GROND- & WEGENISWERKEN MARTENS DRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROND- & WEGENISWERKEN MARTENS DRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.739.852

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 01.07.2014 14237-0142-011
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 04.07.2013 13258-0581-011
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 05.07.2012 12256-0290-010
24/01/2011
ÿþ





ti

be!

a: B¬ Sta







*uoiaaoo



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rJtTEUR BELCa~

-NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE l BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

3 0 -12- 2010 N. SNALWAERI

Griffie De griffier.

GIÓCH STAATSBLAPC BESTUUR

DIRECTION

7 -01- 2011

J

Ondememingsnr : 0 83 2 7 3- .18"

Benaming

(voluit) : "Grond- & wegeniswerken Martens Dries" Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8490 Jabbeke, Bekegemstraat 34

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris, ter standplaats

Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Van Hoestenberghe", op 29.12.2010

Dat :

1 er door

De heer MARTENS, Dries Omer Antoinette, ongehuwd, geboren te Oostende op 20/08/1982, wonende te

8490 Jabbeke, Bekegemstraat 34 ; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2. naam : "Grond- & wegeniswerken Martens Dries". "

3. zetel :

De zetel is gevestigd te 8490 Jabbeke, Bekegemstraat 34.

4. doel :

De vennootschap heeft tot doel:

IVOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermo-gen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende' goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met be-trekking tot immobiliën; `: de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van!

" onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband': staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen[ voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van; voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aan-delenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere'. roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in"

i" .

eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, ins

de meest ruime zin; alle handelsopera-ties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-;

maatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van managementprestaties

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen;

of ondernemingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrach-ten en functies.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en

technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van.

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roeren-de of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan ge-heel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij der-den (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die on-derworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezen-lijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

5.duur : onbeperkt.

6. kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1 /186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft inbreng gedaan in geld (op rekening 860-1123895-35 bij de Centea) van een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 E) waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend zijn.

7. BESTUUR

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechts-personen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaak-voerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevesti-ging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

* Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-zenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8. boekjaar : het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31.12.2011.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

9.De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag vanmaandmei 14 u u ..... - _-.,

de omur en voor het

eerst in het jaar 2012.

10.Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

11. Aanstelling

* Benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer Martens Dries, voómoemd, die aanvaardt en bevestigt niet

getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

* Volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het

rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale-

- en diverse administraties, aan Bvba Kantoor Lut & Partners Boekhoudingen te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg

92, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere

formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

12.Toelatingsvoorwaarden tot vergadering :

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

13. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun

de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Pieter Van Hoestenberghe

geassocieerd notaris

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 30.06.2016 16241-0493-011

Coordonnées
GROND- & WEGENISWERKEN MARTENS DRIES

Adresse
BEKEGEMSTRAAT 34 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande