HUVERKO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUVERKO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.032.832

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.02.2014, NGL 03.03.2014 14059-0156-009
17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.04.2013, NGL 10.06.2013 13170-0461-008
28/03/2013
ÿþ Mod Woid t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0833 032 832

Benaming

(voluit) : HUVERKO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krekelstraat 70 te 8770 Ingelmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

volgned op het verslag van de algemene vergadering dd. 18/02/2013 gehouden ten zetel van vennootschap werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 18/02/2013 maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de Oostrozebekestraat 160 te 8760 Meulebeke.

Vergote Geert

Zaakvoerder

Op de Matste 4tz van Luik 3 verrneden Recto Naam en hoe.daneard van de instrumenterai-Ida notaris hetzli van de persoto)nant bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden ta vertogen xoordtgen

Verso Naam en handtekan,ng

bt i ll

e

st





EEfr? GEL EGD

1 9, 03, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL iegeTR1JK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

de de'

16/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 09.05.2012 12114-0275-008
01/02/2011
ÿþ MOE 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_





111

*11017491*

NEERGELEGD

18. 01, 2011

RECHTBANIGIriHANDEL KOSTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luika vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : o 33, -

Benaming

(voluit) : HUVERKO INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krekelstraat 70 te 8770 Ingelmunster

Onderwerp akte : Oprichting - Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op zeven januari tweeduizend en

elf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-11 Vennoten: al Mevrouw HUYS Nadine Nadia, geboren te Tielt op 6 januari 1968, wonende te 8770

Ingelmunster, Krekelstraat 70, echtgenote van de heer Vergote Geert hiemagenoemd,

b/ De heer VERGOTE Geert Jozef Pieter,

geboren te Izegem op 20 februari 1963, wonende te 8770 Ingelmunster, Krekelstraat 70,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkskontrakt en enige akte van wijziging van

stelsel.

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming HUVERKO INVEST.

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8770 INGELMUNSTER, Krekel-straat

70.

-5/ Duur De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 25.000,00 Euro zegge VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO. Het is vertegenwoordigd door 250, zegge tweehonderd vijftig aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordi-gen.

Inschrijving: Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

.Mevrouw HUYS Nadine onderschrijft in geld voor 12.500,00 Euro op 125 aandelen. Aan haar worden 125 aandelen toegekend, genummerd van nummer 1 tot en met nummer 125.

.De heer VERGOTE Geert onderschrijft in geld voor 12.500,00 Euro op 125 aandelen. Aan hem wor-den 125 aandelen toegekend, genummerd van nummer 126 tot en met nummer 250.

Afbetaling :

Mevrouw HUYS Nadine heeft ieder van haar 125 aandelen afbetaald in geld voor 311125ste namelijk door storting in geld van 3.100,00 Euro. Er blijft dus door haar nog af te betalen 9.400,00 Euro.

De heer VERGOTE Geert heeft ieder van zijn 125 aandelen afbetaald in geld voor 31/125ste namelijk door storting in geld van 3.100,00 Euro. Er blijft dus door hem nog af te betalen 9.400,00 Euro. Er werd in totaal zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 Euro) afbetaald en gedeponeerde overeenkomstig de wet bij de KBC Bank te Bavikhove die een bankattest heeft afgeleverd.

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-Tussenpersoon in de handel. Algemene bouwonderneming:

-Onderneming voor leveren en plaatsen van: zwembaden, spas, sauna's, jacuzzi's, en aanverwante installaties. Alle herstellingen en constructies die ermee zouden kunnen verband houden. Dit is inclusief alle voorbereidingswerken. Overdekkingen, koepels, overbouwingen uit welke materialen ook.

-Onderneming voor elektriciteitswerken. Onderneming voor het leveren en plaatsen van buizen uit wel-ke materialen ook en voor welke bestemming dit ook moge zijn. Rioleringswerken.

-Dakbedekking in het algemeen, sanitair installateur, installateur centrale verwarming, alle elektriciteitswerken. Klimaatregelingen en zonnecollectoren van welk type ook.

-Onderneming voor de aanleg van nutsleidingen, het uitvoeren van grond - en nivelleringswerken en van funderingswerken. De overige gespecialiseerde werken in de bouw.

- Onderneming voor innovatie, decoratie en restauratie. Schilderwerken in het algemeen, dit zowel bin-nen als buiten, voor private  industriële  als voor openbare gebouwen. Plaatsen van behang, schilderen van metalen constructies. Leveren en plaatsen van gordijnen, glasgordijnen, zonneweringen, tapijten.

r/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- Onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onderdak zetten) ; bekisting en ijzervlechtwerk, alle voltooiingwerken, geheel of ten dele.

- Onderneming van slopingswerken, kunst- en restauratiewerken, het bouwen van stellingen, het invoegen van gevels, het plaatsen van afsluitingen.

- Onderneming voor grondwerken, het leveren en plaatsen van geprefabriceerde gebouwen, zowel voor privaat als voor industrieel gebruik ; stukadoorswerk, arduin- en marmerwerken, het leveren en plaatsen van sierschouwen ;

- Steenhouwer, het bewerken van steen en aanverwante materialen;

- Het waterdicht maken van gebouwen en constructies met asfalt en teer, het droogmaken van gebouwen. Verder alle koper  lood en zinkwerken, welke deze ook zouden mogen zijn.

- Onderneming voor plafonneer -, cementeer en andere pleisterwerken, werken met gipsplaten ; onderneming voor reinigingswerken ; onderneming voor alle beveiligingswerken ;

- Onderneming voor warmte -, vochtigheid -, en geluidsisolering, het plaatsen van chape, het leggen van tegelvloeren, parketvloeren en mozaïek, marmer  en natuursteen werken, het plaatsen van alle wand- en vloerbekleding uit welke materialen deze ook zouden kunnen bestaan, dit is onder meer kunststoffen, tex-tiel, kurk en rubber.

- Onderneming voor timmer- en schrijnwerken in het algemeen (alle materialen van plastiek, aluminium, en aanverwante inbegrepen). Eindafwerking van gebouwen, de binneninrichting wat er ook hiermee wordt bedoeld.

- Meubelmakerij en binneninrichting. Binnenhuisinrichting. Onderneming voor het leveren en plaatsen van ruiten (glas, spiegelglas, gekleurde ramen en alle doorschijnend en/of doorzichtig materiaal). Isola-tiewerken, welke ook.

-Alle metaalbewerking, hoevesmederj, handsmeedwerk, machinaal smeedwerk, kunstsmederij, smederij in het algemeen, draaiwerk, freeswerk, schaafwerk, en laswerken.

- Vervoer voor derden. De opslag van goederen voor rekening van derden. Het organiseren van beurzen, welke deze ook mogen zijn.

- Het geven van opleidingen in het algemeen, met alles wat erbij zou kunnen horen, en die al dan niet betrekking hebben op de vermelde activiteiten.

- Onderneming voor reinigingswerken ; algemeen aannemer ; veiligheidscoördinatie.

De productie, de handel en de distributie in bouwmaterialen, halffabrikaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- als de kleinhandel ervan. Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zon-der toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel ais commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

Het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van private ondernemingen, dit zijn bij wijze van voorbeeld zowel verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, archi-tecten, als particulieren.

Verhuring van roerende goederen in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals onder meer het ter beschikking stellen van voertuigen en aanhangwagens.

Het uitvoeren van alle administratieve taken, en secretariaatswerken in het algemeen, zoals ondermeer telesecretariaat.

Alle immobiliën activiteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar, alsmede alle fi-nanciële of

commerciële verrichtingen die ermee verband houden. Het beheer van een onroerend patri-monium. Het

optreden als syndicus van gebouwen

Het patrimonium, waaronder onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden, en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar doel zal de vennoot-schap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen en/of wederverhuring en/of onderverhuring van zowel gebouwde als onbebouwde onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap, in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen.

Het optreden als beheerder, bestuurder, vereffenaar, manager, crisismanager en toezichter in andere vennootschappen. Raadgever en consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen.

De vennootschap mag alle financiële, industriele, burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, overname, fusie, opslorping, splitsing, of op een andere wijze, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij kan zich tevens borg stellen voor derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

-8/ Jaarvergadering: Ieder jaar, de eerste vrijdag van juni om veertien uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend en twaalf moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De bijzondere en buitengewone algemene vergade-ringen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

oproepingsbrieven. Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen wor-den hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is. Naast de bijeenroe-pingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval ge-schiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping: De oproepingen tot eert algemene vergadering vernielden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproe-ping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Toezenden van stukken: Sarnen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming: De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-91 Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uit-brengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzon-dere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voor-waarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen af-breuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergade-ring hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vastte stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen: De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden. De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vernield in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-10/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kun-nen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoe-ring van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bestuursbevoegdheid: De zaakvoerders kunnen aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er maar één zaak-voerder is zal hij het bestuur alleen voeren. Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamen-lijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voor-zitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De aandacht wordt er op gevestigd dat volgens de wet de statuten de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen beperken maar dat zodanige beperking niet aan derden kan worden tegengeworpen, ook niet al ze zijn openbaar gemaakt.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, zelfs als er meerdere, vertegenwoordigt geldig de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

"

Voorbehouden

aan het Belgisch staatsbias

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Benoeming van zaakvoerder De vergadering beslist momenteel het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer VERGOTE Geert, oprichter voornoemd, die hier aanwezig is en die aanvaardt.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2011.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

-12! Winstverdeling: Over de bestemming van het overige beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen. Wordt hieromtrent geen overeenkomst bereikt, dan wordt de winst/of verlies automatisch overgedragen naar volgend boekjaar. Evenwel moeten de wettelijke beperkingen worden nageleefd inzake winstverdeling.

-13/ Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle ven-noten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-14/ Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 december 2010 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

-15/ Volmachten: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eggermont Boekhouding Fiscaliteit met zetel te Kuurne Pieter Vinckestraat 89 of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle no-dige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
HUVERKO INVEST

Adresse
OOSTROZEBEKESTRAAT 160 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande