HESEG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HESEG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.894.241

Publication

13/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

11-02-2015

Griffie

*15302825*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597894241

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

HESEG

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden op zes februari tweeduizend vijftien voor de ondergetekende Heike Laloo, notaris plaatsvervanger aangesteld bij beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg West-Vlaanderen, afdeling Brugge, in datum van 12 november 2014, voor het kantoor van notaris Jean-Pierre Demeyer, te Brugge (Sint-Andries), waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt vóór registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de heer SEGAERT Henk Luc Diana, geboren te Brugge op 5 januari 1982, (nationaal nummer 82.01.05201.20), ongehuwd, wonende te 8210 Zedelgem, Brugsestraat 165, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming  HESEG , met zetel te 8210 Zedelgem, Brugsestraat, 165. Deze zetel mag overgebracht worden naar iedere andere plaats in België bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake. De vennootschap mag bij beslissing van het bestuursorgaan exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt ingeschreven:

- door de heer Segaert Henk voornoemd voor honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, Zij samen honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, zij voor dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Er werd gestort:

- door de heer Segaert Henk voornoemd: dertigduizend euro (¬ 30.000,00),

Zij samen dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op 31 december 2015. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen gaat de vennootschap over tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte, evenals de verbintenissen nog aan te gaan voor het neerleggen van de akte-oprichting conform artikel 68 van het wetboek van vennootschappen.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 15 december 2014 door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting kunnen worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging

Onderwerp akte :

Brugsestraat 165 8210 Zedelgem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Is de te verdelen winst van het boekjaar onvoldoende, dan wordt het recht op bevoorrecht dividend overgedragen naar de volgende boekjaren.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo geschiedt overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die, indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd en dit voor onbepaalde duur:

- de heer Segaert Henk voornoemd, aanwezig en die aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten, zaakvoerder(s), directieleden of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

A. Het uitvoeren van alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken; het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen.

B. Het leveren van allerhande aannemingswerken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in eigen regie of in coördinatie met onderaannemers en als bouwpromotor.Het bouwrijp maken en ruimen van bouwterreinen, timmer- en schrijnwerken, schrijnwerk van metaal en metallurgie, glaswerken, metsel- en betonwerken, zink-, lood- en dakwerken, sanitaire werken, werken als frigorist, afbraakwerken, plaatsen van vloer en wandtegels, bevloeringswerken in hout of andere materialen, leggen van chappe, isolatiewerkzaamheden, elektriciteitswerken (inclusief distributie), plafonerings- en schilderwerken, onderhoud en installatie van centrale verwarming, verwarming met gas, allerhande klusjes zoals het plaatsen van stores en zonneschermen, hekkens en afsluitingen, garagepoorten, enzoverder, het plaatsen van tussenwanden, plaatsen van stellingen, het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms, aanleg van tuinen en parken, leggen van klinkers en terrassen, overige werkzaamheden in de bouw.

C. Het uitvoeren van de volgende werken:

Het totaalinrichten van woningen en handelsruimten, grondverzet, burgerlijke en utiliteitsbouw, wegen waterbouw, recuperatie van recycleerbaar afval, de reiniging en ontsmetting van gebouwen en hun inhoud, lappen van ruiten, invoegen en reinigen van gevels, toezien op de bouwwerkzaamheden en het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

D. De vervaardiging, ontwikkeling en herstelling, de handel, import- en export, klein- en groothandel, handelsbemiddeling en verhuur in: roerende en onroerende goederen, goederen algemeen assortiment, bouwmaterialen, meubelen van allerlei aard, elektronische apparaten, elektronisch materiaal, sanitaire installaties en apparatuur, loodgietersmateriaal, inclusief installatiemateriaal, kantoormachines en computers, timmer- en schrijnwerk, hout, kurk, riet en vlechtwerk, hang- en sluitwerk, allerhande machines en werktuigen zonder of met bedieningspersoneel voor de bouwnijverheid of andere nijverheid, allerhande consumentenartikelen en niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

E.Alle roerende en onroerende verrichtingen in de meest brede zin van het woord: de aankoop, verkoop, de projectontwikkeling, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen of verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen (inclusief terreinen).

F. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling:

Het verlenen van adviezen op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, financieel advies met uitzondering van de door de wet gereglementeerde activiteiten, managementactiviteiten.

G. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

H. De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en- of administratie.

I. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.Voornoemde opsomming is alleen aanhalend en geenszins limitatief.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke algemene vergadering.

§1. De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Volmacht

Voormelde zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de cvba  VGD Accountants en Belastingconsulenten met kantoor te Brugge (Sint-Andries), Gistelse Steenweg, 473 bus 0001, en al haar bedienden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheids-nummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en verder om alle formaliteiten te verrichten bij de bevoegde autoriteiten ingevolge onderhavige oprichting. TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: de expeditie van de oprichtingsakte.

Laloo Heike, notaris

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 30.06.2016 16248-0489-014

Coordonnées
HESEG

Adresse
BRUGSESTRAAT 165 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande