H & V

Divers


Dénomination : H & V
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 479.016.385

Publication

22/05/2014
ÿþMod warcc 11.1

LkiigEL

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

an

gERGEL.S.GD

Griffie Rechtbank

Koophandel

13MEJ2014

Gent AfdeIin

%Rff®ge

De griffier

Ondernemingsnr : 0479.016.385

Benaming

(voluit) : H & V

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Seringendreef 2 - 8020 OOSTKAMP

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL D.D. 06/05/2014

A. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DHP CONCRETE waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8020 Waardamme, Seringendreef 2.

Vennootschap opgericht onder de naam "DHP CONCRETE" bij akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie, op 29 december 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2010 onder nummer 11683. Statutenwijziging bij akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie, op 30 november 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2011 onder nummer 11006017,

Rechtspersonenregister nummer 0822.171.109, bevoegde Rechtbank van Koophandel Brugge, B.T.W,-plichtig BE 0822.171.109.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen honderdvijftienduizend zeshonderd euro (7,115.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door eenenzeventigduizend honderdzesenvijftig (71,156) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder overeenkomstig de aanstelling in de

oprichtingsakte.

-De heer Dirk Herpoelaert, wonende te 8020 Oostkamp (Waardamme) Seringendreef 2.

A hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De Commanditaire Vennootschap op Aandelen "H&V", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8020 Oostkamp (Waardamme), Seringendreef 2.

Opgericht voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie, op 10 december 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 december 2002 onder nummer 02151454. Statuten voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie, op 30 november 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2011 onder nummer 11006014 , sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0479.016.385 RPR te Brugge, BTW-plichtig BE0479,016.385.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR). Het is verdeeld in duizendvierhonderdvijftig (1.450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend vierhonderdvijftigste (111.450ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig de benoeming op 30 november 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2011 onder nummer 11006014.

-DHP CONCRETE BVBA, voormeld, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Herpoelaert, wonende te 8020 Oostkamp (Waardamme) Seringendreef 2.

B hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De partijen A en B verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676-1 W. Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die al houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

De vereiste voorwaarden, opdat er fiscale vrijstelling bij fusie is, zijn:

-de zetel (werkelijke en! of statutaire) van de inbrengende vennootschap moet in de E.E.G. gelegen zijn.

-de inbreng moet, (eventueel) na aftrek van de op het tijdstip van inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, uitsluitend vergoed worden door toekenning van aandelen, die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, gebeurlijk samen met een vergoeding in geld.

-gans het bezit van de opgeslorpte vennootschap moet worden ingebracht, d.w.z. vergoed worden met aandelen (buiten eventueel een kleine vergoeding in geld = hoogstens 1/10 van de nominale waarde van de aandelen)

-er moeten twee of meer vennootschappen bestaan met reeds een eigen activiteit gedurende een zekere

tijd, opdat fusie mogelijk is.

-één of meer vennootschappen moeten verdwijnen, op de opslorpende vennootschap na.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Comm. VA "H&V COMM VA " overgaat naar de bvba "DHP CONCRETE BVBA", voormeld,

Alle aandelen op één aandeel na waarvan afstand wordt gedaan, van de Comm. VA "H&V COMM VA", verenigen zich in handen van de bvba "DHP CONCRETE BVBA", zoals vastgesteld in staat van activa en passiva per 31.12.2013.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle

roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen; evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van

technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties;

- het beheren van een eigen onroerend patrimonfum en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden: ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere

wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden,

beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een

gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de centrale van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 2:. Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap na afstand van één aandeel, alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014,

Artikel 5: Motivatie

De Comm. VA "H&V" is volledig in handen gekomen van bvba "DHP CONCRETE" zoals blijkt uit de staat opgesteld per 31 december 2013.

De Comm. VA "H&V" heeft haar functionaliteit binnen de groep in de loop van de jaren verloren en is uitgegroeid tot een tussenholding zonder verdere functionaliteit of toegevoegde waarde binnen de groep. Bvba DHP CONCRETE heeft haar activiteiten zien evolueren naar vergelijkbare activiteit van "H&V" en zet daarvoor haar personeel in. Door de fusie van beide entiteiten komen de participaties (24,80%) in sart BETONCONSTRUCT en (24,80%) sarl BULCKE samen met de al bestaande participatie zodat (100%) in handen komt in bvba DHP CONCRETE. Door de fusie van beide entiteiten komen de indirecte participaties Cobefa bvba, Bulcke Ondernemingen nv en Cobitrac bvba rechtstreeks onder de bvba DHP CONCRETE. De onderlinge doorfacturaties en de onbeperkte aansprakelijkheid van de commanditaire vennoot verdwijnen.

Artikel 6: Fusie badwils.

Conform Advies CBN 2009106 -- d.d. 01/04/2009

In geval participatie hoger is dan eigen vermogen van opgeslorpte vennootschap:

Vooreerst dient nagegaan te worden of met toepassing van de gemeenrechtelijke bepalingen van het boekhoudrecht, het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap moet gecorrigeerd worden:

-de artikelen 61, § 1, derde lid in fine, en 64, § 1, derde lid in fine, KB W.Venn. bepalen dat aanvullende of uitzonderlijke afschrijvingen moeten teruggenomen worden indien zij niet langer verantwoord blijken;

-de artikelen 49 en 55, KB W.Venn. bepalen dat waardeverminderingen en voorzieningen niet gehandhaafd mogen blijven in de mate waarin zij op het einde van het boekjaar hoger zijn dan vereist volgens een actuele beoordeling.

Het betreft hier slechts de gemeenrechtelijke waarderingsregels die ook los van elke fusieverrichting moeten toegepast worden.

Uiteraard staat het de overgenomen vennootschap ook vrij om met toepassing van de gemeenrechtelijke bepalingen van het boekhoudrecht,

-hetzij materiële of financiële vaste activa te herwaarderen wanneer hun waarde, bepaald in functie van het nut voor de vennootschap, op vaststaande en duurzame wijze uitstijgt boven de gebruikswaarde;

-hetzij afschrijvingen op materiële en immateriële vaste activa terug te nemen wanneer blijkt dat het voordien toegepaste afschrijvingsplan wegens gewijzigde economische of technologische omstandigheden een te snelle afschrijving tot gevolg had.

De hiervoor vermelde mogelijke correcties kunnen niet worden toegepast zodat conform het advies volgende dient te gebeuren

Y "

= ,.. is de boekwaarde van de aandelen na waardecorrecties en na waardeaanpassingen met toepassing van de gemeenrechtelijke bepalingen van het boekhoudrecht of waardetoerekeningen bij fusie, nog steeds groter dan het overeenstemmende aandeel in het eigen vermogen, dan wordt dit verschil al naargelang het geval geactiveerd als goodwill of ten laste genomen door de overnemende vennootschap.

Zie verder opmerking fiscale reserves na tabel van fusie.

Artikel 7; Dividenden.

Er zal (kan) naar aanleiding van de fusie geen dividend worden uitgekeerd.

Artikel 8: Aandelen-voordelen.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen aandelen uitgegeven worden noch andere voordelen toegekend worden.

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

Dirk HERPOELAERT

vaste vertegenwoordiger van DHP CONCRETE BVBA

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 06/05/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" ` " A

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2014
ÿþmod i l.7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de,a]ste



.J

B

N-EER-G ELEGB r

Griffie Rechtbank Koophandel

1 JUL 2014

MONITEUR BELGE

31r07- 2

L,GISCH STAATSBLAC

Genteitilmiing Brugge ne grlffior

07/08/2014

agen bij het Belgisch

E! Ondememingsnr: 0479.016.385

Benaming (voluit) : H & V

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Seringendreef 2

8020 Oostkamp (Waardamme)

Onderwerp akte : Fusie door overneming

El

Uittreksel uit:

Ei een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardoole op 9 juli 2014, afgegeven vôÔr

registratie, enkel ter neerlegging op de griffie.

De buitengewone algemene vergaderingen der vennoten/aandeelhouders van:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DHP CONCRETE", gevestigd te 8020 Oostkamp (Waardamme), Seringendreef 2, bevoegde rechtbank Brugge, ingeschreven in het EE rechtspersonenregister onder nummer 0822.171.109.

Deze vennootschap hierna genoemd "de overnemende vennootschap".

2) De Commanditaire vennootschap op aandelen "H & V", gevestigd te 8020 Oostkamp (Waardamme), Seringendreef 2, bevoegde rechtbank Brugge, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.016.385.

Deze vennootschap hierna genoemd "de over te nemen vennootschap" of "de overgenomen Ei vennootschap".

Hebben onder meer beslist:

il Het besluit tot fusie wordt goedgekeurd.

Derhalve wordt de vennootschap H & V overgenomen door de vennootschap DHP CONCRETE en gaat het gehele vermogen van de vennootschap H & V, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening over op de vennootschap DHP CONCRETE die houder, is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap.

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari 2014.

Tengevolge van de fusie houdt de vennootschap H & V op te bestaan.

Aan de opdracht van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DHP CONCRETE, vertegenwoordigd door haar vaste E; vertegenwoordiger, de heer HERPOELAERT Dirk Ignaas, wonende te 8020 Oostkamp (Waardamme), Seringendreef 2, komt een einde; de goedkeuring van de jaarrekening van de overnemende vennootschap die betrekking heeft op het lopende boekjaar, zal gelden als kwijting over zijn mandaat tijdens het lopende boekjaar.

Voor ontledend uittreksel:

EE

Notaris J. DEBYSER

it

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 03.06.2013 13146-0587-029
25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 22.05.2012 12122-0493-029
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.03.2011, NGL 06.05.2011 11105-0345-031
11/01/2011
ÿþmod 2.1

"

In 01311i4tertWielArtlesu na peertp«tiliteéelNffie var

-n1- 201'

Staatsblad bekend te maken kopie

de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

1lI11 ff111 O11 11M 11 I II1 111ff 11 II

*11006014"

MAT; J~ki.



EGi-n" R:Jûc

° Ondernemingsnr : 0479.016.385

Benaming : H & V

(voluit)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Seringendreef 2

8020 Oostkamp (Waardamme)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING

Uittreksel uit:

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 30 november 2010, afgegeven vôôr

i registratie, enkel ter neerlegging op de griffie.

De buitengewone algemene vergadering der vennoten heeft onder meer beslist:

1) Besluit tot partiële splitsing van de vennootschap H & V, door inbreng van een deel van haar vermogen in respectievelijk de vennootschappen DHP CONCRETE, met maatschappelijke zetel te 8020 Oostkamp (Waardamme), Seringendreef 2, en V.V.H. CONSTRUCT, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Fazantendreef 4.

2) De algemene vergadering besluit, in toepassing van artikel 734 Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk af te zien van de toepassing van artikelen de artikelen 730, 731 en 734 (in zover dit laatste artikel naar de verslagen verwijst) van het Wetboek van vennootschappen, en besluit derhalve dat in, verband met de voorgenomen partiële splitsing geen verslag van het bestuursorgaan en bedrijfsrevisor/exteme accountant vereist is.

3) Artikel 5, 1 van de statuten van de vennootschap H & V wordt als gevolg van de partiële splitsing: aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERDDUIZEND EURO (500.000,00 EUR), vertegenwoordigd door duizendvierhonderdvijftig (1.450) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend vierhonderd vijftigste (111450) van het kapitaal vertegenwoordigen."

4) Mevrouw VANWYNSBERGHE Suzy Martha Andrea, wonende te 820 Brugge (Sint-Michiels), "

Fazantendreef 4, neemt vanaf heden ontslag als zaakvoerder van de vennootschap.

Artikel 9, vierde lid van de statuten wordt aangepast en luidt voortaan als volgt:

"Als zaakvoerder wordt, voor de duur van de vennootschap, benoemd: de heer Dirk HERPOELAERT,

wonende te 8020 Oostkamp (Waardamme), Seringendreef 2."

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte,

-gecoordineerde statuten

sBLAn ----.~ " W` ,~

CE". 27D T~ ; ~ #-" iF^iç- DE4

,.,, _. A ry^~ 1 TE

_ `~SS~v:~. ~ar~.s~ÿ ;:vC,},~;_$ ~1`s~%CL

C..~i+'.~ ~.-.." .n..;.-w ~-~- ~'

- Op , ~, ,p,.,~ Griffie

L. 7 ~~ '~~~,_ hume

"

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2011
ÿþ. y mod 2.1



Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELEGD TER nRIFt-1E DER ;ANK VAN KOOPHANDEL TE

E OP 22-i2-LWlV,

De

STAA SBLAO

;TU UP Griffie

11il 011 ININ6111~1111111~

*1100fi015'

M NITEUR E

~CTIc

01- 20

Ondememingsnr : 0479.016.385

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : H & V

(voluit)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Seringendreef 2

8020 Oostkamp (Waardamme)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

,Uittreksel uit:

:een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 30 november 2010, afgegeven vóór registratie, enkel ter .neerlegging op de griffie.

'Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders blijkt onder meer:

1. Mevrouw Suzy VANWYNSBERGHE, wonende te 8200 Brugge (Sint Michiels), Fazantendreef 4, is geen vennoot meer van de vennootschap.

De heer HERPOELAERT Dirk Ignaas, wonende te 8020 Oostkamp (Waardamme), Seringensdreef 2, heeft voortaan de hoedanigheid. van stille vennoot en de BVBA DHP CONCRETE, gevestigd te 8020

Oostkamp (Waardamme), Seringendreef 2, ondernemingsnummer

0822.171.109, de hoedanigheid van beherende vennoot.

2. De heer HERPOELAERT heeft verklaard ontslag te nemen als statutair zaakvoerder met onmiddellijke ingang.

De vennootschap DHP CONCRETE wordt benoemd tot enige statutaire zaakvoerder; zij zal voor de uitoefening van haar opdracht in onderhavige vennootschap vertegenwoordigd worden door de heer HERPOELAERT voornoemd, die bij besluit van de zaakvoerder van de vennootschap DHP CONCRETE als vaste vertegenwoordiger werd aangeduid.

2. Artikel 9, vierde lid van de statuten wordt aangepast en luidt voortaan als volgt:

"Als zaakvoerder wordt, voor de duur van de vennootschap, benoemd:

BVBA DHP CONCRETE, gevestigd te 8020 Oostkamp (Waardamme), Seringendreef 2, ondernemingsnummer 0822.171.109."

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte,

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.03.2010, NGL 30.03.2010 10085-0219-019
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 28.05.2009 09175-0139-017
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 04.06.2008 08192-0213-017
06/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.02.2007, NGL 27.02.2007 07063-4460-016
26/04/2006 : KOA021853
08/06/2005 : KOA021853
28/05/2004 : KOA021853
24/12/2002 : KOA021853
20/12/2002 : KOA021853
19/12/2002 : KOA021853

Coordonnées
H & V

Adresse
SERINGENDREEF 2 8020 WAARDAMME

Code postal : 8020
Localité : Waardamme
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande