GOJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GOJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.953.779

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14107-0132-012
17/10/2014
ÿþ Île Md Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vot beho aan Beigi Staate.

MONTE UR BELGE

10- 2014

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

02 OKT 2014

Griffie

0 -

111%111119111

BELGISCH STAAT

Gen-t -Afdeling -B ru g ge- --- -De griffier

Ondernemingsnr : 0462.953.779

Benaming

(voluit) Goja

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: te 8301 Knokke-Heist, Krommedijk 43 bus 5,4

(volledig adres)

Onderwerp akte Buitengewone Algemen Vergadering - Vervroegde Ontbinding - Dadelijke Vereffening

Er blijkt uit de notulen op dertig september tweeduizend veertien opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

1. Lezing en onderzoek van het verslag door de zaak-'voerder waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passive van de vennootschap afgesloten op 19 september 2014.

verslag door de bedrijfsrevisor Figurad Bedrijfsrevisoren te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortdjksesteenweg 1126, voor wie optreedt Stefaan Beirens, over de staat van activa en passiva, gevoegd bij het verslag door de zaakvoerder.

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestehde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 19 september 2014.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

 Beeluit

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van Goja BVBA, met maatschappelijke zetel te 8301 Knokke-Heist, Krommedijk 43 bus 5.4, een staat van activa en passiva opgesteld per 19 september 20141 die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 997,110,83 EUR en een netto actief van 997.110,83 EUR. De staat van activa en passiva op datum van 19 september 2014 werd opgesteld overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001.

Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar c.q. de zaakvoerder. We merken evenwel op dat de latente meerwaarden op het onroerend goed ten bedrage van 267.735,35 EUR alsook op het meubilair en kantoorinstallaties ten bedrage van 1.150,00 EUR niet zijn opgenomen in de staat van actief en passief op datum van 19 september 2014 gezien de meerwaarden tot op heden niet werden gerealiseerd.

Evenwel kunnen wij bevestigen dat de op deze latente meerwaarden verschuldigde vennootschapsbelasting ten bedrage van 91,394,13 EUR reeds werd voldaan.

Op grand van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden reeds werden betaald voor het opstellen van de staat van actief en passief. Evenwel willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van circa 97.250,00 EUR die zal verschuldigd zijn op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsi9neerd werd.

ln de berekening van de roerende voorheffing op liquidatieboni werd reeds rekening gehouden met hoger vermelde latente meerwaarden op het onroerend goed en het meubilair alsook met de verschuldigde vennootschapsbelasting daarop.

Wij formuleren een voorbehoud voor mogelijke kosten voortvloeiend uit fiscale en juridische aangelegenheden, die ons niet bekend zijn op de datum van ondertekening van ons verslag.

Naar verklaard door het bestuursorgaan zijn er op heden geen hangende geschillen, noch claims tegen de

vennootschap.

.. - - .... _________________ __

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er werd geen verklarende bijlage inzake de rechten -éiï'ier:Pii*chtirigen-buiten balans voorgelegd.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 26 september 2014.

Figurad Bederevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

Stefaan Beirens

Vennoot"

2. Om de activa vast te stellen: het vermogen van gezegde vennootschap omvat onder andere als maatschappelijk actief volgende onroerende goederen: Vijfennegentig procent (95%) in voile eigendom van Gemeente Knokke-Heist, zevende afdeling HEIST:

In een appartementsgebouw genoemd residentie LAGUNA BEACH FASE 5, gelegen Krommedljk 43, gekadastreerd volgens titel en thans sectie C nummer 75/R voor een oppervlakte van twintig are vierennegentig centiare (20a 94ca), zijnde fase 5A en 56 van het complex "Laguna Beach".

De totale oppervlakte van het complex "Laguna Beach" bedraagt volgens titel zes hectare achtenvijftig are en éénenvijftig centiare.

Aan deze fase 5A en 5B van gemeld complex "Laguna Beach" zijn telkens achtduizend zevenhonderd zeventig/negentig duizendsten toegekend, hetzij in totaal zeventien duizend vijfhonderd veertig/negentigduizendsten in de gemene delen van lot 2 van het gebouwencomplex "Laguna Beach" en zeventien duizend vijfhonderd veertig/honderd duizendsten van de algemene delen van het complex "Laguna Beach" hierin begrepen de grond.

1.Het APPARTEMENT gelegen op niveau 4 uiterst rechts van het gebouw met nummer D.4.2 omvattende; In privatieve en uitsluitende eigendom:

Een living, een Amerikaanse ingerichte keuken, een wc met lavabo, een berging, een badkamer met bad en lavabo's, een nachthal, een badkamer met douchecel en lavabo, twee slaapkamers, een terras vooraan en achteraan;

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Tweehonderd zevenenvijftig/zeventien duizend vijfhonderd veertigsten (257/17.540sten) in de gemene delen van blok 5

Tweehonderd zevenenvijftig/negentig duizendsten (257/90.0000sten) in de gemene delen van lot 2 Tweehonderd zevenenvijftig/honderd duizendsten (257/100.000sten) in de gemene delen van het ganse complex waaronder de grond.

2.De gesloten GARAGEBOX met nummer 51 gelegen op niveau 01 omvattendez

In privatieve en uitsluitende eigendom*,

De garage zelf met poort;

In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

Zeventien/zeventien duizend vijfhonderd veertigsten (17/17.540sten) in de gemene delen van blok 5 Zeventien/negentig duizendsten (17/90.000sten) in de gemene delen van lot 2

Zeventien/honderd duizendsten (17/100.000sten) in de gemene delen van het ganse complex waaronder de grond.

De vergadering en het bestuursorgaan verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat voorschreven onroerend goed overgedragen als gevolg van de ontbinding van de vennootschap wordt aan de enige vennoot de echtgenoten Johan Goethals-Claudine Neirynck, voornoemd, die aanvaarden.

3. Om voorschreven onroerend goed over te dragen aan de bestaande vennoot.

4. Om het voorschreven onroerend goed over te dragen en toe te bedelen van aan de bestaande vennoot de echtgenoten Johan Goethals-Claudine Neirynck,

5. Om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dade-ilijk te vereffenen: De vergadering besluit tot de vervroegde ont-binding van de vennootschap daar deze volledig vereffend is en de activiteiten zijn stopgezet.

6. Om de zaakvoerder te ontlasten met betrekking tot de afgesloten vereffening, en vaststelling van de definhtieve ontbin-ding van de vennootschap: De vergadering geeft algehele ontlasting zonder enig voorbehoud of beperking aan de zaakvoerder de Heer Johan Goethals voornoemd voor zijn beheer als zaakvoerder van de vennootschap en voor de vereffening.

De vergadering spreekt de afsluiting der vereffening uit en stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GOJA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering beslist verder dat de boeken en bescheiden van de ontbonden vennootschap in de woonplaats van de Heer Johan Goethals, zullen bewaard worden gedurende vijf jaren na de bekendmaking van de ontbinding en de stukken met betrekking tot de boekhouding gedurende tien jaren; - hetgeen de Heer Johan Goethals veridaart te aanvaar-den.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd vár5r de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Derooee, notaris te Knokke-Heist

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering,

...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13107-0405-012
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 17.03.2012, NGL 29.08.2012 12501-0500-012
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 19.03.2011, NGL 31.05.2011 11141-0576-012
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 31.07.2010 10379-0017-012
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 21.03.2009, NGL 31.05.2009 09185-0274-012
07/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.03.2008, NGL 31.10.2008 08806-0085-012
21/08/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 17.03.2007, NGL 13.08.2007 07564-0315-012
26/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 18.03.2006, NGL 25.04.2006 06117-2599-011
30/06/2005 : BG088220
03/01/2005 : BG088220
28/07/2004 : BG088220
29/08/2003 : BG088220
19/07/2000 : BG088220

Coordonnées
GOJA

Adresse
KROMMEDIJK 43, BUS 5-4 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande