HEBALO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HEBALO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.495.045

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 20.08.2014 14441-0317-011
15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 08.07.2013 13284-0519-011
14/03/2013
ÿþ mod 11.1

ELüik B i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0415.495.045 Benaming (voluit) : HEBALO

(verkort) :

NEERGELEGD

-5, 03. 2013

FiECHTERekOOPHANDEL.

{ç..(,)I-i i Fi.l J K

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MAANDAGWEG 3

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE BESTUURDERS - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN - BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2130081) opgemaakt door Dirk Vanhaese-brouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 27 februari 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap, onder meer heeft besloten :

I. Wijziging doel.

Aan het doel van de vennootschap de volgende activiteiten toe te voegen : "Het waarnemen van bestuursopdrachten, mandaten in directiecomités, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar, ;mandataris of volmachtdrager. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid :van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het verlenen van consulting en management services met betrekking tot de commerciële ontwikkeling van bedrijfsgebouwen en -processen en industriële parken met inbegrip van business development op internationaal vlak.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, supply chain, marketing, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

Het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en roerende goederen, _almede aile__han_delingen _skie__rec htstreeks__of_onreehtstreeks _met_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de (on)roerende goederen te bevorderen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in

natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig op verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Het kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet. Het kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen."

II. Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Besluit overeenkomstig artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen, alhier in extenso weergegeven :

"TWEEDE BESLUIT : Omzetting van de vennootschap.

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de voornoemde externe accountant, aangewezen door de raad van bestuur, over de voormelde staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 30 november 2012, hetzij minder dan drie maanden geleden; ieder aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen. De conclusies van het verslag van de voornoemde externe accountant luiden als volgt :

"Besluiten

De staat van activa en passiva van de NV "Hebalo" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 8500 Kortrijk, Maandagweg 3, afgesloten per 30/11/2012, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan.

De controle op de staat van activa en passiva werd uitgevoerd in overeenstemming met de normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/11/2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er een overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief van 501.665, 63 euro is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 106.200 euro.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikels 67 en 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Waregem, 26 februari 2013

(getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ÿ Johan Dewaele

Accountant & Belastingconsulent"

De verslagen van de raad van bestuur en van de externe accountant zullen worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd, onder voorbehoud van het vorige besluit.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 30 november 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de boekhouding.

Stemming.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen."

III. Beëindiging van het mandaat van de bestuurders.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de vergadering vastgesteld dat het mandaat van de huidige bestuurders, zijnde 1) mevrouw Cecile DEVOS, geboren te Kortrijk op 10 december 1939, 2) de heer Dirk STEENHOUDT, geboren te Kortrijk op 12 november 1938 en 3) de heer Patrick DELAERE, geboren te Stanleystad (destijds Belgisch Kongo) op 25 november 1954, werd beëindigd.

IV. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - Benoeming statutaire zaakvoerder.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "HEBALO".

2. Duur : de onderhavige vennootschap die bij akte van 27 februari 2013 omgezet werd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een onbeperkte duur, werd oorspronkelijk opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap op 26 november 1975.

3. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt honderdenzesduizend tweehonderd euro (¬ 106.200,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één zeshonderdste (1/600st`) van het maatschappelijk kapitaal.

4. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

5. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is' gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

6. Be alia en betreffende de verdelen van het na vereffenen overbli'vende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)l(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effect en.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

7. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbjnden ï tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd aangesteld : mevrouw Cecile DEVOS, geboren te Kortrijk op 10 december 1939, die heeft aanvaard en heeft medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

8. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo de vennootschap bestuurd wordt door een college van zaakvoerders, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door alle zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

9. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

De groot- en kleinhandel in bouwproducten en bouwmaterialen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mol 11.1

Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van sierschoorsteenmantels.'De groot- en kleinhandel in metalen en niet-metalen meubelen en meubileringsartikelen. Onderneming voor het optrekken van gebouwen, het steenhouwen en het marmerbewerken, de woninginrichting, de binnenhuisinrichting, evenals de handel in alle artikelen hiermede verband houdende.

Het waarnemen van bestuursopdrachten, mandaten in directiecomités, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar, mandataris of volmachtdrager. Deze opdrachten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het verlenen van consulting en management services met betrekking tot de commerciële ontwikkeling van bedrijfsgebouwen en -processen en industriële parken met inbegrip van business development op internationaal vlak.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, supply chain, marketing, productie en ontwikkeling, processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

Het verwerven voor eigen rekening door inschrijving of aankoop en het beheren van (eigen) aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het beheer van een eigen onroerend of eigen roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen en roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de (on)roerende goederen te bevorderen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig op verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Het kan leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren toestaan, onder om het even welke vorm; in de mate toegelaten door de wet. Het kan tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de handelszaak.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijze die haar best geschikt lijkt. Zij mag namelijk alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verplichtingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

aangaan en verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij' het doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

10. Plaats,, :lag en uur van de jaarvergadering : de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de laatste woensdag van de maand mei om 11.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

11. Voorwaarden van toelating : geen.

12. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

V. Bijzondere volmacht.

Bijzondere volmacht, met recht van in de plaatsstelling, werd verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Flamée & Partners Accountants & Belastingconsulenten" met zetel te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 100, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0821.675.221 en met btw-nummer BE 0821.675.221, om alle administratieve formaliteiten te vervullen in verband met deze wijziging van de statuten en omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en in het bijzonder de formaliteiten bij één of meer erkende ondernemingsloketten en/of bij de btw-administratie.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de akte omzetting;

- verslag van de raad van bestuur betreffende de wijziging van het doel; - de staat van activa en passiva;

- verslagen van de raad van bestuur en van de externe accountant betreffende de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dirk Vanhaesebrouck Geassocieerde Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y

1`- I : I

e Voor-

,, behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

16/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEUF,

09 -10 2012

t~

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WIJNSBERGSTRAAT 6A - 8570 VICHTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De raad van bestuur beslist met unanimiteit om met ingang vanaf heden 17/08/2012 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van : WIJNSBERGSTRAAT 6A - 8570 VICHTE

naar:

MAANDAGWEG 3

'8500 KORTRIJK

Cecile Devos

Gedelegeerd-bestuurder

Ondernerrtingsnr : 0415495045

Benaming

(voluit) : HEBALO

(verkort) :

4

Illy111111101t1I11.1111

BrLGfSCH

NEERGELEGD

2 fl, 111 Z012

RECHTBANK KOOPHANDEL GriffieKORTRiJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 18.07.2012 12311-0050-011
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 08.07.2011 11276-0391-011
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 26.08.2010 10456-0575-011
03/08/2009 : KO078731
29/07/2008 : KO078731
12/07/2007 : KO078731
07/08/2006 : KO078731
27/06/2005 : KO078731
30/07/2004 : KO078731
07/07/2004 : KO078731
07/07/2003 : KO078731
04/09/2002 : KO078731
25/07/2000 : KO078731
11/07/1996 : KO78731
12/07/1995 : KO78731
15/03/1994 : KO78731
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 31.08.2016 16573-0317-011

Coordonnées
HEBALO

Adresse
MAANDAGWEG 3 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande