HAPPY ENERGY

Société en commandite simple


Dénomination : HAPPY ENERGY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.552.096

Publication

16/10/2013
ÿþ ~--~ Mod Word 11.1

~ " ~5 ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~<



~~B~~~Á~ ~~~~~~~~~~L

VI

~l OKT. 2013

metigkeATE

3 57337*





Ondernemingsnr : O Ç t{o 5 S,2 o%

Benaming

(voluit) : HAPPY ENERGY

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sint Laurentiusstraat 23, 8630 Veurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhands akte dd. 25/09/2013 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "gewone commanditaire vennootschap" met:

- Naam: De naam luidt HAPPY ENERGY

Zetei De maatschappelijke zetei van de vennootschap Is gevestigd te Sint Laurentiusstraat 23, 8630 Veurne

- Beherende vennoot: Mevr. Cristelle Leunen, wonende te Sint Laurentiusstraat 23, 8630 Veurne. Zij is, onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk

- Doel:De vennootschap heeft tot doel:

Het optreden als tussenpersoon en commissionair voor alle mogelijke bedrijven

Het leveren van alle mogelijke diensten aan derden.

Het organiseren van bedrijfsstructuren.

De elektronische handel, verkoop van goederen of diensten via het internet in alle mogelijke vormen. Het;

verlenen van alle diensten aangaande internet.

De handel in producten in de ruimste zin van het woord: aan en verkoop, import ais export, groothandel als

kleinhandel.

Het organiseren van events, evenementen, beurzen, bedrijfs-events, seminars, voordrachten voor

particulieren, zelfstandigen, derden.

Deze opsomming is niet beperkend en kan uitgebreid worden tot aile handelingen die de geest van een gelijkwaardige handel niet aantasten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle manieren en der modaliteiten die haar het best schijnen.

Il. In België en In het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met, betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan de verkoop, de promotie, de: afbraak en de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur -- en verhuur, de ruil, de verkavelingen, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan  en verkoop, de huur  en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële landbouw of immobilieënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht evenals' Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

het verlenen van technische, administratieve en Financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

III. Hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten ais holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten betreffende beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkenning  en inschrijvingsregime onderworpen zijn en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk vccrbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden en betreffen onder meer:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:-

Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service  flats, rusthuizen, winkels, horeca  uitbatingen en vakantie - oorden; vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk en alle inrichtingen.

Onderneming in roerende en onroerende goederen en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en /of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en /of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs -- en financieel beheer, bouw en stabiliteitsstudles en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen  als buitenland en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

Trading in de meest ruime zin. De

vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap zal dcor middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan aile ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met haar doel. Zij mag zich voor deze vennootschapen borg stellen of hen aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen doch dit met uitzondering van deze activiteiten waarvoor een bijzondere toelating is vereist. Voormelde opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijf en negentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- Duur:De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden

- Kapitaat:Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 5.400,00 euro.Het kapitaal is vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Het is volstort.

- Boekjaar :Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot dertig september van ieder jaar.

Voór-

,béhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- Algemene vergadering ieder jaar op de laatste dinsdag van de maand februari, om 11 uur, op de I.

maatschappelijke zetel

- Zaakvoerder: Cristelle Leunen wordt voor onbepaalde duur benoemd:

Tijdelijke bepalingen: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 oktober 2013 en eindigt op 30 september 2014

- De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. alle verbintenissen overneemt die vanaf 01/07/2013 tot op heden in haar naam werden aangegaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Gedaan te 2519)2013.

Cristelle Leunen

Beherend vennoot





Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HAPPY ENERGY

Adresse
SINT LAURENTIUSSTRAAT 23 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande