HARMATAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HARMATAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.181.186

Publication

26/09/2014
ÿþmod 11.1

Fjr174 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-------- µ y

t11111MI11111

Ondernemingsnr : 0867,181186 i! Benaming (voluit) : HARMATAN NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

ent Afdelineefoigtende

De-gr-ifff er

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort);

Rechtsvorm; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Abdijhoek 10

8210 Zedelgem

Il Onderwerp akte :Statutenwijziging (kapitaalverhoging)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme

i! Notaris Sophie Deiaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op! !! eenentwintig augustus tweeduizend veertien, geregistreerd te Brugge, 1ste kantoor voor!

Registratie op 2/09/2014, 10 bladen, geen verzendingen boek 287 blad 15 vak 15, ontvangen 50! !! euro, P. Bailleul (getekend), adviseur, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering! !! werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « HARMATAN » te !! 8210 Zedelgem, Abdijhoek 10, waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid!

van stemmen :

!! 1._Kapitaalverhoging met vierhonderdvijfenzeventigduizend euro (C 475.000,00) om het! !! kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00) op vijfhonderdduizend euro (C! !! 500.000,00), door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van vierduizend zevenhonderdvijftig! :! (4.750) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

:! De nieuwe aandelen zullen dezeifde rechten en voordelen bieden als de bestaande! !! kapitaalaandelen, en zullen pro rata temporis vanaf de inschrijving in de winsten delen.

2. Vervolgens heeft mevrouw de Millier* Brigitte geboren te Biankenberge op 27 december 1964! !I wonend te 8210 Zedelgem, Abdijhoek 10, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de!

statuten en de financiële toestand van de vennootschap "HARMATAN" en in te schrijven op! !! vierduizend zevenhonderdvijftig (4.750) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap,!

tegen de globale prijs van vierhonderdvijfenzeventigduizend euro (C 475.000,00), welke zij! i! volstort ten belope van honderd achttienduizend zevenhonderdvijftig euro (C 118.750,00).

!! De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderdachttienduizend! !! zevenhonderdvijftig euro (C 118.750,00).

!! De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van de aldus! 1! ingeschreven aandelen een globaal bedrag van honderdachttienduizend zevenhonderdvijftig! !! euro (C 118.750,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening! !! met nummer BE36 7460 0361 1781 op naam van de vennootschap bij de KM bank.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato negentien augustus! !!tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag vari!

honderdachttienduizend zevenhonderdvijftig euro (C 118.750,00) bij storting of overschrijving! !! gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

!: Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van! honderdachttienduizend zevenhonderdvijftig euro (C 118.750,00).

!! De aldus vierduizend zevenhonderdvijftig (4.750) onderschreven aandelen worden, ais!

!! gedeeltelijk volstort, toegekend als volgt:

aan mevrouw de Milliano Brigitte, voormeid, vierduizend zevenhonderdvijftig (4.750)! aandelen, die aanvaardt;

3. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de:

voormelde kapitaalverhoging van vierhonderdvijfenzeventigduizend euro (C 475.000,00),! !! daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op! i!vijfhonderdduizend euro (C 500.000,00) vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000)! !: kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging' die voorafgaan, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de tekst zoals verder vermeld.

5. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering om volledig nieuwe statuten aan te nemen, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zullen de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1, De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij draagt de benaming "HARMATAN".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8210 Zedelgem, Abdijhoek 10.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdduizend euro (C 500.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfduizendste (1/5.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het 5aldo van de nettowinst.

A. De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

B. De ontbinding en vereffening in één akte is slechts Mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden, overeenkomstig artikel 184, 5§ Wetboek Vennootschappen:

10 er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

30 alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181, §1, derde lid, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

7.. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te steilen. worcit benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw de MILLIANO Brigitte, geboren te Blankenberge op zevenentwintig december negentienhonderd éérienzestig, wonende te 8210 Zedelgem, Abdijhoek 10, die aanvaard heeft. Haar mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

.,

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en' verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De eventuele vergoeding van de zaakvoerder wordt bekrachtigd door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel

en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig

tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van

vastgoedmakelaar; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen, verwerven, bouwen, ruilen: laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van aile onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een

eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals :

i. onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschlkken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

Il. beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, den dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

3. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, met inbegrip van het deelnemen in een maatschap een tijdelijke handelsvennootschap of een stille handelsvennootschap, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

4. Advies, bijstand en knowhow verlenen in aile domeinen waarin zij competent is, zoals de opleiding, coaching en het begeleiding van personen; het verstrekken van managementadviezen op het gebied van personeelsbeleid en -organisatie, financiën, administratie en commercieel beleid.

5. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

6. Het uitbaten van eigen handelsfondsen, met inbegrip van winkels, hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, horeca-uitbatingen en vakantieoorden.

Hiertoe kan de vennootschap vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

7. Het uitbaten als gérant van handelsfondsen die toebehoren aan derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



8. Trading in de meest ruime zin.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten;

ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag leningen toestaan aan derden en mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in anderen vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op eenentwintig juni om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volrnachtclrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te warden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Alaska Brugge CVBA, Koningin Astrid/aan 200, 8200 Brugge (Sint-Michiels) evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van bill( B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dertien te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.03.2013, NGL 30.09.2013 13612-0396-012
16/10/2012
ÿþP

Ondernemingsnr : 0867.181.186

Benaming (voluit) : HARMATAN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abdijhoek 10

8210 Zedelgem (Loppem)

Onderwerp akte :Statutenwijziging - Wijziging boekjaar en jaarvergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joris Boedts te lchtegem (Eernegem) op 26 september 2012, ter registratie neer te leggen op het kantoor der registratie Torhout, houdende een; geldig samengestelde buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten? vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HARMATAN", met zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), dat met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

- Wijziging van het boekjaar van de vennootschap om deze voor de toekomst te laten lopen van één i januari tot en met eenendertig december van hetzelfde jaar. Het huidige boekjaar dat een aanvang ;: heeft genomen op één oktober tweeduizend en elf wordt verlengd tot en afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf om 24.00 uur.

Wijziging van de jaarvergadering waarbij deze in de toekomst telkens zal worden gehouden op; eenentwintig juni om zeventien uur, ongeacht of deze dag een zon- of een feestdag is.

De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden op eenentwintig juni tweeduizend dertien. - Aanpassing van de artikelen 11 en 29 van de statuten aan de genomen beslissingen.

Voor ontledend uittreksel -- Notaris Joris Boedts te lchtegem (Eernegem)

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van het voormelde proces-verbaal houdende bijeenkomst van; de buitengewone algemene vergadering van de vennoten en de coördinatie van de statuten van d& vennootschap.

tûik'r B;

d

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 17.1

V~IVVIIII~II~WIMIIiI

" ias~o~ss"

iveaergetegct ter griffie van ce

rechtbank van kooi andel

Bru " " - -- a deling te Oos

05 OKT, 201Z

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.03.2012, NGL 25.04.2012 12095-0450-011
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0506-011
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 28.04.2010 10102-0199-012
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 29.04.2009 09129-0179-013
13/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.03.2008, NGL 30.04.2008 08130-0030-013
30/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 23.03.2007, NGL 27.03.2007 07090-1315-012
04/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 24.03.2006, NGL 31.03.2006 06097-2259-013
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 31.08.2015 15552-0517-013
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 26.08.2016 16482-0498-014

Coordonnées
HARMATAN

Adresse
ABDIJHOEK 10 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande