HELP AND CARE HORSES, AFGEKORT : H.A.C.H.

Association sans but lucratif


Dénomination : HELP AND CARE HORSES, AFGEKORT : H.A.C.H.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 834.921.263

Publication

07/04/2011
ÿþ LuL MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2 5 MOT 2011

GriffieDe griffes,

" 34 921 263

Ondememingsn Benaming

(voluit) : Help and Care Horses

(verkort) : H.A.C.H.

Rechtsvorm Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Schoeperstraat 1 A te 8340 Damme

Onderwerp akte : Oprichting VZW- Aannemen gecoördineerde statuten - Benoeming raad van bestuur- Interne taakverdeling raad van bestuur.

Op de algemene vergadering van 23.11.2010 zijn de ondergetekenden :

-Bartels Angelica, geboren te Utrecht (Nederland) op 9.04.1969, wonende te 8340 Damme aan de Schoeperstraat 1A.

-Bartels Lisanne, geboren te Den Helder (Nederland) op 27.02.1997, wonende te 8340 Damme aan de Schoeperstraat 1A

- Dentelle Decloedt, geboren te Brugge op 07.03.1970, wonende te 8310 Brugge aan de Begoniastraat 37 - Marianne Davit, geboren te Brugge op 27.05.1972, wonende te 8000 Brugge aan de Oude Gentweg 59 -Patricia Roels, geboren te Eeklo op 23.04.1974 . wonende te 9980 Knesselare aan de Urselse weg 155 -Van Houcke Luc , geboren te Brugge op 26.02.1962. Wonende te 9990 Maldegem aan de Oude Aardenburgseweg 56

overeengekomen om de VZW "Help and Care Horses" Kortweg H.A.C.H..op te richten.

Volgende statuten worden met eenparigheid aangenomen:

TITEL I: Naam, zetel, doel en duur

Artikel 1: naam

De vereniging draagt de benaming : "Help and Care Horses" kortweg H.A.C.H.

Al de facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging moeten haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting daarvan VZW.

Artikel 2: zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8340 Damme aan de Schoeperstraat IA in het gerechtelijk arrondissement BRUGGE.

Hij mag worden overgebracht naar een andere plaats in België bij beslissing van de raad van bestuur. Deze beslissing moet binnen de maand worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De raad van beheer kan kantoren of filialen oprichten waar hij dit nuttig acht.

Artikel 3: doel

a)Diensten voor bescherming van dieren en van paarden in de ruimste zin van het woord in het bijzonder.

b)Het opsporen en opvangen van paarden, honden, katten en andere dieren die werden verwaarloosd of het slachtoffer waren van wreedheden.

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

,

MOD2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

c)Op straat aangereden paarden, honden, katten en andere dieren verplegen of laten verplegen en opvangen

d)De opvang van verloren gelopen paarden, honden, katten en andere dieren of paarden, honden, katten en andere dieren die door de eigenaar werden achter gelaten.

e)Diensten van dierenasiel verlenen

f)Acties ondernemen die bijdragen tot het Dierenwelzijn.

g)Om het doel te bereiken of te bevorderen kan de vereniging alle nuttige stappen ondernemen bij de bevoegde overheden, controlebeambten, verbaliserende en gerechtelijke instanties  zowel op Vlaams Brussels, federaal als Europees Niveau -- om een strikte toepassing van de wettelijke beschermingsmaatregelen van dieren te bekomen. Ook samenwerking met radio en TV, geschreven pers zijn hierbij niet uitgesloten.

h)Zij is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen, die nodig en nuttig zijn of kunnen zijn voor het verwezenlijken van haar doel, in eigendom te houden of er het gebruik ervan te hebben.

i)Het oprichten van werkgroepen die specifiek rond een bepaald thema werkzaam zijn, bijvoorbeeld rond de bescherming van één bepaald paardenras. Er kunnen ook bestaande werkgroepen worden opgenomen op voorwaarde dat hun doelstellingen passen in de vereniging.

j)Het organiseren van educatieve activiteiten, uitstappen en manifestaties, het oprichten van onthaallokalen en informaticacentra, het uitgeven van publicaties en het ontplooien van alle andere soorten activiteiten die nodig blijken voor de realisatie van het maatschappelijk doel van de vereniging.

k)In het kader van de realisatie van haar doelstellingen kan de vereniging eén samenwerkingsovereenkomst afsluiten met andere verenigingen of rechtspersonen, als hierdoor het maatschappelijk doel gemakkelijker en efficiënter kan worden verwezenlijkt. Een dergelijke samenwerking kan ook tot stand worden gebracht met organisaties of instellingen in het buitenland.

Artikel 4: duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL Il: Leden

Artikel 5: aantal

Het aantal leden is onbeperkt.

De vereniging telt minstens drie leden.

Artikel 8: lidmaatschap

De jaarlijkse bijdrage van de leden is variabel en wordt jaarlijks vastgelegd door de raad van beheer. Deze mag evenwel maximaal 100 EUR bedragen.

Artikel 7: toetreding

De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve leden en toegetreden leden tellen. De volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn leden wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden en waarvan een copie ingevolge artikel 26 novies § 1, 3 ° van de huidige wetgeving wordt neergelegd op het rechtspersonen register. Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen de maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden van toepassing. Toegetreden leden zijn aangesloten om te genieten van de activiteiten van de VZW. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

De algemene vergadering beslist, zonder beroep, over aanneming van nieuwe leden, die zich schriftelijk-gericht aan de algemene vergadering- moeten kandidaat stellen.

Artikel 8: beëindiging, uittreding en ontslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege bij overlijden van het lid.

Aan elk lid staat het vrij uit de vereniging te treden door het schriftelijk indienen van zijn ontslag bij de algemene vergadering.

De leden kunnen tevens op ieder ogenblik zelf uittreden uit de vereniging mits schriftelijk ontslag gericht aan de raad van bestuur.

De uitsluiting van een effectief lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

De raad van bestuur kan de leden die zich aan een zware overtreding van de statuten of van de normen van eer en welgevoeglijkheid schuldig hebben gemaakt, schorsen tot aan de beslissing van de algemene vergadering. Het begrip zware overtreding of "de normen van eer en welgevoeglijkheid" worden gedefinieerd door de raad van bestuur bij gewone meerderheid.

Het lid dat ontslag neemt of dat uitgesloten wordt, heeft geen aanspraak op het maatschappelijk bezit van de vereniging. Hetzelfde geldt ten aanzien van de rechthebbenden van een overleden lid.

Artikel 9: ledenbijdrage

De jaarlijkse bijdrage voor de effectieve en de toegetreden leden wordt jaarlijks door de raad van beheer vastgelegd.

Artikel 10: bekendmaking ledenlijst

De ledenlijst wordt ingediend ter publicatie bij het rechtspersonen welk wordt bijgehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vereniging (alfabetisch gerangschikt, de namen, voornaam, woonplaats en nationaliteit der leden). Ieder jaar wordt ze aangevuld door de zorgen van de voorzitter van de raad van beheer. Zij vermeldt in alfabetische volgorde,de wijzigingen die bij de leden hebben plaatsgevonden.

Titel III: De algemene vergadering

Artikel 11: samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. Het aantal leden van de algemene vergadering is onbeperkt en worden aanvaard volgéns de procedure voorzien door artikelen 7 en 8.

Artikel 12: bevoegdheden

De algemene vergadering bezit de machten die haar zijn toegekend door de wet en door de voorliggende statuten.

Behoren in het bijzonder tot de haar bevoegdheden:

1.De wijziging van de statuten van de vereniging

2.De benoeming en de afzetting van de bestuurders en gemachtigden, na voorstel van de beheerraad

3.De goedkeuring van de begrotingen en de rekeningen.

4.De vrijwillige ontbinding van de vereniging, na voorstel van de beheerraad.

5.De aanvaarding en uitsluiting van effectieve en toetredende leden

8.1-let bepalen van een bezoldiging in het geval een bezoldiging wordt toegekend.

7.Kwijting verlenen aan de bestuurders en commissarissen, na goedkeuring van de rekeningen

8.De omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

9.Alle gevallen waarin de statuten dit vereisen

Artikel 13: Modaliteiten

De algemene vergadering, genaamd jaarvergadering, moet minstens tweemaal per jaar worden bijeengeroepen (maand november en februari) door de voorzitter van de raad van beheer. Op iedere vergadering dient de penningmeester een financieel verslag te geven en dient de secretaris een overzicht te geven van de voorbije en toekomstige activiteiten.

Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens één vijfde van de effectieve leden. De oproeping bevat de agendapunten aangebracht door deze leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD22

Elke vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping. Alle effectieve leden moeten erop uitgenodigd worden.

Artikel 14: Oproepingsformal iteiten

De oproeping geschiet door middel van een schrijven dat ten minste veertien dagen voor de datum waarop de vergadering plaatsvindt.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief, ondertekend door de Voorzitter en/of secretaris in naam van de raad van bestuur.

De agenda wordt vermeld in het oproepingsbericht.

Behalve in de gevallen voorzien bij de artikelen 8,12 en 20 van de Wet van 2716/1921, kan de algemene vergadering enkel beraadslagen over de punten die op de agenda vermeld zijn.

Artikel 15: Vertegenwoordiging

Ieder effectief lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij/zij kan zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde die ook effectief lid moet zijn van de vereniging. De volmacht moet schriftelijk gegeven worden. Ieder effectief lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen.

Artikel 16: Voorzitterschap algemene vergadering

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de 'Voorzitter van de raad van bestuur. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn taak waargenomen door de ondervoorzitter, zoniet door de oudste van de aanwezige leden van de raad van bestuur. De Voorzitter duidt de secretaris aan.

Artikel 17: stemrechten

In de algemene vergadering hebben alle effectieve leden een gelijk stemrecht.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden, behoudens andersluidende bepaling in de wet of in voorliggende statuten. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt de doorslag.

Artikel 18: bijzondere modaliteiten

De algemene vergadering kan slechts geldig besluiten over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten en de uitsluiting van leden indien de bepalingen van de artikelen 8, 12, 20 van de wet van 27/6/1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk worden nageleefd.

Artikel 19: Notulen van de algemene vergadering

Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat wordt ondertekend door de voorzitter en aan alle leden bezorgd wordt uiterlijk voor de bijeenroeping van de volgende vergadering.

De besluiten van de algemene vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard in de zetel van de vereniging waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen.

Alle leden kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van beheer en door een bestuurder.

Iedere wijziging van de statuten moet binnen de maand van haar dagtekening worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Dit geldt ook voor iedere benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder.

TITEL IV: Het bestuur Artikel 20: Algemeen

De Vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie en maximum tien bestuurders. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

f MOD 2.2

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering bij gewone meerderheid. Om tot bestuurder te worden benoemd moet men lid zijn van de vereniging.

De benoeming van de leden van de raad van bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging bij het rechtspersonenregister en van een uittreksel daarvan bestemd om in het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Artikel 21: Duurtijd van het bestuur

De bestuurders worden benoemd voor een periode van drie jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar.

Indien het bestuursmandaat voortijdig eindigt, door overlijden, vrijwillig ontslag en afzetting, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien voor rest van de termijn. Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur rechtsgeldig uit.

Artikel 22: werking van de raad van bestuur, verslaggeving.

-De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een schatbewaarder en een secretaris en kan tevens uit zijn leden aanduiden elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens aanwezigheid door een beheerder gekozen bij gewone meerderheid door de leden van de raad yan bestuur.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vereniging of in elke andere plaats in het Vlaamse Gewest, mits aangewezen in de oproepingsbrief.

De raad van bestuur vergadert minstens eenmaal per drie maand. Zij wordt bijeengeroepen door de voorzitter, minstens acht dagen voor de datum waarop de vergadering plaatsvindt.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van de leden aanwezig is. Wordt deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd met dezelfde dagorde. Op deze vergadering zijn de beslissingen geldig ongeacht het aantal aanwezig leden.

Elke beslissing van de raad wordt genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit, beslissend. Volmachten zijn niet rechtsgeldig.

-Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de Voorzitter en/of de secretaris. Het verslag wordt aan de bestuurders bezorgd uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende vergadering.

De notulen van de raad van bestuur worden opgenomen in een bijzonder register.

Dit register kan op de zetel van de vereniging door de leden van de vereniging worden ingezien. Artikel 23: bevoegdheden en taakverdeling

De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen.

Hij treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen, het sluiten van dadingen en compromissen.

Hij is bevoegd voor aile handelingen zonder uitzondering, van bestuur en beschikking, met inbegrip van; het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen; van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn; van alle handels- of bankverrichtingen; van het opheffen van hypotheken; benoeming, bezoldiging en ontslag van het personeel; van het uitvaardigen van de huishoudelijke reglementen; van het aanvaarden en verwerpen van toelagen. In één woord, de raad van bestuur mag de vereniging geldig verbinden in alle omstandigheden en op de meest uitgebreide wijze.

Alle bevoegdheden die niet door de wet of de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

Artikel 24: delegatie en volmacht, dagelijks bestuur

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders, alsook bijzonder gevolmachtigden aanstellen voor het stellen van bepaalde rechtshandelingen of procedures, ook in rechte.

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuurlafgevaardigd bestuurder van de vereniging aanstellen. Het dagelijks bestuur/afgevaardigd bestuurder is bevoegd voor aile verrichtingen of handelingen die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven of de behoeften die om reden zowel het mindere belang dat ze vertonen, ais van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen, de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoersinstanties, post, bank enz.

Het dagelijks bestuur/afgevaardigd bestuurder is tevens bevoegd voor alle handelingen ter uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur.

De interne taakverdeling of delegatie is niet tegenstelbaar aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar gemaakt is.

De volmachten daarentegen kunnen wel tegenstelbaar zijn aan derden overeenkomstig het gemeen recht. De gevolmachtigde die binnen de perken van hun mandaat blijven verbinden de vereniging.

Artikel 25: vertegenwoordiging tegenover derden

Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen of te verbinden is het nodig en volstaat de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders, behoudens wanneer de raad van bestuur één afgevaardigde bestuurder wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld.

Artikel 26: aansprakelijkheid

De bestuurders en dagelijkse bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vereniging.

TITEL V: Begrotingen en rekeningen

Artikel 27: Boekjaar

Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Op 31 december wordt de begroting van het volgend boekjaar opgemaakt.

Beiden worden ter goedkeuring voorgelegd aan de gewone algemene vergadering erop volgend.

Twee commissarissen, aangeduid door het bestuur, zullen de boeken nazien dit in aanwezigheid van de penningmeester en dit voor de algemene vergadering waarna zij ontlasting geven aan de penningmeester.

TITEL VI: Ontbinding  Vereffening

Artikel 28: werkwijze

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of het uittreden van een lid, inzover het aantal leden daardoor niet minder dan acht bedraagt.

De vereniging kan vrijwillig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig art. 20 van de Wet van 27/6/1921 of door een gerechtelijke beslissing.

Ingeval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering, en bij gebreke daaraan door de Rechtbank, een of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van de vereffening van de schulden en de tegeldemaking van de goederen vastgesteld.

Artikel 29: bestemming van het batig saldo

Ingeval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering van de schulden, overgedragen worden aan een vereniging, stichting of instituut die dezelfde of een in enige mate verwant doel als voorliggende vereniging nastreeft. Indien er verschillende instellingen zijn, zal de algemene vergadering een keuze, of naar haar goedvinden de goederen verdelen onder de instellingen die in aanmerking komen.

raoD 2-a

Luik B - Vervolg

TITEL VII: BIJZONDERE BEPALINGEN

De algemene vergadering zal op voorstel van de raad van beheer en samen met de eigenaar van het domein afspraken maken wanneer er werken moeten worden uitgevoerd aan de visvijvers.

De leden van de raad van beheer zien toe op de orde en de netheid op het domein van de vereniging.

TITEL VIII: SLOTBEPALINGEN

Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, en later wetten, en de gebruiken inzake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om volgende bestuurders te benoemen:

-Bartels Angelica, geboren te Utrecht (Nederland) op 9.04.1969, wonende te 8340 Damme aan de

Schoeperstraat 1A.

- Danielle Decloedt, geboren te Brugge op 07.03.1970, wonende te 8310 Brugge aan de Begoniastraat 37

- Marianne Davit, geboren te Brugge op 27.05.1972, wonende te 8000 Brugge aan de Oude Gentweg 59

Met eenparigheid van stemmen werd volgende interne taakverdeling vastgelegd:

-Als Voorzitter werd benoemd: Bartels Angelica, geboren te Utrecht (Nederland) op 9.04.1969, wonende te 8340 Damme aan de Schoeperstraat 1A.

-Als Secretaris werd benoemd: Marianne Davit, geboren te Brugge op 27.05.1972, wonende te 8000 Brugge aan de Oude Gentweg 59

-Als Penningmeester werd benoemd:- Danielle Decloedt, geboren te Brugge op 07.03.1970, wonende te 8310 Brugge aan de Begoniastraat 37 De leden van de raad van beheer aanvaarden hun functie.

Getekend de oprichters

Angelica Bartels

Lisanne Bartels

Danielle Decoedt

Marianne Davit -

Luc Van Houcke

Patricia Roels

Op de laatste blz. van J_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
HELP AND CARE HORSES, AFGEKORT : H.A.C.H.

Adresse
SCHOEPERSTRAAT 1 A 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande