HUPODENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUPODENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.979.939

Publication

10/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

06-03-2015

Griffie

*15304217*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599979939

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

HUPODENT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op

4 maart 2015 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer PORTE Erik Jozef Simonne, geboren te Izegem op 1 mei 1955, en zijn echtgenote, mevrouw HUBRECHTS Reinhilde Maria Hubert, geboren te Bree op 26 maart 1957, samen wonende te 8670 Koksijde, Hoge Duinenlaan 26.

2. Mevrouw HUBRECHTS Reinhilde Maria Hubert, voornoemd.

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Benaming:  HUPODENT  .

Zetel: Dam 15 te 8870 Izegem.

Doel: De vennootschap heeft tot doel: in hoofdorde de uitoefening van het beroep van tandarts door tussenkomst van de zaakvoerder(s) tandarts(en).

Voorts de materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het beoefenen van een degelijke, verantwoorde tandartsenij, inclusief de bijhorende radiografie, door ieder lid van de vennootschap.

Te dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk en nuttig of alleen maar bevorderlijk zijn.

Zij kan ondermeer onroerende goederen aanwerven en/of gebouwen oprichten, overgaan tot het aanschaffen van geneeskundige apparatuur dienstig voor het uitoefenen van het beroep van ieder tandarts.

Zij kan ondergeschikt personeel en paramedici aanwerven die de tandartsen in de uitoefening van hun beroep bijstaan.

Verder heeft de vennootschap tot doel de tandartsen die tot de vennootschap zijn toegetreden toe te laten, dank zij gemeenschappelijke afspraken, zich in groepsverband wetenschappelijk te bekwamen.

Het maatschappelijk doel, zoals omschreven, brengt de zelfstandige uitoefening van de tandartsenij door ieder arts-vennoot niet in het gedrang.

Het maatschappelijk doel, zoals omschreven, doet evenmin afbreuk aan de individuele aansprakelijkheid van elke tandarts-vennoot voor fouten die hij bij de uitoefening van zijn beroep, zou hebben begaan.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te verwezenlijkingen.

Het maatschappelijk doel mag verwezenlijkt worden in België en in den vreemde volgens de modaliteiten die haar best voorkomen. De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting of inschrijving, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde of aanverwante doel nastreven, of nuttig zijn tot het geheel of

Onderwerp akte :

Dam 15 8870 Izegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

gedeeltelijk verwezenlijken of uitbreiden van dit doel.

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelnemingen met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- het verwerven hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beter beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening of in deelneming met derden.

- het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, deelneming of investering.

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin. Zij kan zich eveneens borg stellen voor derden. Alle handels en financiële operaties, behalve die, welke wettelijk voorbehouden zijn aan verzekeringsmaatschappijen, banken, houders van deposito s, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, evenals het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalsbestuur.

- het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno consult, assistentie op gebied van management, engineering en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies.

- het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- of software.

- het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

- het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding, en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen bestaande onder om het even elke vorm, en dit zonder enige beperking.

- de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

- het waarnemen van alle bestuur en managementopdrachten in andere vennootschappen.

- het waarnemen van de opdracht van vereffenaar van vennootschappen.

- de bemiddeling in en het beheer van onroerende goederen of rechten van derden; het verwerven, het verkopen, het verhuren, het verbouwen, het herstellen, de instandhouding en valorisatie van onroerende goederen en rechten, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van dien aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borgstellen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks haar onderneming uitbreiden of bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren, zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van de onderneming.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: één miljoen zeshonderd vierenzeventigduizend en veertig euro (1.674.040,00 EUR), volledig volgestort in natura.

Het besluit van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura luidt als volgt:

 6 CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55 vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse - bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer J. Degryse - zaakvoerder, werd aangesteld door de oprichters van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HUPODENT om overeenkomstig artikel

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van 749 aandelen van de BVBA TANDARTSPRAKTIJK PORTE en 2.099 aandelen van de BVBA HUPO. Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio s van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 167.404 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HUPODENT zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigen ¬ 1.674.040. Deze worden toegekend aan:

- mevrouw Reinhilde HUBRECHTS: 22.575 aandelen

- de huwgemeenschap Erik PORTE - Reinhilde HUBRECHTS: 144.829 aandelen

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Brugge,

Op 24 februari 2015

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & CO bedrijfsrevisorenkantoor.

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Benoeming statutair zaakvoerder: De heer PORTE Erik, voornoemd, is benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Statutair opvolger

Ingeval van overlijden, onbekwaamverklaring of ontslag van de benoemde statutair zaakvoerder zal deze van rechtswege opgevolgd worden door mevrouw HUBRECHTS Reinhilde, voornoemd. Deze plaatsvervangende zaakvoerder zal dan - de nodige publiciteitsmaatregelen in acht genomen - over alle machten beschikken en alle rechten en plichten uitoefenen die in de wet en in de statuten aan de statutaire zaakvoerder zijn toebedeeld.

Tweede statutair opvolger

Ingeval van overlijden, onbekwaamverklaring of ontslag van de benoemde zaakvoerder en de statutaire opvolger zullen deze van rechtswege opgevolgd worden door mevrouw ENGELS Catherine, geboren te Genk op 29 mei 1992, wonende te 3665 As, Stationsstraat 17.

Deze plaatsvervangende zaakvoerder zal dan - de nodige publiciteitsmaatregelen in acht genomen - over alle machten beschikken en alle rechten en plichten uitoefenen die in de wet en in de statuten aan de statutaire zaakvoerder zijn toebedeeld.

Haar mandaat zal bezoldigd zijn.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op de laatste zaterdag van de maand november om vijftien uur (15u00), op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 juni en eindigt op 31 mei van het daaropvolgende jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 mei 2016.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van

vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie akte dd. 4 maart 2015.

- Verslag bedrijfsrevisor m.b.t. de inbreng in natura.

- Verslag oprichters m.b.t. de inbreng in natura.

Coordonnées
HUPODENT

Adresse
DAM 15 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande