GOEMINNE ALEXANDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOEMINNE ALEXANDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.963.125

Publication

16/05/2013
ÿþ~

1 07509

1 1111

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : O S.5, 363, AAS

Benaming (voluit) : GOEMINNE ALEXANDER

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kortrijf esestraat 91

8530 Harelbeke

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris PatrickTORRELLE te Harelbeke op 30 april 2013:

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt: GOEMINNE ALEXANDER.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Kortrijksestraat 91.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichter : de heer GOEMINNE Alexander Norbert, geboren te Tielt op dertig september negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 8530 Harelbeke, Kortrijksestraat 91, intekenend op alle tweehonderd (200) aandelen voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000), volledig volstort.

5) Kapitaal : het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De Heer GOEMINNE Alexander, voornoemd, verklaart inbreng te doen in de nieuwe vennootschap van het handelsfonds op naam van de heer GOEMINNE Alexander met ondememingsnummer 0876.167.346, op basis van een toestand afgesloten per één januari tweeduizend en dertien.

Het handelsfonds wordt ingebracht voor een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR), zoals gewaardeerd in het hiemavermeld verslag van de bedrijfsrevisor (immateriële vaste activa 6.000,00 EUR en materiële vaste activa 4.000,00 EUR).

Voor de verdere beschrijving wordt verwezen naar hieronder vermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Deze inbreng in natura heeft het voorwerp uitgemaakt van een verslag opgemaakt op zesentwintig april tweeduizend en dertien door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" vertegenwoordigd door de besloten vennootschap "Piet Dujardin",

vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, daartoe aangesteld door de oprichter en die besluit als volgt

Besluit

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met Inbreng in natura van de BVBA GOEMINNE ALEXANDER kan ik besluiten dat

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

Ik dien bovendien een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een eventueel uitwinningsrisico voor de vennootschap wegens het ontbreken van een dubbele boekhouding.

De ovememer staat hoofdelijk borg voor fiscale en sociale schulden van de overdrager Indien de overdracht;', niet binnen de wettelijke termijnen na ontvangst van de certificaten in toepassing van artikel 93undecies B, § 3, Iste lid, WBTW, artikel 442bis, § 3, Iste lid, WIB '92 en artikel 16ter, § 3, van het KB nr.38 van 2710711967,.' werd bekendgemaakt aan de respectievelijke ontvangers en de inningsinsteliing.

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden,; van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van het handelsfonds, bestaande;: uit 100 aandelen zonder nominale waarde van de BVBA GOEMINNE ALEXANDER, wordt toegekend aan de, heer Alexander Goeminne.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De heer GOEMINNE Alexander, voornoemde oprichter, verklaart het kapitaal te onderschrijven in geld ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR).

De inschrijver verklaart en erkent dat de aandelen waarop werd ingeschreven in geld volledig volstort werden, namelijk ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR) en dat overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen, een bedrag van tienduizend euro (10.000,00 EUR) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd op een bijzondere bankrekening.

In vergelding van de inbrengen en stortingen, waarvan alle aanwezigen op de vergadering erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden volgend aantal aandelen als volstort toegekend aan :

1. Aan de heer GOEMINNE Alexander voor de inbreng in natura ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR): honderd (100) volstorte aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen;

2. Aan de heer GOEMINNE Alexander voor zijn inbreng in geld ten belope van tienduizend euro (10.000,00 EUR); honderd (100) volstorte aandelen zonder nominale waarde, die elk ééntweehonderdste (1/200ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

Hetzij in totaal : tweehonderd aandelen zonder nominale waarde (200)

6)..

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke

renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zat voorafgenomen worden:

Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

1. Het uitbaten van een onderneming voor ; -/het uitvoeren van algemene schilder-, behang- en decoratiewerken, -/het uitvoeren van timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk, -/het realiseren van totaal decoratieprojecten zowel in de privé-woningen alsook in industriële- en overheidsgebouwen, -Ide groot- en kleinhandel in verfproducten, behangpapier en  stoffen en alle decoratieartikelen, -/het plaatsen van vloer- en wandtegels, -I het plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout, -/ het schilderen van gebouwen, het binnen- en buitenwerk van gebouwen en het schilderen van metalen contructies, -I het restaureren van bouwwerken, -I reparatie van meubelen en stoffering, -I activiteiten van interieurdecorateurs, -liak- en spuitwerken, -/het verrichten van alle soortgelijke en aanverwante handelingen, in de ruimste zin van het woord, met betrekking tot het hiervoor voomoemde doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2. Het beheer van een onroerend en roerend vermogen in de meest ruime zin, waaronder het verwerven en het beheren van een onroerend vermogen door het aankopen, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het aanpassen, het onderhouden, het verhuren en het huren van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

3, Het verlenen van borgstelling ten behoeve van derden.

4. Het waarnemen van mandaten in vennootschappen onder meer bestuurder en vereffenaar.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 17.1

Voor

behouden

aan hot

Pelgisch

Staatsblad

De vennootschap mag hiertoe alle burgerlijke-, handels-, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in

België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen. De bovenstaande opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks , geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen en in de mate door de wet toegelaten.

12) Jaarvergadering r Ieder jaar, de derde vrijdag van de maand mei om elf uur, zal een jaarvergadering gehouden worden, Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard,

is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet,

Iser een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen.

Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda, Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden volgens artikelen 283, 284, 285, 319, 320 en 328 van het Wetboek van Vennootschappen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen : 1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en dertien, 2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en veertien.

Benoemingen

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur : de heer GOEMINNE Alexander, voornoemd en hier aanwezig, die beiden verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Hij zal over al de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij namens de vennootschap dat alle opdrachten en verbintenissen en transacties welke door hen zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening van de vennootschap, door de vennootschap in oprichting werden overgenomen, en dit met ingang van één januari tweeduizend en dertien.

Volmacht



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,r t....t...--0 mod 11.1



De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte-aansprakelijkheid HAERENS A. & C°, met zetel te 8860 Lendelede, Beukenlaan 5, ondernemingsnummer 0418.108.008, evenals zijn medewerkers, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot de Kruispuntbank der Ondernemingen, administratie der belastingen, B.T.W., vergunningen en andere overheidsdiensten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie van de akte dd. 30 april 2013.

- Bijzonder verslag van de oprichter dd. 10 december 2012;

- Verslag van de bedrijfsrevisor dd. 26 april 2013,

Voorbehouden aan het F.telgisch Staatsblad

f "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 28.08.2015 15500-0132-014
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 31.08.2016 16547-0584-014

Coordonnées
GOEMINNE ALEXANDER

Adresse
KORTRIJKSESESTRAAT 91 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande