HARLEY VRIENDEN KNOKKE, AFGEKORT : HVK

Association sans but lucratif


Dénomination : HARLEY VRIENDEN KNOKKE, AFGEKORT : HVK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 837.241.642

Publication

04/07/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

+111003048

NEÊPdË2.ÊGD tér GR'FFIE der

REGIy'Y(~ANK VArf Y,OOP}{,qNDEL TE

BRt~CC;~C 211pp' ~~.-)

3.7i416

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Har ey'/rienen Knokke

(verkort) : HVK

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Knokkestraat 675, 8300 Knokke Helst

Onderwerp akte : Oprichting VZW

ARTIKEL 1. DE VERENIGING

De priftier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

§1. De VZW draagt de naam HVK (Harley Vrienden Knokke). De vereniging zet de werking voort van de vereniging zonder winstoogmerk waarvan de statuten werden bekendgemaakt op

onder het nummer in de bijlagen van het Belgisch

Staatsblad.

" §2.Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

i §3.De zetel van de VZW is gevestigd op Knokkestraat 675, 8300 Knokke-Heist, gelegen in het gerechtelijk

arrondissement Brugge. Binnen het kan de maatschappelijke zetel

verplaatst worden bij beslissing van de algemene vergadering.

§4. De werking van de vereniging richt zich vooral op de fusiegemeenten Knokke-Heist. Zij kan evenwel ook daarbuiten activiteiten ontplooien indien dit wenselijk is voor de vervulling van het maatschappelijk doel.

§5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 2. DOELSTELLINGEN EN ACTIVITEITEN

§1. De vereniging heeft tot doel het publiek beter bekend te maken met verschillende motor gerelateerde beroepen zoals: "Custom Bike Building " , "Special Painting" , " Paint Brushing techniques" " enz...

§2. Deze doelstelling omvat ook:

-Het vertrouwt geraken met motorrijders die in clubverband toeren, met respect voor andere burgers, de natuur en het milieu.

- Het in de toekomst, indien de budgetten dit toelaten, schenkingen te doen te voordele van het "kankerfonds", of de "Cliniclowns".

§3. De vereniging wil dit doel verwezenlijken, onder meer door:

. -het organiseren van een evenement die steeds voor iedereen toegankelijk blijft.

§4.Daarnaast kan de vereniging alle (types) rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of oorrecht-'streeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doel-'stel-+lingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winst-'ge-'vende activiteiten binnen de

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwe-'zenlij-'king van de ideële niet-winstgevende doehstellingen. Zij mag tevens hiertoe alle roerende goederen of onroerende goederen verwerven, behouden en van de hand doen in welke vorm dan ook (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, gebruik te bede, bruikléen, bezit....).

ARTIKEL 3. LIDMAATSCHAP

ART. 3. Sectie 1. Werkende Leden

§1. Er zijn minstens 3 Werkende Leden met alle rechten zoals omschreven voor de leden in de Verenigingen en Stichtingenwet van 2 mei 2002 en 16 januari 2003, afgekort V&S-wet.

§2. De volgende oprichters zijn de eerste Werkende Leden:

Luc De Schrijver, aanwerver, Knokkestraat 675 8300 Knokke-Heist.

Stephane Maljers, zelfstandig dakwerker, Boomgaarden 6 8300 Knokke-Heist

Jan Strubbe, arbeider,Kragendijk 102, 8300 Knokke-Heist.

Ferny Desmedt, zelfstandig boatmen, Zeebruggelaan 8380 Brugge 5.

§3.Daamaast kan iedere natuurlijke persoon zich kandidaat stellen als Werkend Lid op voorwaarde dat hij of zij de doeleinden zoals omschreven in artikel 2, genegen is.

§4. De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

§5. De Algemene Vergadering zal, op voordracht van de Raad van Bestuur, beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als Werkend Lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens de helft van de leden van de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met een meerderheid van de stemmen van de aanwe-izige en vertegenwoordigde Werkende Leden.

§6.De Algemene Vergadering kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als Werkend Lid.

§7.Werkende Leden hebben aile rechten en verplichtingen die in de V&S-wet, deze statuten en in het Huishoudelijk Reglement worden beschreven. Zij betalen geen lidmaatschap bijdrage.

ART. 3. Sectie 2. Ontslag

§1.Werkende Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door een formeel schrijven te richten aan de Voorzitter van het Bestuur. Het ontslag zal één maand na dit schrijven ingaan. De Raad van Bestuur brengt de Algemene Vergadering op de hoogte bij de eerstvolgende vergadering.

ART. 3. Sectie 4. Beëindiging van lidmaatschap

§1. Als een Werkend Lid in strijd handelt met de doelstellingen van de VZW, kan diens lid-'maat-'schap, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van alle Werkende Leden, wonden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens de helft van alle Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd is, en waarbij voor de be-islis-ising een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden vereist is.

§2. Het Werkend Lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

ART. 3. Sectie 5. Rechten

§1. Geen enkel Lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van Lid.

§2. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

" MDD2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge ART. 3. Sectie 6. Jaarlijks lidgeld

§1. Het jaarlijks lidgeld voor effectieve en toegetreden leden wordt vastgesteld door de raad van bestuur en bedraagt maximum honderd euro.

ARTIKEL 4. DE ALGEMENE VERGADERING

ART. 4. Sectie 1. De Algemene Vergadering

§1. De Algemene Vergadering bestaat uit de Werkende Leden.

§2. Alle Werkende Leden hebben gelijk stemrecht. Elk Werkend Lid heeft een stem.

ART. 4. Sectie 2. Bevoegdheden

§1.De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden:

-de wijziging van de statuten;

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

-de benoeming en de afzetting van de commissaris of bedrijfsrevisor en het bepalen van diens bezoldiging ;

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

-de ontbinding van de vereniging;

-de uitsluiting van een lid;

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

-de aanvaarding van nieuwe Werkende Leden;

-de vaststelling van de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage;

ART. 4. Sectie 3. Vergaderingen

§1. De bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergadering zullen gehouden worden op de datum en de plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende Leden verstuurd per e-mail of per gewone post op het adres dat het Werkend Lid daartoe laatst heeft opgegeven aan de VZW.

§2.Een Werkend lid dat niet aanwezig kan zijn op de Algemene Vergadering kan zich laten vertegenwoordigen door een ander Werkend Lid van de vereniging. Elk Werkend Lid kan ten hoogste één volmacht dragen.

§3. De vergaderingen worden door de Raad van Bestuur samengeroepen. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk punt dal door minstens 2 bestuurders wordt aangebracht of dat door minstens 1/20 van de Werkende Leden minstens 14 dagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

§4. Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Voorzitter of op verzoek van minstens 2 bestuurders alsook op verzoek van minstens 1/5 van de Werkende Leden. De uitnodiging wordt minstens 21 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende Leden verstuurd per e-mail of per gewone post op het adres dat het Werkend Lid daartoe laatst heeft opge-'ge-iven aan de VZW.

§5. Aan het begin van een Algemene Vergadering kunnen punten aan de agenda toegevoegd worden indien een meerderheid van de Werkende Leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is daarmee instemt, behalve wanneer de V&S-wet of de statuten dit anders voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ART. 4. Sectie 4. Quorum en stemming

§1. Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens de helft van de Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de V&S-wet of de statuten dit anders voorzien.

§2. De wijziging van de statuten of de ontbinding van de vereniging vereist een beraadslaging in een

vergadering die voldoet aan een quorum van 213 van de Werkende Leden dat aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 213 van de Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeen-'ge-'roepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 213 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden.

§3. De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de Werkende Leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

§4. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

§5. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid om binnen de vereniging werk- en studie-'groe-'pen op te

" richten. Ze stelt daarbij een Werkend Lid aan als voorzitter van de werkgroep. De aldus opgerichte groepen blijven steeds onderworpen aan de be-àslis'singen van de algemene verga-'de-'ring.

§6.De Algemene vergadering kan een Huishoudelijk Reglement aannemen om de werking van de vereniging verder te regelen. Hierin kan ook bepaald worden hoe dit Huishoudelijk Reglement gewijzigd kan worden.

§7. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Werkende Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de bij K.B. vastgelegde modaliteiten.

ARTIKEL 5. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ART. 5. Sectie 1. Samenstelling Raad van Bestuur

§1. De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie en maximum 4. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat Werkend Lid is van de vereniging. Wanneer de VZW slechts het wettelijk bepaald minimum van drie Werkende Leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan, tot de dag van de gewone Algemene Vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan drie leden zijn.

§2. De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur en zijn herverkiesbaar.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder

het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is

voorzien.

§3. De Raad van Bestuur duidt een voorzitter, secretaris en penningmeester aan die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten.

§4. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of verdegen-'woordigde Werkende Leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schrif-'te'lijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

§5. De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

M00 2.2

ART. 5. Sectie 2. Raad van Bestuur: vergaderingen, beraadslaging en beslissing

§1. De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de VZW het vereist, alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

§2. De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de VZW of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

§3. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

§4. Er worden notulen, opgesteld en ondertekend door de Voorzitter en een ander lid van de Raad van Bestuur, bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de Werkende Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de door bij K.B. vastgelegde modaliteiten.

ART. 5. Sectie 3. Tegenstrijdig belang

§1. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogens-'rech-'te-lijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

§2. De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

ART. 5. Sectie 4. Intern bestuur  Beperkingen

§1. De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 4 V&S-wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is.

§2. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang .

§3. De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan een of meerdere derden al dan niet bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur .

ART. 5. Sectie 5. Externe vertegenwoordigingsmacht

§1. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris die gezamenlijk handelen.

ART. 5. Sectie 6. Bekendmakingvereisten

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

ARTIKEL 6. FINANCIERING EN BOEKHOUDING

ART. 7. Eerste lid. Financiering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mo0 2.2

§1. De vereniging zal onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter onder'steu-'ning van een specifiek project.

§2. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet. ART. 7. Tweede lid. Boekhouding

§1. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

§2. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

§3. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26novies V&S-wet. Voor zover van toe-'pas-'sing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, §6 V&S-wet.

§4. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering.

ARTIKEL 7. ONTBINDING

§1. De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle Werkende Leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in deze statuten.

§2. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de WW steeds dat zij "VZW in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 V&S-wet.

§3. ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering een vereffenaar waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

§4. Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de buitengewone Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen van de VZW dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België.

§5. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26 novies van de V&S-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

ARTIKEL 8. BESTEMMING VAN HET VEREFFENINGSSALDO

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit, zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen. De vereffenaar kan een gemotiveerd voorstel tot bestemming overmaken aan de algemene vergadering die over de afsluiting van de vereffening beraadslaagt en beslist.

ARTIKEL 9. VZW-WET

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de VZW-wet of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt van de dag van oprichting per 1 juni 2011 tot 31 december van het jaar van oprichting.

2. Datum van de eerste jaarvergadering

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2012.

3. De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen eenparig de volgende " besluiten:

. wordt tot de functie van bestuurder benoemd en dit voor onbepaalde duur:

- Luc De Schrijver, aanwerver, Knokkestraat 675 8300 Knokke-Heist.

- Stephane Maljers, zelfstandig dakwerker, Boomgaarden 6 8300 Knokke-Heist

" - Jan Strubbe, arbeider,Kragendijk 102, 6300 Knokke-Heist.

4. De partijen komen bijeen in een eerste zitting van de raad van bestuur en treffen eenparig de volgende besluiten:

a) wordt tot voorzitter benoemd: de heer Jan STRUBBE, voornoemd

b) wordt tot secretaris benoemd: de heer Luc DESCHRIJVER, voornoemd

c) wordt tot penningmeester benoemd: de heer Stephane MAJERS, voornoemd

d) wordt de bevoegdheid verleent om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen en dit op onbeperkte wijze en voor onbepaalde duur: de heer Jan STRUBBE, voornoemd.

Opgemaakt in drie exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de vergadering van de oprichters, gehouden te Knokke-Heist op 20 juni 2011.

Jan Strubbe

DE VOORZITTER

Hierbij neergelegd : oprichtingsakte

r ' '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HARLEY VRIENDEN KNOKKE, AFGEKORT : HVK

Adresse
KNOKKESTRAAT 675 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande