HUYGHE KOEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUYGHE KOEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.876.921

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 29.07.2013 13367-0421-011
07/04/2011
ÿþ Mud E.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffievan_de-akte..  __

" iiosas~e+

Voc behou aan I Belgi: Staats

II

3Snifi3-Ld'ibtie:.." '...t,....,, ,,..U1.:::,-..:11il.tilJ ~s!iiJ

2 8 UT 2099

VIII1r3..SV17é

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

o`d3ti g 92A

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : HUYGHE KOEN

Rechtsvorm : STARTER - Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8680 Koekelare, Moervijverweg 5

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare op 24! maart 2011, ter registratie op het registratiekantoor te Torhout aangeboden dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door:

De heer HUYGHE Koen André, geboren te Roeselare op 1 oktober 1982, rijksregistemummer 82.10.01 28324, nummer identiteitskaart 590 6815653 71, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke=. samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 8680 Koekelare, Moervijverweg 5.

De oprichter werd door geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen gewezen op het feit dat:

1. Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid STARTER enkel kan worden opgericht' door één of meerdere natuurlijke personen voor zover geen van hen effecten bezit in een andere vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5 %) of meer vertegen-woordigen van het totaal der stemrechten van dergelijke andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en dat iedere oprichter van: een in artikel 211bis bedoelde vennoot-schap geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van! iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER die hij nadien zou oprichten.: Dit alles behoudens de gevallen van verlies of afstand van hoedanigheid van STARTER of zodra de ontbinding: ervan wordt bekendgemaakt. Daarenboven is iedere oprichter van een in artikel 211 bis bedoelde vennootschap: die effecten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die vijf ten honderd (5 %) of meer vertegenwoordigen van het totaal der stemrechten van dergelijke andere vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid, hoofdelijk gehouden jegens de belanghebbenden.

2. Dat de vennootschap het maatschappelijk kapitaal ten laatste vijf (5) jaar na de oprichting of zodra de vennootschap een equivalent van vijf (5) voltijdse werkne-mers tewerkstelt, moet verhogen om het ten minste tel brengen op het voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid vastgestelde minimumbedrag.: Zodra het maatschappelijk kapitaal is verhoogd zoals hiervoor is beschreven, verliest de vennootschap het. statuut van "STARTER" en zijn de bepalingen van artikel 233 Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

* de venootschap draagt de naam "HUYGHE KOEN", afgekort S-BVBA "HUYGHE KOEN".

* De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8680 Koekelare, Moervijverweg 5.

De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de' zaakvoerder.

* De vennootschap heeft tot doel :

- aannemer; de restauratie van gebouwen en monu-menten; het oprichten van woningen en gebouwen in de: ruim-ste zin van het woord; het oprichten en/of laten oprichten van sleutelklare woningen en gebouwen; het: aankopen, verko-pen en verhuren van deze woningen en gebouwen; het aannemen en uitvoeren of laten: uitvoeren van : grondwerken, wegen-werken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilin-gen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringwerken, niet-metalen kunstwerken, algemene bouwwerken,, bekisting- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, sloopwerken,: plaatsen van afsluitin-gen, dakbedekkingwerken, droogmaken van gebouwen, leggen van vloeren, bekleden! van muren, warmte- en geluidsisole-ring, pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van: sierschouwen, timmer- en schrijnwerk, plaatsen van lui-ken en metalen schrijnwerk, plaatsen van kunststoffen' schrijnwerk, plaatsen van ruiten en glas, schilder, behang- en gamierderswerken, plaatsen van sanitaire installaties, centrale verwarming en verlichting- en verluchtingsinstallaties, plaatsen van lood- en zinkwerk; het oprichten, ver-bouwen, kopen, verkopen, huren, verhuren en promoten van alle onroerende en roerende goederen; het huren, verhuren en herstellen van alle aannemers- en vervoermaterialen; het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden van alle bouwmaterialen, bouwproducten, allerhande materialen en personeel; het zelf vervaardigen van bouwmaterialen en dit zowel in binnen- als buitenland;

- handel in alle mogelijke bouwmaterialen en aan-verwante;

- tussenpersoon in de handel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- verrichten van alle landbouwwerken, handel en kweken van vee, groot- en kleinhandel in alle soorten machines, tractoren en producten; grondwerken, aanleggen van terreinen en vijvers;

- schoonmaakbedrijf en onderneming voor het schoorsteenvegen; dit zowel voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en alle andere natuurlijke of rechtspersonen; onderneming voor het onderhouden en reinigen van gebouwen, machines, bureaus en rollend materieel;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennoot-schappen of ondernemingen.

Dit alles dient gezien te worden in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle industriële, handels en financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten en/of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland en op alle manieren die volgens haar het best schijnen.

Zij kan zich tevens door middel van fusie, associatie, onderschrijving, deelneming, financiële of andere tussenkomsten interesseren in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig is.

De opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel als voorbeeld gegeven.

` De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000,00 EUR), verdeeld in vijftig (50) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten gedurende de startersfase van vijf (5) jaar te rekenen vanaf heden.

Ten laatste vijf (5) jaar na de oprichting van de startersvennootschap, zal de vennootschap een gewone BVBA moeten worden, middels een kapitaalverhoging, of ontbonden moeten worden (artikel 214 § 2 lid 2 W. venn.). Bovendien wordt op dat moment de minimale volstortingsplicht van de BVBA, beschreven in artikel 223, leden 1 en 2 W. Venn., van toepassing

Het maatschappelijk werd geplaatst in speciën voor de inschrijvingsprijs van duizend euro (1.000,00 EUR) De heer Koen HUYGHE heeft ingeschreven op alle vijftig (50) aandelen.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het in artikel 211 bis W. Venn. bedoelde geval is artikel 319 W. Venn. Niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 W. Venn., en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Wanneer de vennootschap zich in de startersfase (zijnde de periode van de eerste vijf (5) jaar te rekenen van de oprichting) bevindt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid van de verrichting, niet worden overgedragen aan een rechtspersoon. Rechtspersonen kunnen alleen toegelaten worden door middel van een kapitaalverhoging die het maatschappelijk kapitaal ten minste brengt op het in artikel 214, §1 W. Venn. vastgestelde bedrag.

` Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

` Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en In rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA HUYGHE KOEN"

De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

De heer HUYGHE Koen wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad

oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen .

* Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2011.

* algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18h) op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om veertien uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012, de vierde vrijdag van de maand juni.

Volmacht

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld: de BVBA 'Kantoor Huyghe' met zetel te 8800 Roeselare, Diksmuidsesteenweg 333 b, vertegenwoordigd door de Heer Marnix Veracx, erkend accountant, of de Heer Johny Huyghe met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaren te doen en in het algemeen alles te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

voorr analytiek uittreksel

geassocieerd notaris Christophe Vandeurzen te Koekelare

Overeenkomstig artikel 173 punt 1° bis. van het Wetboek van registratie-, hypotheek en griffierechten, hierbij neergelegd een niet geregistreerd afschrift van de oprichtingsakte."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0090-011

Coordonnées
HUYGHE KOEN

Adresse
MOERVIJVERWEG 5 8680 KOEKELARE

Code postal : 8680
Localité : KOEKELARE
Commune : KOEKELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande