GRIMMO CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GRIMMO CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.467.045

Publication

05/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305708*

Neergelegd

30-10-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0500467045

Benaming (voluit): GRIMMO CONSTRUCT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8691 Alveringem, Gijverinkhovestraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris-plaatsvervanger Tom Degryse te Ieper op zesentwintig oktober tweeduizend twaalf dat:

1. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEKENS INVEST, met zetel te 8691 Alveringem, Gijverinkhovestraat 2, ondernemingsnummer BE 0889.874.634, RPR Veurne.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 04.06.2007, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 juni nadien, onder nummer 07085113.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder:

a) De heer DEKENS Stephan, geboren te Roeselare op vijftien augustus duizend negenhonderdzevenenzeventig, met woonplaats te 8691 Alveringem, Gijverinkhovestraat 2; benoemd bij de oprichting van de vennootschap, gepubliceerd zoals voormeld, overeenkomstig de statuten.

2. De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GOUDESEUNE, met zetel te 8970 Poperinge, Sint-Pietersstraat 11, ondernemingsnummer BE 0829.238.944, RPR Ieper.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Greet Deboodt te Diksmuide op 10.09.2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 september, onder nummer 10139587.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder:

a) De heer GOUDESEUNE Koen, geboren te Ieper op zeven juli duizend negenhonderdtweeëntachtig, met woonplaats te 8970 Poperinge, Sint-Pietersstraat 11; benoemd bij de oprichting van de vennootschap, gepubliceerd zoals voormeld, overeenkomstig de statuten.

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming  GRIMMO CONSTRUCT .

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8691 Alveringem, Gijverinkhovestraat 2.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

- De restauratie en renovatie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van  sleutelklare woningen en gebouwen; het aankopen, verkopen en verhuren van deze woningen en gebouwen.

- Het aannemen en uitvoeren of laten uitvoeren van grondwerken, wegenwerken, rioleringswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken, algemene bouwwerken, alle ruwbouwwerken en onderkap brengen van gebouwen, bekistings- en ijzervlechtwerken, geluids- en warmteisolatie, lichte scheidingswanden, valse plafonds en blinde vloeren, al dan niet geprefabriceerd; schrijnwerk in het algemeen  zowel in hout, PVC als metaal, houten spanten en trappen, vervaardigen van meubels van ongeacht welk materiaal, marmeren steenhouwerswerk, smeedwerk, dakbedekkingen in asfalt- of gelijkaardige producten, dichtingswerken; tegelwerk, pleister- en raapwerk, niet-metalen en niet-asfaltbedekkingen; verfwerk, glazenmakerswerk, parketwerk en andere houten vloerbedekking (tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof), sanitaire installaties en verwarmingsinstallaties met gas door middel van individuele toestellen, centrale verwarming, termische installaties, ventilatie, luchtverwarming en airconditioning, reinigen en opknappen van gevels, metalen dakbedekkingen en zinkwerk, restauratie door ambachtslieden, restauratie van monumenten, muurbekledingen en vloerbedekkingen, vloerdeklaag en bekleding van industriële vloeren, bouwen van stellingen, voegwerken, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, droogmaken van gebouwen, plaatsen van sierschouwen, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken; plaatsen van diverse kunststoffen; ruiten glas en gekleurde ramen, behangen en garneren, plaatsen van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en diverse leidingen, van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor installeren van waterverzachters, plaatsen van bliksemafleiders, elektrische installaties, metaalconstructies.

- Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

- Werken in coördinatie met onderaannemers.

- De algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, preventieadvisering en veiligheidscoördinatie, projectontwikkeling van woningbouw, kantoorbouw, infrastructuurwerken.

- De coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, studie- en raadgevend bureau; de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en de plaatsing van bouwmaterialen, de aanneming en de uitvoering, de fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, het verhuren of herstellen van alle aannemers en vervoersmateriaal, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, de uitbating van natuursteengroeven, de groot- en kleinhandel in bouwproducten en  materialen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijkingen van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De aan- en verkoop, import en export van handelsgoederen in de ruimste zin van het woord zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, en begint te werken op datum

van heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend

vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen, op naam, zonder nominale waarde,

die ieder één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEKENS INVEST,

voornoemd sub 1., ten belope van vijfhonderd (500) aandelen;

- door Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GOUDESEUNE, voornoemd

sub 2., ten belope van vijfhonderd (500) aandelen.

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van 6,2 euro. De vennootschap beschikt uit dien

hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de derde zaterdag van de maand december, om 14 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek

van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt

en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van

bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte lijn als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het

daaropvolgend kalenderjaar.

Winstdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over te bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding, vereffening en verdeling

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als

rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Ingeval van ontbinding kunnen één of meer vereffenaars benoemd worden door de algemene

vergadering. Deze vereffenaar(s) treedt/treden pas in functie na bevestiging of homologatie

van hun aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij beschikken over alle machten opgesomd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Zijn geen vereffenaars benoemd dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de

ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde de bevoegdheden bij gewone

meerderheid beperken.

De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

Overname verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01.10.2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Werden tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

a) bvba Dekens Invest, met zetel te 8691 Alveringem, Gijverinkhovestraat 2; voor deze vennootschap zal de heer Stephan Dekens, wonende te 8691 Alveringem, Gijverinkhovestraat 2, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek Vennootschappen.

b) bvba Goudeseune, met zetel te 8970 Poperinge, Sint-Pietersstraat 11;

Luik B - Vervolg

voor deze vennootschap zal de heer Koen Goudeseune, wonende te 8970 Poperinge, Sint-Pietersstraat 11, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek Vennootschappen.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend

veertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Volmacht

Volmacht wordt verleend aan Accountancy Gellynck GCV, met zetel te 8800 Roeselare, Rumbeeksesteenweg 70 bus 01, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie,

met als enig doel de neerlegging ter griffie

van de rechtbank van koophandel.

Gelijktijdig neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd 26.10.2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GRIMMO CONSTRUCT

Adresse
GIJVERINKHOVESTRAAT 2 8690 ALVERINGEM

Code postal : 8690
Localité : ALVERINGEM
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande