HORN ANN-CATHERINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HORN ANN-CATHERINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.308.073

Publication

24/09/2014 : BG089046
20/10/2014
ÿþI.WA4 Il' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Md Word 11,1

IIIIHIUhI II III II II

*14191850*

II

11

MONITEUP, BELGeriffie Rechtbank Koophandel

13 -10- 2014 os OKT 2014

BELGISCH STAATSLADGent Afdeifesrugge

De grimer

Bipagen byliérirelgiseTi-Seàtkbràd"- ZOTIUTZOIT - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0458.308.073

Benaming

(voluit) : ANN-CATHERINE HORN

(verkort) : ACH

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8000 Brugge, Oude Burg 6

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontbinding - sluiting van vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Charlotte LESAGE te 8310 Brugge op 29 september 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANN-CATHERINE HORN met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : VERSLAGEN OVER HET VOORSTEL TOT ONTBINDING

De Algemene Vergadering stelt de Voorzitter vrij van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 13 september 2014 over het voorstel tot ontbinding opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

De Algemene Vergadering stelt de Voorzitter eveneens vrij van de lezing van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'HUGELIER & Partners" te Sint-Jans-Molenbeek, ondernemingsnummer 0889.841.376 opgesteld op 17 september 2014 overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van de extern accountant brengt verslag over de staat van activa en passive op 12 september 2014 die er aangehecht is.

Het verslag van de extern accountant, voornoemd, besluit met de volgende termen:

'6 ES LU IT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de venncotschap BVBA ANN-CATHERINE HORN een boekhoudkundige staat afgesloten op 12.09.2014, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Deze geeft in disoontinufteit een balanstotaal op van 112.722,99 EUR en een netto-actief van 96.454,14.

De liquidatiebelasting (nu nog 10% RV) wordt berekend op E 7.786121 en wordt gedragen door de vennoten.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening. De vereffening zal slechts tot een goed einde kunnen worden gebracht in de mate dat de verwachtingen van de vennootschap kunnen worden gerealiseerd.

Op grand van de controlewerkzaamheden, die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen dat deze boekhoudkundige staat zonder toevoeging of weglating voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Om redenen vermeld in dit verslag werd beslist in een beperkt nazicht van de boekem

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passive afgesloten per 12.09.2014 dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud, kan gesteld worden dat de staat van activa en passive, afgesloten per 12.09.2014, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1AB, hebben wij vastgesteld dat er geen enkele schuld is ten aanzien van derden, en dit op balansdatum. Er moet bijgevolg niet worden geconsigneerd bij de Deposito- en Consignatiekas zoals voorzien in de diverse bepalingen - Wet van 25 april 2014-. inwerkingtreding 25 mei 2014,

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 7.786,21 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

4

â

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Flet 'huidige verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 van het Wetboek Vennootschapsrecht in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de BVBA ANN-CATHERINE HORN.

Het verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

De conclusies uit ons verslag werden overgenomen in het ontwerp van de authentieke akte.

Aldus opgesteld te Sint-Jans-Molenbeek op datum van 17.09.2014 door de burgerlijke vennootschap Hugelier & Partners die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, met ais mandaatdrager

Christophe Hugelier

Accountant »

De vennoot erkent volledig op de hoogte te zijn van deze verslagen en er reeds een kopie van te hebben ontvangen,. Zij maakt geen enkele opmerking over deze verslagen en verklaart zonder voorbehoud akkoord te gaan met de erin vernielde voorwaarden. De verslagen zullen samen met een expeditie van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TWËEDE BESLUIT; VERZAKING AAN DE TERMIJN VOORZIEN IN ARTIKEL 181 §2 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vennoot-zaakvoerder verklaart te verzaken aan de bepalingen van artikelen 268 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de termijn voorzien in artikel 181, §2 van datzelfde wetboek;

DERDE BESLUIT: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - VASTSTELLING DAT DE VENNOOTSCHAP GEEN OPENSTAANDE SCHULDEN HEEFT.

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

Bij kennisneming van de eenvoudigheid van de rekeningen van de vennootschap en van de uiteenzetting van de zaakvoerder waaruit blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft, besluiten de vennoot om geen vereffenaar aan te duiden en om over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

En terstonds heeft ondergetekende Notaris de aandacht gevestigd van de zaakvoerder van de vennootschap op de toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van vereffenaar, die tegenover derden zullen beschouwd worden als vereffenaar.

De zaakvoerder verklaart aan ondergetekende notaris deze toestand te kennen en te aanvaarden. Dientengevolge aanvaardt zij om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich te nemen.

De vennoot verklaart bijgevolg om te verzaken aan de termijn van één maand waarover zij beschikt

ingevolge artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering geeft volledige kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat VIJFDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANN-CATHERINE HORN" hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

ZESPE BESLUIT: BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering beslist dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 8310 Brugge/Assebroek, Astridlaan 251.

ZEVENDE BESLUIT: MANDAAT KRUISPUNTBANK DER ONDERNEMINGEN

De vergadering stelt bovendien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor PRINGIER & PARTNERS, met zetel te 8000 Brugge, Veldmaarschalk Fochstraat 1, alhier vertegenwoordigd door de Heer Ignace PRINCIER, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan, teneinde

- Het vervullen van de formaliteiten aangaande de schrapping van het ondernemingsnummer bij de Kruispuntbank Ondernemingen en het BTW-nummer bij de bevoegde administratie;

De vergadering stelt Mevrouw Ann-Catherine HORN voornoemd tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan, teneinde

-Alle handelingen nodig voor het beheer van de bankrekening dewelke open blijft voor de realisatie van de activa alsook voor de uitvoering van de betaling van de liquidatieboni en roerende voorheffing op deze laatste.

Te dien einde, zullen voomoemde lasthebbers, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen Ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

(Getekend) Charlotte LESAGE - Notaris

Samen hiermee neergelegd : een expeditie van de akte en de verslagen van de zaakvoerder en extern accountant,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/10/2013 : BG089046
03/10/2012 : BG089046
08/11/2011 : BG089046
15/07/2010 : BG089046
19/08/2009 : BG089046
19/08/2009 : BG089046
19/08/2009 : BG089046
19/08/2009 : BG089046
09/06/2005 : BG089046
19/11/2004 : BG089046
19/11/2004 : BG089046
24/05/2004 : BG089046
17/10/2002 : BG089046
16/11/2000 : BG089046
25/04/1997 : BL606317

Coordonnées
HORN ANN-CATHERINE

Adresse
OUDE BURG 6 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande