GEVAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEVAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.612.258

Publication

12/12/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 2, 12, 2013

RECHTWeK HANDEL

r

1 111110 I II

*13186411*

Y

II

asl-t9 R ,

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : GEVAX (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 32

(voiiedig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bénédicte STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 30 oktober 2013,

BLIJKT DAT:

"LAGAE HOUT' naamloze vennootschap, met zetel te 8500 Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 32, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0405.348.449, partieel is gesplitst en de hierna beschreven activa en passiva bestanddelen afsplitst en overdraagt in een nieuw op te richten vennootschap "GEVAX", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 8500 Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 32.

Door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Frank Vandelanotte", kantoorhoudend te 8520 Kuurne, Bloemenhof 24, vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, werd een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze partiële splitsing nieuw op te richten vennoot-schap.

De conclusies van dit verslag opgemaakt op 25 oktober 2013 luiden als volgt :

"5. BESLUIT

De voormelde verrichting van inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De waardering van de inbreng en de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding behoort tot de taak en de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap. Er dient op gewezen te worden dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtsmatigheid en billijkheid van de verrichting.

De inbreng in natura bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'GEVAX', in het kader van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap `LAGAE HOUT', bestaat uit een aantal activa- en passivabestanddelen van de naamloze venootschap 'LAGAE HOUT'. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1. De beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

2. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode aan boekwaarde bedrijfseconomisch verantwoord is, en dat de in het kader van de splitsing van de NV 'LAGAE HOUT' ingebrachte activa, passiva, rechten en verplichtingen, bij toepassingvan artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, opgenomen in de boekhouding van de vennootschap waarin de inbreng gebeurt tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en dat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

3. Dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

4. Dat de werkelijke vergoeding als tegenprestatie van de inbreng bestaat uit 1.500 volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `GEVAX';

5. Dat de rechten en verplichtingen van de partijen duidelijk vastgesteld zijn.

Aldus opgemaakt te Kuurne,

Op 25 oktober 2013

Burgerlijke vennootschap idvv B.V.B.A.

Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte."

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)~^-bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, dat aan de op te richten BVBA GEVAX wordt overgedragen, bevat de onroerende goederen waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven. Deze onroerende goederen vormen een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (artikel 683 van het Wetboek van Vennootschappen).

BESCHRIJVING

1. Een MAGAZIJN op en met grond en alle aanhorigheden, Graaf Karel de Goedelaan +46, bekend op het kadaster onder Kortrijk/eerste afdeling, sectie E, nummer 440N, met een oppervlakte volgens kadaster van 32a 98 ca.

2. Een HUiS op en met grond en alle aanhorigheden, Graaf Karel de Goedelaan 46, bekend op het kadaster onder Kortrijkleerste afdeling, sectie E, nummer 4401W, met een oppervlakte volgens kadaster van la 57ca.

3. Een PERCEEL WEILAND, aan de Graaf Karel de Goedelaan, bekend op het kadaster onder Kortrijk/eerste afdeling, sectie E, nummer 440/P, met een oppervlakte volgens kadaster van 8a 37ca.

4. Een PERCEEL GROND, aan de Karel de Goedelaan, bekend op het kadaster onder Kortrijk/eerste afdeling, sectie E, nummer 440/X, met een oppervlakte volgens kadaster van 28e 76ca.

5. Een MAGAZIJN op en met grond en aile aanhorigheden, Graaf Karel de Goedelaan 32, bekend op het kadaster onder Kortrijk/eerste afdeling, sectie E, nummer 442/Y/2, met een oppervlakte volgens kadaster van 1 ha 10a 46ca.

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEVAX", met maatschappelijk zetel te 8500 Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 32, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De vergadering beslist unaniem dat de naam van de nieuwe vennootschap GEVAX is.

De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, onder welke vorm ook participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen. Zij kan tussenpersoon zijn in de handel in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan overgaan tot de aankoop, het huren en/of leasen van alle apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen (en ook de constructie van gebouwen), kortom een volledige materiele infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de managerizaakvoerderlvennoot.

Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen, trading en deviezenoperaties uitvoeren en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande voor zover als wettelijk toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag overgaan tot het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden."

De zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Graaf Karel de Goedelaan 32 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld : negentienduizend achthonderd vijfenvijftig euro negenentwintig

cent (19.855,29 EUR) kapitaal, elfduizend honderd negenenveertig euro zesenvijftig cent (11.149,56 EUR) reserves en driehonderd dertigduizend achthonderd eenenzestig euro tachtig cent (330.861,80 EUR) overgedragen resultaat, zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel en bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend achthonderd vijfenvijftig euro negenentwintig cent (19.855,29 EUR).

Voor, behouden

" abn het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizend vijfhonderdste (1/1.500ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Als niet-statutaire zaakvoerders zijn aangesteld voor onbepaalde duur:

"GELDOF-VALCKE", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8500 Kortrijk, Hadewijchlaan 6, met ondernemingsnummer 0479.949.466, BTW nummer BE 479.949.466, Rechtspersonenregister Kortrijk, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Geldof Bruno Jerome, geboren te Kortrijk op vijf april negentienhonderd drieënzeventig (identiteitskaartnummer 591-0456521-44, nationaal nummer 73.04.05-113.37), wonende te 8500 Kortrijk, Hadewijchlaan 6, die verklaart dit mandaat te aanvaarden; mevrouw Valcke Ines Marie-Rose, geboren te Kortrijk op vijftien augustus negentienhonderd drieënzeventig (identiteitskaartnummer 591-6773057-37, nationaal nummer 73.08.15-182.84), wonende te 8500 Kortrijk, Hadewijchlaan 6, die verklaart dit maandaat te aanvaarden.

Voormelde mandaten zijn onbezoldigd.

De zaakvoerders worden voor onbepaalde duur benoemd.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig juni tweeduizend en veertien.

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand december om twaalf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. -indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Overname verbintenissen

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zoals voorgeschreven door de artikelen 67 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, en in het bijzonder de handelingen gesteld sinds één januari tweeduizend en dertien.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BV ovv CVBA Quantis Accountancy, met zetel te 8520 Kuurre, Kortrijksestraat 175, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondememingsioket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de revisor, verslag van het

bestuursorgaan_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 14.01.2015 15012-0080-012
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 23.12.2015 15701-0286-014

Coordonnées
GEVAX

Adresse
GRAAF KAREL DE GODELAAN 32 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande