GILGEMYN INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GILGEMYN INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.366.238

Publication

22/05/2014
ÿþ Mod Word 1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



LGE 1'~[ ~.. E C`i GE i.,.rG D 3PMI-

;Yii

TSBLAD

0 6, 05, 2014

REChITe,qid c,~ ,. 1,' ),OPF-~ANDEL

. I<~rl~~e'ir



1V" !TEUR B



u



1 5 -05- 2

1SCH STA>"

*19104



BEL



Ondernemingsnr : 0893.366.238

Benaming

(voluit) : Gilgemyn lnvest

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8501 Kortrijk (Bissegem), Zonnekestraat 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem, op 25 maart 2014, geregistreerd te Kortrijk I, vier bladen, geen verzending, op twee april tweeduizend en veertien, boek 975, blad 28, vak 13, Ontvangen: vijftig euro (50,00 ¬ ), De adviseur ai  ontvanger ai, (handtekening), Christelle De Graeve, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist heeft tot

EERSTE BESLUIT

De voorzitter stelt vast dat de inhoud van het verslag van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor, overeenstemt met de vereisten van het Wetboek van Vennootschappen. De enige aandeelhouder erkent dat hij van voormelde bijzondere verslagen kennis heeft genomen door er voorafgaandelijk een kopij van ontvangen te hebben.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan voorlezing te geven van de verslagen voormeld onder punt 1 van de agenda.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA GILGEMYN INVEST met zetel te 8501 Bissegem, Zonnekestraat (bis) 48, RPR Kortrijk 0893.366.238,

bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 500.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien de vennoot zijn reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoert, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 450.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 4.775 aandelen van de BVBA GILGEMYN INVEST zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend

'-De heer Wim GILGEMYN 450.000,00 EUR 4.775 aandelen.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 963.600,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 12.990 + 4.775 = 17.765 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet voor het voile bedrag wenst deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoot wel wenst in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

'-Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

'-Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

'-Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

i

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend,

Roeselare, 5 maart 2014.

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door SVEN VANSTEELANT, Bedrijfsrevisor."

Na bespreking van deze verslagen en de conclusie van de bedrijfsrevisor besluit de algemene vergadering deze verslagen goed te keuren. Een exemplaar van aile verslagen zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal een eerste maal te verhogen met honderd achtentachtigduizend zevenhonderd vierennegentig euro zesenveertig cent (188.794,46¬ ) om het kapitaal te brengen van vijfhonderd dertienduizend zeshonderd euro (513.600,00,00¬ ) naar zevenhonderd en twee duizend driehonderd vierennegentig euro zesenveertig cent (702.394,46¬ ). De kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura van de zekere, vaststaande en opeisbare vordering van de enige vennoot, zijnde negentig procent (90%) van zijn vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, afkomstig uit de dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013, uitgekeerd bij beslissing van de algemene vergadering van twintig december tweeduizend en dertien, met een globale waarde van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00¬ ) begrijpende een uitgiftepremie van tweehonderd éénenzestigduizend tweehonderd en vijf euro vierenvijftig cent (261.205,54¬ ). De kapitaalverhoging zal gepaard gaan met de creatie en uitgifte van vierduizend zevenhonderd vijfenzeventig (4.775) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, welke aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de reeds bestaande aandelen en welke aandelen ook vanaf de inschrijving zullen deelnemen in de winsten van de vennootschap, te onderschrijven door de enige vennoot.

Deze vierduizend zevenhonderd vijfenzeventig (4.775) nieuwe aandelen worden toegekend aan de enige vennoot als vergoeding voor zijn inbreng van zijn netto dividendvordering aan de globale uitgifteprijs van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00¬ ) waarbij:

- honderd achtentachtigduizend zevenhonderd vierennegentig euro zesenveertig cent (188.794,46¬ ) zal geboekt worden als kapitaal;

- tweehonderd éénenzestigduizend tweehonderd en vijf euro vierenvijftig cent (261.205,54¬ ) zal geboekt worden als uitgiftepremies;

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd ten honderd (100%).

DERDE BESLUIT

Vervolgens verklaart de enige vennoot, voornoemd en aanwezig, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten en financiële toestand der vennootschap en inbreng te doen van de volle eigendom van zijn vaststaande en opeisbare vorderingen, zijnde negentig procent (90%) van zijn vordering tot uitkering van het tussentijds dividend afkomstig uit voormelde dividenduitkering van twintig december tweeduizend en dertien. Deze inbreng in natura geschiedt overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Zijn ingebrachte netto dividendvordering vertegenwoordigd een globale waarde van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00¬ ) begrijpende een uitgiftepremie van tweehonderd éénenzestigduizend tweehonderd en vijf euro vierenvijftig cent (261.205,54¬ ).

De inbreng in natura wordt geboekt als volgt:

- honderd achtentachtigduizend zevenhonderd vierennegentig euro zesenveertig cent (188.794,46¬ ) als kapitaal;

- tweehonderd éénenzestigduizend tweehonderd en vijf euro vierenvijftig cent (261.205,54¬ ) als uitgiftepremies;

Als vergoeding voor deze inbreng worden de vierduizend zevenhonderd vijfenzeventig (4.775) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde toegekend aan voormelde inschrijver, die aanvaardt. Deze vierduizend zevenhonderd vijfenzeventig nieuwe aandelen genieten dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en nemen van heden deel in de winsten van de vennootschap.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd achtentachtigduizend zevenhonderd vierennegentig euro zesenveertig cent (188.794,46¬ ) effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans zevenhonderd en twee duizend driehonderd vierennegentig euro zesenveertig cent (702.394,46¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door zeventienduizend zevenhonderd vijfenzestig (17.765) kapitaalaandelen op naam zonder nominale waarde die ieder één/zeventienduizend zevenhonderd vijfenzestigste (1117.765ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal tweehonderd éénenzestigduizend tweehonderd en vijf euro vierenvijftig cent (261.205,54¬ ) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT,

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met tweehonderd éénenzestigduizend tweehonderd en vijf euro vierenvijftig cent (261.205,54¬ ), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van zevenhonderd en twee duizend driehonderd vierennegentig euro zesenveertig cent (702.394,46¬ ) tot negenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd euro (963.600,00¬ ), door incorporatie bij het kapitaal van de

f " 9

voormelde uitgiftepremie ten belope van een bedrag van tweehonderd éénenzestigduizend tweehonderd en vijf euro vierenvijftig cent (261205,54¬ ).

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat voormelde tweede kapitaalverhoging van tweehonderd éénenzestigduizend tweehonderd en vijf euro vierenvijftig cent (261.205,54¬ ) effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans negenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd euro (963.600,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door zeventienduizend zevenhonderd vijfenzestig (17.765) kapitaalaandelen op naam zonder nominale waarde die ieder één/zeventienduizend zevenhonderd vijfenzestigste (1/17.765ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt

"Artikel 5. : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd euro (963.600,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door zeventienduizend zevenhonderd vijfenzestig (17.765) aandelen op naam, met stemrecht, zonder nominale waarde, die ieder één/zeventienduizend zevenhonderd vijfenzestigste (1117.765ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal bedroeg bij de oprichting achttienduizend zeshonderd euro.

Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op tien december tweeduizend en zeven werd het kapitaal verhoogd met één miljoen negenhonderd vijfennegentigduizend euro om het te brengen op twee miljoen dertienduizend zeshonderd euro,

Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op achtentwintig maart tweeduizend en elf werd het kapitaal verminderd met één miljoen vijfhonderd duizend euro om het te brengen op vijfhonderd dertienduizend zeshonderd euro.

Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem op vijfentwintig maart tweeduizend en veertien, werd het kapitaal opnieuw verhoogd met

respectievelijk honderd achtentachtigduizend zevenhonderd vierennegentig euro zesenveertig cent

(188.794,46¬ ) en tweehonderd éénenzestigduizend tweehonderd en vijf euro vierenvijftig cent (261.205,54¬ ) om het kapitaal te brengen op negenhonderd drieënzestigduizend zeshonderd euro (963.600,00 ¬ ) door inbreng in natura en door incorporatie van de uitgiftepremie. Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomsten Belastingen, ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013."

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering besluit aan de zaakvoerder de nodige machten te verlenen tot uitvoering van de genomen besluiten en aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DiRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken

- eensluidend afschrift;

- coördinatie van de statuten;

- verslag van het bestuursorgaan;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 16.07.2014 14317-0013-025
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.07.2013 13363-0220-025
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 20.07.2012 12321-0577-021
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 18.07.2011 11309-0598-013
18/04/2011
ÿþ Mod 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte



11111

*iioseeas*

NEERGELEGD

-6. 04. 2011

RECHTBANn HANDEL

KO11



Ondernemingsnr : 0893.366.238

Benaming

(voluit) : GILGEMYN INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8501 Kortrijk (Bissegem), Zonnekestraat (bis) 46 Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq te Zwevegem, op achtentwintig maart tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering! met éénparigheid van stemmen beslist heeft om terstond :

1. Besluit tot kapitaalvermindering tot beloop van één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000,00 EUR),; zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile; aandelen in het maatschappelijk vermogen; terbeschikkingstelling door de vennootschap van het zo vrijgekomen bedrag.

De kapitaalvermindering geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders door de creatie van een rekening-courant. Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het! verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de aandeelhouders, maar zal dit gedurende een; periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen bij het; Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de; vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het: Wetboek van Vennootschappen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de zaakvoerder overgaan tot betaling, in zover de schuldeisers: hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangekend.

2. Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan het genomen besluit.

3. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en tot coordinatie van de: statuten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- eensluidend afschrift;

- eensluidend ontledend uittreksel, afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 19.07.2010 10310-0518-014
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 20.07.2009 09432-0240-014
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 24.06.2008 08274-0146-013
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 30.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 22.06.2016 16207-0498-028

Coordonnées
GILGEMYN INVEST

Adresse
ZONNEKESTRAAT(BIS) 48 8501 BISSEGEM

Code postal : 8501
Localité : Bissegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande