren en exporteren, huren en verhuren, onderhoud en herstelling van landbouwmachines, tuinbouwmachines, werktuigen, landbouwmateriaal, tractoren.

Groothandel in machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw. - De verwerking, afzet of dienstverlening in. de land- en tuinbouwsector.

Hoevesmederij en smederij: omvattende de herstelling van landbouwmachines en -materieel en de herstellingen van kettingen.

Fabricage van artikelen van gesmeed ijzer. Omvattende het kunstsmeedwerk en het smeedwerk voor het landbouwbedrijf.

- Het plaatsen van afsluitingen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Gti1` Fy  vervolg Mod PDF 11.1

- Werkplaats voor het herstellen van koetswerk, motorvoertuigen.

- Algemene metaalconstructie, constructiewerkhuis.

- Het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in

verband met de veeteelt en vogelkwekerij zoals de installatie of

binneninrichting van stallen, van systemen voor het bewaren van voeders

voor dieren, van systemen voor het rapen van eieren.

- Het verhuren van landbouw- en tuinmachines.

- Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van machine-

en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, enzovoort.

- Installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen.

- Onderneming voor landbouwloonwerken, in het bijzonder het uitvoeren

van landbouwwerk in de ruimste zin van het woord, onder meer het gereed

maken van gronden, het bemesten, het zaaien, het sproeien en het oogsten,

het vervoer en het verhandelen van landbouwproducten en van alle

producten die dienstig zijn voor de land- en tuinbouw.

- Kleinhandel in tuinbouwproducten en tuinbouwbenodigdheden, tuincentrum.

- De exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf.

- Handel in auto's en lichte bestelwagens, in aanhangwagens, opleggers en caravans, in landbouwmachines en tractoren, in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen, in motorfietsen, fietsen, delen en toebehoren, in motorbrandstoffen en smeermiddelen, in tweedehands motorvoertuigen, auto's en motorfietsen.

- Algemeen onderhoud en reparatie van auto's, lichte bestelwagens, tractoren en landbouwmachines, motorvoertuigen en motorfietsen en fietsen.

- Onderhoud en reparatie van motorvoertuigen.

- Ontwerpen maken, zoals onder andere van landbouwmachines.

- De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

- Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

- De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

- Het beheer, het verwerven, de aan- en de verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van roerende goederen, de huurfinanciering, het leasen en in leasing geven van roerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, zoals het

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor- GU%Cy [=. - vervolg Mod POF 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblgd



onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen.

- Het beheer, het verwerven, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, de commissiehandel en vertegenwoordiging, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen, verkaveling, bouwen en verbouwen, bouwpromotie, de huurfmanciering, het leasen en in leasing geven van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze onroerende goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen, met uitzondering van de activiteiten die specifiek voorbehouden zijn voor de vastgoedmakelaars.

- Tussenpersoon in de handel, commissiehandel.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal :

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het is verdeeld in zestig (60) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van Un/zestigste (1/605t`) ieder.

Inbreng in geld :

- De Heer Geert Gesquiere, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor hem dertig (30) aandelen worden toegekend met een fractiewaarde van driehonderdtien euro (310,00 EUR).

- Mevrouw Marleentje Lenoir, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), waarvoor haar dertig (30) aandelen worden toegekend met een fractiewaarde van driehonderdtien euro (310,00 EUR).

De comparanten verklaren dat op ieder aandeel afgerond honderddrie euro drieëndertig cent (103,33 EUR) gestort is, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Bedrag van de nog niet volgestorte inbreng : twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE51 1325 4067 0462 bij de naamloze vennootschap Delta Lloyd Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op achttien december tweeduizend twaalf afgeleverd attest, dat aan de akte werd gehecht.

Bestuur :











Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perse(o}n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden vervolg Mod PDF 15.1

aan het

Belgisch Staatsblad





Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere personen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer mandatarissen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient er een vaste vertegenwoordiger te worden benoemd, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aansteIIen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering :

De derde zaterdag van de maand juni om achttien (18) uur in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping, en voor de eerste maal in tweeduizend en veertien.

Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de aan dit aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar Ioopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend dertien.

Reserves - Winstverdeling :

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de persoto}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Witz 1 - vervolg

Y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Had POF 57.t

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan onder meer besluiten dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

Wijze van vereffening :

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Eerste gewone (niet-statutaire) zaakvoerders

Voor de duur van de vennootschap wordt door de oprichters tot gewone (niet-statutaire) zaakvoerder benoemd de Heer Geert Gesquiere en mevrouw Marleentje Lenoir, beide voornoemd, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

Volmacht :

De hierna genoemde persoon wordt aangesteld als bijzondere lasthebber, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aI het nodige te doen inzake de inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en inzake de formaliteiten van inschrijving bij de administratie van de B.T.W., overzetting milieuvergunning, aansluiting sociale kas voor zelfstandigen, enzovoort, en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name : Mevrouw Sabine Holvoet van de BVBA Luminad (of één van haar aangestelden), Hoge Voetweg 14, 8560 Gullegem.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte oprichting en bankattest

WIM VAN DE PUTTE

notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
GESQUIERE GEERT LM

Adresse
LENESTRAAT 13 8970 POPERINGE

Code postal : 8970
Localité : POPERINGE
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande