GULLWING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : GULLWING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 884.881.015

Publication

31/12/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ModWorclll.1

Ife In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte

III

111311191I hh

Nr.-1E-RGE-L,EGD

17. 12. 2013

-13E01-13BANK KOOPHANDEL

14StiffiwK

Ondememingsnr : 0884.881.015 Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 165 - 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: GERUIS LOZE FUSIE

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Erika Red« Geassocieerd Notaris te Lovendegem op 13 december 2013, geregistreerd drie bladen geen verzending te Aalter op 13 december 2013, Boek 5/444 bled 97, vak 11. Ontvangen: 50,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: L. De Groote, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap Gullwing, met zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 165, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen

BESLUITEN

1. Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat vennootschap Gullwing door fusie overgenomen wordt door vennootschap Zilverpijl.

De raden van bestuur hebben er zich van vergewist en bevestigen dat er sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passive van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van vennootschap Gullwing besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen

c. De algemene vergadering van vennootschap Zilverpijl besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap Gullwing over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap Zilverpijl en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 juni 2013. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap Gullwing 1.469.779,42 E bedraagt en dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door vennootschap Gullwing, sedert die datum tot op vandaag voor rekening zijn van vennootschap Zilverpijl.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd,

GULLWING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Gevolgen

a, Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van vennootschap Gullwing, met alle rechten en plichten, over op vennootschap Zilverpijl. De aandelen van vennootschap Gullwing in het bezit van vennootschap Zilverpijl zullen daar de raad van bestuur van vennootschap Zilverpiji worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 30 juni 2013, waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap Gullwing 1.469.779,42¬ bedraagt,

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum van 30 juni 2013 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Zilverpijl. De schulden van vennootschap Gullwing gaan over op de overnemende vennootschap Zilverpijl.

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap Zilverpijl.

b, Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van vennootschap Gullwing, met zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 165, dom' vennootschap Zilverpijl, met zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 165, werd verwezenlijkt.

anderzijds vennootschap Gullwing definitief opgehouden heeft te bestaan.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Foor-behouden pan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

c. De algemene vergadering van NV Zilverpijf stelt vast dat in de oprichtingsakte verleden voor notaris Erwin' Markey te Ronse op 14 juni 2012, bekendgemaakt zoals voormeld, ingevolge een materiële vergissing verkeerdelijk staat vermeld dat de bestuurder, BVBA H&H Capital Management (B-bestuurder), vast vertegenwoordigd wordt door de Heer Yserbyt Vincent. De BVBA H&H Capital Management wordt echter vanaf de apdclein9 van Vel Ztilvesptilt vast vettagetwSrdtie (tzar de %ive' Wkaett Prame+, 'iman!. te ezo Stint-Martens-Latem, Kapitteldreef 46 bus A.

Deze vaststellingen worden in al hun onderdelen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN

De comparanten geven bij deze bijzondere volmacht aan Mevrouw Demey Sarah, wonend te 8500 Kortrijk, Hendrik Beyaertstraat la en Mevrouw Destoop Stefanie, wonend te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 214, met macht om elk afzonderlijk optredend, evenals al hun aangestelden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke handelingen te vervullen voor het vervullen van alle formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de kruispuntbank voor ondernemingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika RedeI. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 B. 10, 2013

RECHTBAGYif èDI HANDEL

KORTRIJK

IV i IR



*1316931

Ondernemingsnr : 0884.881.015

Benaming

(voluit) : GULLWING

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : , ROOSEVELTLAAN 165 - 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

DOOR DE RAAD VAN BESTUUR VAN

Gulwing, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltaan 165, 8790 Waregem en ingeschreven in Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0884.881.015 ("Vennootschap")

NA TE HEBBEN UITEENGEZET HETGEEN VOLGT:

1. De doelstelling van de fusie is het transparanter maken van de groepsstructuur en haar te vereenvoudigen en de organisatorische efficiëntie te verbeteren. De fusie brengt geen fiscale voordelen mee. De fusie zal uitgevoerd worden conform de geldende vennootschaprechterlijke regels. Bijgevolg is de fusie neutraal.

2. Ten gevolge van de fusie zal er een overdracht van zakelijke rechten op onroerende goederen plaatsvinden.

WORDT HET VOLGENDE FUSIEVOORSTEL VASTGELEGD:

1. Fusie bedoeld zoals in art 676 juncto art. 719-727 W.Venn.

De vennootschap zal aan haar algemene vergadering onderhavig fusievoorstel voorleggen. Onderhavig fusievoorstel betreft de rechtshandelingen zoals bedoeld in art 676 juncto artikel 719-727 W.Venn, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen van de vennootschap Gullwing NV, door middel van een fusie door overneming en als gevolg van een ontbinding zonder vereffening overgaat op Zilverpijl NV met zetel te Franklin Rooselveltaan 165, 8790 Waregem, ondernemingsnummer 0846,686.274 waarbij alle aandelen van eerstgenoemde vennootschap reeds in.handen zijn van de laatstgenoemde vennootschap.

2. De bij de fusie betrokkken vennootschappen.

De fusie zal doorgevoerd worden tussen

- de overgenomen vennootschap : Gullwing NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltaan 165, 8790 Waregem die naar luid van artikel3 van de statuten nagemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: de verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden met eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot, De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst en dus met het oog op wederbelegging en opbrengst. Het verlenen van bijstand en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschapen enfof éénmanszaken en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van bestuur op aile niveaus zowel voor eigen rekening als voor rekening van of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

deelneming met derden, van handels-, nijverheids of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking; Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het verwerven van deelnemingen, op welke wijze ook, het inschrijven op obligaties van andere vennootschappen en ondernemingen. Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintennisen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

- de overnemende vennootschap: Zilverpijl, een naamloze vennootsohap met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltlaan 165, 8790 Waregem, die naar luid van artikel 3 van de statuten nagemeld door heeft:

"De vennootschap heeft als doel, alle verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, onder welke benaming ook, industriële, commerciële, roerende en onroerende, zowel in België als in het buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met: het verwerven, aanhouden, beheren en verkopen van participaties in bedrijven; de studie, adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten; het aankopen, verkopen, verhuren, huren, leasen, overdragen of ruilen, beheren, leveren van, en enige andere verrichting met betrekking tot onroerende goederen; verrichtingen van een holdingvennootschap en van een investeringsvenncotschap, de uitbating van autowerkplaatsen en garages; het aankopen, verkopen, huren, verhuren en herstellen van nieuwe en tweedhands autovoertulgen en vaartuigen van alle merken en van hun onderdelen, het maken en herstellen van koetswerk, het onderzoek van hetzelfde, het aankopen en verkopen van olie, benzine en mazout of aanverwante stoffen of hun derivaten.

In het algemeen mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij kan deelnemen in vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. Zij kan het mandaat uitoefenen van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen.

De vennootschap mag zich borg stellen voor haar eigen verbintennissen als voor de verbintenissen van derde, onder meer door haar goederen (met inbegrip van haar onroerende goederen en haar handelsfonds) in hypotheek of in pand geven.

Gullwing NV en Zilverpijl NV worden hierna ook samen aangeduid als de Vennootschappen.

3. Verrichtingen gesteld door Gullwing NV

Vanaf 1 juli 2013 worden de verrichtingen gesteld door Gullwing NV boekhoudkundig geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap Zilverpijl NV.

4. Bijzondere rechten.

Guliwing heeft krachtens artikel 13 bis.1 van haar statuten een winstbewijs uitgegeven voor onbepaalde duur. Het vertegenwoordigt het kapitaal niet en het geeft de houder recht op een deel van de jaarlijkse winst volgens een statutair bepaalde formule en beperkt tot max, 78.000,00 euro per jaar. Ingevolge de fusie komt dit winstbewijs te vervallen.

Er zullen geen bevoorrechte aandelen of andere effectien met bijzondere rechten worden gecreeerd naar aanleiding van de fusie, Bijgevolg dient heromtrent geen bijzondere regeling te worden uitgewerkt.

5. Bijzondere voordelen bestuurders.

Aan de bestuurders van de Vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6. Overdracht onroerende goederen.

Niet van toepassing.

7, Wijziging statuten.

In geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie dienen aan de statuten van Gullwing NV geen

wijzigingen aangebracht te worden, vermits Guliwing NV za! ophouden te bestaan.

8. Informatieverstrekking.

8.1. Neerlegging ter griffie : Gullwing NV zal onderhavig fusievoorstel neerleggen of laten neerleggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en dit uiterlijk 6 weke voor de datum van de buitengewoon algemene vergadering.

8.2. Beschikbare informatie : Gullwing NV houdt de volgende documenten ter beschikking van de aandeelhouders en zal, in de mate vereist door de wet, hen hiervan een afschrift meedelen

(1) onderhavig fusievoorstel,

(2) de jaarrekeningen van Guliwing NV over de 3 laatste boekjaren,

(3) de verslagen van de Raad van Bestuur van Gullwing NV over de 3 laatste boekjaren,

(4) Zilverpijl is pas opgericht op 14 juni 2012. Het eerste boekjaar sluit af op 31112113.

Elke aandeelhouder zal op zijn verzoek kosteloos een volledig of desgewenst een gedeeltelijk afschrift

krijgen van voorvermelde stukken.

8.3. Informatie-uitwisseling.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijk en statutaire bepalingen door te voeren zullen de raad van Bestuur en de zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

.De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde informatie is vertrouwelijk en de ondergetekende verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

9. Buitengewone Algemene Vergadering.

Het onderhavig voorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van Gullwing NV, ten minste 6 weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van Gullwing NV is derhalve 31 december 2013.

10. Kosten

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd worden alle kosten verband houdende met de verrichting

gedragen door de vennootschappen.

Opgemaak op 7 oktober 2013, te Waregem in 2 exemplaren waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

VAN GOGH CONSULT BVBA Dhr Vincent Yserbyt

vast vertegenwoordig door Bestuurder

dhr Vincent Yserbyt

Gedelegeerd bestuurder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwobrdigen

Verso ; Naam en handtekening

11/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

,. 2, 09. 2013

Griffíe--- "

FibCHTBANK Itt't'e 'riAtvTDF_I_



11!VP3Wleil

il

ui

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t40xi,lY, --

Ondernemingsnr : 0884.881.015

Benaming

(voluit) : GULLWING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : FRANKLIN ROSSEVELTLAAN 165, 8790 WAREGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders/gedelegeerd bestuurder

Tijdens de notulen van de gewone algemene vergadering van 4 juni 2012 werden met éénparigheid van stemmen herbenoemd tot bestuurders van de vennootschap:

- De heer Vincent Yserbyt,

- VAN GOGH CONSULT BVBA, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Vincent

Yserbyt.

De opdracht gaat in op heden en zal eindigen bij de jaarvergadering van 2018,

De raad van bestuur samengesteld uit de hierboven genoemde personen, herbenoemt met éénparigheid van stemmen de genoemde VAN GOGH CONSULT BVBA, met als vast vertegenwoordiger de heer Vincent Yserbyt tot gedelegeerd bestuurder, welk mandaat hij aanvaardt voor de maximumduur.

VAN GOGH CONSULT BVBA

met als vast vertegenwoordiger de heer Vincent Yserbyt

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.03.2013, NGL 24.05.2013 13131-0103-012
05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 29.08.2012 12488-0062-012
06/08/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 12137889'

Ondememingsnr : 884.881.015

Benaming

(voluit) Gullwing

(verkort) :

NEERGELEGD 1

2 6 JOLI 2012

REC N K VAN KOOPLXN ÏL TE GENT

Rechtsvorm : nv

Zetel : Maenhoutstraat 77B, 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 11.06.2012

"De Raad van Bestuur heeft beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar Fr. Rooseveltlaan 165, 8790 Waregem.

Vincent Yserbyt

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2012
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KAPITEIN MAENHOUTSTRAAT 77B - 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Erika Redel te Lovendegem op 26 juni 2012, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Aalter op 9 juli 2012, Boek 51440, blad 73, vak 05. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap Gullwing met zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Kapitein Maenhoutstraat 776, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met één miljoen driehonderdéénendertiggduizend tweehondervijftig euro (1.331.250 ¬ ) om het kapitaal te herleiden van één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000 ¬ ) tot honderdachtenzestigduizend zevenhonderdvijftig (168.750 ¬ ). De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De kapitaalvermindering zal geschieden door uitbetaling van de aandeelhouders onder naleving van de voorwaarden zoals in punt la) en lb) van de agenda vermeld:

la) Kapitaalvermindering met één miljoen driehonderdéénendertiggduizend tweehondervijftig euro (1.331.250 ¬ ) om het kapitaal te herleiden van één miljoen vijfhonderdduizend euro (1.500.000 ¬ ) tot honderdachtenzestigduizend zevenhonderdvijftig (168.750 ¬ ) door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

1.b) De terugbetaling aan de aandeelhouders wordt aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal en zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvordering die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen, Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld bij BNP Paribas Fortis te Merelbeke op de datum die de raad van bestuur aan de aandeelhouder zal bekendmaken mits voorlegging door de aandeelhouder van een inschrijvingsbewijs afgeleverd door de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de eerste zin van artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdachtenzestigduizend zevenhonderdvijftig (168.750 ¬ )."

DERDE BESLISSING

De raad van bestuur wordt opdracht gegeven de kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bernard Vanderplaetsen. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wotc11i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~Y" ."é...~.-.

NEETIÎC=irLi'GD

' 2 S 2012

hl.C'ltlB3.~',~.rt1 M'Ati rxS1'11 \n>~t TP rr-\"1-

Ondernemingsnr : 0884.881.015

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

GULLWING

Bilagen-tüj iët Bè1gisèl Staïtsblïd - 06/08/2012 Annexes du Moniteur belge

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 18.08.2011 11413-0029-012
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 26.08.2010 10449-0142-012
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 28.08.2009 09665-0394-012
25/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 21.08.2008 08588-0221-012

Coordonnées
GULLWING

Adresse
FR. ROOSEVELTLAAN 165 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande