HANSSENS INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HANSSENS INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.824.825

Publication

17/04/2013
ÿþIN

i

MONITEUR

1 0 -04-

GISCH ST/,

A

*13060376*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i3t=1_ut NPFRGFI_F_GD

2013

AT,SSLrj E

-- 4. 04. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

liai

BE

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HANSSENS INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergstraat 29, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 29 maart 2013 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichter: De heer HANSSENS Philippe Hubert Cécile Alice Marie, wonende te 8800 Roeselare, Oude Diksmuidsestraat 24.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming; "HANSSENS INVEST".

Zetel: 8600 Roeselare, Bergstraat 29.

Doel: De -vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening:

1.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

2.het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht ..), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen. _

3.het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

4.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

5.het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, met inbegrip van de detachering van personeel (zonder weliswaar in te gaan tegen de reglementering inzake uitzendarbeid);

6.het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de' verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij; derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en' investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

~ 8tii 8ts

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren, De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: twee miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend vijfhonderd Euro (2.578.500 EUR), volledig volgestort in natura.

Besluit van de bedrijfsrevisor.

'Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA HANSSENS INVEST door inbreng van een aandelenpakket bestaande uit 749 aandelen in volle eigendom (op een totaal van 750 aandelen) van de NV HANSSENS TELECOM en 92 aandelen in volle eigendom (op een totaal van 186 aandelen) van de BVBA HANCAL CONSULTING, kan ik besluiten dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. de methcden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

Ik dien wel een principieel voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de in de balans van de NV HANSSENS TELECOM per 28 februari 2013 opgenomen voorraad grondstoffen (t.b.v. 145.630,09 EUR), aangezien ik mijn opdracht pas verkreeg na de balansdatum en ik zodoende niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadcontrole uit te voeren.

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaande uit 1.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA HANSSENS INVEST, met een globale waarde van 2.578.500,00 EUR, wordt toegekend aan de heer Philippe HANSSENS; deze toekenning doet geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel van de heer Philippe HANSSENS.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 28 maart 2093

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd (ex ultimo) docr dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Een statutair zaakvoerder alleen handelend kan, of, indien er ook niet-statutair zaakvoerders zijn, alle zaakvoerders handelend als college, kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet of de onderhavige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Statutair zaakvoerder : de heer Philippe Hanssens, wonende te 8800 Roeselare, Oude Diksmuidsestraat 24. Externe vertegenwoordiging: Een statutair zaakvoerder alleen optredend of alle niet-statutaire zaakvoerders gezamenlijk optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, de derde vrijdag van de maand juni om elf uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar,

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal, aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014. 2. De eerste " gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2015. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. 4. De oprichter verklaart in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de " verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van " onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, De verbintenissen aangegaan sinds de ' oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht: Aanstelling onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling: de zaakvoerder en de medewerkers van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIBOCO, kantoorhoudende te 8501 Bissegem, Leeuwebakstraat 4, aan wie de macht wordt verleend om alle formaliteiten betreffende inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LALA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie akte dd. 2910312013.

- verslag van de oprichter inzake de inbreng in natura

- verslag van de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura













Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 13.08.2015 15418-0253-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16573-0581-012

Coordonnées
HANSSENS INVEST

Adresse
BERGSTRAAT 29 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande