HEREAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HEREAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.326.118

Publication

16/04/2013
ÿþMoa word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 3. 011, 2013

BECHTBAgNK HANDEL

u

11 ULM

Ondernemingsnr : 0832.326.118 Benaming

(voluit) : HEREAL

(vPrkortl :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : GROENINGESTRAAT 32, 8530 HARELBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 15 maart 2013

De raad van bestuur beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 1 april 2013 te verplaatsen

van : Groeningestraat 32, 8530 Harelbeke

naar: Blokkestraat 57, 8550 Zwevegem

Dhr, Stephan Lesage

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 161044201-3 _ A-nnexes du Moniteur-trelge-

Op de laatste bir. van Ltiík_B vermelden : Recto : N,1arn en hoedanigheid van de iriUtrumenterende notaris, hetze) van de perso(o)n{en}

bevoegd de iechispersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 14.08.2012 12403-0326-020
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 06.06.2011 11139-0065-008
10/01/2011
ÿþVoorbehouden f aan het Belgisch Staatsblad  1

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : g32 316 448

Benaming : HEREAL

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groeningestraat 32

8530 HARELBEKE

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Henri THEVELIN, notaris te Mesen, op 20 december 2010

BLIJKT

Dat de hierna genoemde personen de volgende naamloze vennootschap hebben opgericht:

1°) de heer LESAGE Stephan Marie Gustave Eduard geboren te Roeselare op 17 februari 1966, bestuurder van vennootschappen, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 66.02.17-359.46, wonende te 8530 Harelbeke, Groeningestraat 32, echtgenoot van mevrouw HUYSENTRUYT Greet,; hierna genoemd.

2°) Mevrouw HUYSENTRUYT Greet Christianne Carlos, geboren te Veurne op 2 augustus 1972,;; bestuurder van vennootschappen, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 72.08.02-166.81 wonende te 8530 Harelbeke, Groeningestraat 32, echtgenote van de heer LESAGE Stephan,i hiervoor genoemd.

1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming

1.

"HEREAL"..

2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Groeningestraat 32.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van

bestuur mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

3. doel: De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelnemingen met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

-het verwerven hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te. richten vennootschappen , alsook het beter beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, deelneming of investering - het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om hetil even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Alle handels en financiële operaties, behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan;,

verzekeringsmaatschappijen, banken, houders van deposito's, spaarkassen,

hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, .

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen ens vastrentende waarden door intekening , waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur. - het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie,'. raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

3~. 12, 2410

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRG iffie

t tII1l itiit III litti litit luit 11111 uiu liii tilt

" 110~5a1."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



engineering en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch

beheer en advies. . . .

- het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal,

instrumenten, hard- of software

- het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake

organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen .

-het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding, en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids, of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de " verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

- het waarnemen van alle bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen. -de bemiddeling in en het beheer van onroerende goederen of rechten van derden; het verwerven, het verkopen, het verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen en rechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te verwezenlijkingen.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in de vreemde volgens de modaliteiten die haar best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwante doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of. gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en onder het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Bovendien zal de vennootschap zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen. Dit alles voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen of voorwaarden voldoet.

4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertien miljoen achtentwintig duizend euro (¬ 13.028.000,00)

Het wordt vertegenwoordigd door 500 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort.

6. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

7. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om vijftien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders,. ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1



worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

8. Boekjaar  jaarrekening - jaarverslag " Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van' het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van. België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een. persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen; De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 10) van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Aard van de aandelen

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden.

Elke titularis van effecten kan kennis nemen van het register met betrekking tot zijn effecten. "

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn geschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer een aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

De afstand onder de levenden van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij geschiedt aan de echtgenoot van de afstanddoener.

In aile andere gevallen is de afstand onder de levenden van aandelen onderworpen, ten eerste, aan het voorkooprecht van de andére aandeelhouders, en ten tweede, indien het voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend wordt, aan de aanvaarding van de afstandhouder door de raad van bestuur.

In de gevallen bedoeld in de voorgaande alinea, kan een aandeelhouder aldus zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medeaandeelhouder of aan een

" derde, na alle andere aandeelhouders vooraf de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandelen in de vennootschap over te nemen, tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord of, bij gebrek aan akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarin de vennootschap haar zetel heeft.

indien meerdere aandeelhouders de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Wanneer geen van de aandeelhouders gebruik wenst te maken van zijn inkooprecht, kan de aandeelhouder zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de raad van bestuur.

indien de afstandhouder niet aanvaard wordt door de raad van bestuur, mag de raad van bestuur zelf een afstandhouder in de plaats stellen van degene die door de afstanddoener werd voorgesteld. De toepassing van voormelde voorkoop- en goedkeuringsclausules moet betrekking hebben op alle aandelen die de afstanddoener wenst over te dragen en mag niet tot gevolg hebben dat de onoverdraagbaarheid van de aandelen verlengd wordt met meer dan zes maanden te rekenen van de datum van uitnodiging om het recht van voorkoop of het verzoek om goedkeuring uit te oefenen. Wordt aan de vereisten gesteld in voorgaande alinea niet voldaan, dan is de aandeelhouder-afstanddoener vrij, zonder enig voorkooprecht noch verplichting tot goedkeuring, in de loop van het jaar volgend op het verstrijken van gezegde zes maanden, zijn aandelen over te dragen onder dezelfde voorwaarden aan de persoon of personen van zijn keuze.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap.

10. Verkrijging van eigen effecten

Voor de verkrijging door de vennootschap van haar eigen aandelen of eventuele winstbewijzen door aankoop of ruil, is geen beslissing van de algemene vergadering vereist, wanneer deze verkrijging noodzakelijk is ter vermijding van dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap.

11. Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

mod 2.1 .



Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap ewordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben..

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de

algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. "

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de. eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

12. Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen. Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

13. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van

deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig

vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Indien een directiecomité wordt aangesteld, wordt de vennootschap binnen het kader van de uitvoering van de beslissingen genomen door het directiecomité, in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die gezamenlijk optreden.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden. aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

14. Deponering van effecten

De eigenaars van aandelen op naam dienen, drie werkdagen voor de datum bepaald voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, ingeschreven te zijn in het register van de aandelen op naam, de raad van bestuur in te lichten van hun intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen mee te delen waarmee zij aan de stemming wensen deel te

nemen. .

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voorgeschreven in voorgaande alinea's.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

15. vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk of per telefax gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide 'plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

16. Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornamen en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel . van de aandeelhouders en van _ het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

17. Stemrecht .

Wanneer de aandelen gelijke waarden hebben, geven ze elk recht op één stem.

18. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van :

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van Vennootschappen, en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangstvan het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

19. Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



tnschriivinq  volstorting "

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 500 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbrengen

1. door de heer Stephan LESAGE, voornoemd, 600 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, " volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Top Trading", met zetel in het rechtsgebied van de rechtbank te Kortrijk, Hoevestraat 29 te 8500 Kortrijk, ondernemingsnummer 0469.327.075.

Door. Mevrouw Greet HUYSENTRUYT voornoemd, 600. aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Top

Trading". .

Deze inbrengen worden globaal geschat op één miljoen driehonderd achtenvijftig duizend euro

(¬ 1.358.000,00). "

2. door de heer Stephan LESAGE, voornoemd, 125 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Distriled Liège", met zetel in het rechtsgebied van de rechtbank te Kortrijk, Groeningestraat 32 te 8530 Harelbeke, ondernemingsnummer 0461.248.658.

Door Mevrouw Great HUYSENTRUYT voornoemd, 125 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Distriled Liège".

Deze inbrengen worden globaal geschat op drie miljoen driehonderd tweeënnegentig duizend euro (¬ 3.392.000,00).

3. door de heer Stephan LESAGE, voornoemd, 625 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lesage-Huysentruyt", met zetel in het rechtsgebied van de rechtbank te Kortrijk, Groeningestraat 32 te 8530 Harelbeke, ondernemingsnummer 0456.814.570.

Door Mevrouw Greet HUYSENTRUYT voornoemd, 625 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lesage-Huysentruyt".

Deze inbrengen worden globaal geschat op vier miljoen negenhonderd tweeenzeventig duizend euro (¬ 4.972.000,00).

4. door de heer Stephan LESAGE, voornoemd, 31 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "Immo Lesage-Huysentruyt", met zetel in het rechtsgebied van de rechtbank te Kortrijk, Groeningestraat 32 te 8530 Harelbeke, ondernemingsnummer 0472.617.850.

Door Mevrouw Greet HUYSENTRUYT voornoemd, 31 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van zelfde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "Immo Lesage-Huysentruyt".

Deze inbrengen worden globaal geschat op één miljoen driehonderd zesendertig duizend euro (¬ 1.336.000,00).

5. door de heer Stephan LESAGE, voornoemd, 125 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Distriled Tournai", met zetel in het rechtsgebied van de rechtbank te Kortrijk, Groeningestraat 32 te 8530 Harelbeke, ondernemingsnummer 0819.105.810.

Door Mevrouw Greet HUYSENTRUYT voornoemd, 125 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Distriled Tournai".

Deze inbrengen worden globaal geschat op zevenhonderd zesentwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 726.500,00).

6. door de heer Stephan LESAGE, voornoemd, 125 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Distriled Centre", met zetel in het rechtsgebied van de rechtbank te Kortrijk, Groeningestraat 32 te 8530 Harelbeke, ondernemingsnummer 0819.107.689.

Door Mevrouw Greet HUYSENTRUYT voornoemd, 125 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig volstort, van zelfde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Distriled Centre".

Deze inbrengen worden globaal geschat op één miljoen tweehonderd drieënveertig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.243.500,00).

Vergoeding voor de inbrengen

Ais vergoeding van de inbrengen door voornoemde inbrengers, worden aan deze inbrengers, die aanvaarden, aandelen op naam toegekend van de vennootschap, die volledig volstort zijn:

- aan de heer Stephan LESAGE: 250 aandelen;

- aan mevrouw Greet HUYSENTRUYT: 250 aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De btrgerjijke--vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co.", bedrijfsrevisorenkantoor; Gentse Steenweg 55 te 9300 Aalst, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. Degryse-bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jan Degryse, aangesteld door de oprichters, heeft een verslag opgesteld zoals voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek Vennootschappen.

Dit verslag besluit in de volgende bewoordingen:

"7. CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. v.o.v.v. BVBA J. Degryse, vertegenwoordigd door de heer J. Degryse, bedrijfsrevisoren, vennoot van de Burg.. BVBA Van Cauter - Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55, werd aangesteld " door de oprichters, van de Naamloze Vennootschap HEREAL om overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen leen verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van de voorgaande vermelde aandelen..

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura b.de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend mét. de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 500 aandelen van de vennootschap HEREAL zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend ¬ 13.028.000. Deze aandelen worden toegekend aan de heer en mevrouw Lesage Stephan en

Huysentruyt Greet. "

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst

op 15 december 2010.

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door

Burg. BVBA J. Degryse - bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J. DEGRYSE zaakvoerder"

Benoeming van de eerste bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Overeenkomstig artikel 518§2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot

eerste bestuurders benoemd:

1°) de heer LESAGE Stephan Marie Gustave Eduard, bestuurder van vennootschappen,

ingeschreven in het rijksregister onder nummer 66.02.17-359.46, wonende te 8530 Harelbeke,

Groeningestraat 32, echtgenoot van mevrouw HUYSENTRUYT Greet, hierna genoemd.

2°) Mevrouw HUYSENTRUYT Greet Christianne Carlos, bestuurder van vennootschappen, .

ingeschreven in het rijksregister onder nummer 72.08.02-166.81; wonende te 8530 Harelbeke,

Groeningestraat 32, echtgenote van de heer LESAGE Stephan, hiervoor genoemd.

De voornoemde bestuurders benoemen, onder de opschortende voorwaarde van hun eigen

benoeming : de heer LESAGE Stephan voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het

jaar 2015.

Over de bezoldiging van de bestuurders zal beslist worden bij algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31

december 2010.

Eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2011.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Kantoor Heemeryck", met zetel te 8840 Staden (Oostnieuwkerke),

Meulebroekenlaan 10-12, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ . mod 2. t

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving .van de vennootschap bij de diensten van het handelsregister en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

- bijzonder verslag van de oprichters

- verslag van de bedrijfsrevisor

Henri Thevelin, notaris te Mesen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-b'ehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/07/2015 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0330-025
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0301-033
27/07/2016 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0215-031
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 22.07.2016 16342-0206-033

Coordonnées
HEREAL

Adresse
BLOKKESTRAAT 57 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande