GROUP DE BRABANDERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GROUP DE BRABANDERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.345.252

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 22.02.2014, NGL 17.03.2014 14068-0064-013
22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 23.02.2013, NGL 18.03.2013 13067-0152-012
20/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 25.02.2012, NGL 13.03.2012 12062-0205-012
02/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.02.2011, NGL 27.04.2011 11092-0528-013
15/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.02.2010, NGL 11.03.2010 10064-0056-013
24/07/2015
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r



11111

11IaIY~~I~~I~IIN

*15107283*







NEERGELEGD TER GRIF'F'IE

Rechtbank van Koophandel Gent

13 JULI 2015

Griffie

Ak1eling vcuNE -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0.807.345.252.

Benaming

(voluit) : GROUP DE BRABANDERE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Te 8630 Veurne, Brugse Steenweg 26

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato 30 juni 2015 dat volgende beslissingen telkens met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1 KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderd achtenzestigduizend euro (¬ 168.000,00) om het kapitaal te brengen van tweehonderd dertigduizend euro (¬ 230.000,00) op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), door vrijstelling van hun verplichting tot volstorting van hun inbreng.

Het werkelijke volstort kapitaal bedraagt op heden tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering dat deze geschiedt zonder: vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen: in het maatschappelijk kapitaal.

Deze vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng zal, conform artikel 317 van het Wetboek van; Vennootschappen, slechts mogen uitgevoerd worden na verloop van twee maanden na de bekendmaking van; dit besluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, op voorwaarde dat geen enkele schuldeiser zich binnen; deze termijn van twee maanden kenbaar heeft gemaakt en zijn rechten heeft doen gelden.

Indien er zich geen schuldeiser kenbaar maakt binnen deze termijn van twee maanden, wordt verder gehandeld overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen en geschiedt deze vrijstelling: van zodra mogelijk.

De vergadering beslist de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde: van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap kan geen winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of': converteerbare obligaties, uitgeven."

2 WIJZIGING ARTIKEL ZESTIEN VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de clausule 'inzake verkrijging van aandelen door derden te wijzigen, zodat financial':

assistance mogelijk wordt conform de wettelijke bepalingen terzake.

De vergadering beslist de tekst van artikel 16 van de statuten te wijzigen als volgt

"De vennootschap mag geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog

op de verkrijging van haar aandelen door derden, behoudens mits naleving van artikel 329 W. Venn."

3 WIJZIGING ARTIKEL TWEEENTWINTIG VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de clausule inzake vertegenwoordiging te wijzigen. De vergadering beslist dat elke zaakvoerder individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft. Voor aangelegenheden met een, transactiewaarde van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) wordt evenwel collegiale, vertegenwoordiging verwacht, doch de vergadering beslist dat deze beperking niet tegenstelbaar zal zijn aan, derden, zelfs niet in geval van publicatie, maar dat deze beperking intern wel bindende kracht heeft.

De vergadering beslist de tekst van artikel 22 van de statuten te wijzigen ais volgt:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het, doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en behoudens volgende beperking

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden, zelfs niet in' geval van publicatie."

4 WIJZIGING ARTIKEL EENENVEERTIG VAN DE STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam era handtekening.

De vergadering beslist de clausule inzake de vereffeningsregels aan te passen aan de nieuwe wetgeving terzake.

De vergadering beslist de tekst van artikel 41 van de statuten te wijzigen als volgt:

"De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen,

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

Onverminderd het artikel 181 van het wetboek van vennootschappen zijn een ontbinding en vereffening in i één akte mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1.er is geen vereffenaar aangeduid

2.er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 182 van het wetboek van ° vennootschappen

3.alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen."

' 5 WIJZIGING ARTIKEL TWEEËNVEERTIG VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de clausule inzake arbitrageregeling te schrappen en te vervangen door een clausule die de bevoegdheid van de hoven en rechtbanken inlast.

De vergadering beslist de tekst van artikel 42 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Alle geschillen terzake van deze vennootschap tussen de vennootschap en haar vennoten, of zaakvoerders en gewezen zaakvoerders, tussen zaakvoerder en vennoten, tussen vereffenaars en vennoten, zullen definitief beslecht worden door de rechtbanken en hoven van het gerechtelijk arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is."

6 VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

De zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het ' nodige te doen cm alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten, met name: de naamloze vennootschap "Titeca Accountancy", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Heirweg 198, alsmede al haar bestuurders, aangestelden en werknemers die elk afzonderlijk kunnen optreden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd door notaris Heyvaert te Veurne op ongezegeld papier om in het Belgisch Staatsblad ingelast te worden.

Frank Heyvaert

notaris

Hiermee tegelijkertijd neergelegd :

expeditie

lijst met publicatiedata (artikel 75, 2° wetboek vennootschappen)

gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

M,Jor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
GROUP DE BRABANDERE

Adresse
BRUGSE STEENWEG 26 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande