GROEP JUNGBLUT INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROEP JUNGBLUT INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.259.168

Publication

09/07/2014
ÿþMd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilt!3t1,111 (Ill

Ordernemingsnr : 0459.259.168

Benaming

(voluit) : GROEP JUNGBLUT INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8620 Nieuwpoort, Valkestraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Stefanie Dauw, geassocieerd notaris te Nieuwpoort van 26 juni 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid GROEP JUNGBLUT INVEST, met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Valkestraat 7, ingesohreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0459.259.168 beslist heeft:

lin overeenstemming met artikel 637 Wetboek Inkomstenbelasting van een tussentijds bruto dividend uit te keren voor een bedrag van bruto tweehonderd veertigduizend euro (240.000,00 EUR). Dai dit toekomt aan de aandeelhouders volgens hun respectievelijk aandelenbezit.

Dat het netto- dividend (na afhouding van 10% roerende voorheffing) in toepassing van artikel 537 WB 1992 tweehonderd zestien duizend euro (216.000,00 EUR) bedroeg,

2.dat de buitengewone algemene vergadering van 26 juni 2014 beslist heeft het statutair kapitaal van de vennootschap te verhogen - met voormelde netto dividenduitkering  om het te brengen van 128.600,00 EUR op 344.600,00 EUR, hierbij werden 1.064 nieuwe aandelen gecreëerd zonder nominale waarde.

3.dat artikel 6 van de statuten derhalve luidt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vierenveertigduizend zeshonderd euro (344.600,00 EUR) én is verdeeld in tweeduizend en tweeenzestig (2 062) adndelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend 1 / 2.062ste van het maatschappelijk kapitaal.

Bij elke kapitaalsverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen en dit gedurende de termijn en volgens de modaliteiten voorzien in de wet. Wordt dit recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend dan worden de overblijvende aandelen aan de andere vennoten in dezelfde evenredigheid aangeboden."

4.het artikel 12 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene Vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding voor zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap".

5.het artikel 13 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 13 : Bevoegdheid

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstàken onder elkaar verdelen. zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze kan eVentueet de andere zaakvoerder zijn die alsdan met zijn enkele handtekening de vennootschap rechtsgeldig verbindt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" NEERGELEGD TER GR1FF1E Rechtbark van Koophandel Gent

3 0 JUNI 2014

AfdeliWg6RNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblatl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het lid van-.een college van..zaakvoerders....... rechtstreeks of-onrechtstreeks-- een -- belang vn

vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 60 van de Vennootschappenwet na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid geplaatst, dat stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot de vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaats vinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het eerste lid." -

6.het artikel 14 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 14 : Controle.

Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

Elke vennoot kan zich hierbij laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

De algemene vergadering kan besluiten tot de aanstelling van een commissaris, en dit in de voorwaarden

en mits de modaliteiten zoals voorzien door de wet."

7.het artikel 16 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel n : Vertegenwoordiging.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een mandataris al dan

niet vennoot. "

8.het artikel 22 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 22: Benoeming van de vereffenaars machten

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de wettelijke voorschriften terzake. ledere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar in vereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere'vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. De benoeming van de vereffenaar(s) moet, zolang wettelijk vereist, aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan, Zo de bevoegde voorzitter weigert over te gaan tot de bevestiging, zal hij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op" voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikel 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twealfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstraat. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

" Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhóàders a rato van hun aandelenbezit."

9.cerdinatie

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Hierbij tegelijk neergelegd:

verslag van het bestuursorgaan

revisoraal verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

25/09/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.09.2014, NGL 19.09.2014 14593-0408-018
26/03/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 5 neif 1013

Ondernenzingsnr : 0459.259.168

Benaming

(voluit) : GROEP JUNGBLUT 1NVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Valkestraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Stefanie Dauw te Nieuwpoort op 27 februari 2013 om eenentwintig uur, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `GROEP JUNGBLUT INVEST', (0)459.259,168, met, maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Valkestraat 7, de volgende beslissingen heeft genomen:

1.kapitaalverhoging - inbreng in natura

het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd en tienduizend euro (110.000,00 EUR) om het te: brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (128.600,00 EUR) door uitgifte van tweehonderd achtenveertig (248) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/negenhonderd achtennegentigste (11998ste) van het maatsohappelijk; vermogen vertegenwoordigen, met dezelfde rechten als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen' vanaf 27 februari 2013,

Deze kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in natura, door de echtgenoten Frank Jungblut-Marina Sezier van de grond van de eigendom gelegen te 8620 Nieuwpoort, Valkestraat 9, kadastraal bekend in d& sectie B nummer 232/A met een oppervlakte van 145 m2, op basis van de geschatte (netto) waarde van" honderd en tienduizend euro (110.000,00 EUR), tegen toekenning van de tweehonderd achtenveertig (248): nieuwe volledig volgestorte aandelen.

Het bedrijfsrevisorenverslag werd opgemaakt op 21 februari 2013 door de heer Joseph Van Wemmel,i bedrijfsrevisor,

Het besluit luidt als volgt:

«VlIl, BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende, Joseph VAN WEMMEL, Bedrijfsrevisor, vennoot en zaakvoerder van de BV ovv BVBA' Van Wemmel-Kaekebeke-Bedrijfsrevisoren, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen 26 V-W-K, werd op 29 januari 2013 aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA "VISHANDEL BIRGER", met zetel te 8620: Nieuwpoort, Valkestraat 7, om verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging bestaande uit de hiervoor beschreven activa ten bedrage van honderd en tienduizend euro: (110.000,00 EUR), hetzij een netto-inbreng van honderd en tienduizend euro (110.000,00 EUR).

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura bij de kapitaalverhoging.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte: bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding= van de inbreng in natura.

Ingevolge het ingestelde onderzoek besluit ondergetekende:

-dat de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

-dat huidig verslag werd opgesteld onder voorbehoud dat voorafgaandelijk aan de huidige inbreng in natura' door kapitaalverhoging de partiële splitsing van de BVBA "VISHANDEL BIRGER" plaatsvindt door de inbreng' r van een gedeelte van het vermogen van de vennootschap in de BVBA "GROEP JUNGBLUT INVEST', met' zetel te 8620 Nieuwpoort, Valkestraat 7.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoudei aan het Bejgtsch

Staatsblad

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte en toekenning van 248 aandelen van del vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde, doch niet een fractiewaarde van één/negenhonderd achtennegentigste (1/998ste) van het kapitaal.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gent, 21 februari 2013"

Door de zaakvoerder werd op 29 januari 2013 een bijzonder verslag opgemaakt in verband met de voorgenomen inbreng in natura.

De eerste alinea van het artikel 5 van de statuten werd aldus: "Net geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtentwintigduizend zeshonderd euro (128.600,00 EUR) én is verdeeld in 998 aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend 11998ste van het maatschappelijk kapitaal?

2.coárdinatie van de statuten.

Getekend Stefanie Dauw  geassocieerd notaris

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2013 : VEA018480
21/01/2013 : VEA018480
04/01/2013 : VEA018480
04/06/2012 : VEA018480
16/04/2012 : VEA018480
27/04/2011 : VEA018480
05/03/2010 : VEA018480
09/04/2009 : VEA018480
16/12/2008 : VEA018480
26/05/2008 : VEA018480
02/04/2007 : VEA018480
03/03/2006 : VEA018480
29/03/2005 : VEA018480
20/04/2004 : VEA018480
03/06/2003 : VEA018480
08/05/2003 : VEA018480
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.09.2015, NGL 21.09.2015 15593-0043-012
30/04/2002 : VEA018480
06/07/2001 : VEA018480

Coordonnées
GROEP JUNGBLUT INVEST

Adresse
VALKESTRAAT 7 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande