HILDE SMET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HILDE SMET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.528.151

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 29.04.2014 14104-0004-014
04/08/2014
ÿþMod Word 11.1

1, = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gr!

ffie van de akte

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

LGE 15 JUL 2014

ei

Gent Afdeling &i e

-SBIAD De Üriffir,r



M-

JNITEUR v

III

Z 3 -07- 2

BEL ISCN STA

*19149 15*

Ondernerningsnr : 0841.528.151

Benaming

(vatuit) ; HILDE SMET

(verkort) "

Rechtsvorrn : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8301 Knokke-Heist, Zeedijk-Duinbergen, 431.

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

De zaakvoerder heeft overeenkomstig artikel 3 van de statuten besloten de zetel van de vennootschap vanaf 2 juli 2014 te verplaatsen naar 2540 Hove, Jozef Lambrechtslei, 32.

SMET Hilde

Zaakvoerder.

Op dv taetsi, blr van Lurk 6 ve«nelcter; . Recto Naarri en l7vedanlghaid van de rrlstrurfU3nterertde notaii,, hatzir van dG per3+D(o)n(en) bejioegd de recnt9per3oori tari aanzien van dvrdb'n ta 5,ertegenwoon.tgen

Verso : Zfaarn en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/12/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8301 Knokke-Heist, Zeedijk-Duinbergen, 431.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te: Brugge.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 30 november 2011 dat een vennootschap werd opgericht als volgt :

Identiteit van de oprichtster. Mevrouw SMET Hilde Maria Jozef, geboren te Mol op 21 oktober 1964, echtgenote van de heer VAN DE MIEROP Frank Jozef Elisabeth, wonende te Hove, Jozef Lambrechtslei, 32. Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te. Herentals op 17 augustus 1989.

Vorm - Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "HILDE SMET".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op dertig november tweeduizend en elf. Zetel. De vennootschap is gevestigd te 8301 Knokke-Heist, Zeedijk-Duinbergen, 431.

Doel. De vennootschap heeft als doel :

Het uitbaten van een studie-, ontwerp- en adviesbureau van binnenhuisarchitecten en het verrichten van alle, activiteiten die daarmee verband houden, zoals onder meer :

- studiewerk en onderzoek, organisatie, bijstand en adviesverlening op het vlak van inrichting van gebouwen van welke aard ook in het algemeen, zowel de binnenhuisinrichting waaronder zowel de woninginrichting als het interieur van winkels en beroepsruimten, als het exterieur van woningen en bedrijfspanden;

- studiewerk en adviesverlening inzake tentoonstellingen, decoratie, decors, designs, ontwerpen, stijl, , vormgeving, materialen en kleuren;

- vervaardiging van alle noodzakelijke schetsen, tekeningen, werktekeningen, documenten, maquettes, presentatiedossiers, fotomontages;

- creatie en styling van illustratietekeningen, reclame en audiovisuele toepassingen, drukwerk, affichages, verpakkingen, logo's, advertenties, stickers, displays, direct mail;;

- space planning;

- projectmanagement, directievoering;

- toezicht, werfcontroles en de coordinatie van alle werkzaamheden uitgevoerd door aannemers, eventueel in coordinatie met onderaannemers, van alle binnenhuisinrichtingswerkzaamheden;

- kostencalculaties, budgetbeheer;

- onderwijs, docentschap, wetenschappelijke medewerking;

- copywriting, redacteurschap;

- ontwerp en productontwikkeling van meubilair;

- het ontwikkelen, ontwerpen, concipiëren, vervaardigen en laten vervaardigen van meubilair, designvoorwerpen, zowel siervoorwerpen als gebruiksvoorwerpen, alsook van nieuwe vormen en stijlen, nieuwe objecten en producten.

De klein- en groothandel in, de in- en uitvoer van alle mogelijke goederen die verband houden met de activiteiten van binnenhuisarchitecten waaronder onder meer maar niet uitsluitend alle artikelen voor meubilering, meubels, verlichtingsartikelen, decoratie, kaarsen, huishoud- en tafellinnen, kunstvoorwerpen, schilderijen en gravures, snuisterijen en antiquiteiten, stoffen, gordijnen, stores, raamdecoraties, behang, vasttapijt en andere vloerbekleding, evenals van alle toebehoren en onderdelen in alle soorten materialen, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen ..verbouwen, onderhouden, .verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, .de. Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111J11,1111lj111101J1111

v~~é~U~L,~~U'ia~ Grtf~,=tEr avi :iECHTEF NK VAN i{COPHAayiIEL TE BRUGGE (Afdeling Br'uça,>" ya)

°p: 0 2 DEC. 2011

De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : HILDE SMET

00 41 528151

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze wettelijk voorbehouden aan deposito- en spaarbanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00). Het is verdeeld in duizend tweehonderdvijftig (1.250) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/duizend tweehonderdvijftigste (111.250) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen werden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en zijn volledig volgestort en de gelden ten bedrage van honderdvijfentwintig duizend euro (¬ 125.000,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap Bank J.Van Breda & C°, te 2000 Antwerpen, Ledegancklei, 7, op rekening nummer 6451025877-40. Het bewijs van deze deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 29 november 2011

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere

d1D zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

e Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

p volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

e aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet leder jaar bijeengeroepen worden op de tweede vrijdag van maart om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

pDe jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

N Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene

N vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar. Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

et

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de

jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de et

et wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende

saldo.

,st Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de

netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen

d1D vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars,

alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te

eel plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden

volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een

el

groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte

neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf

et

dezelfde dag.

pq - Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 30

september 2013.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

- De oprichtster heeft verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

VOc r-

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- De oprichtster heeft besloten dat tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur :

mevrouw SMET Hilde Maria Jozef, voornoemd, die aanvaard heeft.

- De oprichtster heeft verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor

het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht

wordt en zij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan VMW-Accountants, te 2160

Wommelgem, Herentalsebaan, 645 bus 4, of diens aangestelden, om alle opstartformaliteiten en latere

wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening van de oprichter en de oprichtende vennootschap, hierbij

horen onder meer :

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-inschrijving en wijziging in het ondernemingsloket en bij de BTW-administratie;

-alle administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HILDE SMET

Adresse
ZEEDIJK-DUINBERGEN 431 8301 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8301
Localité : Heist-Aan-Zee
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande