HULSTLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HULSTLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.273.638

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 06.01.2014 14001-0460-009
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 15.01.2015 15012-0516-011
09/04/2013
ÿþ Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhIi





NEERGELEGD ber GRIFFIE deo RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afd4ing Brugge) 10:

2 7 4gARI 2013

Ondernerrtingsnr : 0845 273 638

Benaming

(voluit) : HULSTLO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : SINT JORISSTRAAT 102 , 8730 BEERNEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de algemene vergadering van aandeelhouders dd. 29/12)2012 :

De vergadering neemt kennis van het feit dat de heer Vincent Goegebeur, wonende te 8730 Beemem, Industriepark 63 ontslag heeft genomen als zaakvoerder van de vennootschap. De vergadering beslist om het ontslag van de heer Vincent Goegebeur te aanvaarden met ingang vanaf 29/12/2012. Kwijting zal worden verleend bij de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

Philippe Goegebeur

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/04/2012
ÿþmod 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M0N1TEU

1 ó -04 LGjSC; f ,:, i

ll!Il 1111111111 l!1I 111111111 lI 11111 lIIl

*12079710'

$E~ di=:Pt:GELi;Gi~ ter GRIFFE del

~CHTBANtC VAN KOOPHANDELT

BRUGGE (AfdPling Bruqqe

- 2012 op:

fl 6 APR. Z01Z

r ,e

"~'i ~J Griffié~ ~.

ber

a<

BE

Sta

8

OnderrSemingsnr 08 4 5 27 3 63 8

Benaming (voluit) : HULSTLO

(verkort)

Rechtsvorm bestolen vennootschap met beperkte ,:iansprakelgkheid

Zetel Sint-Jorisstraat 102

8730 Beernem

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bernard D'HOORE te Beemem op 4 april 2012 die ter registratie is aangeboden, blijkt dat:

1. de Heer GOEGEBEUR Philippe Willy geboren te Brugge op 31 oktober 1972, wonende te 8730 Beenrem, Sint-Jorisstraat 102, thans ongehuwd;

2. de Heer GOEGEBEUR Vincent Camiel, geboren te Brugge op 30 september 1984, wonende te 8730

Beemem, Industriepark 63, thans ongehuwd,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de oprichtingsakte

en de statuten ondermeer volgende bepalingen bevatten:

RECHTSVORM EN NAAM  De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid, met als benaming "Hulstlo'.

ZETEL - De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8730 Beemem, Sint-Jorisstraat 102.

DOEL - De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen

rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. Uitbating van een carwash en een benzinestation, met daarbij horende een shop, zijn de kleinhandel in rookwaren, voedingsmiddelen, fris- en alcoholische dranken, dag-, week- en maandbladen, olie en smeerproducten, vloeibare brandstoffen...

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

3. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

5. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

7. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord

8. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen;

10. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

12. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

13. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

14. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen

.^.i4 1 a t.Uii` E Recto r riez(' van de pers~1uJr' ... r" -" -,1" ,: .-:rleqerr.voordigen

'egr; ._

Verso  r





mod 11.1

De vennootschap zal haar doel op aile plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

DUUR - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

Zij vangt haar activiteiten aan op 4 april 2012; zij verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift en een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Alle handelingen gesteld in het kader van de opstart van de activiteit van de vennootschap, in het bijzonder (zonder dat deze opsomming limitatief is) de overeenkomsten met Carwash Service Versteeg VOF voor het bouwen van een carwash en met Vaneenoo BVBA voor de verbouwingen aan het onroerend goed, worden hierbij bekrachtigd ais gedaan voor naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

In geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - Het kapitaal is vastgesteld op dertigduizend euro (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Het is volledig volstort en onderschreven in geld ais volgt:

1. de Heer Philippe Goegebeur, voornoemd, heeft ingeschreven voor zeshonderd (600) aandelen en heeft daarop vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) volstort;

2. de Heer Vincent Goegebeur, voornoemd, heeft ingeschreven voor zeshonderd (600) aandelen en heeft daarop vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) volstort.

De fondsen bestemd tot de afbetaling van de inbrengen in geld werden, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd bij storting of overschrijving op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis, agentschap Beemem. Een attest dat van deze deponering blijk geeft blijft bewaard in het dossier van de Notaris.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, af dan niet vennoten. Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college.

De zaakvoerders kunnen hun mandaat kosteloos uitoefenen, en dit bij beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht In eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

De Heer Philippe GOEGEBEUR en de Heer Vincent GOEGEBEUR, beiden voornoemd, zijn benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders.

BOEKJAAR - Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni; het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend dertien.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE - Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om gelijk welke reden, het reservefonds werd verminderd.

.Voor -tiehoudé~ aan het Belgisch Staatsblad

r;

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ian Lu n B s hetzij ',an de per-mrpi

! Recto + 1, ,i.,f h," " ~ ,r" rrege,,:roordrgen

verso F31



mod 11 1

Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, Is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief wordt verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

ONTBINDING EN VEREFFENING - Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

JAARVERGADERING - De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eertste zaterdag van de maand december om 10.00 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

VOLMACHT - Bijzondere volmacht met macht van substitutie werd verleend aan Titeca Accountancy, kantoor 8200 Brugge (Sint-Andries), Lieven Bauwensstraat 23B, en haar aangestelden, die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden, om het nodige te doen voor :

- inschrijving en latere wijzigingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen (KBO);

- inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde (BTW).

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bernard D'hoore

Notaris te Beenrem

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

}p, ` r . . DI van u', IL: r.r r'e:r" ar. : r ',an de pers.) ~ =o

, ~ :r , . " ." " " .91 xr:' " " egeir:icordigen

Verso , . - -



08/04/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
HULSTLO

Adresse
SINT-JORISSTRAAT 102 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : Sint-Joris
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande