HUYGHE DIRK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUYGHE DIRK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.392.918

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.07.2013, NGL 07.08.2013 13405-0482-014
23/04/2012
ÿþ Mod Weid 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111,11110111111.1111j11*N ni

V beh

a

Be StaE

Ondernemingsar : 0844.392.918

Benaming

(voluit) : HUYGHE DIRK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8647 Lo-Reninge (Reninge), Zuidschotestraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 27 maart 2012 en van het controleverslag d.d. 27 maart 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.,

Dirk HUYGHE, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/03/2012
ÿþMai Wortl 11.1

fi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Patrick DOCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op negenentwintig februari tweeduizend en twaalf, dragende als melding van registratie "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, tien bladen geen renvooien op 02 MAART 2012. Reg: 5 boek 441 blad 67 vak 2, Ontvangen : Vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend Inspecteur. (getekend) £UC DE BERGH".

Dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUYGHE DIRK", met zetel te 8647 Lo-Reninge (Reninge)Zuidschotestraat 9, doora) de heer HUYGHE Dirk Leon Marcel, geboren te Reninge op 23 september 1958,;

echtgenoot van mevrouw Degroote Rita, nagenoemd, wonende te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Zuidschotestraat 9b) mevrouw DEGROOTE Rita Irma Cornelia, geboren te Veurne op 03 augustus1956, echtgenote van de heer Huyghe Dirk, voornoemd, wonende te 8647 Lo-;

Reninge (Reninge), Zuidschotestraat 9;

c) de heer HUYGHE Pieter, geboren te Veurne op 06 april 1984, ongehuwd,wonende te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Zuidschotestraat 9;

d) juffrouw HUYGHE Lien Ilse Cornelia, geboren te Veurne op 06 februari1986, ongehuwd, wonende te 8560 Wevelgem, Peperstraat 14 bus 102. Dat het maatschappelijk kapitaal vijftigduizend euro (50.000,00 EUR)bedraagt, verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde en waarop volledig in geld is ingeschreven als volgta) door de heer Dirk Huyghe, voornoemd, op tachtig (80) aandelen, hetzij

voor veertigduizend euro (40000,00 EUR), die hij gedeeltelijk voltort door: inbreng van een bedrag van dertienduizend driehonderd vierendertig euro(13.334,00 EUR);

b) door mevrouw Rita Degroote, voornoemd, op achttien (18) aandelen, hetzij voor negenduizend euro (9.000,00 EUR), die zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vijfduizend zeshonderd zesenzestig euro (5.666,00

EUR);

c) door de heer Pieter Huyghe, voornoemd, op een (1) aandeel,

vijfhonderd euro (500,00 EUR), dat hij volledig volstort door hetzij voorinbreng van

een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 EUR);

d) door juffrouw Lien Huyghe, voornoemd, op een (1) aandeel, hetzij voor vijfhonderd euro (500,00 EUR), dat zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van vijfhonderd euro (500,00 EUR)

Dat de inbrengen in geld voorafgaandelijk aan de oprichting werdengestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprich-

ting, bij de naamloze vennootschap Landbouwkrediet, met zetel te Brussel; wat door de ondergetekende notaris wordt bevestigd.

En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgtOp de laatste biz, van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening.

14 IWT 2012 Griffie

Ihl1I11I11If i1iiiu i

" iaasaeia*

Vo

beho aart Beig

Staat

i

Od

Ondernerninsnr O 84 ( 39Q 9

Benaming (voluit: HUYGHE DIRK

verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres): Zuidschotestraat 9 - 8647 Lo-Reninge (Reninge)

Onderwerpen) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "HUYGHE DIRK".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8647 Lo-Reninge

(Reninge), Zuidschotestraat 9.

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel

- elektrotechnisch installateur, groot- en kleinhandel in elektrisch materiaal inclusief installatiemateriaal;

- kleinhandel in elektrische huishoudapparaten en verlichtingsartikelen;

- installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties;

- installatie van bedrading voor telefooninstallaties en computers;

- grafisch ontwerp, ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende ontwerpen van publicitaire teksten en slogans;

- fotografie, videoreportages;

- installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

- installatie van PV modules, zonnepanelen;

- kleinhandel in gadgets;

- sanitair installateur, loodgieter.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriéle, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen - behalve in de gevallen waarin dit niet toegelaten is - uitoefenen.

De vennootschap kan zich eveneens borg stellen voor derden mits vergoeding, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder alleen zonder dat deze tegenover derden het bestaan van enige bijzondere lastgeving of volmacht moet bewijzen. In afwijking van artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen wordt de vennootschap evenwel in dit geval bij alle handelingen waarbij een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) per verrichting gemoeid is en bij alle onroerende verrichtingen, huurcelen, leningen of kredieten en bij de overdracht van de handelszaak vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die samen optreden.

Is er slechts één zaakvoerder dan is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door zijn enkele handtekening.

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21 : vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40 : Zaakvoerder - Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk hebben de oprichters besloten te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : de heer Dirk

Voor-heootrden. aan het Belgisch Staatsblad

F

Bijlagen bij 7ïèï Belgisch' Staatsblad - 2b7Ü372Üî2 - Annexes du Moniteur belge

Huyghe, wonende te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Zuidschotestraat 9, die, verklaart te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de. wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennoot schap in oprichting sinds 01 januari 2012 worden thans bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel te Veurne.

Comparanten en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna' genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te ,bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en :te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde; .documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten,; ;met name : de heer José VANDERFAEILLIE, accountant bij het Centrum voor. Beheersbijstand aan K.M.O. te 8630 Veurne, Duinkerkestraat 17.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

;Tegelijk hiermee neergelegd :

,- expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
HUYGHE DIRK

Adresse
ZUIDSCHOTESTRAAT 9 8647 RENINGE

Code postal : 8647
Localité : Reninge
Commune : LO-RENINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande