GLASHANDEL VERHEYE K-H

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GLASHANDEL VERHEYE K-H
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.082.313

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 29.07.2013 13354-0125-016
25/06/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!1M11,1111110111111

Ondernemingsnr : 0834082313

Benaming

(voluit) : Glashandel Verheye K-H

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 't Walletje 10 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 1 april 2013 blijkt de beslissing van wijziging van de maatschappelijke zetel naar 't Walletje 11 te 8300 Knokke-Heist,

Zaakvoerder

Hepy bvba

Heyman Alexander vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD ter GRIME der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

1 3'e* 2~~3

Griffie '~ sq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 24.07.2012 12324-0002-015
01/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11301474*

Neergelegd

25-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0834082313

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op vierentwintig februari tweeduizend en elf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde personen, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

1/ De heer HEYMAN Alexander, geboren te Knokke-Heist op veertien maart negentienhonderd tachtig, wonende te Brugge, Ter Bollestraat 4.

2/ Mevrouw PYCKAVET Hannelore, geboren te Knokke-Heist op zevenentwintig juni negentienhonderd negenenzeventig, wonende te Brugge, Ter Bollestraat 4.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris De Gheldere te Knokke-Heist op vijf oktober tweeduizend en twee.

3/ De besloten vennootschap HEPY, te Brugge, Ter Bollestraat 4, ondernemingsnummer 0819 131 346. Opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Declercq, te Zwevegem op 1 oktober 2009, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgusch Staatsblad van 5 oktober daarna, onder nummer 0304044.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen-als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A. De handel, import en export, klein-en groothandel, handelsbemiddeling, herstel en onderhoud, carrosserieherstel, reiniging en verhuur van:

motorvoertuigen, rijwielen, land- en tuinbouwmachines, tractoren, vrachtwagens en andere motorvoertuigen eventueel voor speciale doeleinden, aanhangwagens, trekkers, opleggers, onderdelen en accessoires, onderhoudsproducten, enz. Deze opsomming is geenszins limitatief maar slechts aanhalend.

B. De handel, import en export, klein-en groothandel, handelsbemiddeling, verhuur van: allerhande aanverwante benodigdheden, autoaccessoires, evenals allerhande al dan niet

elektrische machines, apparaten en toebehoren, elektrische verlichtingsapparatuur en elektrische apparatuur voor geluids- of lichtsignalen, voor motorrijwielen of voor motorvoertuigen : koplampen, zwaailichten, claxons, motorolie, ruitenwissers, enz.; inclusief de installatie, het onderhoud en de reparatie ervan.

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "GLASHANDEL VERHEYE K-H".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist,  t Walletje 10.

Zetel : t Walletje 10, 8300 Knokke-Heist.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Benaming

(voluit) : «GLASHANDEL VERHEYE K-H».

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

C. Het gewone onderhoud van motorvoertuigen, rijwielen, land-park- en tuinbouwmachines, tractoren, vrachtwagens:

wassen en reinigen in het algemeen, anti-roest behandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, enz. Het slepen van motorvoertuigen en de hulpverlening bij pech onderweg; de inrichting en de aanpassing, de ombouw en uitbouwwerkzaamheden, enz.

D. Het verhuur en operationele leasing van motorvoertuigen (incl. land-, park-en tuinbouwmachines, tractoren,...) met of zonder chauffeur of met en zonder bedieningspersoneel.

E.Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het vervoeren, ophalen, opslaan, verdelen, manipuleren van alle goederen; onderneming van vervoer van alle goederen zowel in België als in het buitenland en zulks te land, te water en in de lucht en alle werkzaamheden die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met vervoerondernemingen en -aannemingen.

F. Het verrichten van alle mogelijke activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel.

G. Het leveren van volgende aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor: Timmer-en schrijnwerken, glaswerken, ruwbouwwerken, zink-, lood- en dakwerken, sanitaire werken, afbraakwerken, plaatsen van vloer-en wandtegels, elektriciteitswerken (incl. werken als frigorist), plafonnerings-en schilderwerken, plaatsen en onderhoud van verwarmingsinstallaties, activiteiten die tot de eindafwerking behoren en activiteiten van algemeen aannemer evenals deze van een klusjesman.

H. De handel, verhuur of leasing, import en export, klein-en groothandel, handelsbemiddeling in: goederen, algemeen assortiment; bouwmaterialen; nieuwe en gebruikte voertuigen; aanhangwagens; onderhouds-en herstelproducten; accessoires. Deze opsomming is geenszins limitatief maar slechts aanhalend.

I. De handel, verhuur of verkoop via internet, import en export, klein- en groothandel, de handelsbemiddeling in:

kleding en textiel in het algemeen, dit zowel in heren-, dames-, baby- en kinderkleding en met inbegrip van werkkleren, onderkleding, strand-en badkleding; sportkleding en accessoires; kledingaccessoires zoals bv handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu s, dames- en herenhoeden, etc.; lederwaren en aanverwante producten, schoeisel en toebehoren, allerhande reisartikelen zoals bv reistassen en koffers; fantasieartikelen en geschenkartikelen; kledingtoebehoren en bontartikelen; (imitatie)sieraden en gadgets; kledingstoffen en meubileringstoffen; artikelen voor kleermakers, modepatronen, huishoudtextiel, enz. Deze opsomming is geenszins limitatief slechts aanhalend.

J. de reparatie van gedragen kleding:

(onzichtbaar) stoppen, hermazen, retoucheren, enz.; het uitvoeren van alle retouches; het herstellen

van schoeisel; de verhuur en lease van textiel, kleding, sieraden en schoeisel en kledingaccessoires.

K. De handel, import en export, de handelsbemiddeling, het ter beschikking stellen, het verzorgen, fokken en africhten van verschillende diersoorten, meer specifiek paarden en paardachtigen en alle aanverwante activiteiten en toebehoren zoals het uitbaten van een manege, het organiseren van evenementen, het geven van lessen, het ter beschikking stellen en onderhouden van stallen en overige accommodaties, enz.

L. Het leveren van diensten en prestaties verwant aan de scheppende en de uitvoerende kunst. Zowel het organiseren van allerhande evenementen, optredens, het boeken van artiesten, enz. als het zelf instaan voor de artistieke prestaties.

M. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

N. Alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede zin van het woord, dit wil zeggen, de aankoop, verkoop, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen.

O. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

P. De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

Q. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake. Voornoemde opsomming is alleen aanhalend en geenszins limitatief.

R. Het verstrekken van beleidsadviezen in de meeste ruime zin van het woord. In het bijzonder behoren tot haar activiteitssfeer opdrachten van adviesverlening en bijstand met betrekking tot bestuurs- en managementsproblemen, de studie en de uitvoering ervan.

Het uitoefenen van bestuursmandaten.

S.Het aankopen en verhuren van infrastructuur voor vennootschappen en de inrichting ervan waaronder de gebouwen, de uitrusting, de kantoorinrichting, de computerisatie en elke vorm van technologische begeleiding.

T.Het patrimonium, gevormd door onder andere de inbrengen en bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, ruilen, verkavelen, opschikken, uitrusten, valoriseren, laten bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18 600,00

EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale

waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd

door één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de tweede zaterdag van de maand juni om tien uur.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend en elf.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en elf.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  HEPY , met zetel te 8380 Brugge,

Ter Bollestraat 4, ondernemingsnummer 0819.131.346, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Alexander Heyman, geboren te Knokke-Heist op veertien maart negentienhonderd tachtig, wonende te Brugge, Ter Bollestraat 4.

5/ Volmacht : Er werd volmacht gegeven aan CV Philandi, vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle Clément, kantoor houdende te 8301 Knokke-Heist, Witte Bankstraat 2, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden in verband met de BVBA  GLASHANDEL VERHEYE .

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 27.07.2015 15341-0137-019

Coordonnées
GLASHANDEL VERHEYE K-H

Adresse
'T WALLETJE 11 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande