GJK OPLEIDING EN ADVIES

Société en commandite simple


Dénomination : GJK OPLEIDING EN ADVIES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.013.133

Publication

11/12/2014
ÿþ

h~y~`. ," In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : :Comm V

Zetel : Jules Sabbestraat 1 B 1, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - ONTSLAG'- BENOEMING

Bij beslissing van de algemene vergadering wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap

, overgebracht van Jules Sabbestraat 1, 8530 Harelbeke naar Ter Coutere 79, 8531 Harelbeke.

De algemene vergadering bekrachtigd het ontslag van zaakvoerder Geert De Meester. Wordt vanaf heden

ars onbezoldigd zaakvoerder benoemd: Kathleen Duyck.

De wijzigingen hebben uitwerking vanaf 14 sept 2014.

Kathleen Duyck

zaakvoerder

ce9ilettediteedintkttiMerfflffl:: agfe&::efteweedliltmlgileliflImiip3%

ittbRimmittemeWifiRhe,,tkettlim*eree)eitvi7 gente effl

18

*19221262*

Ondernemingsnr : 0844013133

Benaming

(voluit) : GJK OPLEIDING EN ADVIES

(verkort)

~

08/03/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NITEUR B

2 9 -02-

ISCH STA



NEERGELEGD

012



,TSBLAD 21, 02, 2012

RECHTT

WOOKPHANDEL RIJ

M

I llIl lui 1111 11111 111111111 tIlt II iiI liii

*izosasse* ~

V beh aa Be Sta;

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : GJK OPLEIDING EN ADVIES

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel: JULIUS SABBESTRAAT 1 BUS 1, 8530 HARELBEKE

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er wordt opgericht bij onderhandse akte dd. 10/01/2012 door ;

1)De Meester Geert, woonachtig te 8531 Bavikhove, Ter Coutere 79, geboren te Wevelgem op 17/10/1963

en

2)Duyck Kathleen, woonachtig te 8531 Bavikhove, Ter Coutere 79, geboren te Kortrijk op 0610311963

een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap heeft aangenomen, met de maatschappelijke naam "GJK OPLEIDING EN ADVIES"

ARTIKEL 1 : VORM  MAATSCHAPPELIJK NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap. De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt: "GJK OPLEIDING EN ADVIES"

De Meester Geert, ondergetekende sub 1, is de enige gecommanditeerde (werkende) vennoot en zaakvoerder van de vennootschap. Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verrichtingen van de vennootschap,

Duyck Kathleen, ondergetekende sub 2, is stille vennoot en staat slechts in voor de vennootschapsschulden tot beloop van haar inbreng in de vennootschap.

ARTIKEL 2 : ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Julius Sabbestraat 1 bus1.

De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een eenvoudige beslissing

van de zaakvoerder.

ARTIKEL 3 ; DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: -Het verstrekken van advies & opleiding op het gebied van transport,vakbekwaamheid chauffeurs

categorie C.

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, mandaten in directiecomités, het uitoefenen van opdrachten en functies, Deze opdrachten Kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegewoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

-Zij kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. -Het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtágën bij liëfBërgisclïSfá tsbïïád - R87U31ZOTZ - Annexes du1Vion teur belge

'844 . c>13. .-133

.ê "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in

België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig op verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-Het kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet.

-Het kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

-Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent,

-De aan- en verkoop , in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

-Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijken ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke belsuiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag alle handelingen en verrichtingen voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten delen vergemakkelijken,

Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf 1 januari 2012 laatst voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 4 : DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur ingaande op heden ledere vennoot kan ten allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis. De opzegging dient per aangetekende brief meegedeeld te worden aan de andere vennoot. De vennootschap wordt niet ontbonden ten gevolge van het failliet van de stille vennoot en de werkende vennoot.

ARTIKEL 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het Maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000,00 EUR, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde, als volgt verdeeld: 90 aandelen ter waarde van 900,00 EUR voor de heer De Meester Geert. De werkende vennoot verklaart een inbreng in speciën te doen voor een waarde van 900,00 EUR, en 10 aandelen ter waarde van 100,00 EUR voor mevrouw Duyck Kathleen. De stille vennoot verklaart een inbreng in speciën te doen voor een waarde van 100,00 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal is derhalve volledig volstort door de vennoten.

ARTIKEL 6 : OVERLIJDEN

Het overlijden van een vennoot of van de zaakvoerder heeft niet de ontbinding van de vennootschap voor gevolg. De stille vennoot voorziet in zijn vervanging. De erfgenamen van de zaakvoerder worden gewone stille vennoten, met uitzondering wanneer één of meerdere van hen worden aangeduid als zaakvoerder. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken , noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste

BijIagenTi) Fiët èTgiscfi Staatsblad- 08/032Üi2 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

befhouden ef het; Belisch

Staatsblad

balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten, een commanditaire vennoot of enig

ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden te beheren en af te handelen.

ARTIKEL 7 : BEHEER VAN DE VENNOOTSCHAP

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten, samen handelend en kunnen ten allen tijde door de vennoten, eveneens samen handelend met een éénparigheid

van stemmen worden ontslaan, zonder dat deze beslissing moet worden verrechtvaardigd .

De zaakvoerder, in geval er meerdere zijn, ieder van hen beschikt over alle machten om de vennootschap te

beheren en te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 8 : OVERDRACHT VAN DEELBEWIJZEN

Buiten het éénparig akkoord van alle vennoten is geen overdracht van deelbewijzen toegelaten. Bij overlijden zullen de deelbewijzen van de overledene vennoot toekomen aan zijn erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen.

ARTIKEL 9 : BOEKJAAR  ALGEMENE VERGADERING

De looptijd eerste boekjaar begint bij oprichting en eindigt op 31 december 2012. De looptijd van de volgende boekjaren is van 01 januari tot 31 december.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de 1ste zaterdag van juni om 11 uur op de maatschappelijke zetel, tenzij anders vermeld op de uitnodiging. De eerste algemene vergadering is in het jaar 2013. Valt de algemene vergadering op een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 10 : WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist over de winstverdeling en de reservevorming, waarbij een eenparig akkoord is vereist.

ARTIKEL 11 : ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het door hen ingebrachte aandeel van het kapitaal.

Opgemaakt te Bavikhove, in drie exemplaren, waarvan een bestemd is voor elk van de vennoten en één bestemd is voor de neerlegging in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, op 10 januari 2012.

Getekend

Geert De Meester

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GJK OPLEIDING EN ADVIES

Adresse
JULIUS SABBESTRAAT 1, BUS 1 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande