HAIL SHIELD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAIL SHIELD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.971.068

Publication

15/10/2014
ÿþWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON ITE

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

UR BE_GE

0 8 10- 201k 0 .1 OKT 2014

BELGISCI- STAKPSBUent Brugge

De griffier

1111111q11.11.111j!EIIIII

V beh.

aa,

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0832971068 Benaming

(voluit) : HAIL SHIELD (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Akkerstraat 1, 8020 Waardamme (Oostkamp)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging boekjaar Algemene vergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sven Heyvaert, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 16 september 2014, ter registratie dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-dijkheid HAIL SHIELD, volgende beslissingen heeft genomen:

1.Wijziging van het boekjaar

Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op 1 juli en af te sluiten op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

2.WijÉiging van de datum van de jaarvergadering

Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de tweede dinsdag van de maand december om 20 uur.

Overgangsbepalingen

1) de vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2013, te verlengen en af te sluiten op 30 juni 2015.

2) de vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over het boekjaar begonnen op 1 oktober 2013, zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand december van het jaar 2015.

3. Volmacht

Volmacht werd verleend aan de heer Stijn Goossens, bedrijfsleider, wonende te 9200 Dendermonde, Bookmolenstraat 1, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot, indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BIW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GEUJKVORM1G UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 26.04.2013 13097-0458-014
31/01/2011
ÿþMotl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie len rIp a

EERGELEGD TER GRIS}-It VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

_GISCH 0 7 JAN. 2011

~ TAAI ~;~LA~?

_fiESTUIJFzt `

Griffie

IIIIlIIIIIl IIII 11111 IIII IlII III IIll 1111 UI

"110165]0"

nnLNITEUR BELG DIRECTION

2 1  C1 20s1

De griffier.





Ondernemingsnr : Benaming

(volte) : HAIL SHIELD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Akkerstraat 1 8020 WAARDAMME ( OOSTKAMP)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Georges JANSSENS, notaris met standplaats te HAMME (Oost-

Vlaanderen) op 5 januari 2011,

blijkt dat door:

1. De Heer Marnix Amedé Bertha VAN PRAET, NN 68.08.12-087-67, ID 590.8188293.64, wonende te Hamme, Neerstraat, 165.

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGRO SYSTEMS, met zetel te Hamme, Kleine

Mandemakerstraat 15, ondememingsnummer 891.663.689, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger , de heer Marnix Van Praet, voormeld,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd HAIL SHIELD , gevestigd te 8020 WAARDAMME ( Oostkamp), Akkerstraat 1.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het doel van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk vermeld als volgt:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

De aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel van alle machines, toestellen en werktuigen voor handels-, landbouw- en nijverheidsgebruik alsook de bouw en de productie ervan; tussenpersoon in de handel.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden, commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betreknking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden niet het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoed-'handelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere ven-,nootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO ( ¬ 20.000)

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en werd volstort.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten.

Op de laatste biz. van Luik B.vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende netars, hetzij van de perso(_)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte_enwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Voor- behouden

I aan het

1, Belgisch

Staatsblad

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Vertegenwoordiging.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Zijn er meerdere zaakvoerders dan handelen zij gezamenlijk.

Tot niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AGRO SYSTEMS, met zetel te Hamme, Kleine Mandemakerstraat 15, ondememingsnummer 891.663.689, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger , de heer Marnix Van Praet.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Jaarvergadering.

Jaarlijks op de tweede dinsdag van de maand maart te twintig uur wordt de jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf en het zal aanvangen vanaf de neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichters vanaf twee oktober tweeduizend en tien, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

Bestemming van het resultaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Volmacht.

Volmacht werd verleend aan de Heer Stijn Goossens, wonende te Dendermonde (Baasrode), Bookmolenstraat, 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in het Ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd voor registratie om te dienen voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste b z, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumerrtereride notaris, hetzij van de perso¬ o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.12.2015, NGL 26.02.2016 16050-0427-013

Coordonnées
HAIL SHIELD

Adresse
AKKERSTRAAT 1 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande