HET ANNUNTIATENKLOOSTER VAN VEURNE, AFGEKORT : ZUSTERS ANNUNTIATEN VEURNE

Association sans but lucratif


Dénomination : HET ANNUNTIATENKLOOSTER VAN VEURNE, AFGEKORT : ZUSTERS ANNUNTIATEN VEURNE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.902.985

Publication

25/11/2011
ÿþ MOD 2.2

_ LKç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Griffie

III 111111 181111IM IIIIY

"11178136

bel ai Be Sta

Ondernemingsnr : 0410.902.985

Benaming

(voluit) : Het Annuntiatenklooster van Veurne

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 8630 Veurne, Vleeshouwersstraat 22

Onderwerp akte : ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Verhaeghe, te Veurne, op 18 oktober 2011, geregistreerd dat de algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "het Annuntiatenklooster van Veume" met zetel te Veurne, Vleeshouwersstraat 22 volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

1)De vergadering keurt de rekeningen goed

2) Aan de bestuurders wordt volledige kwijting en ontlasting verleend voor hun bestuur; er wordt aan de bestuurders met ingang van heden ontslag verleend.

3) De vergadering beslist dat de vereniging zonder winstoogmerk 'Het Annuntiatenklooster van Veume" te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

4) Mevrouw Brackx Ida, wonende te Kortemark, Handzamestraat 16, wordt benoemd tot vereffenaar. Zij zal verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de leden voor de vervulling van haar taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen. De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende vijf jaar door haar bewaard worden.

5)De rechten en plichten van de vereffenaar worden bepaald als volgt : Zij zal de schulden van de vereniging betalen en na aanzuivering van alle verbintenissen, het overblijvende vermogen overdragen aan het volgende belangeloos doel, aansluitend bij het doel van de vereniging: de vereniging zonder winstoogmerk "Zusters van de H. Vincentius van Kortemark", met zetel te 8610 Kortemark, Handzamestraat 16, met ondernemingsnummer 410-920-209. De niet-opeisbare schulden van de ontbonden vennootschap mogen met instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van alle verplichtigingen, overgedragen worden aan de vzw "Zusters van de H. Vincentius van Kortemark". Deze laatste zal zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst van de ontbonden vereniging. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van haar mandaat, meer bepaald hoeft zij dus geen machtiging van de algemene vergadering vragen. De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vereniging te gelde te maken , om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit te hand te verkopen de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel en beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren of te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen en dergelijke meer. De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar haar oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden. Alle akten van de vereniging in vereffening zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden haar machten niet zal moeten verantwoorden. De overdracht van het vermogen van de ontbonden vereniging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

MOI) 2.2



Voor-heeouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

aan de vereniging zonder winstoogmerk "Zusters van de H. Vincentius van Kortemark" zal gedaan worden onder de lasten en voorwaarden door de vereffenaar overeengekomen.



6) dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurt;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge 7)dat zij Mevrouw Brackx Ida, voornoemd, ontheft van haar functie als vereffenaar en haar volledige kwijting verleent voor haar beheer;

8)dat zij vaststelt dat de vereffening van de vereniging beëindigd is en dat de vereniging opgehouden heeft te bestaan.

De boeken en bescheiden van de vereniging zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door voornoemde mevrouw Brackx Ida.

VOOR ONTLEDEND AFSCHRIFT.

Paul Verhaeghe  notaris te Veume

TERZELFDERTIJD HIERMEDE NEERGELEGD : GELIJKVORMIG AFSCHRIFT DER AKTE .





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ken aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



11111,1!!!111R1111!11

Ondernemingsnr : 0410.902.985

Benaming

(voluit) : Het Annutiatenklooster van Veurne

(verkort) :

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Vleeshouwersstraat 22, 8630 Veurne

Onderwerp akte: herbenoeming bestuurders

De leden van de vereniging hebben in een algemene vergadering, gehouden te Korternark op 11 maart 2011, besloten om volgende bestuurders te herbenoemen:

Brackx Ida

Detavemier Annie

Note Alice

Vercruysse Lutgarde

De bestuurders worden benoemd tot de algemene vergadering in het jaar 2016.

Te Kortemark, 9 september 2011.

Voor eensluitend uittreksel,

Brackx Ida,

Voorzitter.

Note Alice,

Secretaris.

Bijingen-bithet-Bulgisteli-Stâatsblad-3-0/09/201I-=-A-nuexe-s-dif-Mtiffitew-betwe

" - - "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
HET ANNUNTIATENKLOOSTER VAN VEURNE, AFGEKORT…

Adresse
VLEESHOUWERSSTRAAT 22 8630 VEURNE

Code postal : 8630
Localité : VEURNE
Commune : VEURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande