HAVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HAVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.568.678

Publication

24/01/2014
ÿþMod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mlIN11ii

111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

,i .ULL. ''L NEERGELEGD

1- 2014



ETAATSBLA D - U. 01. 2014

RECHTByekhelANDEL

...........

Ondernemingsnr : 0405.568.678

Benaming

(voluit) : HAVA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Zwaaikomstraat 70, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op dertig december tweeduizend en dertien, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAVA, met zetel te 8800 Roeselare, Zwaaikomstraat 70, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing  Kennisname van de dividendenuitkering in het kader van artikel 537 WIB 92.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato twintig december tweeduizend en dertien, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is.

Tweede beslissing  Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Pete Vandewalle en de heer Kris lgodt, bedrijfsrevisoren, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder.

De conclusies van het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer peter Vandewalle en de heer Kris lgodt, bedrijfsrevisoren, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven;

c< 5. Besluit

Re inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA HAVA, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA HAVA verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 900.000,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 900.000,00 EUR.

5ij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 162 aandelen van de BVBA HAVA, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA HAVA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 23 december 2013

EDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vorleg enwormd ig d. door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Peter VANDEWALLE Kris IGODT»

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 602 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Derde beslissing t Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met twintig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 20.250,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van dertig duizend euro (¬ 30.000,00) tot vijftigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 50.250,00) door het creëren van honderd tweeënzestig (162) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze honderd tweeënzestig (162) nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van vijfduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro zesenvijftig cent (¬ 5.555,56) (afgeronde intrinsieke waarde) per aandeel, waarvan:

 twintig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 20.250,00) zal geboekt worden ais kapitaal;

 en achthonderd negenenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 879.750,00) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daar bijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

Vierde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen 1.Vervolgens hebben de vennoten, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «HAVA», en in te schrijven op de honderd tweeënzestig (162) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap.

2.De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

 in kapitaal ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in totaal twintig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 20.250,00),

en

 de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde in totaal achthonderd negenenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 879.750,00).

Vijfde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van twintig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 20.250,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijftig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 50.250,00), vertegenwoordigd door vierhonderd en twee (402) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één vierhonderd en tweede (1/402de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde beslissing

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal achthonderd negenenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 879.750,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies», die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Zevende beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met achthonderd negenenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 879.750,00), zodat het kapitaal verhcogd zal worden van vijftig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 50.250,00) tot negenhonderd dertig duizend euro (¬ 930.000,00), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Achtste beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van achthonderd negenenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 879.750,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenhonderd dertig duizend euro (¬ 930.000,00), vertegenwoordigd door vierhonderd en twee (402) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één vierhonderd en tweede (1/402de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Negende beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de eerste zin van artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd dertig duizend euro (¬ 930.000,00), en is verdeeld in vierhonderd en twee (402) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één vierhonderd en tweede (1/402de) van het kapitaal vertegenwoordigen.».

Tiende beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan Francis Vlegels, notaris te Ingelmunster, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Elfde beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

4

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij liet Belgiscïi Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expedite proces-verbaal;

-

coördinatie van de statuten;

- verslag bestuursorgaan;

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 20.08.2012 12423-0146-015
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 19.08.2011 11416-0223-015
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 09.08.2010 10396-0575-014
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 07.08.2009 09557-0083-014
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 01.08.2008 08532-0083-014
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.06.2007, NGL 27.08.2007 07621-0344-015
24/10/2006 : KO058435
06/10/2006 : KO058435
26/07/2006 : KO058435
01/07/2005 : KO058435
26/05/2004 : KO058435
04/06/2003 : KO058435
17/05/2001 : KO058435
22/04/2000 : KO058435
19/03/1999 : KO058435
01/08/1990 : KO58435
01/01/1986 : KO58435
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 29.08.2016 16506-0103-015

Coordonnées
HAVA

Adresse
ZWAAIKOMSTRAAT 70 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande