HERBERGH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HERBERGH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.588.173

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.05.2014, NGL 25.07.2014 14350-0397-012
20/10/2014
ÿþ Mod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Dl Ill U UI 1H 11fl lu II

*14191340*

Rechtbank van koophandel Antwerpen

09 OKT, 2014 afdgifflqtwerpen

" " " " " 1>

Ondernemingsnr : 0427588173

Benaming

(voluit) : HERBERGH

(verkort):

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2018 ANTWERPEN (BERCHEM), BELGIELEI 185 BUS 3 (volledig adres)

Onderwerp akte: INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris An ROBBERECHTS, vennoot in de vennootschap `Robberechts & Van Riet', met maatschappelijke zetel te 1840 Lonclerzeel, Molenstraat 87, op vier september tweeduizend veertien.

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `HERBERGI-1', met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen (Berchem), Belgiâlei 186 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0427588173.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

1. De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opge-steld in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van de bijgevoegde staat van activa en passive per dertig juni tweeduizend veertien, alsook van het verslag van de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van het bederevisorenkantoor BVBA VYVEY & CO, te Massenhoven, Herentalsebaan 2, de dato achtentwintig augustus tweeduizend veertien.

Het verslag van de heer Steven Vyvey, voornoemd, besluit in volgende bewoordingen:

"7. CONCLUSIES EN BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HERBERGFI" een boekhoudkundige staat per 30 juni 2014 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 574.040,71 en een netto-actief van ¬ 337.862,66.

Voor wat de volledigheid van de boekhoudkundige staat van activa en passive afgesloten per 30 juni 2014 betreft, maakt ondergetekende een voorbehoud voor:

- de impact op het vermogen van de bewegingen op de bankrekening ING voor de periode laatste bankreke-ninguittreksel verwerkt in staat activa en passive en 30 juni 2014;

- niet-geboekte claims.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke profes-sionele

normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, rekening

houdend met het hiervoor weergegeven voorbehoud en in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met

succes gerealiseerd zullen worden.

Het huidige verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepaling van het artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding en het huidig verslag mag niet voor andere

doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Massenhoven, 28 augustus 2014

BVBA VYVEY & CO, Bedrijfsrevisor,

Steven Vyvey, wettelijke vertegenwoordiger

Bedrijfsrevisor (getekend)."

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de

externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met

toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding,

gehouden is.

De enige vennoot erkent volledig kennis te hebben genomen van het verslag en de staat, daar hij een kopie

ervan op voorhand heeft verkregen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van deze verslagen wordt terzelfdertijd met een uittreksel van huidig proces-verbaal

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De vergadering keurt die verslagen en staat goed met éénparigheid van stemmen.

2. Na lezing te hebben gehoord van het verslag van de zaakvoerder dat de voorstellen verantwoordt, neemt de vergadering de beslissing de maatschappelijke activiteit niet voort te zetten en de vennootschap te ontbinden en haar vanaf heden in vereffening te stellen.

3. De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de heer Herrebosch Jean Louis, voornoemd.

De algemene vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder betreffende de uitvoering van zijn mandaat.

4. De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen, en benoemt tot deze functie de heer Herrebosch Jean Louis, voornoemd, aanwezig en aanvaardend. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De notaris wijst erop dat de benoeming van de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen dient bevestigd of gehomologeerd te worden door de bevoegde rechtbank van koophandel.

5. Bevoegdheden van de vereffenaar: de vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze vermeld in artikel 186 tot en met 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering voor de handelingen bedoeld in artikel 187 van het zelfde Wetboek.

De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betalingen, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen en andere belemmeringen.

Tevens wordt volmacht gegeven aan de vereffenaar tot ondertekening en indiening van het verzoekschrift ter bevestiging en homologatie van zijn aanstelling door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

6. Er wordt kennis genomen van het feit dat de kosten van onderhavige akte duizend euro (1.000,00 E), exclusief de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bedragen.

7. Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten ais volgt aan te passen, in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1 : De vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar naam luidt: "HERBERGH, in vereffening".

Artikel 2: De maatschappelijke zetel is geves-tigd te 2018 Antwerpen (Berchern), Belgiëlei 185 bus 3.

Doch, de zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in Belgiâ.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel

1. Optreden als verzekeringsmakelaar en  agent.

2. Het vermogensbeheer in de ruimst zin van het woord door ondermeer verwerven en vervreemden, valoriseren en doen renderen van beleggingsgoederen allerhande, zowel onroerende als roerende.

3. Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van allerlei aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

4. Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen.

5. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4: De vennootschap bestaat met ingang vanaf vier september tweeduizend veertien nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 5 : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd zesendertigduizend euro (136.000,00 E). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd negenenveertig gelijke aandelen zonder aanduiding* van nominale waarde die ieder één/tweehonderd negenenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Artikel 6: De vennootschap wordt bestuurd door een vereffenaar aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij/zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken zelfs zonder betaling aan elle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betalingen, van aile inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen en andere belemmeringen.

Artikel 7 : De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand mei om zeventien uur op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangegeven in de oproepingen.

..! Moor-

behouden

i.t

-,  i; aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 8: Het maatschappelijk boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk

jaar.

Artikel 9 : Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de

algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10 : De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke

voorschriften. .

Artikel 11 : Na goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan, opgesteld door de vereffenaar, roept de vereffenaar ter sluiting van de vereffening een buitengewone vergadering van vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis hiervan beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen arsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BIJLAGE: kopie van de akte en benoeming vereffenaar.

Geassocieerd notaris An Robberechts, te Londerzeel (getekend).

05/01/2015
ÿþ rdod Word 11.1"

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111101111

Rechtbank van koophandel

Aniweroan

2 2 DEC. 2014

afdei ~verpen

Ondernemingsnr : 0427588/73

Benaming

(volluit) : HERBERGH

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Belgiëlei 185 bus 3 - 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Blijkt uit het verslag van de vereffenaar dd 10 november 2014 dat de zetel van de vennootschap wordt

verplaatst

van Belgiëlei 185 bus 3 - 2018 Antwerpen

naar Zeedik 113/4W - 8400 Oostende

en dit met ingang van 18 december 2014.

De beslissing tot zetelverplaatsing werd gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel Antwerpen op 16 december 2014.

Ondertekend, Jean-Louis Herrebosch, vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 05.07.2013 13276-0223-012
04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 29.06.2012 12238-0323-012
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 05.07.2011 11262-0126-012
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 01.07.2009 09347-0040-013
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 04.07.2008 08368-0382-013
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 23.07.2007 07442-0316-012
03/06/2015
ÿþmod 11.1

11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 21MEI 2015

Gent AfdelingeOostenrfp

-De-gri

Ondernemingsnr : 0427.588.173

Benaming (voluit) : HERBERGH, IN VEREFFENING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

" Zetel : Zeedijk 113 bus 4W

8400 Oostende

Onderwerp akte :SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris An ROBBERECHTS, vennoot in de vennootschap

`Robberechts & Van Riet', met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op 12 mei 2015. ;

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HERBERGH, in vereffening', met maatschappelijke zetel te 8400: Oostende, Zeedijk 113 bus 4W, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Oostende met: ondernemingsnummer 0427588173.

De buitengewone algemene vergadering heeft de volgende beslissingen niet unanimiteit genomen:

1. Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen verklaart de enige vennoot te verzaken aan de: wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke hij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van, ;; Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikte betreffende de vereffeningsrekeningen en; de daarbijhorende stavingsstukken.

2. De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen met de daarbijhorende stavingsstukken, en van het akkoord vonnis over het verdelingsplan van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Oostende overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart goede kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten en I: verklaart geen opmerkingen te formuleren.

3. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de; vereffeningsrekeningen goed te keuren.

4. De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor; de door hem vervulde vereffeningsopdracht,

5. De vergadering beslist tot de sluiting van de vereffening en een einde te stellen aan de vennootschap als; rechtspersoonlijkheid. De vergadering stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "HERBERGH, in vereffening" definitief ophoudt te bestaan,

Deze beslissing brengt van rechtswege overdracht teweeg van het maatschappelijk vermogen van de vennootschap aan de enige vennoot, zijnde voornoemde heer HERREBOSCH Jean Louis.

De vergadering beslist met betrekking tot de roerende goederen van de vereffende vennootschap het; volgende:

- De gelden en waarden die nog aan de schuldeisers toekomen en die hen op heden niet konden worden: afgegeven, zullen worden gedeponeerd bij de Deposito en consignatiekas, De vereffenaar bevestigt hierbij; uitdrukkelijk dat aile schulden, zoals opgenomen in de staat van activa en passiva per 30 juni 2014, werden: betaald of geconsigneerd.

- Verder verleent de vergadering volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan voornoemde; heer HERREBOSCH Jean Louis, voornoemd, teneinde na de sluiting van de vereffening:

" het vereffeningssaldo uitte keren aan de vennoot;

" de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

" de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

" de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen..

De vergadering stelt verder vast dat de vennootschap eigenares was van onroerende goederen:

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

SUB 1: ACHTENNEGENTIG PROCENT (98%) IN VOLLE EIGENDOM VAN:

STAD ANTWERPEN ZESDE AFDELING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ln een appartementsgebouw, gelegen aan de Belgiëlel 181/185, volgens lite! ten kadaster gekend onder sectie F, nummers 1388/N/2 en 13881N14, met een oppervlakte van dertien are tweeëndertig centiare (13a 32ca), thans ten kadaster gekend onder sectie F, nummer 1388/A/5, met eenzelfde oppervlakte:

1. Het appartement op de derde verdieping, rechts Belgiëlei 185;

2. De berging 3-4 onderaards;

3. Het privatief genot van de autostaanplaats nummer 7 in de tuin.

SUB 2: ACHTENNEGENTIG PROCENT (98%) IN VOLLE EIGENDOM VAN:

STAD GENT -- VIJFDE AFDELING

In een appartementsgebouw, gelegen aan de Nederkouter 118/120, volgens titel ten kadaster gekend onder sectie E, nummers 1052/C en 1052/D, met een totale oppervlakte van vijf are zesentachtig centiare (5a 86ca), thans ten kadaster gekend onder sectie E, nummer 1052/E, met eenzelfde oppervlakte:

De handelsruimte "Winkel 1" genummerd 'W1", op de gelijkvloerse verdieping.

DEELUITKERING

Voormelde goederen werden reeds toebedeeld aan de enige vennoot, voornoemde heer HERREBOSCH Jean Louis, ingevolge akte van deeluitkering in afwachting van de sluiting van de vereffening, verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris ROBBERECHTS An, op 29 september 2014, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op 10 oktober 2014 met referte 57-T-10-10-2014-11740 en op het eerste hypotheekkantoor te Gent op 10 oktober 2014 met referte 67-T-10-10-2014-13986.

6, De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar ten huize van de vereffenaar, voornoemde heer HERREBOSCH Jean Louis, zullen worden neergelegd en bewaard.

7. De vergadering verleent bijzondere volmacht aan 'GOEMANS & PARTNERS BVBA', met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Augustijnenstraat 66, met macht tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap,

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BIJLAGE: kopie van de akte, goedkeuring door de rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan.

Geassocieerd notaris An Robberechts, te Londerzeel (getekend).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het_.

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 30.06.2006 06385-1290-014
28/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.05.2005, NGL 27.06.2005 05343-0533-013
15/03/2005 : DE057867
24/06/2004 : DE057867
04/07/2003 : DE057867
15/08/2001 : DE057867
23/06/2000 : GEA008178
25/06/1999 : ME064942
15/08/1989 : ME64942
02/08/1985 : BL472305

Coordonnées
HERBERGH

Adresse
ZEEDIJK 113/4W 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande