HODI & ALLBOX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : HODI & ALLBOX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 598.839.693

Publication

03/03/2015
ÿþT mod 11.1

Y



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





MoN1rEQ? e

23 ~o , se.

GISGy Z415

ST~ T,~`~~AD

Ondememingsnr: 5...9 y 833 6-53

Benaming (voluit) : HODI & ALLBOX

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Venetiëlaan 28

8530 Harelbeke

Onderwerp akte : NV: oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 4 februari 2015:

1) Dat een naamloze vennootschap werd opgericht tussen :

1. De naamloze vennootschap "ALLBOX", met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Venetiëfaan 30,: BTW BE0417.348.339, rechtspersonenregister Kortrijk 0417.348. 339.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Ignace Saey, destijds te Deerlijk op 12 juli 1977, bekendgemaakt,', in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 juli daarna, onder nummer 3203-1.

De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst blijkens proces verbaal opgemaakt door notaris Eric Spruyt, geassocieerde notaris te Brussel, op 2 mei 2012, bekendgemaakte; ' in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 mei daarna, onder nummer 12097699.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands Recht "HODI VERPAKKINGSMATERIALEN B.V.", met maatschappelijke zetel te 3903 LG Veenendaal (Nederland), Kemreactorstraat 1-7, ingeschreven bij de Kamer; van Koophandel onder het nummer 37091413 en met vestigingsnummer 000017583373, opgericht op twaalf april tweeduizend en één, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd op acht februari tweeduizend; en vijf.

2) De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap. De maatschappelijke benaming luidt:; HODI &ALLBOX

3) De vennootschap heeft tot doel:

- de vervaardiging van, de groot- en kleinhandel in, de export en import en vertegenwoordiging in alle soorten verpakkingen, geschenkartikelen en toebehoren en dit in de ruimste zin van het woord;

- de aankoop en verkoop van verpakkingsmaterialen.

De vennootschap zal, zowel in binnen-als buitenland, in het algemeen aile commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten.

De vennootschap mag, zowel in binnen-als buitenland, door middel van inbreng, inschrijving of om op het even elke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen.

Bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële operaties kunnen doen teneinde de verrichtingen,: vallende binnen haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken, zelfs in voordeel of voor rekening van derden opdracht-gevers.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats in België of in het buitenland op om het: even welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt zijn.

:1 Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële, financiële, roerende en onroerende aard. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden waarborgen verlenen en zekerheden verstrekken, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar vertegenwoordiger zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

4) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Venetiëlaan 28.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



BE4

I

NEERGELEGD

1 FES. 2015

Rechtbank y~ -.Y,uPH~1Nl}t`L Gent, afd. KORTRIJK

r

, Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

5) De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf haar oprichting.

6) Kapitaal:

Het kapitaal is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), vertegenwoordigd door

zesduizend honderdvijftig (6.150) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénfzesduizend

tweehonderdvijftigste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

De naamloze vennootschap "ALLBOX" heeft ingetekend op 3.075 aandelen, volledig volstort, hetzij voor een

bedrag van 30.750,00 euro.

De Besloten Vennootschap naar Nederlands Recht "HODI VERPAKKINGSMATERIALEN B.V.' heeft

ingetekend op 3.075 aandelen, volledig volstort, hetzij voor een bedrag van 30.750,00 euro.

7)..

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-aandeelhouders, bezoldigingen aan de bestuurders en commissarissen, de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen voor risico's en kosten, vormt het resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden:

Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst zal aangewend worden overeenkomstig het besluit van de algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren met inachtname van de bepalingen voorzien in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde raad van bestuur, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) Het boekjaar loopt van een januari tot eenendertig december van ieder jaar.

10) De jaarvergadering wordt gehouden de eerste donderdag van de maand juni om negentien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergaderingen, zowel de jaar- als de buitengewone algemene vergaderingen, moeten plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De buitengewone algemene vergaderingen worden samengeroepen telkens het belang van de vennootschap zulks vereist,

De raad van bestuur, de commissarissen en de algemene vergadering zelf, hebben elk afzonderlijk het recht de algemene vergadering samen te roepen.

Zij moet bijeengeroepen worden, binnen de 3 weken volgend op de schriftelijke aanvraag van aandeelhouders die tezamen ten minste éénivijfde van de aandelen vertegenwoordigen. Deze aandeelhouders moeten in hun aanvraag de punten vermelden die ze wensen op de dagorde te brengen.

De bijeenroepingen voor een algemene vergadering geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen, door de zorgen van de raad van bestuur.

Om tot de jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd. De houders van aandelen op naam minstens zeven dagen váár de datum van de algemene vergadering in het aandelenregister ingeschreven, worden zonder formaliteiten tot de vergadering toegelaten.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede, ondertekend.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gevolmachtigde die slechts één aandeelhouder mag vertegenwoordigen.

Onverminderd artikel 9, laatste lid van de statuten, en eventuele wettelijke beperkingen, beschikt elk aandeel over één stem.

11) De vennootschap wordt bestuurd door een raad, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, benoemd voor een termijn van ten hoogste 6 jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders of bij coöptatie door de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de ' benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dien- stig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Bijiageu-bij-het-Be1giserStaat btati - 03703120I5 - Annexes dü Monteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, krachtens artikel 22 en de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend voor daden van dagelijks bestuur krachtens artikel 24 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden slechts geldig ondertekend door twee gedelegeerde bestuurders samen optredend. Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan leden van de raad van bestuur krachtens artikel 22 en artikel 23 van de statuten, kan door de raad van bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur of van bepaalde afdelingen van de vennootschap aan één of meer gedelegeerd bestuurders opgedragen worden, die alleen mogen optreden.

De raad van bestuur bepaalt bij de benoeming van de gemachtigden hun machten en in het bijzonder de bedragen ten belope waarvan de vennootschap verbonden is door hun handtekening, Deze beperking van de vertegenwoordigingsbevoegdheid kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

Een uittreksel van de benoeming van gemachtigden en gedelegeerden wordt neergelegd in het vennootschapsdossier en in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten al dan niet in zijn midden gekozen, en waarvan hij de bevoegdheden en machten bepaalt.

Hij kan aan het directiecomité bijzondere machten overdragen en het bedrag en de modaliteiten der vergoedingen van dit comité vaststellen, deze vergoedingen zijn aan te rekenen op de algemene onkosten.

Hij kan aan het directiecomité bestuurdersbevoegdheden overdragen, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer zulk een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. De duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité, alsmede de vergoedingen worden door de raad van bestuur bepaald.

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt toegekend, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bepaalde bijzondere en bepaalde machten overdragen aan één of meer personen, naar hun keuze.

12) Beperking overdracht van aandelen

Artikel 15

Gelet op het doel van de vennootschap, de structuur van het aandelenbezit van de onderhavige vennootschap en

de betrekkingen tussen de aandeelhouders onderling is het in het belang van de vennootschap de

overdraagbaarheid van de aandelen onder levenden en wegens overlijden te beperken.

Bijgevolg zijn de kapitaalaandelen, alsook de inschrijvingsrechten en de andere effecten die aanleiding geven tot de

verwerving van aandelen, slechts overdraagbaar onder de voorwaarden bepaald in artikel 17.

Artikel 16

Artikel 17 is niet van toepassing op ("Vrije Overdrachten"):

- overdrachten tussen de aandeelhouders onderling;

overdrachten tussen een aandeelhouder en vennootschappen waarin de aandeelhouder minimum een 25%-

participatie heeft of vennootschappen die minimum een 25%-participatie in de aandeelhouder hebben ("Gelieerde Vennootschappen") op voorwaarde dat deze vennootschappen geen rechtstreekse of onrechtstreekse concurrent zijn van de Vennootschap of van één van de aandeelhouders. Het staat ter zake van deze bepaling ter vrije en autonome bepaling van elk van de aandeelhouders wie zij als haar rechtstreekse of onrechtstreekse concurrent ziet, op voorwaarde dat deze concurrent tevens actief is in de sector van de verpakkingsoplossingen.

Dergelijke Vrije Overdrachten zijn evenwel steeds onderworpen aan :

- de opschortende voorwaarde dat de betrokken ovememer voorafgaandelijk aan de Overdracht, aan alle

aandeelhouders schriftelijk bevestigt kennis te hebben genomen van en zich akkoord verklaart met de inhoud van de gesloten aandeelhoudersovereenkomst(en), en zich ertoe verbindt toe te treden tot de aandeelhoudersovereenkomst(en) en alle daaruit voortvloeiende verplichtingen voor de overdragende aandeelhouder over te nemen; en

- voor de Gelieerde Vennootschappen: de ontbindende voorwaarde dat de ovememer niet langer een

Gelieerde Vennootschap van de overdragende aandeelhouder is. Bij vervulling van de ontbindende voorwaarde gaan de overgedragen aandelen van rechtswege terug over op de aandeelhouder die zijn aandelen heeft overgedragen (of op een andere Gelieerde Vennootschap ) en wordt deze laatste (opnieuw) geacht een partij bij de aandeelhoudersovereenkomst(en) te zijn.

Artikel 17

Standstill

De aandelen kunnen niet worden overdragen voor 1 januari 2019, tenzij op basis van artikel 15.

Voorkooprecht

- Voorafgaandelijke Kennisgeving

Ingeval een aandeelhouder (de "Overdrager") van plan is een deel of het geheel van zijn aandelen (de "Aangeboden Aandelen") vanaf 1 januari 2019 over te dragen aan een derde (de "Kandidaat-Verkrijger"), moet hij voorafgaandelijk schriftelijk van dergelijk voornemen kennis geven (de "Kennisgeving van Overdracht") aan de raad van bestuur van de Vennootschap en aan de andere aandeelhouders ten einde deze in staat te stellen hun voorkooprecht uit te oefenen op dergelijke Aangeboden Effecten, overeenkomstig de procedure die in dit artikel wordt bepaald (het "Voorkooprecht").

De Kennisgeving van de Overdracht moet vernielden:

(a) het aantal Aandelen dat de Overdrager wenst over te dragen (de "Aangeboden Aandelen");

(b) de identiteitsgegevens van de Kandidaat-Verkrijger, zoals, voor natuurlijke personen, de naam, het adres van het domicilie, de nationaliteit en het beroep, en voor andere personen, de rechtsvorm, het adres van de











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

b,

mod 11.1

maatschappelijke of de administratieve zetel, het rechtsgebied van de oprichting of de organisatie, alsook de uiteindelijke eigenaar of moedervennootschap van deze andere persoon;

(c) de bona fide prijs (of andere tegenwaarde) die de Kandidaat-Verkrijger wenst te betalen voor de Aangeboden Aandelen (de "Aankoopprijs");

(d) de andere voorwaarden onder dewelke de Aangeboden Aandelen zullen warden overgedragen.

- Uitoefening van het Voorkooprecht

Het Voorkooprecht moet warden uitgeoefend met betrekking tot alle Aangeboden Aandelen en kan niet worden uitgeoefend met betrekking tot slechts een gedeelte van de Aangeboden Aandelen. De Aandeelhouder die alle Aangeboden Aandelen wenst te verwerven (de "Kopende Aandeelhouder") dient dit binnen de 15 dagen vanaf de datum van de Kennisgeving van de Overdracht te melden aan de raad van bestuur.

De Aangeboden Aandelen zullen slechts worden overgedragen tegen betaling door de Kopende Aandeelhouder binnen de 15 dagen volgend op de datum van de kennisgeving dat hij de Aangeboden Aandelen wenst te kopen tegen de Aankoopprijs.

- Einde van de procedure

Ingeval het Voorkooprecht niet werd uitgeoefend voor alle Aangeboden Aandelen binnen de bovenvermelde periode van 15 dagen, zal de raad van bestuur de Overdrager daarvan op de hoogte brengen binnen de 5 dagen volgend op de vervaldatum van de bovenvermelde periode van 15 dagen (de "Kennisgeving door de raad van bestuur"). De Overdrager zal dan gerechtigd zijn om de voorgenomen Overdracht uit te voeren overeenkomstig de Kennisgeving van de Overdracht.

Volgrecht (Tag Along)

Indien een aandeelhouder (de "Overdrager") van een derde (de "Overnemer") een bona fide aanbod ontvangt tot overdracht van het geheel of een deel van zijn aandelen, en de andere aandeelhouder zijn voorkooprecht niet wenst uit te oefenen, verbindt hij zich ertoe om, voordat hij zijn aandelen overdraagt aan de Ovememer, ervoor te zorgen dat de Ovememer aan de (andere) aandeelhouder aanbiedt om alle aandelen te kopen die deze aandeelhouder zou willen verkopen aan de Ovememer, evenwel beperkt tot dezelfde verhouding van aandelen als aangeboden door de Overdrager tot het aantal aandelen in eigendom van de Overdrager, tegen dezelfde prijs en betalingsmodaliteiten als geboden door de Overnemer.

Binnen een termijn van 10 dagen vanaf de datum van Kennisgeving door de Overdrager waarbij de begunstigde van het volgrecht wordt uitgenodigd om gebruik te maken van het volgrecht, brengen de begunstigden van het volgrecht door middel van een Kennisgeving de Overdrager op de hoogte van het feit of zij al dan niet wensen gebruik te maken van hun volgrecht. Het gebrek aan antwoord binnen de gestelde termijn geldt als verzaking aan het volgrecht.

Elke overdracht voltrokken in strijd met voorgaande bepalingen is niet tegenstelbaar aan de vennootschap en de rechten verbonden aan bedoelde aandelen worden geschorst.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN :

1. Het eerste boekjaar begint vanaf heden om te eindigen op 31 december 2016.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

BENOEMINGEN :

De vergadering besluit nu de statuten zijn vastgesteld, over te gaan tot de samenstelling van de eerste raad van

bestuur.

Na beraadslaging besluit de algemene vergadering voor de eerste maal het aantal leden van de raad van bestuur

vast te stellen op twee.

Worden in die hoedanigheid voor een periode van 6 jaar benoemd:

1) de naamloze vennootschap WEST INVEST, met zetel te 8630 Veume, lepersesteenweg 15, met ondernemingsnummer 0449.264.705, voornoemd.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAPITAL FOR GROWTH", afgekort C4G, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WEST INVEST (besturende vennootschap) voor de naamloze vennootschap HODI & ALLBOX (bestuurde vennootschap) door beslissing van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap WEST INVEST van heden.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de heer VANQUATHEM Yves Gery Julius, geboren te Diksmuide, op elf januari negentienhonderd zestig, wonende te 8400 Oostende, Strandloperstraat 10, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAPITAL FOR GROWTH", afgekort C4G (vaste vertegenwoordiger) door beslissing van de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAPITAL FOR GROVVTH", afgekort C4G van heden.

2) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "H.J. HOORN BEHEER B.V.", met maatschappelijke zetel te 3903 LG Veenendaal (Nederland), Kemreactorstraat 1, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 30153594 en met vestigingsnummer 000010901310, RSIN 807.736.004.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de heer HOORN Harm Johannes, geboren te Urk (Nederland) op veertien april negentienhonderd drieënzeventig, van Nederlandse Nationaliteit, wonende te 3863 PZ Nijkerk (Nederland) , Beekhoven 9, werd aangesteld tot vast vertegenwoordiger van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "H.J, HOORN BEHEER B.V." (besturende vennootschap) voor de naamloze vennootschap HODI & ALLBOX (bestuurde vennootschap) door beslissing van de zaakvoerders van de besloten vennootschap naar Nederlands recht "H.J. HOORN BEHEER B.V.".

Die alhier beiden aanwezig zijn en die verklaren deze opdracht te aanvaarden.

De opdracht van de bestuurders vervalt met de jaarvergadering van 2020.

Partijen verklaren dat volgens hun raming, te goeder trouw uitgevoerd en in het financieel plan opgenomen, de vennootschap beantwoordt aan de criteria gesteld bij artikel 12 paragraaf 2 van de Wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, zodat overeenkomstig artikelen 141 en volgende van het Wetboek van vennootschappen er momenteel geen commissaris moet aangesteld worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierna en onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid van de

vennootschap zijn alle bestuurders, allen aanwezig, in vergadering van de raad van bestuur bijeengekomen en

wordt met éénparigheid van stemmen besloten:

- te benoemen tot gedelegeerd bestuurders:

1) de naamloze vennootschap WEST INVEST, met zetel te 8630 Veurne, lepersesteenweg 15, met " ondememingsnummer 0449.264.705, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CAPITAL FOR GROWTH", afgekort C4G, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer VANQUATHEM Yves, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

2) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "H.J. HOORN BEHEER B.V.", met maatschappelijke zetel te 3903 LG Veenendaal (Nederland), Kemreactorstraat 1, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 30153594 en met vestigingsnummer 000010901310, RS1N 807.736.004, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer HOORN Harm, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd

- Expeditie van de akte dd. 4 februari 2015;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HODI & ALLBOX

Adresse
VENETIELAAN 28 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande