HUISARTSENKRING ZUID WEST - VLAANDEREN, AFGEKORT : HZW

Association sans but lucratif


Dénomination : HUISARTSENKRING ZUID WEST - VLAANDEREN, AFGEKORT : HZW
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 425.618.182

Publication

28/08/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 4256.18.182 MONITEUR gELGÉ

Benaming 21 -08- 2014 (voluit): Huisartsenkring Zuid West-Vlaanderen vzw

BELGISCH STAATSBLAD

De aanwezige leden op de Bijzondere Algemene Vergadering op 09 mei 2014 hebben de statuten gewijzigd; als volgt:

TITEL I : BENAMING - ZETEL- HUISARTSENREGIO.

Artikel 1. Naam - zetel - regio,

1,1. De benaming van de vereniging is : Huisartsenkring Zuid West-Vlaanderen vzw. met als afkorting:; HZW vzw

Zowel de volledige naam als de afkorting kan elk afzonderlijk als enige en volledige statutaire benaming van de vereniging worden gebruikt. Alle officiële stukken uitgaande van de vereniging dragen deze benaming.

1.2. De zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 1,

De zetel kan ten allen tijde overgebracht worden op een ander adres binnen de huisartsenregio (Artikel 1,3.), op voordracht van de Raad van Bestuur en na goedkeuring van de Algemene Vergadering.

1.3. De huisartsenregio bestaat uit de geografisch aaneengesloten regio van de hierna vernielde gemeenten

8570 Anzegem (Gijselbrechtegem, Kaster, Tiegem, Ingooigem, Vichte)

8580 Avelgem (Bossuit, Kerkhove, Outrijve, Waarmaarde)

8540 Deerlijk

8530 Harelbeke (Stasegem, Bavikhove, Hutste)

8500 Kortrijk (Aalbeke, Bellegem, Bissegem, Heule, Kooigem, Marke, Rollegem)

8520 Kuurne,

8930 Menen (Lauwe, Rekkem)

8587 Spaere Helkijn

8560 Wevelgem (Gullegem, Moorsele)

8550 Zwevegem (Heestert, Moen, Otegem, St. Denijs)

8790 Waregem (St. Eloois Vijve, Beveren-Leie, Desselgem)

TITEL Il : DOEL - DUUR.

Artikel 2. Doel,

2,1. De vereniging heeft tot doel:

2.1.1, De uitoefening van het huisartsenberoep te vergemakkelijken, te behartigen en te beschermen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 4 ALI 2UV4

Rechtbank t, ai EL

d. KORÎR JK

Rech bankvan KOOPHANDEL

Gent,

14 JULI 2014

afd. GriffielJK

i i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : HZIN

Rechtsvorm : vzw

Zetel : President Kennedypark 24 bus 1, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte

STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

2.1.2.. De huisartsengeneeskunde op een sociaal en wetenschappelijk verantwoorde wijze te bevorderen: zowel curatieve als preventieve geneeskunde, diensten die de continuïteit van de zorgen verzekeren, thuisgezondheidszorg en palliatieve zorgen; en met een bijzondere aandacht voor de wettelijke verplichtingen en de regels van de deontologie, zowel van artsen als van andere beroepen.

Een niet beperkende opsomming van doelstellingen die onder dit artikel ressorteren:

studie, bevordering en deelname aan multidisciplinaire eerstelijnssamenwerkingsverbanden, (Samenwerkingsinitiatief Thuiszorg, Lokaal Gezondheidsoverleg, Palliatief Netwerk, Geïntegreerde Diensten voor Thuisverzorging, Geestelijke Gezondheidszorg, Centrum voor Leerlingenbegeleiding, ...)

studie, bevordering en deelname in verband met navorming, voordrachten,trainingssessies, universitaire en postuniversitaire vorming, Lokwerking ...;

studie, bevordering en deelname in verband met optimaal functioneren van de huisarts, netwerkvorming,urgenties,zwangerschapsdossier, bejaardenzorg, wachtdiensten, Electronisch Medisch Dossier, Globaal Medisch Dossier, RVT werking, veiligheid voor artsen ...;

studie, bevordering en deelname in verband met bescherming en bevordering der beroepsbelangen der huisartsen. Fiscale problematiek, verzekeringsproblematiek, sociaal statuut, vestigingsproblematiek, ...;

studie, bevordering en deelname in verband met zelfzorg en mantelzorg, gezondheidsvoorfichting en opvoeding, huisarts-patiënt relatie op wijkniveau, regionaal, ....

2.1.3. De relaties te bevorderen binnen de huisartsenregio en loco-regionaal, tussen de huisartsen onderling en met de geneesheren specialisten, met de beoefenaars van medische en paramedische beroepen, met de gezondheidswerkers, publieke en private instellingen, organisaties in de gezondheids- en welzijnszorg en de overheid.

2.1,4. De lokale organisatie en de vertegenwoordiging van de huisartsen op zich te nemen, en de samenwerking van de huisartsen met andere beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg te bevorderen.

2.2 Daartoe, om de doelstellingen te realiseren (niet limitatief):

2.2.1 treedt Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen vzw op als de vertegenwoordiger van de huisartsen van de huisartsenregio.

1°. Is Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen vzw het loco-regionaal aanspreekpunt voor de huisartsen voor het lokale beleid ter implementatie van het lokale gezondheidsbeleid.

2°, Kan Huisartsenkring Zuid-West-Vldanderen vzw initiatieven nemen ter promotie van de huisartsenwerking en van de eerstelijnsgezondheidszorg.

3°. Neemt Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen vzw initiatieven ter optimalisatie van de multidisciplinaire samenwerking tussen eerstelijnszorgverstrekkers.

4°. Neemt Huisartsenkring Zuid West-Vlaanderen vzw initiatieven om de continuïteit van de zorgen te waarborgen, in het bijzonder via samenwerkingsovereenkomsten met ziekenhuizen.

5°. Neemt Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen vzw initiatieven om voor alle patiënten de toegankelijkheid van de huisartsengeneeskunde binnen haar huisartsenregio te optimaliseren.

2.2.2 Organiseert Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen vzw één huisartsenwachtdienst binnen de huisartsenregio (Artikel 1.3.), eventueel onderverdeeld in meerdere onderdelen zonder overlapping noch blinde vlekken binnen die regio.

1° De wachtdienst bestaat uit volgende onderdelen:

" Menen, Rekkem

" Harelbeke, Bavikhove, Hutste

" Heule, Bissegem

" Anzegem, Vichte, Kaster, Tiegem, ingooigem, Otegem, Wortegem

" Wevelgem, Gullegem, Moorsele

" Deerlijk, Beveren-Leie, Desselgem

" Kuume

" Aalbeke, Rcllegem, Bellegem

" Kortrijk

" Marke, Lauwe

" Zwevegem

" Avelgem, Moen, Heestert, Spiere, Helkijn, Kooigem, Sint-Denijs, Waarmaarde, Outrijve, Bossnit

" Waregem, St. Eloois Vijve

2° Stelt Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen vzw het huishoudelijk reglement van de wachtdienst op, met alle praktische organisatorische, wettelijke en deontologische bepalingen, geldend voor alle huisartsen van de huisartsenregio die deelnemen aan de wachtdienst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

2.2.3 neemt Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen vzw initiatieven om de wetenschappelijke navorming van de huisartsen te bevorderen, o.a, via voordrachten, studievergaderingen, seminaries, congressen,

2,2.4 Kan Huisartsenkring Zuid-West-Vlaanderen vzw initiatieven nemen om organisatorisch, structureel en inhoudelijk een beroepskader aan de huisartsen aan te bieden, om te voldoen aan wettelijke vereisten en/of om te voldoen aan erkenning criteria voor huisartsen.

2.3. De vereniging kan alle roerende en onroerende goederen bezitten of verkrijgen en alle rechtshandelingen verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel, en de vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreekse bijdragen.

Artikel 3, Duur.

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan ten allen tijde ontbonden worden door de Algemene Vergadering.

TITEL III LEDEN.

Artikel 4. Lidmaatschap.

4.1. De vereniging omvat minstens drie leden, en het aantal leden is onbeperkt met een minimum van vier. De vereniging telt werkende en eventueel niet-werkende leden (Artikel 4.4.), en de volheid van het lidmaatschap met stemrecht en toegang tot de Algemene Vergadering komt toe aan de werkende [eden, verder vermeld als lid" of leden".

4.2. Kunnen lid van de vereniging worden, huisartsen die voldoen aan de volgende cumulatieve lidmaatschapsvoorwaardem

1° praktijkvoerend huisarts zijn (d.w.z. erkende huisartsen, huisartsen in beroepsopleiding en algemeen geneeskundigen met verworven rechten),

2 ° met een kabinet uitgerust om de huisartsgeneeskunde te beoefenen, en gevestigd op een adres binnen de huisartsenregio (Artikel 1.3),

3° het jaarlijks lidgeld betalen,

4° zich houden aan de wettelijke en de deontologische bepalingen van de statuten, de huishoudelijke reglementen, en die in het bijzonder het huishoudelijk reglement van de wachtdienst onderschrijven.

De Raad van Bestuur kan de modaliteiten van het lidmaatschap schriftelijk uitwerken, nader omschrijven in een huishoudelijk reglement en goedgekeurd door de Algemene Vergadering.

4.3. De vrijwillige toetreding van een lid, dat voldoet aan aile lidmaatschapsvoorwaarden (Artikel 4.2.-1°-2°3°-4"), wordt aanvaard door de Algemene Vergadering en kan van rechtswege niet geweigerd worden. De kandidaturen tot lidmaatschap worden ingediend bij de Raad van Bestuur, die deze ter aanvaarding voorlegt aan de eerstvolgende Algemene Vergadering.

4.4. De Algemene Vergadering kan onder haar te bepalen voorwaarden (Artikel 4.1.) andere personen of verenigingen toelaten als niet-werkende leden, bijkomende leden en/of ais derden. Dit kan op voorstel van de Raad van Bestuur in een huishoudelijk reglement nader omschreven worden, met de uitsluiting van de toekenning van het stemrecht op de Algemene Vergadering,

4.5 De Algemene Vergadering bepaalt op voorstel van de Raad van Bestuur het lidgeld dat verschuldigd is door de werkende leden en de niet-werkende leden, De maximale ledenbijdrage voor de werkende leden, wordt bepaald op 1000 ¬ .

Artikel 5. Uitsluiting - ontslag - overlijden.

5.1, De uitsluiting van een lid vereist de beslissing van de Algemene Vergadering, na advies van de Raad van Bestuur, mits vermelding op de agenda en genomen bij twee derden stemmenmeerderheid, de onthoudingen niet meegeteld.

Het onderwerp van de uitsluiting kan nooit betrekking hebben op de statutaire voorwaarden van het lidmaatschap (Artikel 4.2.), gezien de acceptatieplicht, op voorwaarde dat het lid aan alle cumulatieve lidmaatschapsvoorwaarden voldoet en blijft voldoen.(Artikel 5.4.)

De rechten van de verdediging van het geviseerde lid worden gerespecteerd o.a.door het voorafgaand aanhoren door en het noodzakelijk advies van de Raad van Beheer.

De uitsluiting treedt onmiddellijk in en wordt aan de betrokkene per aangetekend schrijven medegedeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

5.2. Het ontslag van een lid wordt door dat lid per aangetekend schrijven gemeld aan de Raad van Bestuur, die het ter kennis brengt van de Algemene Vergadering.

Het lid dat weigert het lidgeld te hernieuwen, na een schriftelijke herinnering en een regularisatietermijn van één maand, wordt geacht ontslag te nemen.

Ontslagen gaan in vanaf de volgende Algemene Vergadering.

5.3. Het lidmaatschap neemt een onmiddellijk einde bij het overlijden van een lid.

5.4, Het verlies van één van de cumulatieve voorwaarden van lidmaatschap (Artikel 4.2. 1°-2°-3°-4°) brengt van rechtswege ook het verlies van het lidmaatschap mee.

5.5. Het ontslagnemende noch het uitgesloten lid, noch de rechtsopvolgers van overleden leden, kunnen aanspraak maken op het vermogen noch op de bijdragen van de vereniging, en kunnen nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen en/of inbreng vorderen.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 6. Samenstelling.

5.1 ,De Algemene Vergadering omvat alle tenen en komt minstens éénmaal per jaar samen.

6.2. De leden zijn aanwezig in persoon of bij geschreven volmacht geldend voor één vergadering.

6.3. Elk in persoon aanwezig lid kan slechts één volmachtgever vertegenwoordigen.

6.4. De volmachtgever wordt als aanwezig geteld door de behandeling en de beslissing over het punt of de punten in de volmacht vermeld.

6.5, Aile leden hebben gelijk stemrecht en elk lid beschikt over één stem.

6.6. Niet-werkende leden, bijkomende leden en/of derden kunnen zonder stemrecht deelnemen aan de Algemene Vergadering volgens de voorwaarden bepaald door de Algemene Vergadering. (Artikel 4.4)

Artikel 7. Werking.

Artikel 7.1 : De algemene vergadering is wettelijk bevoegd voor de wijziging van de statuten, de benoeming en de afzetting van de bestuurders, de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de goedkeuring van de begroting en van de rekening, de ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van een lid, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk alsook alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

7.2. De Raad van Bestuur stelt de agenda op - ondertekend door de voorzitter - en nodigt uit, telkens het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

7.3. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen bij gewone brief of via e-mail. Zij kan worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur, door twee bestuurders, of door één vijfde van de werkende leden van de vereniging. De datum van de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering wordt door elk voorgaande vergadering bepaald. De oproepingsbrief met de agenda wordt aan ieder lid ten laatste veertien kalenderdagen voordien toegezonden.

7.4. Wanneer één vijfde van de werkende leden er schriftelijk om verzoekt, is de Raad van Bestuur verplicht om een Bijzondere Algemene Vergadering samen te roepen, binnen de termijn van één maand, en met toevoeging van de agendapunten door de verzoekende leden voorgesteld.

7.5. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorfitter van de Raad van Bestuur, bijgestaan door het bureau van de Algemene Vergadering. Bij afwezigheid van de voorzitter zit diens plaatsvervanger de vergadering voor.

Artikel 8. Besluitvorming.

8.1, Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 of deze statuten het uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldige beslissingen nemen met een eenvoudige meerderheid van stemmen, onthoudingen niet meegeteld, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden is.

8.2. De stemming over personen is geheim. De Algemene Vergadering kan de stemmodaliteiten bepalen en kan één of meer stemopnemers aanduiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

8.3. Bij staking van stemmen of bij gelijke stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

8.4. De Algemene Vergadering kan geldig beslissen over wat niet in de dagorde staat wanneer tweederde van de aanwezige leden hierom verzoekt, behalve over deze punten die expliciet vooraf op de agenda moeten vermeld worden:

a. wijziging van statuten.

b. goedkeuring van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begroting van het volgende jaar en de daarbij horende besprekingen van het beleid van de Raad van Bestuur,

c. benoeming, afzetting, uitsluiting van leden en bestuurders.

d. ontbinding van de vereniging.

8.5. De regelmatig genomen besluiten binden alle leden, ook leden die niet stemmen of die tegenstemmen.

Artikel 9. Notulen - jaarverslag.

9.1. De besluiten van de Algemene Vergadering worden neergeschreven in de notulen, die worden ondertekend door de voorzitter, en door de leden die dit wensen. In relatie met haar doelstellingen en/of wettelijke opdrachten wordt gerapporteerd in een jaarverslag.

9.2. Leden en derden met een blijkbaar belang kunnen een afschrift bekomen van notulen en/of het jaarverslag van de Algemene Vergadering.

9.3, Het afschrift van de notulen en/of het jaarverslag wordt door twee bestuurders ondertekend.

9.4. Het register van de notulen en/of de jaarverslagen wordt op de maatschappelijke zetel bewaard, waar alle leden er kennis kunnen van nemen, zonder het echter te verplaatsen.

TITEL V : RAAD VAN BESTUUR.

Artikel 10. Samenstelling.

10.1. De Algemene Vergadering benoemt onder haar leden - exclusief onder de erkende huisartsen - de leden van de Raad van Bestuur, die verder als bestuurder vermeld worden.

10.2. De Raad van Bestuur is samengesteld uit ten minste drie bestuurders. Ze oefenen dit mandaat onbezoldigd uit, behoudens een billijke vergoeding voor kosten en vacaties. Deze mandaten weerspiegelen de regionale verdeling van de wachtdiensten en de werking van de kring.

10.3. De Algemene Vergadering kan aan verschillende nader te bepalen categorieën van leden, een aantal mandaten in de Raad van Bestuur voorbehouden, o.a.:

10.3.1. aan leden behorende tot de onderdelen van de wachtdienst (Artikel 2.2.2.) iedere wachtdienst kan één plaats in de Raad van Bestuur verkrijgen

10.3.2. aan leden die zich bekennen tot een deelgroep - die minstens 5% van de leden vertegenwoordigt en het bewijs levert zich systematisch in de minderheid geplaatst te weten met betrekking tot de vertegenwoordiging en/of de organisatie van de wachtdienst (Artikel 2.1.4.)

10.4. Bij de samenstelling van de Raad van Bestuur kunnen maximaal 2/3 van de mandaten opgenomen worden door personen van hetzelfde geslacht. Indien de Algemene Vergadering onmogelijk aan die voorwaarde kan voldoen, wordt de motivering daartoe opgenomen in het verslag van de aanstellingsvergadering.

10.5. De Raad van Bestuur wordt verkozen voor een periode van vierjaar; bestuurders die verkozen worden om een ontslagnemend lid te vervangen, voleindigen het mandaat van hun voorganger. Het bestuursmandaat is hernieuwbaar, doch maximaal tweemaal ononderbroken.

10.6. De benoeming van een bestuurder gebeurt door de Algemene Vergadering en vereist de 2/3 stemmenmeerderheid van de aanwezige en de vertegenwoordigde leden, onthoudingen niet meegeteld.

10.7. Het ontslag van een bestuurder gebeurt door de Algemene Vergadering en wordt gemeld zoals in Artikels 5 en 8.4.

10.8. De afzetting van een bestuurder gebeurt door de Algemene Vergadering en gebeurt zoals in Artikels 5 en 8.4.

10.9. De bestuurders kunnen geen personeelsleden zijn van de vereniging.(Artikel 12.3.) Artikel 11. Werking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

11.1. De Raad van Bestuur verdeelt de bestuursfuncties onder haar leden, zoals de voorzitter en de leden van het dagelijks bestuur. Andere bestuursfuncties kunnen omschreven worden in een huishoudelijk reglement. De voorzitter, samen met het dagelijks bestuur of twee bestuurders, roept de Raad van Bestuur bijeen en zit de vergadering voor. Indien hij belet of afwezig is wordt de vergadering voorgezeten door diens plaatsvervanger.

11,2. De beraadslagingen en de beslissingen van de Raad van Bestuur vereisen de aanwezigheid van minstens de helft van zijn leden; de gewone stemmenmeerderheid volstaat, onthoudingen niet meegeteld.

11.3. Bij staking van stemmen of bij gelijke stemmen, wordt er een afkoelingsperiode voorzien van minimum 14 kalenderdagen en maximum tot de eerstvolgende bestuursvergadering waarop de besprekingen opnieuw worden hernomen en waarbij, ingeval van sfaking van stemmen of bij gelijke stemmen, de stem van de voorzitter doorslaggevend is.

Artikel 12. Bevoegdheden.

12.1. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, door de handtekening van de voorzitter en de leden van het dagelijks bestuur, zonder bijzondere machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, inbegrepen daden van beschikking en al wat niet volgens de wet of statuten tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoort, Zij oefent gezamenlijk haar bevoegdheden uit.

12.2. Aldus kan de Raad van Bestuur alle roerende en onroerende handelingen stellen, verkopen, aankopen, lenen, ontlenen; samengevat: de vereniging verbinden in alle omstandigheden en op de meest uitgebreide wijze.

12.3. De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel van de vereniging, en bepaalt hun taken en bezoldigingen.

12.4. De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van hetgeen door de wet en de statuten aan de Algemene Vergadering is voorbehouden.

12.5. De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en die ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

12.6. Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan nopens verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van hun opdracht en tot de fouten in hun bestuur.

Artikel 13. Overdracht bevoegdheden.

13.1. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere bestuurders, of aan een gevolmachtigde derde. De benoeming, ambtsbeëindiging en afzetting van de personen gemachtigd de vereniging te vertegenwoordigen alsook de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij die uitoefenen wordt bepaald door de Raad van bestuur.

13,2, De aanvaarding van de opdracht en de inhoud van de volmacht worden in het zittingsverslag opgenomen.

13.3. De Raad van Bestuur zal uit zijn leden een dagelijks bestuur benoemen. Dit verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling. De benoeming, ambtsbeëindiging en afzetting van het dagelijks bestuur, alsook de omvang van haar bevoegdheid en de wijze waarop zij die uitoefent wordt bepaald door de Raad van Bestuur.

13.4 Binnen de kring wordt een verzoeningscommissie opgericht, bestaande uit de wachtdienstcoërdinator, en de afgevaardigden van de respectievelijke wachtdienstonderdelen, die elk één lid mandateren. Dit mandaat wordt vastgelegd voor een periode van vier jaar. Bij ontslag of overmacht wordt de vervanging geregeld door het wachtdienstonderdeel. De voorzitter is de wachtdienstcoërdinator van de kring. Zijn benoeming, ambtsbeëindiging of afzetting wordt bepaald door de Raad van Bestuur.

De verzoeningscommissie is uitsluitend verantwocrdelijk en bevoegd voor de behandeling van de onopgeloste klachten vanuit de wachtdienstonderdelen, De commissie heeft geen sanctionerende bevoegdheid, maar kan een tijdelijke ontheffing van deelname aan de beurtrol van de wachtdienst voorstellen in afwachting van het advies van de Provinciale Raad van de" Orde der Geneesheren.

Na gemotiveerd verslag, opgesteld door de wachtdienstcoërdinator, en de wachtdienst-verantwoordelijke van het respectievelijke wachtdienstonderdeel, wordt de klacht behandeld door de verzoeningscommissie, die beslist bij 2/3 meerderheid. Aan de stemming nemen de afgevaardigde van het betrokken wachtdienstonderdeel of wachtdienstonderdelen alsook de voorzitter niet deel.

TITEL VI : LIDGELD - BEGROTINGEN - REKENINGEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD2.2

Artikel 14. Lidgeld.

14.1. De Raad van Bestuur bepaalt het jaarlijks lidgeld, als een billijke bijdrage voor de werking, dat wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering.

14.2. De geldelijke middelen en het vermogen van de vereniging bestaan o.a. uit:

14.2.1. inkomsten uit de jaarlijkse verplichte lidgelden,

14.2.2. inkomsten uit giften, schenkingen, legaten en leningen,

14.2.3. inkomsten uit eigen activiteiten,

14.2.4. normale beleggingen van inkomsten,

14.2.5. subsidies, in het bijzonder de financiering(en) door de overheid (KB...)

Artikel 15, Boekhouding.

15.1, Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

15.2. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en de begroting voor, inclusief een geconsolideerde jaarrekening, en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

15.3, De boekhouding wordt bijgehouden door het dagelijks bestuur.

15.4. In afwachting van de goedkeuring der rekeningen en begroting door de Algemene Vergadering, mag de Raad van Bestuur maandelijks 1/12 van de ontwerpbegroting uitgeven.

TITEL VII : ONTBINDING - VEREFFENING, Artikel 16, Ontbinding - vereffening,

16,1. Behoudens de gevallen van ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de Algemene Vergadering volgens de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

16.2. In geval van vrijwillige ontbinding van de vereniging stelt de Algemene Vergadering, op voordracht van de Raad van Bestuur, één of meerdere vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheden.

16.3. ln geval van ontbinding van de vereniging worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen - na goedkeuring door de Algemene Vergadering - aan één of meerdere verenigingen, organisaties die een gelijkaardig doel nastreven, ter bevordering van de huisartsgeneeskunde.

FiOOFDSTUK VIII : ALGEMEEN,

Artikel 17. Orde - Geneeskundige Commissie.

17.1. De statuten en huishoudelijke reglementen worden vooraf ter nazicht en goedkeuring voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

17.2, Elk lid blijft als geneesheer op deontologisch vlak persoonlijk verantwoordelijk voor zijn daden, zowel tijdens de beoefening van het beroep als voor daden gesteld binnen het kader van de werking van de vereniging.

17.3. Het huishoudelijk reglement van de wachtdienst wordt ter nazicht en goedkeuring voorgelegd aan de

Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren en aan de Provinciale Geneeskundige Commissie.

Artikel 18. Statuten - wijzigingen - goedkeuring.

18. 1. De wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 wordt toegepast wanneer de statuten en/of de huishoudelijke reglementen geen oplossing bieden.

18.2. Deze statuten werden overeengekomen en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden te Kortrijk op 09 mei 2014.

pe Raad van Bestuur,

Te Kortrijk op 09 mei 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

RAAD VAN BESTUUR

De aanwezige leden op de Bijzondere Algemene Vergadering op 09 mei 2014 hebben de samenstelling van

de raad van bestuur gewijzigd ais volgt:

Met ingang van 09 mei 2014 heeft de Algemene Vergadering het ontslag aanvaard als lid van de raad van

bestuur van:

-Dr. Bayart Leon (Wervik, 11/06/1937), bestuurder, L. De Boningestraat 34 8560 Wevelgem

-Dr. Debo Luc (Kortrijk, 04/01/1953), bestuurder, Nijverheidsstraat 49 8791 Beveren-Leie

-Dr, De Roeve Patrick (Geraardsbergen, 14/03/1961), bestuurder, Debrabanderestraat 22 8510 Marke

-Dr. De Strooper Lea (Beveren-Waas, 07/01/1955), bestuurder, Kasteelstraat 57 8520 Kuume

-Dr, Devriendt Ivan (Kortrijk, 15/10/1947), bestuurder, Koning Albertstraat 8 8500 Kortrijk

-Dr. Glorieux Frank (Kortrijk, 15/10/1956), bestuurder, Wilgenlaan 41 8500 Kortrijk

-Dr. Lanneau Marleen (Avelgem, 16/08/1956), bestuurder, Opstatstraat 1 8570 Vichte

-Dr. Vandekerckhove Hendrik (Kortrijk, 02/10/1964), bestuurder, Kortrijksesteenweg 28 8530 Harelbeke

-Dr. Van Keirsbilck Claude (Gent, 26/05/1952), bestuurder, Leopoldstraat 70 8930 Menen Vandenbroucke Jan (Kortrijk, 1210311972), bestuurder, Peperstraat 54 8501 Heule -Dr. Vanneste Luc (Roeselare, 0910111958), bestuurder, Karrestraat 52 8560 Moorsele

De Algemene Vergadering heeft volgende leden benoemd tot nieuw lid van de Raad van Bestuur:

-Dr, Claerboudt Ann (Kortrijk, 05/10/1979), bestuurder, Koning Albertstraat 2 8520 Kuurne - ingang

mandaat: 31/01/2008

-Dr. Coene Steven (Gent, 12/02/1973), bestuurder, Bellegemplaats 16 8511 Bellegem - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr. Dekervel Luc(Veume, 01/10/1952), bestuurder, Stationstraat 42 8930 Menen - ingang mandaat: 28/01/2010

-Dr. Seurinck Alexander (Roeselare, 29/06/1979), bestuurder, Vlasmolenstraat 10 8501 Heule - ingang mandaat: 07/09/2012

-Dr. Van De Bruaene Johan (Kortrijk, 20/07/1955), bestuurder, Stationsstraat 118 8540 Deerlijk - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr, Van Verre Dirk (Dendermonde, 03/08/1966), bestuurder, Neerhofstraat 13 8560 Wevelgem - ingang mandaat: 10/01/2014

-Dr. Vanrysselberghe Thisbe (Oudenaarde, 14/02/1973), bestuurder, Butsegem 3 8572 Kaster - ingang mandaat: 31/01/2008

Vercruysse Birgit (Kortrijk, 28/09/1972), bestuurder, Loofstraat 30 8500 Kortrijk - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr, Viaene Stefaan (Kamina, 13/12/1954), bestuurder, ondervoorzitter, Wevelgemstraat 18 8930 Lauwe - ingang mandaat: 25/01/2007

De volgende bestuurders worden herbenoemd door de Algemene Vergadering:

-Dr. Bossuyt Bart (Kortrijk, 16/01/1965), bestuurder, voorzitter, Ledeganckstraat 56 8511 Aalbeke - ingang

mandaat: 30/01/2003

-Dr. Degryse Valentin (Roeselare,19/02/1973), bestuurder, Wallegracht 9 8790 Waregem - ingang mandaat:

30/01/2003

-Dr. D'Haene Pascal (Kortrijk, 14/03/1952), bestuurder, Kooigemstraat 32, 8554 St. Denijs - ingang

mandaat: 30/01/2003

-Dr. Himpe Maxim (Zwevegem, 22/03/1968), bestuurder, Tweemolenstraat 17 8550 Zwevegem - ingang

mandaat: 30/01/2003

De raad van bestuur is vanaf heden als volgt samengesteld:

-Dr. Bossuyt Bart (Kortrijk, 16/01/1965), bestuurder, voorzitter, Ledeganckstraat 56 8511 Aalbeke - ingang

mandaat: 30/01/2003

-Dr. Claerboudt Ann (Kortrijk, 05/10/1979), bestuurder, Koning Albertstraat 2 8520 Kuurne - ingang

mandaat: 31/01/2008

-Dr. Coene Steven (Gent, 12/02/1973), bestuurder, Bellegemplaats 16 8511 Bellegem - ingang mandaat:

27/01/2011

-Dr, Degryse Valentin (Roeselare,1 910 211 9 7 3), bestuurder, Wallegracht 9 8790 Waregem - ingang mandaat: 30/01/2003

-Dr. Dekervel Luc(Veurne, 01/10/1952), bestuurder, Stationstraat 42 8930 Menen - ingang mandaat: 28/01/2010

-Dr. D'Haene Pascal (Kortrijk, 14/03/1952), bestuurder, Kooigemstraat 32, 8554 St. Denijs - ingang mandaat: 30/01/2003

-Dr. Himpe Maxim (Zwevegem, 22/03/1968), bestuurder, Tweemolenstraat 17 8550 Zwevegem - ingang mandaat: 30/01/2003

-Dr. Seurinck Alexander (Roeselare, 29/06/1979), bestuurder, Vlasmolenstraat 10 8501 Heule - ingang mandaat: 07/09/2012

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik 13- Vervolg

-Dr. Van De Bruaene Johan (Kortrijk, 20/07/1955), bestuurder, Stationsstraat 118 8540 Deerlijk -ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr. Vanrysselberghe Thisbe (Oudenaarde, 14/02/1973), bestuurder, Butsegem 3 8572 Kaster - ingang mandaat: 31/01/2008

-Dr. Van Verre Dirk (Dendermonde, 03/08/1966), bestuurder, Neerhofstraat 13 8560 Wevelgem - ingang mandaat: 10/01/2014

Vercruysse Birgit (Kortrijk, 28/09/1972), bestuurder, Loofstraat 30 8500 Kortrijk - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr. Viaene Stefaan (Kamina, 13/12/1954), bestuurder, ondervoorzitter, Wevelgemstraat 18 8930 Lauwe - ingang mandaat: 25/01/2007

DAGELIJKS BESTUUR

De aanwezige leden op de Raad van Bestuur van 09 mei 2014 hebben de samenstelling van het dagelijks bestuur vastgelegd als volgt:

Met ingang van 09 mei 2014 heeft de Raad van Bestuur volgende leden benoemd tot lid van de het Dagelijks Bestuur:

-Dr. Bossuyt Bart (Kortrijk, 16/01/1965), bestuurder, voorzitter, Ledeganckstraat 56 8511 Aalbeke - start mandaat: 2003

-Dr. Coene Steven (Gent, 12/02/1973), bestuurder, Bellegemplaats 16 8511 Bellegem - start mandaat: 2011 -Dr. Degryse Valentin (Roeselare,1 9/0211 9 73), bestuurder, Wallegracht 9 8790 Waregem - start mandaat: 2003

-Dr. Viaene Stefaan (Kamina, 13/12/1954), bestuurder, ondervoorzitter, Wevelgemstraat 18 8930 Lauwe - start mandaat: 2007

Dr. Sart Bossuyt, lid dagelijks bestuur

Dr. Stefaan Viaene, lid dagelijks bestuur

Dr. Steven Coene, lid dagelijks bestuur

Dr. Valentin Degryse, lid dagelijks bestuur

Op de laatste blz. vara Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

A4OD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ortdernemingsnr : 4256,18,182

Benaming

(voluit) : Huisartsenkring Zuid West-Vlaanderen vzw

(verkort) : HZW

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koning Albertstraat 8 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte

Beslissing van Raad van Bestuur 03/05/2013

1. Samenstelling van de Raad van Bestuur

2. Wijziging van de maatschappelijke zetel

3. Personen bevoegd de vereniging ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

1. Samenstelling van de Raad van Bestuur:

Dr. Bayart Leon - bestuurder, L. De Boningestraat 34 8560 Wevelgem

Dr. Bossuyt Bart - bestuurder - voorzitter, Ledeganckstraat 56 8511 Aalbeke

Dr. Claerboudt Ann - bestuurder, Koning Albertstraat 2 8520 Kuurre

Dr, Coene Steven - bestuurder, Bellegemplaats 16 8510 Beliegem

Dr. Degryse Valentin - bestuurder, Wallegracht 9 8790 Waregem

Dr. Dekervel Luc- bestuurder, Stationstraat42 8930 Menen

Dr, D'Haene Pascal - bestuurder, Kooigemstraat 32 8554 St. Denijs

Dr, Himpe Maxim - bestuurder, Tweemolenstraat 17 8550 Zwevegem

Dr. Seurinck Alexander - bestuurder, Vlasmolenstraat 10 8501 Heule

Dr. Van De Bruaene Johan - bestuurder, Stationsstraat 118 8540 Deerlijk

Dr, Vanrysselberghe Thisbe - bestuurder, Butsegem 3 8572 Kaster

Dr. Vercruysse Birgit - bestuurder, Loofstraat 30 8500 Kortrijk

Dr, Viaene Stefaan - bestuurder - ondervoorzitter, Wevelgemstraat 18 8930 Lauwe

Ontslagnemend: Dr, Devriendt Ivan - bestuurder-, vanaf 28/06/2013 - Koning Albertstraat 8, 8500 Kortrijk

2. Nieuwe maatschappelijke zetel:

President Kennedypark 24 bus 1

8500 Kortrijk

3, Dagelijks bestuur: dat handelt als college

Dr. Bossuyt Bart

Dr. Coene Steven

Dr, Degryse Valentin

Dr. Viaene Stefaan

Personen bevoegd de vereniging of stiching ten aanzien van derden te vertegenwoordigen en met mogelijkheid individueel op te treden in naam van de vereniging: Dr. Bossuyt Bart, Dr. Coene Steven, Dr. Degryse Valentin, Dr. Viaene Stefaan

Dr. Bossuyt Bart, bestuurder

UR BELG NEERGELEGD

!b- 2013

_ 'Ï-Ai. j f_l~ ~~

31. 05. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL Griffie KORTRIJK



MONT

II 07-

gELGISCh

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/09/2011
ÿþn

V beh

aa.

Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

;~L E NEERGELEGD

711

24. 08. 2011

~ SBLAp

RECHTE ~O~PHAN DEL

I~

Ondernemingsar : 4256.18.182

Benaming

(voluit) : Huisartsenkring Zuid West - Vlaanderen vzw

(verkort) : HZW

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Koning Albertstraat 8 - 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Nieuwe samenstelling Raad van Bestuur

De nieuwe samenstelling van de Raad van Bestuur op datum van 01 juli 2011 is:

Herbenoeming: Dr. Bayart Leon - Bestuurder, L. De Boningestraat 34 8560 Wevelgem

Herbenoeming: Dr. Bossuyt Bart - Bestuurder - Voorzitter, Ledeganckstraat 56 8511 Aalbeke

Herbenoeming: Dr. Claerboudt Ann - Bestuurder, Koning Albertstraat 2 8520 Kuume

Benoeming: Dr. Coene Steven - Bestuurder, Bellegemplaats 16 8511 Bellegem

Ontslagnemend: Dr. Debo Luc - Bestuurder, Nijverheidsstraat 49 8791 Beveren-Leie

Herbenoeming: Dr. Degryse Valentin - Bestuurder, Wallegracht 9 8790 Waregem

Herbenoeming: Dr. Dekervel Luc - Bestuurder, Stationstraat 42 8930 Menen

Ontslagnemend: Dr. De Roeve Patrick - Bestuurder, Debrabanderestraat 22 8510 Marke

Herbenoeming: Dr. Devriendt Ivan - Bestuurder - Secretaris - Penningmeester, Koning Alberstraat 8 8500

Kortrijk

Herbenoeming: Dr. D'Haene Pascal Bestuurder, Kooigemstraat 32 8554 St. Denijs

Ontslagnemend: Dr. Glorieux Frank - Bestuurder, Wilgenlaan 41 8500 Kortrijk

Herbenoeming: Dr. Himpe Maxim - Bestuurder, Tweemolenstraat 17 8550 Zwevegem

Ontslagnemend: Dr. Lanneau Marleen - Bestuurder, Opstalstraat 1 8570 Vichte

Benoeming: Dr. Van De Bruaene Johan - Bestuurder, Stationsstraat 118 8540 Deerlijk

Herbenoeming: Dr. Van Eygen Siegfried - Bestuurder, Tientjesstraat 2 8501 Bissegem

Ontslagnemend: Dr. Van Keirsbilck Claude - Bestuurder, leopoldstraat 70 8930 Menen

Ontslagnemend: Dr. Vandekerckhove Hendrik - Bestuurder, Kortrijksesteenweg 28 8530 Harelbeke

- Ontslagnemend: Dr. Vanneste Luc - Bestuurder - Voorzitter, Karrestraat 52 8560 Moorsele

Ontslagnemend: Dr. Vandenbroucke Jan - Bestuurder, Peperstraat 54 8501 Heule

Herbenoeming: Dr. Vanrysselberghe Thisbe - Bestuurder, Butsegem 3 8572 Kaster

Benoeming: Dr. Vercruysse Birgit - Bestuurder, Loofstraat 30 8500 Kortrijk

Herbenoeming: Dr. Viaene Stephane - Bestuurder - Ondervoorzitter, Wevelgemstraat 18 8930 Lauwe

Personen bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen: Dr. Bart Bossuyt, Dr. Ivan Devriendt

NI NI MI 1Il i ia

111





*11142182*

NrT UE R DUR E CT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/05/2015
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



NEERGELEGD

I I ME! 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

GEGrig1(ORTRIJK

i

" 150738

111

Ondernemingsnr : 4256.18.182

Benaming

(voluit) : Huisartsen kring Zuid-West-Vlaanderen vzw

(verkort) : HZW

Rechtsvorm : vzw

Zetel : President Kennedypark 24 bus 1, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte ;

Met terugwerkende kracht wordt volgend lid benoemd als lid van de raad van bestuur:

De aanwezige leden op de Raad van Bestuur van 07 september 2012 hebben een nieuw lid benoemd

-Dr. Seurinck Alexander (Roeselare, 2910611979), bestuurder, Vlasmolenstraat 10 8501 Heule - ingang

mandaat: 07/09/2012

De aanwezige leden op de Statutaire Algemene Vergadering op 05 maart 2015 hebben de samenstelling van de raad van bestuur gewijzigd als volgt:

Met ingang van 05 maart 2015 heeft de Algemene Vergadering het ontslag aanvaard als lid van de raad van bestuur van:

-Dr. Bossuyt Bart (Kortrijk, 1610111965), bestuurder, voorzitter, Ledeganckstraat 56 8511 Aalbeke - ingang mandaat: 30/01/2003

-Dr. Degryse Valentin (Roeselare,19/02/1973), bestuurder, Wallegracht 9 8790 Waregem - ingang mandaat: 30/01/2003

-Dr. D'Haene Pascal (Kortrijk, 14/03/1952), bestuurder, Kooigemstraat 32, 8554 St. Renijs - ingang mandaat: 30/01/2003

-Dr. Himpe Maxim (Zwevegem, 22/03/1968), bestuurder, Tweemolenstraat 17 8550 Zwevegem - ingang mandaat: 30/01/2003

-Dr. Vanrysselberghe Thisbe (Oudenaarde, 1410211973), bestuurder, Butsegem 3 8572 Kaster - ingang mandaat: 31/01/2008

De Algemene Vergadering heeft unaniem (62 voor, 0 tegen en 0 onthoudingen) volgende leden benoemd tot nieuw lid van de Raad van Bestuur:

-Dr. Ameye Alexis (Kortrijk, 22/03/1987), bestuurder, Otegemstraat 78 8550 Zwevegem - ingang mandaat: 05/03/2015

-Dr, Cappon Sofie (Kortrijk, 25/0311978), bestuurder, Koning Albertstraat 64 8520 Kuurne - ingang mandaat: 05/03/2015

-Dr. Deroose Els (Waregem, 25/05/1966), bestuurder, Churchillaan 14 8790 Waregem - ingang mandaat: 05103/2015

-Dr. Moerman Gunter (Oudenaarde, 27/06/1970), bestuurder, Kortrijkstraat 43 8580 Avelgem - ingang mandaat: 05/03/2015

-Dr. Vanwijmelbeke Karolien (Kortrijk, 2710811982), bestuurder, Scheldestraat 18 8553 Otegem - ingang mandaat: 05/03/2015

De volgende bestuurders worden unaniem (62 voor, 0 tegen en 0 onthoudingen) herbenoemd door de Algemene Vergadering:

-Dr. Claerboudt Ann (Kortrijk, 05/10/1979), bestuurder, Koning Albertstraat 2 8520 Kuurne - ingang mandaat: 31/01/2008

-Dr. Coene Steven (Gent, 12/02/1973), bestuurder, Bellegemplaats 16 8511 Bellegem - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr, Dekervel Luc(Veurne, 01/10/1952), bestuurder, Stationstraat 42 8930 Menen - ingang mandaat: 28/01/2010

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

oor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mon 2.2

Luik B -Vervolg

Seurinck Alexander (Roeselare, 29/06/1979), bestuurder, Vlasmolenstraat 10 8501 Heule - ingang mandaat: 07/09/2012

-Dr, Van De Bruaene Johan (Kortrijk, 20/07/1955), bestuurder, Stationsstraat 118 8540 Deerlijk - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr. Van Verre Dirk (Dendermonde, 03/08/1966), bestuurder, Neerhofstraat 13 8560 Wevelgem - ingang mandaat: 10/01/2014

-Dr, Vercruysse Birgit (Kortrijk, 28/09/1972), bestuurder, Loofstraat 30 8500 Kortrijk - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr. Viaene Stefaan (Kamina, 13/12/1954), bestuurder, ondervoorzitter, Wevelgemstraat 18 8930 Lauwe - ingang mandaat: 25/01/2007

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aanwezige leden op de Raad van Bestuur van 06 maart 2015 hebben de samenstelling van het dagelijks bestuur vastgelegd als volgt:

Met ingang van 06 maart 2015 heeft de Raad van Bestuur volgende leden benoemd tot lid van de het : Dagelijks Bestuur:

-Dr, Viaene Stefaan (Kamina, 13/12/1954), bestuurder, voorzitter, Wevelgemstraat 18 8930 Lauwe - ingang mandaat: 2007

-Dr. Coene Steven (Gent, 1210211973), bestuurder, ondervoorzitter, Bellegemplaats 16 8511 Bellegem ingang mandaat: 2011

-Dr. Deroose Eis (Waregem, 25/05/1966), bestuurder, Churchillaan 14 8790 Waregem - ingang mandaat: 05/03/2015

-Dr. Seurinck Alexander (Roeselare, 29/06/1979), bestuurder, Vlasmolenstraat 10 8501 Heule - ingang mandaat: 07/09/2012

De aanwezige leden op de Bijzondere Algemene Vergadering op 03 april 2015 hebben de samenstelling van de raad van bestuur gewijzigd als volgt:

De Algemene Vergadering heeft unaniem (83 voor, 0 tegen en 0 onthoudingen) volgend lid benoemd tot nieuw lid van de Raad van Bestuur:

-Dr. Dewispelaere Lode (Assebroek, 16/06/1970), bestuurder, Vagevuurstraat 4 8510 Marke - ingang mandaat: 03/04/2015

De raad"van bestuur is vanaf heden ais volgt samengesteld:

-Dr. Ameye Alexis (Kortrijk, 22/03/1987), bestuurder, Otegemstraat 78 8550 Zwevegem - ingang mandaat: 05/03/2015

-Dr. Cappon Sofie (Kortrijk, 25/03/1978), bestuurder, Koning Albertstraat 64 8520 Kuurne - ingang mandaat: 05/03/2015

-Dr. Claerboridt Ann (Kortrijk, 05/10/1979), bestuurder, Koning Albertstraat 2 8520 Kuurne - ingang mandaat: 31/01/2008

-Dr. Coene Steven (Gent, 12/02/1973), bestuurder, ondervoorzitter, Bellegemplaats 16 8511 Bellegem - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr. Dekervel Luc(Veume, 01/10/1952), bestuurder, Stationstraat 42 8930 Menen - ingang mandaat: 28/01/2010

-Dr, Deroose Els (Waregem, 25/05/1966), bestuurder, Churchillaan 14 8790 Waregem - ingang mandaat; 05/03/2015

Dewispelaere Lode (Assebroek, 16/06/1970), bestuurder, Vagevuurstraat 4 8510 Marke - ingang mandaat: 03/04/2015

-Dr. Moerman Gunter (Oudenaarde, 27/06/1970), bestuurder, Kortrijkstraat 43 8580 Avelgem - ingang mandaat: 05/03/2015

Seurinck Alexander (Roeselare, 29/06/1979), bestuurder, Vlasmolenstraat 10 8501 Heule - ingang mandaat: 07/09/2012

-Dr. Van De Bruaene Johan (Kortrijk, 20/07/1955), bestuurder, Stationsstraat 118 8540 Deerlijk - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr, Van Verre Dirk (Dendermonde, 03/08/1966), bestuurder, Neerhofstraat 13 8560 Wevelgem - ingang mandaat; 10/01/2014

-Dr. Vanwijmelbeke Karolien (Kortrijk, 27/08/1982), bestuurder, Scheldestraat 18 8553 Otegem - ingang mandaat: 05/03/2015

-Dr, Vercruysse Birgit (Kortrijk, 28/09/1972), bestuurder, Loofstraat 30 8500 Kortrijk - ingang mandaat: 27/01/2011

-Dr. Viaene Stefaan (Kamina, 13/12/1954), bestuurder, voorzitter, Wevelgemstraat 18 8930 Lauwe - ingang mandaat: 25/01/2007

Dr. Stefaan Viaene, lid dagelijks bestuur

Dr. Steven Coene, lid dagelijks bestuur

Dr. Els Deroose, lid dagelijks bestuur

Dr Alexander. Seurinck, -lid dagelij ks-bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
HUISARTSENKRING ZUID WEST - VLAANDEREN, AFGE…

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 24, BUS 1 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande