HOUT-R

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUT-R
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.432.402

Publication

03/05/2012
ÿþMod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE - NEERGELEGD ter GRIFFE de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T r:

*12083800*

be a Bt St~

B

~

IW

2 5 -04- 20t2 ilGGE {AfdeDirlg Brume)

~ 6 APR. 20t

LGISCH STAATSBLAI' apBR ~2

errer

Griffie

Ondernemingsar :0845 432 4

Benaming

(voluit) : HOUT-R

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8730 Beernem, Sint-Jorisstraat 88 bus B

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Eddy Baudry te Brugge op twaalf april tweeduizend en twaalf, dat De heer LANTSOGHT Robrecht Klara Jozef, Identiteitskaartnummer : 591 3886498-04- Nationaal nummer : 82.08.30 119 80, schrijnwerker, geboren te Brugge op dertig augustus negentienhonderd tweeëntachtig, ongehuwd, gedomicilieerd en wonende te 8730 Beemem, Sint-Jorisstraat 88 bus B.

Die verklaart geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de vennootschappelijke naam : "HOUT-R".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8730 Beernem, Sint-Jorisstraat 88 bus B,

Hij mag bij besluit van de zaakvoerder(s) naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige Brussel Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht.

De vennootschap kan bijkantoren en agentschappen vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht,...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onder-houden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben voor voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de verkoop op commissie, het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaalsondememingen.

Algemene schrijnwerken, schrijnwerk van hout of van kunststof; vervaardiging van artikelen van hout; vervaardiging van ramen, deuren, trappen;

Dakbedekking en bouw van dakconstructies; installatie van niet verplaatsbare tussenwanden in hout of kunststof; installatie van garagepoorten, luiken ,...; installatie van brandwerende deuren; montage van serres en veranda's; plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen.£

Aan- en verkoop van meubelen.

De vennootschap zal, zowel in het binnen- als in het buitenland, in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, zowel in het binnen- als buitenland, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even elke andere wijze deelnemen in alle ondernemingen en vennootschappen, hebbend een gelijkaardig of daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend voorwerp.

De vennootschap mag optreden ais bestuurder enlof vereffenaar van andere vennootschappen en mag zakelijke en niet-zakelijke borgstellingen verrichten voor derden. Zij mag ook leningen toestaan aan vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

e 6' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge ., De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig afbetaald.

Op het maatschappelijk kapitaal werd in geld ingeschreven door de heer Lantsoght Robrecht voornoemd, voor een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) waarvoor hem honderdzesentachtig (186) aandelen aanbedeeld worden, die elk éénlhonderdzesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijver verklaart dat elk van deze aandelen volledig werden afbetaald, zodat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer 363-1035586-54 bij ING, agentschap te 8730 Beernem, Hubert D'Ydewallestraat 32, zoals ook blijkt uit een attest van voormelde bankinstelling, afgeleverd op tien april tweeduizend en twaalf.

OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt worden, bij overlijden van deze vennoot, de rechten aan de aandelen verbonden, uitgeoefend door degene die de vennoot daartoe bij uiterste wilsbeschikking heeft aangeduid, of bij gebrek hieraan door de wettelijke erfgenamen, zodra die rechtmatig in het bezit van de aandelen zijn getreden of daarin zijn gesteld.

Degene die het vruchtgebruik op deze aandelen erft, oefent enkel het stemrecht uit en het recht op inning van dividenden.

Ingeval de vennootschap twee of meer vennoten zou tellen, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten, waarvan de overdracht is voorgesteld.

De instemming waarvan sprake in voorgaande alinea, is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) aan een vennoot

2) aan bloedverwanten in de opgaande of in de nederdalende lijn;

3) aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater.

ingeval, in dezelfde hypothese, een vennoot één of meer aandelen wil overdragen aan een persoon, die in de opsomming van artikel 7 A niet begrepen is, moet hij te dien einde zijn voornemen [aten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoten, met aanduiding van naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede - iin geval van afstand onder bezwarende titel - van de overeengekomen prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De houders van aandelen die een overgang wegens overlijden of onder de levenden hebben geweigerd, zijn verplicht betrokken aandelen over te nemen of er een overnemer voor te vinden, tegen een ovemameprijs die jaarlijks na de gewone algemene vergadering zal worden vastgesteld door de vennoten, beslissend bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Indien zulks voor een bepaald jaar zou zijn nagelaten, zal de overnameprijs voor dat jaar, behoudens akkoord tussen partijen, worden vastgesteld door twee experts, waarvan één door ieder der partijen aangewezen.

Indien de experts niet tot een akkoord kunnen komen, dienen zij een derde expert te benoemen om met hem te beraadslagen.

Ingeval een der partijen weigerde zijn expert aan te wijzen of indien de twee experts het niet eens worden omtrent de keuze van een derde expert, zal de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, in deze benoeming voorzien, op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

De waarde van de aandelen - ongeacht of zij wordt vastgesteld door de vennoten of door experts - dient te worden bepaald in functie van de onderneming in werking, volgens haar toestand voor en na de eventuele overdracht en zonder rekening te houden met enige meerderheids- of minderheidspositie in hoofde van de afstanddoener.

De betaling van de prijs moet gebeuren binnen de zes maand van de beslissing der experts of van het akkoord van partijen, zo niet zullen de erfgenamen of de voorgestelde overnemer als vennoot moeten worden aangezien en zullen zij de inschrijving op hun naam in het aandelenregister mogen eisen.

De ontbinding van de vennootschap zal evenwel niet gevorderd kunnen worden, indien de prijs niet betaald is binnen voormelde termijn van zes maanden.

BESTUUR en CONTROLE.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering zal de zaakvoerder zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en ais verweerder.

De vennootschap wordt in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder, en zo er meerdere zaakvoerders zijn, door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Op eigen verantwoordelijkheid mag de zaakvoerder zich, in zijn betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen en afgevaardigden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging specifiek en van tijdelijke aard weze.

De zaakvoerder die enige vennoot is en die bij een verrichting met de vennootschap, een tegenstrijdig belang heeft, kan de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist of ingeval de algemene vergadering daartoe beslist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen.

Mede met inachtneming van het bepaalde in artikel 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen worden de commissarissen benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar; op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan hij zich te dien einde laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om veertien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is, ais vermeld in de oproeping.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schrifte-lijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 13bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rond-schrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op en op zelfde datum wordt de jaarrekening opgesteld, overeenkomstig de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Na aftrek van de algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de waardecorrecties, de fiscale en andere voorzieningen, maakt het batig saldo van de resultatenrekening de nettowinst uit van de vennootschap.

Van deze nettowinst wordt, na aftrek van eventuele overgedragen verliezen, ten minste één/twintigste afgenomen voor het aanleggen of stijven van een reservefonds; deze afneming is niet meer verplicht, zodra het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo verhoogd met de overgedragen winst wordt besteed overeenkomstig de besluiten van de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder en voor zover de wet het toelaat.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk neemt de enige vennoot de volgende beslissingen, onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uitgifte van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank

1)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien (31/1212013).

2) De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en veertien.

3) OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen door hem/haar aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen overneemt en bekrachtigt.

De oprichter verklaart in toepassing van zelfde artikel dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die in haar naam en voor haar rekening door hem werden aangegaan vóór de ondertekening van de oprichtingsakte, te rekenen vanaf de oprichting, welke overneming maar effect zal sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4) AANSTELLING ZAAKVOERDER.

Overeenkomstig artikel 255 en 256 van het wetboek van vennootschappen wordt

-De heer LANTSOGHT Robrecht voornoemd , aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van

de vennootschap, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Hij bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk

Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig. '

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

r x

(foor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist dat het mandaat van zaakvoerder van de heer LANTSOGHT Robrecht onbezoldigd is.

5) Er wordt geen commissaris aangesteld daar uit te goeder trouw gedane schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is.

VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, wordt door de oprichter aan: CORMAFISK, vertegenwoordigd door de heer Dany Lanoo, kantoorhoudend te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, volmacht verleend om alle formaliteiten die de oprichting van deze vennootschap teweegbrengt, te vervullen en uit te voeren. Dit behelst in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR EENSLUIDENDE BEREDENEERD UITTREKSEL

Samen hiermede neergelegd

-expeditie van de oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2015
ÿþMal Word 11.1

i ble TI 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Griffie Rechtbank Koophandel

01AMY 2015

Gent AfiaJf Brugge b~rgrirf¬ er

[J

111111111111111

Ondernemingsnr : 0845.432.402 Benaming

(voluit) : HOUT-R (verkort) :

NEERGEI.F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Sint-Jorisstraat 88 bus B, 8730 Beernem

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Eddy Baudry te Brugge, in zijn kantoor, op 13 mei 2015, blijkt dat met eenparigheid volgende beslissingen werden genomen :

11 Beslissing om het kapitaal te verhogen met vijftigduizend (50.000,00) euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro op achtenzestigduizend zeshonderd (68.600,00) euro, door inbreng in geld, zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, op welke kapitaalverhoging voor de geheelheid werd ingeschreven en welke inschrijving volledig werd volgestort op een bijzondere rekening bij ING België NV; door de notaris werd bevestigd bij toepassing van artikel 307, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

2/ Beslissing om artikel 5 der statuten met het voorgaande besluit in overeenstemming te brengen, zodat dit voortaan luidt:

" Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk éèn/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

3/ Machtiging van ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking en wijziging van inschrijving in het rechtspersonenregister te vervullen, alsmede om de gecoördineerde tekst der statuten op te maken. Verder werd volmacht gegeven aan CORMAFISK, te 8200 Brugge, Torhoutsesteenweg 367, en haar aangestelden, om zorg te dragen voor alle formaliteiten ingevolge odnerhavige statutenwijziging bij het ondernemingsloket, de BTW-administratie en overige administratieve besturen.

In verband hiermee kunnen deze volmachthouders alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is



Voor ontledend uittreksel

Notaris Eddy Baudry

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coordinatie statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 10.07.2015 15287-0250-009

Coordonnées
HOUT-R

Adresse
SINT-JORISSTRAAT 88, BUS B 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : Sint-Joris
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande