GS - COFIBO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GS - COFIBO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.126.460

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 22.04.2014 14100-0006-013
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 25.04.2013 13100-0491-013
27/01/2015
ÿþ~

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19 01- 2015 2 tOy, 2014

BELGISCH STAATSBEF Rehtbf KORTRIJK EL

MONITEUR BELGE,

NEERGELEGD

d i I



<15014912*



Ondernemingsnr ; 0866.126.460

Benaming (voluit) : GS - COFIBO

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Keizerstraat 16

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - DOELSWIJZIGING - STATUTENWiJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 25: september 2014, Geregistreerd te Waregem op 1 oktober 2014, Boek 117 Blad 22 Vak 4 Bladen 61 Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De adviseur-ontvanger (getekend) B. VAN THUYNE, blijkt, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm; r.van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid "GS - COFIBO", waarvan de zetel gevestigd is i1 te 8790 Waregem, Keizerstraat 16, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing : Kapitaalverhoging door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen, in: <; toepassing van artikel 537 WIB 92

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd tweeënzestigduizend achthonderd euro (162.800,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd: eenentachtigduizend vierhonderd euro (181.400,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met: verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door de vennoten pro rata hun aandelenbezit.

De kapitaalverhoging wordt gerealiseerd met belaste reserves zoals deze op 8 maart 2013 zijn goedgekeurd' door de algemene vergadering, namelijk de per 30 september 2012 belaste reserves. Het verkregen netto ;= dividend (zijnde het brutodividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing) wordt hierbij; onmiddellijk terug ingebracht in het kapitaal van de uitkerende vennootschap."

Deze kapitaalverhoging vindt plaats tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat werd afgesloten op 30; ;= september 2014.

Tweede beslissing : Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de kapitaalverhoging

1. Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële; toestand van de vennootschap "GS-COF1130".

Onmiddellijk wordt de kapitaalverhoging volledig onderschreven en volstort in geld door de vennoten, in: verhouding tot hun aandelenbezit, en meer bepaald door

- de heer Van Ryckeghem Geert, geboren te Waregem op zes september negentienhonderd eenenzestig. (nationaal nummer 61.09.06-357.31), wonende te 8790 Waregem, Keizerstraat 18, voor een bedrag van: honderd negenentwintigduizend vijfhonderd negenendertig euro achtenzeventig cent (129.539,78 EUR);

- mevrouw Van Dorpe Sabine, geboren te Oudenaarde op vierentwintig mei negentienhonderd drieënzestig; (nationaal nummer 63.05.24-144.09), wonende te 8790 Waregem, Keizerstraat 18, voor een bedrag van; drieëndertigduizend tweehonderd zestig euro tweeëntwintig cent (33.260,22 EUR).

2. De vennoten verklaren dat het bedrag van honderd tweeënzestigduizend achthonderd euro (162.800,00; EUR) váór het verlijden van deze akte gedeponeerd werd door creditering van de rekening met nummer BE 92 7460 0568 1723, geopend op naam van de vennootschap "GS-COFIBO" bij KBC Bank te Waregem, zoals blijkt; uit een bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde bankinstelling op 18 september 2014, en dat door ;, de notaris in haar dossier zal bewaard blijven.

Derde beslissing : Vaststelling realisatie kapitaalverhoginq

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd tweeënzestigduizend achthonderd euro (162.800,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderd eenentachtigduizend; vierhonderd euro (181.400,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder; : =.nominale-waarde,-.dialeder à" énL" honderdzesentachtigste-(1I186ste),vanletkapitaakvertegenwoordigen,--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvvoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

`` Voor. behouden aan het Belgisch Staatsbiad



Vierde beslissing

Als gevolg van voorgaande beslissing besluit de vergadering artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (181.400,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen".

Vijfde beslissing : Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met een uiteenzetting van een omstandige rechtvaardiging van de voorgestelde uitbreiding aan het maatschappelijk doel en van de aangehechte staat van activa en passiva de dato 30 juni 2014. De vergadering erkent een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben genomen.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent afdeling Kortrijk samen met de uitgifte van deze akte.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt teneinde het in overeenstemming te brengen met de recentste voorschriften van het BIBF

"De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de burgerlijke beroepswerkzaamheid van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist zoals bepaald in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement van Plichtenleer en deontologie vastgesteld door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet uitsluitend:

- de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm; het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

- Juridische adviesverlening, in het bijzonder de bijstand bij de oprichting en de vereffening van vennootschappen;

studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier deelnemen of belangen nemen in of optreden als bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemmingen zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist,

De vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door aile onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van liet voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake."

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen ingevolge voormelde beslissing.

Zesde beslissing : Aanpassing hoofdstuk VI van de statuten

De vergadering besluit om de artikelen 24 en 25 van hoofdstuk Vl van de statuten inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap aan te passen aan de gewijzigde wetgeving.

Zevende besl"iss"ing : Volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Stemming

Deze beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge





Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder, staat van activa

en passiva en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

24/05/2012
ÿþMotl Word f 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" l\

Ondernemingsnr : 0866.126.460 Benaming

(voluit) : GS-COFIBO

(verkort) :

NEERGELEGD

10. 05, 2012

BECHGr4,hffieï' KOOPHANDEL



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1lI1l 1111 I IIiI 11 MI li Hill

*12094347"

Rechtsvorm : BV ovv BVBA

Zetel : AZALEALAAN 26, 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de zaakvoerder dd. 07 mei 2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel vanaf heden verplaatst werd naar : Keizerstraat 16, 8790 Waregem

BVBA Mabufisk, vertegenwoordigd door Bart Mahieu

zaakvoerder

dagen bij liet Bélgisch StaatsblatT - 24/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 09.03.2012, NGL 27.04.2012 12105-0374-013
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 11.03.2011, NGL 27.04.2011 11096-0095-014
26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 12.03.2010, NGL 20.05.2010 10124-0156-014
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 13.03.2009, NGL 13.05.2009 09146-0344-011
13/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 30.03.2008, NGL 29.04.2008 08129-0197-011
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 09.03.2007, NGL 30.03.2007 07111-2361-012
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 10.03.2006, NGL 10.04.2006 06108-0254-011

Coordonnées
GS - COFIBO

Adresse
KEIZERSTRAAT 16 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande