HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.065.010

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.05.2014, NGL 22.05.2014 14131-0383-013
22/07/2014
ÿþMod Word 11.1

Voor-

behoudei aan het Belgisch

5taatsbla

iu

11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

VIONITEUR BELGE

ll 1lll(1 14 -07-

I~~I~ ~~ 2II11110 2014

f4

.G1SCH

NEERGELEGD

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, ard. KORTRIJK

2 3 1uNI 2014

STAAT r r) Griffie

Ondernemingsnr : 0444.065.010

Benaming

(voluit) : HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lauweplaats 3/0001, 8930 MENEN (LAUWE) (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel van inbreng van bedrijfstak cf art. 760 W. Venn.

Werd neergelegd het voorstel van inbreng van bedrijfstak in de zin van artikel 679 W, Venn. d.d. 6 juni 2014, opgemaakt in toepassing van artikel 760 W, Venn. houdende inbreng door enerzijds de BVBA "HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN", met zetel te 8930 Menen (Lauwe), Lauweplaats 310001, RPR Kortrijk 0444.065.010 en anderzijds de BVBA 'BEVEKOM', met zetel te 8511 Aalbeke, Moeskroensesteenweg 6512, RPR Kortrijk, B.T.W. SE 0455.235.351, inbrengende vennootschappen, van hun respectieve bedrijfstak 'Verzekeringen' in de nieuw op te richten vennootschap BVBA 'QUALITAS', met zetel te 8930 Menen (Lauwe), Lauweplaats 3/0001, verkrijgende vennootschap.

Rose-Aimée HAGHEDOOREN

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel van inbreng van bedrijfslak d.d. 6 juni 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/10/2014
ÿþ MOd Word 11.1

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



JR BELGE

NEERGELEGD

9- 2014 2 d Ail 2014

Rechtbanker isOOPHANDEL

TAATSBLAD Gent, freiRTRIJK

1111112414 il iII 11I Ili II I1 MONITE

tR1,11.118, 30 -0

3ELGISCH

Ondernemingsnr : 0444.065.010

Benaming

(voluit) HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8930 Menen (Lauwe), Lauweplaats 3/0001

(volledig adres)

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering - inbreng bedrijfstak vastaing van de statuten - machten

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guiliemyn te Menen (Lauwe) op 25 augustus, 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van voormelde verslagen.

B. De besluiten van de verslagen van de BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Phiïip Vervaeck, opgesteld overeenkomeg artikel 219 §1 van het Welboek van Vennootschappen luiden als volgt:

In breng van de bedrijfstak door de BVBA BEVEKOM

"De inbreng in nature door de vennootschap BVBA BEVEKOM, vertegenwoordigd door de heer Frank NEIRYNCK en Joachim NEIRYNCK met zetel te 8611 Aalbeke (Kortrijk), Moeskroensesteenweg 65, tot oprichting van de BVBA QUALITAS FINANCE met zetel te 8930 Lauwe (Menen), Lauweplaats 3/0001, bestaat Uit de inbreng van de bedrijfstak "Verzekerin-gen" van de BVBA BEVEKOM, voor een inbrengwaarde van 19.897,42 EUR. Het betreft de ac-tiva- en passivabestanddelen van de bedrijfsafdeling "Verzekeringsportefeuille".

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrech-ten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de ven-nootschap verantwoordelijk zijn voor de.waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepeling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter ver-goeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt ean de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waarde-ring bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze me-thoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractie-waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.116 aandelen van de BVBA QUALITAS FINANCE, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennoot-schappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de OVBA QUALITAS FINANCE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 augustus 2014

(getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door

Philip VERVAECK-Kris IGODT'

2/Inbreng van de bedrijfstak door de BVBA HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN

"De inbreng in nature door de vennootschap BVI3A HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN, vertegenwoordigd door mevrouw Rose-Aimée HAGHEDOOREN met zetel te 8930 Lauwe (Menen), Lauweplaats 3/0001, tot oprichting van de BVBA QUALITAS FINANCE met zetel te 8930 Lauwe (Menen), Lauweplaats 3/0001, bestaat uit de inbreng van de bedrijfstak "Verze-keringen" van de BVBA HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN, voor een inbrengwaarde van 70.736,99 EUR. Het betreft de activa- en passivabestanddelen van de bedrijfsafdeling "Verze-keringsportefeuille".

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordrgen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrech-ten, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de ven-nootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter ver-goeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waarde-ring bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze me-thoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractie-waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura b'estaat uit 5.946 aandelen van de BVBA QUALITAS FINANCE, zonder vermelding vert nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennoot-schappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA QUALITAS FINANCE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 augustus 2014

(g eteken d)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door

Philip VERVAECK - Kris IGODT"

C. Comparanten bevestigen voldoende ken-mis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen. De vergaderingen stellen vast dat er op de verslaggeving geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met aile gegevens en besluiten erin vervat.

De vergadering stelt vast dat vanaf de datum van het opstellen van het inbrengvoorstel tot op heden hebben zich geen belangrijke wijzingen voorgedaan in de activa en passiva van het respectieve vermo-igen van de inbrengende vennootschappen.

Alle voormelde verslaggeving zal ter griffie worden neergelegd.

De vergaderingen bevestigen uitdrukkelijk dat geen onroerende goederen zijn begrepen in de in te brengen bedrijfstakken.

Na vorenstaande inleidende verrichtingen gaan de algemene vergaderingen over tot de be-handeling van de agenda op volgende wijze.

BESLUIT TOT INBRENG

Na onderzoek, nemen de algemene vergaderingen van de inbrengende vennootschappen bij eenparigheid van stemmen, volgen-ide besluiten :

De vergaderingen aanvaarden het aangekondigde voorstel tot inbreng van de bedrijfstakken van enerzijds BVBA BEVEKOM en anderzijds BVBA HAGNEDOOREN VERZEKERINGEN, overeenkomstig het in het inbrengvoorstel bepaalde. Zij besluiten aldus elk afzonderlijk tot inbreng van de bedrijfstak bestaande uit de activa en passiva zoals vermeld in de verslaggeving en het voorstel van inbreng in de nieuw op te richten vennootschap en dit uitsluitend tegen vergoeding in aandelen van de verkrijgende vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstakken zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten in het voorstel voorzien.

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen, wordt verwezen naar voormelde verslagen van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor waarin de bedrijfstakken uitvoerig worden beschreven.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat aile kosten betreffende de verrichting ten laste zijn van de op te richten vennootschap BVBA "QUALITAS FINANCE.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergaderingen beslissen met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de overnemende, nieuw op te richten vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de respectieve inbrengende vennootschap blijven.

Overgang vermogen

De overgang van de bedrijfstakken, zoals hiervoor bepaald, van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid BEVEKOM enerzijds en HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN anderzijds naar de op te richten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUALITAS FINANCE" geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het voorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden

1.Alle roerende en eventuele onroerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te ehsen.

2.0e verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de inbrengende vennootschappen boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastigen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap te weten 1 januari 2014 aile belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle reohten, zowel zakelijke als persoonlij-ike van de inbrengende vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het verkregen vermogen.

4.Het personeel tot op heden in dienst bij de inbrengende vennootschappen, zal volledig in dienst blijven van die vennootschappen.

5.De archieven en de boekhoudkundige documenten van de respectieve inbrengende vennootschap blijven ter beschikking van de vennootschap tel-'kens wanneer laatstgenoemde daarom rechtmatig verzoekt.

DE OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "QUALITAS FINANCE"

Bij deze wordt een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarin voormelde bedrijfstakken van de gemelde inbrengende vennootschappen worden ingebracht.

Op de aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap, uitgegeven ter vergoeding van de inbreng in nature, wordt ingetekend door de inbrengende vennootschappen BEVEKOM en HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN die ze volstorten door inbreng van voormelde bedrijfstakken beschreven in voormelde verslagen.

WIJZE VAN VERGOEDING VAN DE INBRENG IN NATURA

a.Toekenningwijze

De algemene vergaderingen beslissen dat de nieuwe aandelen van de BVBA "QUALITAS FINANCE" als volgt worden toegekend:

-voor de inbreng bedrijfstak van de BVBA BEVEKOM worden 3.116 aandelen toege-kend aan de BVBA BEVEKOM.

-voor de inbreng bedrijfstak van de BVBA HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN worden 5.946 aandelen

toegekend aan de BVBA HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN.

Hetzij een totaal van 9.062 aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

b. Deelname in de winst

De vergaderingen beslissen met eenparigheid dat de aandelen van de nieuwe ven-nootschap vanaf datum van uitgifte in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoud-kundig vlak.

c. Boekhoudkundige datum

Aile verrichtingen vanaf 1 januari 2014 uitgevoerd door de inbrengende vennoot-schappen voor wat betreft de ingebrachte bedrijfstakken zoals hierboven beschreven, wor-den vanuit boekhoudkundig oogpunt en vanuit het oogpunt van de directe belastingen ge-acht te zijn verricht voor rekening van de nieuwe vennootschap.

WAARDE INBRENG.

De netto te vergoeden inbrengwaarde van deze inbreng wordt door zelfde verslagen gewaardeerd op enerzijds 19.897,42 euro voor wat betreft de inbreng bedrijfstak door BVBA BEVEKOM en anderzijds 70.738,99 euro voor wat betreft de inbreng bedrijfstak door BVBA HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN, hetzij een totaal bedrag van 90.636,41 euro aan maat-schappelijk kapitaal, wat door de vennoten-oprichters uitdrukkelijk aangenomen wordt.

Dit maatschappelijk kapitaal ten belope van 90.636,41 euro is volledig geplaatst en gestort.

VOLMACHT BTW/ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - COÖRDINATIE

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Isabel VANWALLEGHEM, mevrouw Stefanie MASSCHELIN, mevrouw Martine DE VRIEZE en mevrouw Ann DE WILDE om, alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede dienaangaande bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en het sociaal verzekeringsfonds te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle be-nodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

BEVOEGDHEDEN TE VERLENEN MN DE ZAAKVOERDERS VOOR DE UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

De vergadering beslist alle bevoegdheden te geven aan de respectievelijke zaak-voerders van de inbrengende en de nieuw opgerichte vennootschap(pen) teneinde de ge-nomen beslissingen uit te voeren. NOTARIELE VERKLARING

Gelet op het voorgaande, Is de inbreng van de bedrijfstakken verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de inbreng opgelicht overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De notaris bevestigt na onderzoek de interne en externe wettigheid van de rechts-handeling en formaliteiten.

PRO FISCO

De inbreng van de bedrijfstakken gebeurt onder de voorwaarden gesteld in artikel 11 en 18 § 3 van het B.T.W. Webboek, en met toepassing van de voordelen van de artikelen 117 § 2 van het wetboek van registratie en met tijdelijke vrijstelling van stopzettingsmeerwaarde-belasting van artikel 46, §1, 2° W.1.B.92.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegdl:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het telgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

02/12/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 0. 11. 2013

l:ii*CKrbANK KOOPHANDEL

Gtfil tieTRIJK



Ondernemingsar: 0444.065.0¬ 0

Benaming

(vota) : HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen (Lauwe), Lauweplaats 3/0001

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Vincent Guillemyn te Menen (Lauwe) op 18 november 2013, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders heeft beslist:

- De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, belopen op één miljoen vierhonderd zesenveertigduizend' tweehonderd drieëndertig euro negentig eurocent (1.446.233,90 EUR) zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, één miljoen vijfhonderd vierennegentigduizend vierhonderd vierentachtig euro veertig eurocent (1.594.484,40 EUR) euro bedraagt, rekening houdende met de balans de dato 31 december 2012.

- De algemene vergadering beslist over te gaan tot onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van één miljoen driehonderdduizend euro (1.300.000,00 EUR).

De vennoten verklaren het volledige bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel; 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijke kapitaal van de' vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van 10 procent van het tussentijds dividend in toepassing van het artikel 537 WIB.

- De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan,

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de' revisor. Dit verslag besluit als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN, bestaat uit: de inbreng van de dividendvordering die de enige vennoot zal verkregen hebben, mits goedkeuring door de! algemene vergadering van vennoten van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 1.170.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 1.170.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het: uitkeren van het beschreven tussentijds dividend, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.500 aandelen van de BVBA HAGHEDOOREN' VERZEKERINGEN, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader. van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA HAGHEDOOREN: VERZEKERINGEN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 23 oktober 2013

(getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II1Ii IuhI



" 500 Bedrijfsrevisoren Burg.Ven. CVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Deze verslagen zullen hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

- een eerste kapitaalverhoging door te voeren om het kapitaal te verhogen met zevenendertigduizend honderd vijfentachtig euro (37+185,00 EUR) om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01 EUR) te brengen naar vijfenvijftigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro één eurocent (55.777,01 EUR) door creatie van 1.500 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

De nieuwe aandelen zullen onmiddellijk onderschreven worden, door inbreng in natura, zoals hierna bepaald, voor de prijs van van de fractiewaarde van 24,79 euro per aandeel, vermeerderd met een globale uitgiftepremie van één miljoen honderd tweeëndertigduizend achthonderd en vijftien euro (1.132.815,00 EUR).

Deze nieuwe aandelen worden bij de onderschrijving volledig volstort, inclusief de uitgiftepremie.

- De enige aandeelhouder, mevrouw Rose Haghedooren, verklaart volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten, als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven, en verklaart te willen inbrengen:

-negentig procent van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van één miljoen honderdzeventigduizend euro (1x170.000,00 EUR), wetende dat de resterende tien procent als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

- dienvolgens dat de 1.500 nieuwe aandelen, volledig volgestort, aan de enige aandeelhouder toegekend zullen worden ais vergoeding voor de inbreng van de hierboven beschreven bestanddelen.

- het totale bedrag van de uitgiftepremie, hetzij één miljoen honderd tweeëndertigduizend achthonderd en vijftien euro (1.132.815,00 EUR). te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die zoals de andere inbrengen, ten behoeve van derden werd vastgesteld en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

- De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluiten en tussenkomsten, de eerste kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01 EUR) naar vijfenvijftigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro één eurocent (55.777,01 EUR)), werd gebracht en is vertegenwoordigd door 2.250 aandelen, zonder nominale waarde.

-De vergadering stelt vast dat de eerste kapitaalverhoging werd verwezenlijkt krachtens beslissing hierboven en

beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen om het kapitaal te brengen van vijfenvijftigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro één eurocent (55.777,01 EUR) tot één miljoen honderd

achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentigduizend euro (1.188.592,00 EUR) door volledige

incorporatie van de rekening "Uitgiftepremies" ten bedrage van één miljoen honderd tweeëndertigduizend achthonderd en vijftien euro (1.132.815,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

- De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemd besluit, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk van vijfenvijftigduizend zevenhonderd zevenenzeventig euro één eurocent (55.777,01 EUR) op één miljoen honderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentigduizend euro (1.188.592,00 EUR) werd gebracht en is vertegenwoordigd door 2.250 aandelen, zonder nominale waarde.

- ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering het artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het maatschappelijke kapitaal bedraagt één miljoen honderd achtentachtigduizend vijfhonderd tweeënnegentigduizend euro (1.188.592,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderdvijftig (2.250) aandelen, die elk één/tweeduizend tweehonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

- om de statuten aan het huidige Wetboek van Vennootschappen aan te passen door aanpassing als volgt:

-Invoering van volgende na de tweede zin van artikel 11 van de statuten:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd."

- Vervanging van artikel 17 van de statuten door volgende tekst:

"Artikel 17.- ANTWOORDPLICHT VAN DE ZAAKVOERDERS EN COMMISSARISSEN

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerders en de commissarissen zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

De vragen kunnen schriftelijk en voorafgaandelijk worden gesteld vanaf de mededeling van de oproeping. De vragen kunnen via elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping vermelde adres. De vennootschap moet die schriftelijke vragen ontvangen uiterlijk de zesde dag voor de algemene vergadering."

- Invoeging van een artikel 19bis na artikel 19 van de statuten, hetwelk luidt als volgt:

4

"Artikel I9bis.- SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van 20 dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn."

- om machten toe te kennen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van voormelde beslissingen.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijk bepalingen ter zake.

De vergadering beslist tevens volmacht te verlenen aan de heer Gery Haghedooren, voornoemd, evenals aan zijn bedienden, aangestelden of lasthebbers met de macht om afzonderlijk te handelen en mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aangaande voormelde beslissingen alle nog noodzakelijke of nuttige stappen te ondernemen bij de fiscale en sociale administratie, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, KBO, verzekeringskas, ondernemingsloketten en aanverwante instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get. Notaris Vincent Guillemyn)

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift akte

-

gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 V`}or li behouden ' aan het t aIgisch Staatsblad

17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 15.05.2013 13120-0189-011
24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 21.05.2012 12119-0418-011
16/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 11.05.2011 11107-0589-013
19/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 17.05.2010 10118-0336-013
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 15.05.2009 09147-0361-013
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 16.05.2008 08136-0346-012
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 23.05.2007 07152-0156-012
02/08/2005 : KO124248
16/05/2005 : KO124248
26/05/2004 : KO124248
26/06/2003 : KO124248
24/05/2002 : KO124248
08/06/2001 : KO124248
21/06/2000 : KO124248
29/06/1999 : KO124248
01/01/1992 : KO124248
24/05/1991 : KO124248
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 14.06.2016 16177-0221-016

Coordonnées
HAGHEDOOREN VERZEKERINGEN

Adresse
LAUWEPLAATS 3/0001 8930 LAUWE

Code postal : 8930
Localité : Lauwe
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande