GRAMESCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRAMESCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.940.640

Publication

05/05/2014 : WIJZIGING DOEL - OWIZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET
BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEÏD - VASTSTELLING VAN DE BEEINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN - BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2130965) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 25 maart 2014, blijkt :

I. Wiiziging doel.

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voor- noemde vennootschap heeft onder meer besloten :

a) punt 1), tweede gedachtestreepje van het doel te schrappen en te

vervangen door :

"- overgaan tôt het aankopen in voile eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik, het verkopen, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het verhuren, het onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld"

b) het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten : u7) aile immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, leasing, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroeren¬ de goederen van aile aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw ofverbouwing; 8) de activiteiten van syndicus; 9) de activiteiten van rentmeester.

10) de uitbating van ruimten met hôtel-, logies-, feestzalen- en restaurantbestemming, aile mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verbouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten, beheren van en investeren in logies, hôtels, hotelresidenties, restaurants, verbruiksalons, feestzalen, cafés en tavernes, boetieks, en, algemeen genomen, handelsinrichtingen.

11) de uitbating, het beheer van horeca-activiteiten in de ruimste zin van betekenis, en bereiding en de handei, import en export van aile mogelijke. koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, : ijs en consumptie-ijs, rookwaren en aile aanverwante artikelen, en dit zowel. voor eigen rekening ofvoor rekening van derden." c).dat het doeijvan de vennootschap yoprtaan_z.al. luiden.als yolgt: . .!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

fEUR BELGE


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•-

•FF

fSP "3

SX es

mod11.1

"De vennootschap heeft tôt doel :

1) het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het ; woord, en oordeelkundig uit te breiden, aile beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader : <

- overgaan tôt het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen j voor eigen rekening van aandelen en/of effecten allerlei van i vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende goederen en/of roerende waarden, tegoeden en/of vorderingen, - overgaan tôt het aankopen in voile eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik, het verkopen, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, ; het bouwen, het verhuren, het onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

2) overgaan tôt aile financiële verrichtingen met uitzondering van deze j voorbehouden aan banken en spaarmaatschappijen.

3) het verlenen van aile dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer

het stellen van borgstelling voor rekening van derden, boekhoudkundige, financiële, administratieve, technische en sociale prestatîes met beheer en advies. [ 4) de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorîsche, financiële, juridische, planografische of technische aard en aile aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening ofvoor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in, het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan aile personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe, strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen. : 5) het beheren van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook

mochten hebben.

6) de aan- en verkoop van textielproducten onder vorm van zowel groot- als

kleinhandel.

7) aile immobiliaire operaties ofermee verband houdende verrichtingen, met, name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, leasing, expertise, beheer, on¬ roerende promotie, omvorming of ombouwing en valorîsatie van onroerende goederen van aile aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw ofverbouwing. 8) de activiteiten van syndicus.

9) de activiteiten van rentmeester.

10) de uitbating van ruimten met hôtel-, logies-, feestzalen- en, restaurantbestemming, aile mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of,

onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verbouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten, beheren van en investeren in ' logies, hôtels, hotelresidenties, restaurants, verbruiksalons, feestzalen,

cafés en tavernes, boetieks, en, algemeen genomen, handelsinrichtingen. 11) de uitbating, het beheer van horeca-activiteiten in de ruimste zin van betekenis, en bereiding en de handei, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en consumptie-ijs, rookwaren en aile aanverwante artikelen, en dit zowel voor eigen rekening ofvoor rekening van derden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


VoofF

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

09
mod11.1

Âismede ailes wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met al

hetgeen hiervoor.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en dit voor zover de gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen ofreglementeringen waaraan de vennootschap niet zou voldoen. II. Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Besluit overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen, alhier in extenso weergegeven :

" TWEEDE BESLUIT : Omzettins van de vennootschap.

Met algemene stemmen ontsiaat de vergadering de voorzitter van het voor¬ lezen van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tôt omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag van de voornoemde be¬ drijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, over de voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2013, hetzij minder dan drie maanden geleden; ieder aandeelhouder erkent kennîs te hebben genomen van deze beide verslagen.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Vï. Besluiten

a. Over de inbreng in natura

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van de schuld die de NV Gramesco heeft aan de aandeelhouders. De inbreng bedraagt 225.000,00 EUR die als volgt is samengesteld:

Rekening-courant van de Heer en Mevr. De Grauwe-Messiaen 224,550,00 EUR

Rekening-courant van de Heer Bart De Grauwe 225,00 EUR Rekening-courant van Mevrouw Annelore De

Grauwe
225.00 EUR

in © in ©

•FF

•M

SX es

TOTAAL 225,000,00 EUR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel ;

dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het ■ bestuur s or gaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering ! van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tôt de procédure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende

voorheffing van 10%;

- de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden méthode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling

waartoe deze méthode leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de

fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 790 aandelen van de Naamloze Vennootschap Gramesco, zonder vermelding van nominale waarde. De verdeling van de aandelen zal de volgende wezen;

Toekennïng aan de Heer en Mevr, De Grauwe-

Messiaen 788 aandelen

Toekenning aan de Heer Bart De Grauwe 1 aandeel Toekennïng aan Mevrouw Annelore De Grauwe 1 aandeel

TOTAAL 790 aandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod11.1

Wij wiïlen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat

een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

B. Over de omzetting van de vennootschap

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2013, van de Naamloze Vennootschap Gramesco gecontroleerd en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheïd.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013 die het bestuur s or gaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

In het raam van de voorgenomen verrichting kunnen wij besluiten dat: • de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 december 2013, op getrouwe enjuiste wijze de positie van de vennootschap weergeeft.

• deze staat een positief eigen vermogen weergeeft van 306.626,87 EUR dat als volgt is samengesteld:

•FF

Kapitaal

Wettelijke reserves

Belastingvrije reserves

Beschikbare reserve

uitkering ingevolge tussentijds dividend

Overgedragen resultaat

Resultaat van het boekjaar

250.000,00

25.000,00

8.723,80 275,441,76 -250,000,00 -24.583,17

22.044.48

306.626,87

• het eigen vermogen nà de kapitaalverhoging

531.626,87 EUR

:©�

•.m

bedragen en als volgt is opgebouwd:

Kapitaal

Wettelijke reserves

Belastingvrije reserves

Beschikbare reserve

Overgedragen resultaat

Resultaat van het boekjaar

• het eigen vermogen van de

NV Gramesco

475.000,00

25.000,00

8,723,80 25.441,76 -24.583,17

22.044.48

531.626,87

hoger is dan het

•FF

•CQ

SX es

de staat van is

opgenomen.

• het eigen vermogen van de NV Gramesco na de omvorming van een Naamloze Vennootschap naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheïd hoger is dan het minimum geplaatste kapitaal (18.550,00 EUR) van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheïd.

Dit verslag werd op verzoek van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikelen 602 en 777 van het Wetboek van

vennootschappen in het kader van de omzetting van de Naamloze Vennootschap Gramesco in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheïd en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Opgesteld te Strombeek-Bever, op 21 maart 2014. Foqué & Partners

vertegenwoordigd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

maatschappelijke kapitaal dat in

activa en passiva


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

09
•FF

•M

SX es

modn.1

(getekend) L. Foqué

Bedrijfsrevisor "

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor zullen wor¬ den neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, sa- men met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering besluit de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheïd aan te nemen; de activiteit en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzet-

ten.

De omzetting geschiedt op basis van staat van activa en passiva van de ven¬ nootschap afgesloten per 31 december 2013.

Aile verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten ven¬ nootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding. Stemming.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen." III. Beëindiging van het mandaat van de bestuurders.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de vergadering vastgesteld dat het mandaat van de bestuurders, namelijk a) de heer Eric DE GRAUWE, geboren te Gent op 27 februari 1954, b) mevrouw Adeline MESSIAEN, geboren te Zwevegem op 8 september 1955, c) mevrouw Annelore DE GRAUWE, geboren te Roeselare op 9 mei 1977, en d) de heer Bart DE GRAUWE, geboren te Roeselare op 5 maart 1979, werd beëindigd.

IV. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Benoeming statutaire zaakvoerders.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "GRAMESCO".

2, Duur : de onderhavige vennootschap die bij akte van 25 maart 2014 omgezet werd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een onbeperkte duur, werd oorspronkelijk opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap op 8 oktober 1985.

3. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt i tweehonderdvijftigduizend euro (€ 250.000,00), vertegenwoordigd door i

duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een j fractiewaarde van één duizendste (l/1.000ste) van het maatschappelijk;

kapitaal.

4. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat ! in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

5. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaar-

cq ; : lijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve.

Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•-

• FN

II/)

.2 Xi

. -M

•FF

_6X "3

SX es

mod 11.1

igedaald of ten gevoïge van de uitkering zou daîen beneden het bedrag van

•het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeer- j derd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden iuitgekeerd.

: Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa : zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. i Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet

iomvatten:

il. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en juitbreiding ;

;2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiver en in de Itoelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de : kosten van onderzoek en ontwikkeling.

6. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende i saldo : na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na

iconsignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de

vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar i verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde I wijze verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de jvereffenaar(s), alvorens over te gaan tôt de in het vorige Hd bepaalde verde- iling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht

«herstellen door aile aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, : hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten Iwaarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, ■ in geld of in effecten, ten bâte van de in een hogere verhouding volgestorte jeffecten.

lin geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname

■van het resterend actief door de vennoten zelf.

7. Aanwiizine van de personen die gemachtigd ziin de vennootschap te ibesturen en te verbinden : zijn benoemd tôt statutaire zaakvoerders voor de iduur van de vennootschap :

la) de heer Eric DE GRAUWE, geboren te geboren te Gent op 27 februari

11954, en,

îb) mevrouw Adeline MESSIAEN, geboren te Zwevegem op 8 september 11955, die hun opdracht hebben aanvaard.

Î 8. Omvang van hun bevoegdheid en wiize waarop zii deze uitoefenen : ieder i zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile i handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van j de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de i wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden

•en in rechte aïs eiser of verweerder.

I Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, : bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en be- Iperkte volmachten voor bepaalde ofvoor een reeks bepaalde rechtshandelin- Igen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de iperken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijk-

iheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

•9. Doelj.de vennootschap heeft tôt doel :

1) het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het j woord, en oordeelkundig uit te breiden, aile beschikbare middelen te i beleggen of weder te beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen.

• Binnen dit kader :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

�F

•-

• in

;© i-d

■■■%

•FF

:_bx i"3

!■*->

, CD

:sx jC.

mad 11.1

- overgaan tôt het aankopen, ondersctirijven, beheren, verkopen, omruilen

voor eigen rekening van aandelen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende goederen en/of roerende waarden, tegoeden en/of vorderingen, - overgaan tôt het aankopen in voile eigendom, blote eigendom of vruchtgebruik, het verkopen, het opschikken, het uitrusten, het valoriseren, het bouwen, het verhuren, het onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

2) overgaan tôt aile financiële verrichtingen met uitzondering van deze voorbehouden aan banken en spaarmaatschappijen.

3) het verlenen van aile dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren onder meer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, boekhoudkundige, financiële, administratieve, technische en sociale prestaties met beheer en

advies.

4) de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard en aile aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten.

De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan aile personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstransactie of financiële verrichting doen.

5) het beheren van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook

mochten hebben.

6) de aan- en verkoop van textielproducten onder vorm van zowel groot- als

kleinhandel.

7) aile immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, leasing, expertise, beheer, on¬ roerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van aile aard, zo gronden aïs gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing. 8) de activiteiten van syndicus. 9) de activiteiten van rentmeester.

10) de uitbating van ruimten met hôtel-, logies-, feestzalen- en restaurantbestemming, aile mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het creëren, bouwen, verbouwen, verwerven, verkopen, verhuren, uitbaten, beheren van en investeren in logies, hôtels, hotelresidenties, restaurants, verbruiksalons, feestzalen, cafés en tavernes, boetieks, en, algemeen genomen, handelsinrichtingen.

11) de uitbating, het beheer van horeca-activiteiten in de ruimste zin van betekenis, en bereiding en de handei, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en consumptie-ijs, rookwaren en aile aanverwante artikelen, en dit zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Alsmede ailes wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met al

hetgeen hiervoor.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en dit voor zover de gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen waaraan de vennootschap' niet zou yoldoen.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

•-

• FN

09 CU

:© ;ci

i>«

. -m

■'■s

•FF

_&x ."3

SX es

mod11.1

ÏO. Plaats, dag en uur van de iaarvergadering : de gewone algemene

vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de vierde zaterdag van de maand maart om 11.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennoot¬ schap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven. 11. Voorwaarden van toelating : geen.

12. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan

verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op

te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

V. Kapitaalverhoging.

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voor¬ noemde vennootschap heeft vervolgens onder meer besloten :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderdvijfentwintigduizend euro (€ 225.000,00), zijnde het totaal netto-bedrag dat aan de vennoten werd toegekend door de bijzondere algemene vergadering gehouden op 26 december 2013 en dat hen niet werd uitbetaald in geld, maar werd geboekt als schuldvordering in rekening- courant, teneinde het kapitaal van de vennootschap te brengen van tweehonderdvijftigduizend euro (€ 250.000,00) op vierhonderdvijfenzeventigduizend euro (€ 475.000,00) en dit mits uitgifte van zevenhonderdnegentig (790) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één duizend

zevenhonderdnegentigste (l/1.790ste) van het kapitaal van de vennootschap,

door inbreng door de onderscheiden vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij hadden ten laste van de vennootschap ingevolge voormelde uitkering van beschikbare reserves.

De nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 25 maart 2014 en genieten voor het overige dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en werden uitgegeven aan de prijs van tweehonderdvierentachtig komma acht één nul één twee zes zes euro (€ 284,8101266) per aandeel. 2. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tôt de kapitaalverhoging door inbreng in natura

Er wordt verwezen naar het voormelde tweede besluit alwaar de conclusies

letterlijk worden overgenomen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel. Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte omzetting;

- verslag van de raad van bestuur omtrent de wijziging van het doel van de vennootschap;

- een staat van activa en passiva;

- verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor betreffende de

omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; - verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor met betrekking tôt de kapitaalverhoging door inbreng in natura, en, - de gecoôrdineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod11.1

Notaris

•-

• FN

09 u

im i©

:-S :*

. -M

•FF

_6X :CQ

SX es

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
23/05/2013 : KO118641
30/04/2012 : KO118641
24/06/2011 : KO118641
28/06/2010 : KO118641
18/06/2009 : KO118641
30/04/2009 : KO118641
13/05/2008 : KO118641
03/05/2007 : KO118641
14/04/2006 : KO118641
13/04/2005 : KO118641
04/04/2005 : KO118641
06/04/2004 : KO118641
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.03.2015, NGL 13.08.2015 15420-0495-012
18/04/2003 : KO118641
08/04/2003 : KO118641
30/04/2002 : KO118641
17/05/2001 : KO118641
28/04/1999 : KO118641
05/04/1997 : KO118641
01/01/1997 : KO118641
01/01/1993 : KO118641
01/01/1992 : KO118641
09/10/1991 : KO118641
07/06/1988 : BG67220
01/01/1988 : BG67220

Coordonnées
GRAMESCO

Adresse
KONING LEOPOLD I-STRAAT 22 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande