GEZEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEZEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.650.950

Publication

08/01/2014
ÿþ'Y ( mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~ 1

_

. I~EERCiELEGie

2 6. 12. 2013

II CH78ANK~i(~jtlwn~ K

Km -mec

Voor- SUIF

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr: 3 6S-c) , 9S0

Benaming (voluit) : GEZEN

(verkort) Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijkstraat 20

8560 Wevelgem

Onderwerp akte : BVBA:.oprichting

Er is een akte ondertekend ten kantore van notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge-i Haringe/Poperinge op 23 december tweeduizend en dertien, akte ter registratie aangeboden, waarbij

ZIJN VERSCHENEN

1. De Heer GEZEN Bayram, geboren te Kurtusagi (Turkije) op één augustus negentienhonderd` zevenenzeventig (N.N. 77,08.01-521.55), van Belgische nationaliteit, wonende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat;; 20

Gehuwd te Yunak (Turkije) op drie januari tweeduizend elf onder het wettelijk stelsel naar Turks recht, zo hij het verklaart.

2, De Heer GEZEN Ersen, geboren te Kurtusagi (Turkije) op één juni negentienhonderd negenenzeventig,, (N.N. 79.06.01-611.90), van Franse nationaliteit, gescheiden uit de enige echt, wonende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 20

Thans wordt door de verschijners overgegaan tot de oprichting van de handelsvennootschap onder de.; rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam "GEZEN", waarvan.; de zetel zal gevestigd zijn te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 20 en met een kapitaal van ACHTTIENDUIZEND:i ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding,' '; van nominale waarde.

Vervolgens verklaren de verschijners de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt, Statuten :

TITEL I  RECHTSVORM -- NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel één  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met: Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam : "GEZEN':

Artikel twee  ZETEL,

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar am het even welke plaats in België, bij enkel besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

' Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en;; stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten. Artikel drie -- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel,

1. specifieke activiteiten

- Het uitbaten van een café/snack-bar/pittazaak/frituur.

-Het uitbaten van een afhaal- en meeneemdienst voor het vervaardigen en verkopen van pitta's, frieten,!: pizza's, hamburgers, croques en alle andere soortgelijke en aanverwante producten , met hun beleg, evenals verkoop van dranken.

-Het verschaffen van alle nodige middelen, apparatuur en accommodaties die, noodzakelijk of gebruikelijk'; zijn om de hierboven vermelde activiteit uit te oefenen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~o

~ e

e

e e

C1D

i;

mod 71.1

ll. algemene activiteiten

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen ; het stimuleren, de planning en de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en vennootschappen, waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij ook borg stellen en haar aval verlenen in de meest ruime zin, en alle handels en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan ; kredietinstellingen.

" -Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II 1. beheer van eigen roerend en onroerend vermogen

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en een roerend vermogen. IV. buitengewone bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële en financiële aard , zowel met betrekking tot roerende als onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving in ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland.

Artikel vier  DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf EEN JANUARI TWEEDUIZEND VEERTIEN. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Artikel vijf  KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is ' verdeeld in HONDERD (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel ; in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Artikel Twaalf -- BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen,

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts ; plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Artikel Dertien  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S),

Bestuursbevoegdheid

' De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

dij mod 11.1

-------

--------- "

Voorbehouden aan het eelgisch Staatsbtad

. Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen ' overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande,

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo diklivijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen,

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf voue dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aile zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, tetefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertecienwoordininqshevoeqdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap , vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet , tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van , de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

Artikel Achttien  BIJEENKOMST BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de LAATSTE ' ZATERDAG van de maand JUNI om VIER uur in de namiddag (16u00); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Artikel tweeëntwintig  BOEKJAAR.

Het boekjaar begint ieder jaar op EEN JANUARI en wordt op EENENDERTIG DECEMBER van hetzelfde jaar afgesloten.

Artikel vierentwintig WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk ' , reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzlj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

" f a ~

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

$taatsbiad

mod 11.1

Artikel viifentwintiq  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door

de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere

vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde

' rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige

meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van

de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet

worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars

bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met

de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

aanvullende opvraging van stortingen.

Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 20

Eerste boekjaar EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op EEN JANUARI TWEEDUIZEND VEERTIEN, om te eindigen

op EENENDERTIG DECEMBER TWEEDUIZEND VEERTIEN.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand JUNI TWEEDUIZEND VIJFTIEN om

VIER UUR IN DE NAMIDDAG.

Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte verklaart de verschijner keuze van woonplaats te doen in zijn

woonplaats.

BENOEMINGEN  AANVAARDINGEN

1.Niet-statutaire zaakvoerder  vaste vertegenwoordiger

Niet-statutaire zaakvoerders

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, Notaris, verzocht

te akteren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerders :

1. De Heer GEZEN Bavram, , wonende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 20

2. De Heer GEZEN Ersen, wonende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 20

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerders verklaren het toegekend mandaat te

aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van

het mandaat.

De zaakvoerders, afzonderlijk optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te

vertegenwoordigen in en buiten rechte.

2. Bezoldiging zaakvoerder

Het mandaat van zaakvoerders en werkende vennoten is kosteloos, tenzij de Algemene

Vergadering een andersluidende beslissing neemt of een vergoeding voor het mandaat bekrachtigt.

3. Overgangsregeling zaakvoerder

De zaakvoerders worden benoemd vanaf EEN JANUARI TWEEDUIZEND VEERTIEN, met dien

" verstande, dat zij, behoudens hetgeen hierna beschreven sub 5, vanaf heden tot op de datum van

" de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

4. Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

5. Handelingen gesteld tussen periode van neerlegging en één ianuari tweeduizend veertien

ln het bijzonder en aanvullend op voormeld punt 3 wordt verklaard dat de oprichters in de periode tussen de neerlegging van onderhavige akte (en aldus het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid) en één januari tweeduizend veertien alle handelingen mogen stellen in naam en voor rekening van de vennootschap naar analogie met artikel 60 W.Venn.

íli Agen bij liaBélgiscli fá tibTád - fS7Oï/26UU - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Aldus zullen de alsdan gestelde handelingen geen aanvang van het boekjaar betekenen voorafgaandelijk aan één januari tweeduizend veertien. Deze handelingen worden gesteld naar analogie met artikel 60 W. Venn. en zullen naderhand door de vennootschap wordt bekrachtigd, weliswaar met het behoud van het boekjaar aanvattende op één januari tweeduizend veertien.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Hierbij neergelegd: expeditie van de akte.

$ipagm bij liuï Bëtgiscli Sta fibTád = ûST0I12014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2015
ÿþi 1111111j11,1111111611

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

03. 04. 2015

RECHTBANK KOOPHANDEL

6PakIJK

Mal 2.1

Ondernemingsnr : 0543650950

Benaming

(voluit) : GEZEN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel 8560 WEVELGEM Kortrijkstraat 20

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

OP de buitengewone algemene vergadering van 1.04.2015 werd met éénparigheid van stemmen volgende

beslissing genomen

1.Benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder van Baskurt Ramazan , verblijvende te 8560 Wevelgem,

Kortrijkstraat 11 1202, op hedenl april 2015 voor onbepaalde tijd.

Zaakvoerder , GEZEN BAYRAM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 09.08.2015 15419-0456-012

Coordonnées
GEZEN

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 20 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande