HILDE VANDEN BERGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HILDE VANDEN BERGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.490.451

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0070-013
03/01/2014
ÿþMod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELiNG BRUME)

op: 1 8 DEC. 2813

De griffier.

Griffie

Ondernemingsnr : 0829.490.451

Benaming

(voluit) : HILDE VANDEN BERGHE

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Knokkestraat 56, 8301 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte BAV-Kapitaalverhoging

Er blijkt uit de notulen op zeventien december tweeduizend dertien opgesteld door notaris Eric Deroose te Knokke-Heist, dat de vergadering der aandeelhouders volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

Vaststelling van de belaste reserves en vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering achthonderd duizend negenhonderd negentien komma nul zes euro (E' 800.919,06-) bedragen,

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdend met artikel 320 van het Wetboek van Vennoot-schappen achthonderd drieëndertig duizend achthonderd en zeven komma achtenzeventig euro (E 833.807,78-) bedraagt.

TWEEDE BESLISSING

Uitkering tussentijds dividend

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend van zevenhonderd vijfen-negentig duizend euro (¬ 795.000,00-) aan de aandeelhouder. De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing Mevrouw Hilde Vanden Berghe een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van dit tussentijds dividend.

De vennoot verklaart verder deze vordering onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal overeenkomstig artikel 537 WIB, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van het tussentijds divi-dend.

DERDE BESLISSING

Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van de verslagen van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, handelend in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor, die handelen over de hierna omschreven inbrengen in nature. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van Artikel 313 Wetboek vanVennootschappen.

De vennoot erkent daarenboven hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in nature bij de BVBA HILDE VANDEN BERGHE door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan mevrouw Hilde Vanden Berghe naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

, 1.De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de

Be-drijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

2.0e beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

Voou behow

aan h

Belgis Staatst



11111



*14005185*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : gQ:Re Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formelde goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

3.0e voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door belangrijke rechtsleer ter zake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het instituur van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percele grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4.De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractie-waarde van de huidige aandelen van 715.500 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatig-heid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 19 november 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

VIERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging - Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zevenhonderd vijftien duizend vijfhonderd euro (¬ 715.500,00-) om het te brengen van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00-) op zevenhonderd veertig duizend vijfhonderd euro (¬ 740.500,00-).

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder uitgiftepremie.

De vergadering beslist voor deze nieuwe inbreng geen nieuwe aandelen uit te geven en enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen te verhogen, daar deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van voorafgaandelijk uitge-keerde dividenden van de vennootschap overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting. Bijgevolg wordt door elke vennoot in gelijke mate inbreng gedaan, gezien ook de voorafgaandelijke dividenduitkering volgens de aandelenstructuur van de vennootschap is gebeurd.

De vennoot verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over de voorwaarden en daargwijdt van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting en verklaart dat zij van de notaris een kopij heeft ontvangen van de circulaire 233/629.295 aangaande dit onderwerp. Zij verklaart voor de toepassing van dit artikel dat de kapitaalverhoging gebeurt door inbreng van dividenden die overeenkomen met een vermindering van de belaste reserves van de vennootschap zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werden goedgekeurd door de algemene vergadering.

VASTSTELLING VAN DE REALISATIE VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een schuldvordering van Mevrouw Hilde Vanden Berghe op de vennootschap ten bedrage van zevenhonderd vijftien duizend vijfhonderd euro (¬ 715.500,00-).

Is hier tussengekomen Mevrouw Hilde Vanden Berghe voornoemd, die verklaart dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering van zevenhonderd vijftien duizend vijfhonderd euro (¬ 715.500,00-) heeft ten laste van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HILDE VANDEN BERGHE".

Na deze uiteenzetting verklaart Mevrouw Vanden Berghe de schuldvordering ten belope van zevenhonderd vijftien duizend vijfhonderd euro (¬ 715.500,00-) die zij bezit ten laste van de vennootschap "HILDE VANDEN BERGHE", in zelfde vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng, wordt de fractiewaarde van de bestaande zevenhonderd vijftig aandelen verhoogd.

De vergadering erkent dat de inbreng van zevenhonderd vijftien duizend vijfhonderd euro (¬ 715.500,00-) effectief gebeurd is en dat aldus de kapitaalverho-'ging verwezenlijkt is. Het kapitaal is daardoor effectief gebracht op zevenhonderd veertig duizend vijfhonderd euro (¬ 740.500,00-) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen (750) die elk één/zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLISSING

Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de voorgaande resoluties beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende nieuwe tekst, luidende als volgt:

"Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ZEVENHONDERD VEERTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 740.500,00-).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één! zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING

^

°

Machten aan de zaakvoerder

De vergadering geeft alle nodige machten aan de zaakvoerder om de roerend voorheffing ten belope van

tien procent op het tussentijds dividend te betalen.

ZEVENDE BESLISSING

Volmacht

De enige vennoot verleent volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de beslissingen die voorafgaan,

tot coordinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke

bepalingen terzake,

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd vôôr de formaliteit van registratie nko art. 173/1 van het Wetboek op de

Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, notaris te Knokke-H eist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering,

gecaJpdineerd9 statuten

Op de laatste blz. van Luik B`ermaiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, de Mn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

y1uzso~` Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.07.2012 12257-0344-013
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0131-014

Coordonnées
HILDE VANDEN BERGHE

Adresse
KNOKKESTRAAT 56 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande