HO-VAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HO-VAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.597.777

Publication

10/01/2013
ÿþmod 11.1

I Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V~

behi aal Bel Staa

Ondernem'sngsnr : BE0847.597.777

Benaming (voluit) : Ho-van

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostsstraat 39

8647 Lo-Reninge =;

Onderwerp akte :BVBA: kapitaaiswijziging

r3 Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Stephan Mourisse met standplaats te Roesbrugge- HaringelPoperinge op zes en twintig december tweeduizend en twaalf,ter registratie aangeboden, dat

IS BIJEENGEKOMEN:

Om half twaalf (11 u30) ten kantore

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten' van de Besloten Vennootschap met Beperkte;

Aansprakelijkheid "HO-VAN" met zetel te 8647 Lo-Reninge/Lo, Oostsstraat 39 en met ondernemingsnumme

0847,597,777, BTW-plichtig onder het nummer 0847.597.777, RPR Veurne

EERSTE BESLUIT

Er wordt afgezien van het voorlezen van de verslagen van: ;1

- de zaakvoerder betreffende het belang voor de vennootschap van de inbreng in natura en de voorgestelde kapitaalverhoging;

- een bedrijfsrevisor, houdende beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, en met;; vermelding van de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Het besluit van het verslag de dato achttien december tweeduizend twaalf van de Heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, optredend namens BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA,;. kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, luidt letterlijk als volgt

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA HO-VAN, bestaat uit de inbreng vani` een onroerend goed, door de heer Ronhy VANDAMME en mevrouw Monique HOORELBEKE, voori, een inbrengwaarde van 1.200.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut;, van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap;; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van; het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid; '.

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering;: bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van;, waardering Leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen derf inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

N 0







uvG.NJY.e1Vik:es 'rt;ic Glï~`i,c~71~

RECSITBANK VAN KCr[33TAN'DEL

2 8 DEC. 2012

mod 11.1

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 12.000 aandelen van de BVBA HO-VAN, zonder vermelding van nominale waarde.

Op het onroerend goed dat wordt ingebracht, rust een hypothecaire inschrijving. Er worden geen schulden in de vennootschap ingebracht. Bijgevolg blijft er een latent en inherent risico bestaan in hoofde van de vennootschap voor zover de kredietnemers niet aan hun verplichtingen zouden voldoen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA HOVAN en', mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 december 2012

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Beide verslagen blijven aan onderhavig proces-verbaal gehecht.

TWEEDE BESLISSING

De Vergadering beslist het kapitaal te vermeerderen met EEN MILJOEN TWEEHONDERDDUIZEND EURO (¬ 1,200.000) om het te verhogen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600) tot EEN MILJOEN TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 1.218.600) door het creëren van TWAALFDUIZEND (12.000) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun onderschrijving.

De TWAALFDUIZEND (12.000) nieuwe volledig volgestorte aandelen worden allen toegekend aan de heer VANDAMME Ronhy, en zijn echtgenote mevrouw HOORELBEKE Monique, samen te 8647 Lo-Reninge (Lo) als vergoeding voor de inbreng in natura

DERDE BESLISSING

Zijn hier tussengekomen de heer VANDAMME Ronhy, en zijn echtgenote mevrouw HOORELBEKE Monique, voornoemd, die, na voorlezing te hebben aangehoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HO-VAN" en verklaren inbreng te doen van volgend onroerend goed:

BESCHRIJVING VAN HET INGEBRACHTE GOED:

Stad LO-RENINGE  EERSTE Afdeling  voorheen LO

Een SCHRIJNWERKERIJ op en met grond, staande en gelegen te 8647 Lo-ReningefLo, Turkeyen 1 B, gekend ten kadaster volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel "Lo-Reninge, eerste afdeling, Lo, sectie C" volgens titel "deel van nummer 560/B" en volgens recent kadastraal uittreksel "nummer 560/0" met een oppervlakte volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel van één hectare vijfenveertig are twee centiare (01 HA 45A 02CA)

Kadastraal Inkomen ; DRIEDUIZEND NEGENHONDERD EENENDERTIG euro (¬ 3.931,00) hierna kortweg genoemd "het goed".

OORSPRONG VAN EIGENDOM VAN HET GOED;

Voorschreven goed behoort toe aan de huwgemeenschap van de inbrengers de constructies ingevolge nieuwstichting op grond aangekocht jegens de Heer VERAMME André Urbain Cornelius en zijn echtgenote Mevrouw DUGARDEIN Denise Marie Josephine Cornelia te Lo (Lo-Reninge) blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Hugo de Grave, Notaris destijds te Lo (Lo-Reninge) op veertien februari negentienhonderd tweeënnegentig, overgeschreven op' het Hypotheekkantoor te Veurne op zevenentwintig februari daarna, boek 8.212, nummer 16.

Zelfde goed behoorde toe aan de voornoemde echtgenoten André Veramme-Dugardein Denise om het verworven te hebben ingevolge een akte ruilverkaveling uit kracht van wet verleden voor het ambt van de Heer Jan Moerkerke, adjunct-commissaris bij het Aankoopcomité te Brugge de dato achttien december negentienhonderd zevenentachtig, overgeschreven op het Hypotheekkantoor te Veurne op éénentwintig januari negentienhonderd achtentachtig.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

mod 11,1



ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG:

A. De inbreng wordt gedaan onder de gewone waarborgen als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen of overschrijvingen, en vrij van ieder hypothecair mandaat,

BODEMDECREET

1/ lie cômparanten worden uitdrukkelijk attent gemaakt op het Decreet van de Vlaamse Raad van 27 oktober 2006 betreffende de Bodemsanering en de Bodembescherming (hierna genoemd "Bodemdecreet") en zijn uitvoeringsbesluiten en erkennen dat de instrumenterende/ondergetekende notaris hen heeft gewezen op de draagwijdte van de aansprakelijkheid en de informatieplicht van partijen, alsook op de eventuele verplichting tot oriënterend en/of beschrijvend onderzoek en/of sanering.

Hierna heeft de inbrenger, die erkent kennis gekregen te hebben van de hierna vermelde lijst van activiteiten en inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, verklaard dat op voormelde eigendom, voorwerp van onderhavige verkoping, bij zijn weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgeoefend zoals bedoeld in de artikelen 2,14° en 6 van het Bodemdecreet en waarvan een lijst is opgenomen als bijlage bij het Besluit van de Vlaamse Regering van 14 december 2007 houdende vaststelling van het Vlaams Reglement betreffende de Bodemsanering en de Bodembescherming (hierna genoemd "Vlarebo"), gewijzigd bij Besluit van de Vlaamse Regering van 19 december 2008 (Belgisch Staatsblad van 27 januari 2009).

2/ Overeenkomstig artikel 101 van het Bodemdecreet werd door de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (hierna genoemd "OVAM") met betrekking tot het goed op zeven december tweeduizend twaalf onder referte "A: 20120539818  R:20120539008", een bodemattest afgeleverd, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

"2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de l bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. E3ijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie; www.ovam.beigrondverzet.

4. 0e OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.(...)"

Ondergetekende notaris wijst de comparanten erop dat voormeld attest geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem.

3f De inbrenger verklaart met betrekking tot het goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de over-heid in dit verband kan opleggen.

Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw werd afgelegd, neemt de vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade, zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien, op zich. De vennootschap verklaart dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de verplichtingen, door het Decreet betreffende de bodemsanering en bodembescherming opgelegd met betrekking tot het verlijden van notariële akten, werden nageleefd.

De inbrenger verklaart dat met betrekking tot het bij deze verkochte goed, sinds 1 april 2004 geen grondverzet heeft plaats gehad die aanleiding kan geven tot het opstellen van het noodzakelijk technisch verslag en een bodembeheerrapport.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan'het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

VIERDE BESLISSING.

De Algemene Vergadering stelt vast en verzoekt mij, Notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven, dat ieder nieuw aandeel werd volgestort en dat het kapitaal bljgevolg werd verhoogd tot EEN MILJOEN TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 1218.600), gesplitst in TWAALFDUIZEND HONDERD ZESENTACHTIG (12.186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk aandeel in het kapitaal vertegenwoordigen van één/twaalfduizend honderd zesentachtigste (1112.186ste) van het kapitaal.

VIJFDE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, beslist de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten als volgt te vervangen:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 1.218.600,00) en is verdeeld in TWAALFDUIZEND HONDERD ZESENTACHTIG (12.186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLISSING

Do Algemene Vergadering verleent aan Meester Stephan MOURISSE, Notaris te Roesbrugge-Haringe, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Hierbij neergelegd: - expeditie van de akte.

- de gecoördineerde statuten van 2611212012,

bijzonder verslag van het bestuursorgaan van 18/12/2012.

verslag van de bedrijfsrevisor BDO bedrijfsreviosren burg, Ven, CVBA

vertegenwoordigd door Bruno Pouseele van 18/12/2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012
ÿþBenaming (voluit) : HO-VAN

(verkort) : *

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel . Oostsstraat 39

iF 8647 Lo-Reninge

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan Mourisse, Notaris met standplaats tel Roesbrugge-Haringe/Poperinge de dato NEGENTIEN JULI TWEEDUIZEND TWAALF, "ter registratie: . aangeboden", dat

1/ De heer VANDAMME Ronhy Emiel Henri Cornelius, geboren te Eggewaartskapelle op zeventien maart negentienhonderdzesenvijftig,

2/ en zijn echtgenote mevrouw HOORELBEKE Monique Madeleine Cornelia, geboren te leper op dertig juli! negentienhonderdvierenvijftig,

samenwonend te 8647 Lo-Reninge, Ooststraat 39 en gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aanl i; bestaand huwelijkscontact, gewijzigd bij akte van zeventien september negentienhonderd en tachtig, verleden; voor notaris Pierre Impe met standplaats te Poperinge, zonder dat het stelsel op zich werd gewijzigd.

zijn overgegaan tot de oprichting van de handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam " Ho-van ", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8647 Lo-Reninge, Ooststraat 39 en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd en zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven.

2.1. Inbreng in geld

ii Op het kapitaal wordt ingeschreven in geld en dit als volgt: 1/ De Heer Ronhy Vandamme, voornoemd, schrijft in op drie en negentig (93) aandelen, dewelke hiji ii gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3,100,00);

2/ Mevrouw Monique Hoorelbeke, voornoemd, schrijft in op drie en negentig (93) aandelen, dewelke zij;

" gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00).

Bewijs van deponering "

De versohijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelem een globaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij KBC te Alveringem nummer! BE 43 7380 3613 0401.

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

1/ Aan de heer Ronhy Vandamme, voornoemd, die aanvaardt : drie en negentig (93) aandelen.

21 Aan Mevrouw Monique Hoorelbeke, voornoemd, die aanvaardt : drie en negentig (93) aandelen.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend aan de respectieve onderschrijvers, de Heer Ronhy; Vandamme enerzijds en Mevrouw Monique Hoorelbeke anderzijds, dewelke bedingen dat de! vermogenswaarde van de respectieve door hen onderschreven aandelen toekomen aan het gemeenschappelijk; vermogen dat tussen hen bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn,! conform artikel 1401, 5° van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan de respectieve onderschrijvers en zullen ingeschreven worden op naam van de respectieve onderschrijvers,

De statuten van deze vennootschap luiden als volgt, alhier geciteerd bij wijze van uittreksel :

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM -- ZETEL  DOEL  DUUR

:1 Artikel één  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid en draagt de naam : " Ho-van".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" 12136316*

2 M2

Griffie

a Ondernetningsnr 8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Yoor-

uehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad "

°

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

^Adikebwee  ZETEL

De zete de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats België, bij enkel

besluit van het bestuursorgaan en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan \ de vennootschap bijhuizen, agentschappen ~n

stapeihuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel drie  DOEL.

- De vennootschap heeft tot doel, voor ei rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger

commissionair of tussenpersoon, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijken in België of in het budenland, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en de vennootschap en/of haar zaakvoerders en/of medewerkers de nodi erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest brede betekenis

1. het uitbaten van een onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen omvat eveneens het werk in de werkplaats van ondernemingen, waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van allerhande houten voorwerpen en producten die zij vervaardigen.

- het uitbaten van een onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken.

- het uitbaten van een zagerij en weii voor het verdelen van hout:omvat het zagen, schaven en kiieven van hout, zonder verwerking van de aldus bekomen producten,het uitbaten van een van een zagerij deel uitmakende werkplaats voor het afrollen en snijden van hout, De fabricage van houtvezels, -meel en  wol.

- het bewerken en bereiden van hout : omvat de werkplaatsen voor het drenken, creosoteren, impregneren, onbrandweer maken en bewaren van hout. Omvat eveneens de werkplaatsen voor het bereiden van schors

voor looi-extracten, de bereiding van houtskool en distilleerhout, hout voor cellulose textielvezels, brandhout,

enzovoort

- de fabricatie van panelen van samengeperst hout omvat eveneens de fabricatie van panelen uit vlasvezels. Fabricatie van plakhout en fineerhout : omvat de fabricatie van fineerhocd, tdp)ex, mu|dp|ex, schilferhout en ander hout. Zelfstandige werkpiaats voorhetofnoUenenonÜdenvanhoutofvvnrkp|matsd|edeei uitmaakt van een fabriek voor plak- of voor fineerhout.

- de fabricatie en het plaatsen van timmerwerk : omvat de werkplaatsen waarvan de bedrijvigheid normaal en hoofdzakelijk is gericht op de fabncatie van timmerwerk in hout,

- de fabricatie en het plaatsen van schrijnwerk voor de bouwnijverheid ; zoals deuren, nymen, al dan niet opklapbare trappen, afsluitingen, enzovoort, met uitzondering van rolluiken, zonneblinden en vliegenrarnen.

- de fabricatie van rolluiken, zonneblinden en v||eAennumen. De fabricatie en de garnering van schrijnwerk voor schepen, boten en rollend materieel.

- de fabricatie en het plaatsen van onderdelen voor geprefabriceerde huizen en uitneembare houten paviljoenen. De fabricatie van houten lijkkist n.Defabhcatievanhouton|oddnmenlmddertjem.

- de fabricatie van houten materiaal voor land- en tuinbouw alsmede voor het kweken van dieren.

- de fabricatie en garnering van niet-metalen meubelen omvat ondermeer de fabricatie van

kunwtmeuhelen, meubelen met bekleding en meubelen in wit hout, de fabricatie van artikelen zoals houten kasten, tafe|o, bedden en ondermatrassen, de fabricatie van kantoormeubelen, kindermeubelen, tuin-, strand-, en campingmeubelen, school- , en laboratorium- en kliniekmeubelen, isothermische meubelen, hakmolens en meubelen voor slaOem, nadiomeube|en, evenals meubelen en toonbanken voor m/inke|a, oa@s, hote|m, restaurants en banken. Fabricatie en garneren van houten stoelen: omvat onder meer de fabricatie van otij|stoa|an, bamboestoelen, mechanische stoo|en, clubzetu|o, cosycomers, d|vano, bed'd|vono, canapés, klapzetels voor schouwburgzaien, enzovoort. Omvat eveneens de fabricatie van onderdelen zoals geraamten, stokken en zittingen en de garneringen.

- het uitbaten van een werkplaats van de houtnijverheid en van een kistenmakerij.

- het uitbaten van een kuiperij : omvat eveneens de fabricatie van houten kuipen voor wasmachines en

karnen,

- het verrichten van draaierswerk omvat onder meer de fabricatie van ronde stokken voor zonne ndij .

otuelen, vlaggen anzovowó, garnituurartikelen voor nÓoferinQ, stelen voor bombelo, wmrktuigen, kloppers, enzovoort wandelstokken en regenschermstokken -

2. De productie van , de aan- en verkoop van, de in- en uitvoer van en de handelsbemiddelingin groene en klassieke energieen installaties en systemen voor het opwekken van groeneen klassieke energieen het

ontwikkelen van onderzoek- en ontwikkeli oct|vKe)óa ter zake van groene en klassieke energie en ter zake

van installaties en systemen voor het opwekken van groene en klassieke energie.

- Het installeren en commercialiseren, huren en verhuren inbegrepen, van systemen voor het opwekken van groene en klassieke energie en het ontwikkelen van onderzoek- en ontwikkelingsactiviteiten ter zake.

- Het ter beschikking stellen en het ter beschikki krijgen van ruimtes en oppervlaktes het plaatsen

en/of het laten plaatsenvansymÍemen.pnojacten.|nstollabesen/of toestellen voor het opwekken van groene en klassieke energie.

- De aan- en verkoop van en de handelsbemiddeling in groene stroomcertificaten en in alle andere verhandelbare rechten in het kader van de bescherming van het leefmilieu en in het kader van het duurzaam optreden.

- Het ontwikkelen van onderzoek- en ontwikkelingsactiviteiten met betrekking tot alle goederen en activiteiten die bijdragen tot de bescherming van het leefmilieu en tot het duurzaam optreden.

3. De upbnmw, het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, het onderhouden en het huren en| verhuren in de ruimste zin van het woord, van een roerend en/of onroerend patrimonium. Binnen dit kader mag

zij overgaantot het mmnkopen.veómpon. opschikken, uitrusten, valoriseren, be|eggon.bomwun.vudbouwen.| verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen; tot he verwerven, verkopen, beleggen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

in' en valoriseren van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, effecten allerhande, participaties in andere vennootschappen enfof ondernemingen, alsook portefeuille- en kapitaalbeheer in de meest ruime zin van het woord waaronder het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen.

- Het deelnemen in of het voeren van de directie over om het even welke vennootschappen, verenigingen en ondernemingen;

- Het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen. Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen.

- Het nemen van belangen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland.

Het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, afbreken, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, inzonderheid doch zonder een limitatieve lijst te beogen, het verwerven en verhandelen van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, meubilair, enzovoort, dit evenwel met uitsluiting van het beleggingsadvies en het vermogensbeheer dat overeenkomstig het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd negentig werd voorbehouden aan erkende instellingen.

- Het uitoefenen van management- en consultancyopdrachten en het uitoefenen van functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in vennootschappen en verenigingen, met inbegrip van het uitvoeren van specifieke en algemene managementopdrachten van algemene aard, zoals de (re)organisatie van de

" diensten, leiden en besturen van de diensten (onder andere: administratieve diensten, personeelsdiensten, boekhoudings- en financiële diensten,), de consulting inzake o.a. administratieve-, personeels- en audit-diensten en het bijwonen en organiseren van vergaderingen van diverse bestuurs- en directieniveaus.

- Het verrichten van en het verlenen van advies inzake beleggingen en het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennogtschappen en verenigingen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,

-De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, met inbegrip van het optreden als tussenpersoon in de handel van de voormelde goederen.

- De ontwikkeling, verwerving en uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen.

De vennootschap mag in algemene zin aile roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden net de verwezenlijking of uitbreiding van haar doel,

Artikel vier DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TITEL Il  KAPITAAL

Artikel vijf  KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in j honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

TITEL III  EFFECTEN

ARTIKEL zes  UITGIFTE VAN AANDELEN EN OBLIGATIES

De vennootschap kan aandelen en obligaties uitgeven. Deze effecten zijn op naam en zijn voorzien van een

volgnummer.

Zij worden ingeschreven in een register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven.

f T ' ,Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad







Artikel tien  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN OBLIGATIES

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap,

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

' Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

,Voorbehouden aan het Belgisch StaatsbEad '

F")

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE

Artikel Twaalf BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er evenwel drie of meer zaakvoerders benoemd worden, vormen zij een college van zaakvoerders dat als collegiaal bestuursorgaan onderworpen is aan de regelen inzake beraadslagende en beslissende colleges.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering,

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Artikel Dertien  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever,

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen,

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Externe vertegenwoordigingsmacht : ledere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, behalve als er een college van zaakvoerders werd ingesteld. In het geval er een college van zaakvoerders is, wordt de vertegenwoordigingsmacht opgedragen aan twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin ais kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, , zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

Ldoor" de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelkezij.optreden,- ____._____" .

Op de laatste blz- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel Veertien  VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geocrloofd.

Artikel Vijftien -- BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

Artikel Achttien  BIJEENKOMST - BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de vierde dinsdag

van de maand juni om negentien uur indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Artikel tweeëntwintig  BOEKJAAR.

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op eenendertig december afgesloten,

Artikel drieëntwintig  INVENTARIS  JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

Artikel vierentwintig  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

' vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

9, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

TITEL Vil  ONTBINDING  VEREFFENING - OMZETTING

Artikel vijfentwintig  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank

van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van

stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de

vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden

goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij

voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen

die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van

stortingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT Artikel dertig.- ALGEMENE BEPALING.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel vier en dertig.- KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT,

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel acht van deze statuten niet van

toepassing.

Artikel vijf en dertig.- ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel zes en dertig.- ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

bepaalde duur mits opzegging.

Artikel zeven en dertig- CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in

de vennootschap.

Artikel acht en dertig- ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemeen

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Verklaringen van de verschijners

2, Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap za! gevestigd zijn te 8647 Lo- Reninge, Ooststraat 39,

3. Eerste boekjaar en jaarvergadering.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien, De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden de vierde dinsdag van de maand juni tweeduizend en veertien om negentien uur.

4. Overname verbintenissen.

In overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting sinds 1 mei 2012, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig de artikelen 2, §4 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMINGEN  aanvaardingen

1. Niet statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren

dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder ; de heer Ronhy Vandamme, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het toegekend mandaat te aanvaarden en

verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten

rechte.

2. overgangsregeling zaakvoerder

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden ais orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

3. Commissaris

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOLMACHTEN  SLOTVERKLARINGEN EN BEVESTIGING VAN IDENTITEIT

1. VOLMACHTEN

Volmacht formaliteiten btw I kruispuntbank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.1 t I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

0G verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging ven het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel: Als bijzonder gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, worden aangesteld de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Barroo Mees Vankemmel " met zetel op Ter Waarde 64 te 8900 leper, ingeschreven in het RPR te leper onder het nummer 0405.482.368 en dragend het BTW-NUMMER BE 0405.482.368, evenals diens aangestelden, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de inschrijving van cie vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen! het Rechtspersonenregister, en teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en van de Inkomstenbelastingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN OPRICHTINGSAKTE

(getekend) Meester Stephan Mourisse, Notaris te Roesbrugge-Haringe/Poperinge

wordt tevens neergelegd

- gelijkvormig afschrift van akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.07.2015, NGL 07.08.2015 15400-0541-010

Coordonnées
HO-VAN

Adresse
OOSTSSTRAAT 39 8647 LO-RENINGE

Code postal : 8647
Localité : Lo
Commune : LO-RENINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande