GREEN HILL COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GREEN HILL COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.921.756

Publication

31/01/2014
ÿþW,,d wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

rbaii,a_~

na neerlegging ter griffie van de

ti ,t



16. 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRI.IK

ri te

II 111 MONlTE

14-0

PEGjSCH



Ondernemingsnr : 0457.921.756

Benaming

(voluit) : GREEN HILL COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk - Bellegem, Leuzestraat 91

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 19 december 2013, ter registratie, waaruit blijkt ondermeer hetgeen volgt:

1. De vergadering stelt vast dat het boekjaar van de vennootschap in casu het kalenderjaar volgt.

2. Vaststelling dat de bijzondere algemene vergadering gehouden op 12 december 2013, die heeft beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in toepassing van artikel 537, le lid W1B92:

a) de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap heeft vastgesteld, zoals deze blijken, zo bevestigt de algemene vergadering, uit de goedgekeurde jaarrekening van het boekjaar dat eindigt op 31 december 2011, die door de algemene vergadering werd goedgekeurd op 29 oktober 2012.

b) het uitkeerbaar bedrag heeft vastgesteld, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) in toepassing van artikel 537, le lid W1B92, heeft beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van zeshonderd vierendertigduizend en vijfendertig euro vijftig cent (¬ 634.035,50).

De dividenden werden volledig toegekend aan de enige vennoot, de heer DEWULF Xavier Daniël Omer, geboren te Kortrijk op 19 december 1970, echtgenoot van mevrouw Vervaeke Nathalie, wonende te 8510 kortrijk-Bellegem, Leuzestraat 91, door overschrijving op 12 december 2013 op de rekening van de enige vennoot.

d) heeft vastgesteld dat de enige vennoot het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen wil inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van het gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen,

3. De vergadering beslist om onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderd zeventigduizend zeshonderd éénendertig euro vijfennegentig cent (¬ 570.631,95), om het te brengen van vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro vijf cent (¬ 74.368,05) op zeshonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 645.000,00), door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van zeshonderd vierendertigduizend en vijfendertig euro vijftig cent (¬ 634.035,50), onderworpen aan de roerende voorheffing van tien percent (10%).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal gepaard gaan met de creatie van zevenduizend en tachtig (7.080) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen, en die vanaf heden In de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van drieduizend en één (3.001) tot en met tienduizend en tachtig (10.080),

De later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng in geld door de enige aandeelhouder van het voormelde ontvangen netto-dividend van negentig procent (90%).

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld worden ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van tachtig komma vijfduizend negenhonderd zevenenzeventig euro (¬ 80,5977) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volstort worden.

4. a. Is op dit ogenblik tussengekomen, de enige vennoot, de heer DEWULF Xavier, voornoemd, die verklaart alle drieduizend (3.000) bestaande aandelen te bezitten,

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoórdlgen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

en die vervolgens verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap, evenals van de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en onder meer de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek van de vijf voorbije boekjaren.

b. Na deze uiteenzetting verklaart hij in te schrijven op de zevenduizend en tachtig (7.080) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van tachtig komma vijfduizend negenhonderd zevenenzeventig euro (¬ 80,5977) per kapitaalaandeel, zijnde voor een bedrag van vijfhonderd zeventigduizend zeshonderd éénendertig euro vijfennegentig cent (¬ 570.631,95), en onder de hoger gestelde voorwaarden.

c. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort is, zijnde voor een bedrag van vijfhonderd zeventigduizend zeshonderd éénendertig euro vijfennegentig cent (¬ 570.631,95), dit overeenkomstig de bepalingen in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

d, De inbrengen in geld werden overeenkomstig het artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij KBC BANK.

5, De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de vcormelde kapitaalverhoging van vijfhonderd zeventigduizend zeshonderd éénendertig euro vijfennegentig cent (¬ 570.631,95) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op zeshonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 645.000,00), vertegenwoordigd door tienduizend en tachtig (10.080) aandelen op naam zonder nominale waarde.

6. De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd veertigduizend euro (¬ 440.000,00) om het te brengen van zeshonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 645.000,00) op één miljoen en vijfentachtigduizend euro (¬ 1.085.000,00),

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van vijfduizend vierhonderd negenenvijftig (5.459) kapitaalaandelen, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van tienduizend en éénentachtig (10.081) tot en met vijftienduizend vijfhonderd negenendertig (15.539).

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld worden ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van tachtig komma zesduizend en acht euro (¬ 80,6008) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volstort worden.

7. a. Is op dit ogenblik tussengekomen, de enige vennoot, de heer DEWULF Xavier, voornoemd, die verklaart alle tienduizend en tachtig (10.080) bestaande aandelen te bezitten, en die vervolgens verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

b. Na deze uiteenzetting verklaart hij in te schrijven op de vijfduizend vierhonderd negenenvijftig (5.459) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van tachtig komma zesduizend en acht euro (¬ 80,6008) per kapitaalaandeel, zijnde voor een bedrag van vierhonderd veertigduizend euro (¬ 440.000,00), en onder de hoger gestelde voorwaarden.

c. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort is, zijnde voor een bedrag van vierhonderd veertigduizend euro (¬ 440.000,00).

d. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij KBC BANK.

8. De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderd veertigduizend euro (¬ 440.000,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op één miljoen en vijfentachtigduizend euro (¬ 1.085.000,00), vertegenwoordigd door vijftienduizend vijfhonderd negenendertig (15.539) aandelen op naam zonder nominale waarde.

9. Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de eerste paragraaf van het artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen en vijfentachtigduizend euro (¬ 1.085.000,00), vertegenwoordigd door vijftienduizend vijfhonderd negenendertig (15.539) aandelen, zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van één/vijftienduizend vijfhonderd negenendertigste (1/15.539ste) van het maatschappelijk kapitaal."

10. De vergadering stelt vast dat niet werd voorzien in de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de benoeming door de algemene vergadering van mevrouw VERVAEKE Nathalie, voornoemd, tot zaakvoerder van de vennootschap.

Met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van deze benoeming, verklaart de vergadering dat mevrouw VERVAEKE Nathalie Gerarda Maria, geboren te Tielt op 14 februari 1970, echtgenote

van de heer Dewuif Xavier, voornoemd, wonende te 8510 Kortrijk - Bellegem, Leuzestraat 91, werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, door de bijzondere algemene vergadering van 3 januari 2011, met ingang van zelfde datum, en dat mevrouw VERVAEKE Nathalie haar mandaat heeft aanvaard.

11. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen

besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en

neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd

Voorbehouden

t' aan Plet Belgisch Staatsblad



-expeditie van de akte statutenwijziging;

-notulen van de bijzondere algemene vergadering van 12 december 2013;

-de gecoördineerde tekst van de statuten;

Notaris Ann Daels te Kortrijk, 2° kanton.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.09.2013, NGL 17.12.2013 13695-0424-008
27/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.10.2012, NGL 19.11.2012 12643-0343-008
07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.11.2011, NGL 27.02.2012 12053-0434-008
12/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 02.11.2010 10602-0455-008
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 28.08.2008 08681-0011-009
01/08/2008 : KO138946
04/10/2007 : KO138946
05/07/2006 : KO138946
04/07/2005 : KO138946
09/09/2004 : KO138946
12/09/2003 : KO138946
24/08/2002 : KO138946
30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.10.2014, NGL 19.11.2015 15672-0232-008
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.09.2015, NGL 04.12.2015 15684-0415-008
20/01/1999 : KO138946
24/05/1996 : KO138946

Coordonnées
GREEN HILL COMPANY

Adresse
LEUZESTRAAT 91 8510 BELLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Bellegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande