GOEDHEID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOEDHEID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.275.125

Publication

04/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.07.2014, NGL 28.08.2014 14517-0087-014
23/10/2013
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veurnseweg 506, 8906 leper (Elverdinge)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overlijden zaakvoerder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering gehouden op 28/08/2013 blijkt dat de vergadering

kennis genomen heeft van het overlijden van de heer Ronny Carpentier op 29/09/2012.

Bijgevolg is er een einde gekomen aan zijn mandaat als zaakvoerder.

Er werd beslist om niet in zijn vervanging te voorzien.

Gedaan te leper (Elverdinge), op 28/08/2013.

Getekend:

Mevrouw Goedele Hardy

Zaakvoerder

GOEDHEID

Ondernemingsnr : 0834.275.125 Benaming

(voluil) :

(verkort) :

Mod Word 1L1

ç . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.08.2013, NGL 30.08.2013 13553-0439-015
12/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/04/2011
ÿþ' -.

Rechtsvorm

/And 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

*iiosasse*

Qndernemingsnr : 0834.275.125 Benaming

. GOEDHEID

~:.

Zetel : Veurnseweg 506, 8906 Elverdinge (leper)

Onderweg akte Benoeming bijkomende zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 21/03/2011 blijkt dat de volgende; persoon benoemd werd tot bijkomende zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer Ronny Carpentier, wonende te 8906 Elverdinge (leper), Veumseweg 506. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 14):

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel ais eiser als: verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele° delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Gedaan te Elverdinge (leper), op 21/03/2011.

Getekend:

De heer Gilbert Hardy

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de. IaetstY :;tz.. van Luik ;? verrrse:der: :Reoto : Naam en tarse,iarir~laeirF van de nn5tr:srr:er?lferreldfi .7r,?aris~, Itetx.:i vara de persEsicsjra{-n! tievcsa0 cie; rar.ht~yaerea.n ten aen:r.ian van derden te varler.tane^a:scadisran

Verso : Naam en 1-aradtakan:ng.

16/03/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.74497771r.:7- .r_~.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

iw 11.11111N111H111pi

0 MAART 2011



Griffie



Ondernemingsnr : Oei , M . )M

Benaming : GOEDHEID

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veurnseweg 506

8906 leper (Elverdinge)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Stephen Mourisse, notaris te Roesbrugge-Haringe/Poperinge, op twee maart tweeduizend en elf, nog aan te bieden ter registratie, dat verschenen zijn:

1.De heer HARDY Gilbert Antoon Cornelius, geboren te Elverdinge op vijfentwintig april negentienhonderd zesendertig (nationaal nummer 36.04.25-173.55), echtgenoot van mevrouw VANDEVYVERE Anny Eugenia Maria Johanna Cornelia, geboren te Zwevezele op achttien januari negentienhonderd negenendertig (nationaal nummer 39.01.18-154.35), wonend te 8906 Ieper (Elverdinge), Veurnseweg 518.

Hij verklaart gehuwd te zijn onder het stelsel van de gemeenschap van aanwinsten blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris DE SAGHER Walter te Poperinge op veertien mei negentienhonderd tweeënzestig.

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris op acht en twintig mei tweeduizend en negen, werd een wijziging aangebracht aan voormelde akte, zonder dat dit een wijziging van het stelsel met zich meebracht.

2.Mevrouw HARDY Goedele Maria Johanna Kornelia, geboren te Oostende op twee februari negentienhonderd zevenenzestig (nationaal nummer 67.02.02-188.09), echtgenote van de heer CARPENTIER Ronny Cornelius, geboren te Wevelgem op vierentwintig augustus negentienhonderd tweeënzestig (nationaal nummer 62.08.24-423.21), wonend te 8906 leper (Elverdinge), Veurnseweg 506.

De verschijners verzoeken mij notaris bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ` GOEDHEID met zetel te 8906 Elverdinge, Veurnseweg 506, waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Plaatsing kapitaal

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat door de verschijners op de achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen werd ingeschreven in geld aan de prijs van één euro (1,00 EUR) per aandeel als volgt:

1. door de heer Gilbert Hardy, verschijner sub één, ten belope van één euro (1,00 EUR), waarvoor één (1) aandelen wordt toegekend;

2. door mevrouw Goedele Hardy, verschijner sub twee, ten belope van achttienduizend vijfhonderd negenennegentig euro (18.599,00 EUR), waarvoor achttienduizend vijfhonderd negenentachtig (18.599) aandelen worden toegekend.

Statuten

De verschijners verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam : " GOEDHEID "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Die benaming moet voorkomen in alle stukken, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm die van de vennootschap uitgaan, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de leesbaar geschreven vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "BVBA". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8906 Elverdinge, Veurnseweg 506.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- De aan- en verkoop, recuperatie, recyclage en verwerking van afvalhout tot: brandhout, houtblokken, houtbriketten, haardblokken, aanmaakhout, houten emballage, pellets, gemalen en gehakseld hout, houtkrullen,

zaagsel en alle bijhorende producten.

"

- Het zagen van schaven van hout en boomstammen, snoeien en vellen van bomen, verhakselen van snoeihout.

- Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft. - Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR)

en is vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde, die elk één/achttienduizendzeshonderdste (l/18.600') van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 2.1

Alle achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de

algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur.

Is aangesteld als statutair zaakvoerder, voor heel de duur van de vennootschap, de heer Gilbert Hardy. De statutair zaakvoerder kan enkel worden ontslaan mits unanimiteit onder de vennoten.

Machten

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering die hen benoemt, jegens derden en in rechte, eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten.

Gewone algemene vergaderingen

Ieder jaar op de tweede vrijdag van juni om negen uur, heeft de gewone algemene vergadering plaats.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde

uur.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

Aanwending van de winst

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een

boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

i Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING - VEREFFENING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vértegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Indien het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verliezen niet langer de helft van het kapitaal bedraagt, moet de zaakvoering de vraag of de vennootschap zal worden ontbonden, in voorkomend geval samen met voorstellen tot sanering, voorleggen aan een buitengewone algemene vergadering.

Deze moet desgevallend worden gehouden ten overstaan van een notaris en beraadslagen en besluiten overeenkomstig de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Deze algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld.

Is het nettoactief van de vennootschap ten gevolge van geleden verlies gedaald tot minder dan één/vierde van het kapitaal, dan kan de buitengewone algemene vergadering tot ontbinding besluiten als het voorstel terzake wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het nettoactief van de vennootschap gedaald tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, dan kan ieder belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Vereffenaars

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone

meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de

homologatie van hun benoeming.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Mandaat statutair zaakvoerder

Het mandaat van de heer Gilbert Hardy zal onbezoldigd zijn.

Mandaat niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te

akteren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder : mevrouw Goedele HARDY, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekend mandaat te aanvaarden en verklaart niet

getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Begin en afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van

koophandel, en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

Voor ontledend uittreksel.

Stephan MOURISSE.

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
GOEDHEID

Adresse
VEURNSEWEG 506 8906 ELVERDINGE

Code postal : 8906
Localité : Elverdinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande