HUYSENTRUYT CONSULTING AND COMPUTER SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUYSENTRUYT CONSULTING AND COMPUTER SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.715.430

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 02.07.2014 14270-0279-010
10/02/2014
ÿþr Mod Und 11.1

piet 1^ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

H

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

3 0. 01. 2014

Griffie

RECHTBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0452.715.430

Benaming

(voluit) : "HUYSENTRUYT CONSULTING AND COMPUTER SERVICES"

(verkort) : H.C.C.S.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8531 Harelbeke (Bavikhove), 25ste Linielaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING » STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone vergadering opgemaakt door notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op acht en twintig januari twee duizend en veertien blijkt dat ondermeer de volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussen-tijds bruto-dividend ten belope van 155.000,- euro, waarop tien procent roeren-de voorheffing verschuldigd is, hetzij 15.500,- euro en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

2. Ontslag van lezing van het verslag van de zaakvoerder inhoudende de be-knopte uiteenzetting van de omstandige verantwoording van de op het agenda voorgestelde punten, alsook van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT", met zetel te Izegem, vertegenwoordigd door Heer Godefroidt Jacky, bedrijfsrevisor, gedateerd te Izegem op 18 januari 2014, houdende de beschrijving van de inbreng in natura, de aangewezen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

De aandeelhouders erkennen een exemplaar van gezegde verslagen te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben.

In het verslag van de bedrijfsrevisor luiden de besluiten als volgt

"De inbreng in natura bestaat uit:

" De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 31 de-cember 2013 van de heer Tony HUYSENTRUYT ad ¬ 93.000,00

" De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 31 de-cember 2013 van Mevrouw

Nancy DE VRIEZE ad ¬ 46.500,00

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen be-sluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaar-digd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waar-dering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereis-ten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aande-len, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op honderd negenendertig duizend vijfhon-derd euro (¬ 139.500,00) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapi-taalverhoging van ¬ 139.500,00. De inbreng wordt vergoed met 750 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal even-eens verhoogd worden met ¬ 1.907,99 door incorporatie van beschikbare reser-ves zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Opgemaakt te Izegem op 18 januari 2014

BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT"

vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT"

MILI18111ILII

bei

a

BE sta

Ifl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neer-gelegd ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavige.

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor goed te keuren.

3, Het kapitaal te verhogen ten belope van honderd negen en dertig duizend vijf honderd euro (139.500,-euro) om het te brengen van achttien duizend vijf hon-derd twee en negentig euro één eurocent (18.592,01 euro) op honderd acht en vijftig duizend en twee en negentig euro één eurocent (153.092,01 euro) met het creëren van 750 nieuwe effecten die in de winsten zullen deelnemen pro rata temporis. Deze kapitaalverhoging zal gebeuren door inbreng in natura van voormeld vorderingsrecht op het dividend.

De vergadering deelde mee dat voormelde kapitaalverhoging gebeurt in toepas-sing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

4, Beslissing tot de bovengemelde kapitaalverhoging van honderd negen en dertig duizend vijf honderd euro (139.500,- euro) door inbreng in natura van voormelde vorderingsrecht op het dividend

5. Vaststelling dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is.

6. Het kapitaal andermaal te verhogen met duizend negen honderd en zeven euro negen en negentig eurocent (1.907,99 euro) om het te brengen van hon-derd acht en vijftig duizend en twee en negentig euro één eurocent (158.092,01 euro) op honderd zestig duizend euro (160.000; euro) zonder het creëren en uitgeven van nieuwe aandelen. Deze kapitaalverhoging zal gebeuren door incorporatie van een bedrag van duizend negen honderd en zeven euro negen en negentig eurocent (1.907,99 euro) van de beschikbare reserves bij het kapitaal zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

7. Vaststelling dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is,

8. De aandelen thans te nummeren.

De tekst van artikel vijf van de statuten aldus te wijzigen om het in overeen-stemming te brengen met de

nieuwe toestand van het kapitaal van de ven-nootschap en wel door de tekst ervan te schrappen en te

vervangen door de volgende tekst;

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op honderd zestig duizend euro (160.000,- euro) en is

vertegenwoordigd door duizend vijf honderd (1.500) effecten, zonder vermelding van nominale waarde, die elk

één/duizend vijf honderdste (1/1.500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Alle duizend vijf honderd (1.500) effecten zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen,

De effecten worden thans genummerd."

9. Het register van aandelen onder elektronische vorm mag gehouden worden zodra de wet het toelaat.

10. De mogelijkheid te voorzien om bij eenparig akkoord van alle bestuurders de techniek van de tele- of videoconferentie aan te wenden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur.

11. Artikel negentien aan te vullen met volgende tekst;

"Bij eenparig akkoord van alle zaakvoerders kan de techniek van de tele- of vi-deoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van alle zaakvoerders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend wor-den per brief, fax of e-mail en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader or-der voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Dit akkoord, kan "ad nutum" ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf,

Dergelijke vergaderingen (per tele- of videoconferentie) kunnen enkel dienen als forum voor discussie en beraadslaging. Zelfs wanneer hierin besluiten worden genomen, worden deze pas van kracht wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door alle zaakvoerders zijn ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voornoemde informatiedragers."

12. De tekst van artikel elf te vervangen door nagemelde tekst:

"De beschikkingen aangaande de aandelen en hun overdracht worden geregeld overeenkomstig het wetboek vennootschappen.

In afwijking van het wetboek vennootschappen mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met unanieme toestemming van de vennoten. De weigering van toestemming is zonder verhaal,

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden afgestaan of overgedragen aan medevennoten of aan de echtgeno(o)t(e) van de overdragen of de overleden vennoot."

13. De tekst van artikel dertien aan te vullen door nagemelde tekst,

"Behoudens minnelijke overeenkomst, wordt de prijs van de aandelen vastgesteld door een deskundige, aangeduid in onderlinge overeenstemming tussen partijen; bij gebrek aan akkoord over de aanstelling van de deskundige, wordt de deskundige aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koop-handel van de zetel van de vennootschap,"

14. De vergadering beslist aldus uitdrukkelijk artikel twintig te vervangen door nagemelde tekst luidend als vo Igt:

"Behoudens hetgeen bepaald is in titel III in geval de vennootschap één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoer-der wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, be-stuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te be-noemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt voor de duur van de vennootschap ais zaakvoerder benoemd, Heer Huy-sentruyt Tony, voornoemd, die aanvaardt.

Bij sterfgeval, interdictie of kennelijk onvermogen van Heer Huysentruyt Tony zal zijn echtgenote Mevrouw De Vrieze Nancy, die alhier tussenkomt en aanvaardt, hem van rechtswege in deze functie opvolgen voor de verdere duur van de ven-nootschap.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der ven-noten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun man-daat zal bepalen."

15. Artikel één en twintig te vervangen door nagemelde tekst luidend ais volgt:

"De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om aile daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor vol-gens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten be-treffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, aile verrichtingen be-treffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van artikel 259 en volgende van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gege-ven.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens voor ieder geval afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doei overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs."

16. Artikel zes en twintig te vervangen door de volgende tekst luidend als volgt:

"De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de re-gelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbe-paling voorzien bij artikel 141, 2° van het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

17. Volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en de overgangsbepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden ais volgt

RECHSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "HUYSENTRUYT CONSULTING AND COMPUTER SERVICES" of afgekort «H.C.C.S.»

ZETEL: 8531 Harelbeke (Bavikhove), 25ste Linielaan 3.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

-alle verrichtingen die betrekking hebben op operationeel, juridisch, orga-nisatorisch, boekhoudkundig, beleggings-en fiscaal advieswerk, consultancy in de meest brede zin van het woord ?

-het uitvoeren van informatiseringsopdrachten, zowel met betrekking tot de hardware als de software ;

-het organiseren en verzorgen van seminaries, repetities en opleidingen, in de meest ruime zin van het woord, met: betrekking tot informatica of de andere consultancydomeinen;

-en ook het verrichten van administratieve werkzaamhe-'den, in de meest ruime zin van het woord, en dit allemaal ter. behoeve van zowel natuurlijke per-sonen als rechtspersonen.

Derhalve mag de vennootschap commerciële, industriële, financiële, roe-rende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagen:.-en stem-etend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan dit doel uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo ir; België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten.

DUUR: onbepaald.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op honderd zestig dui-zend euro (160.000,- euro) en is vertegenwoordigd door duizend vijf honderd (1.500) effecten, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend vijf honderdste (1/1.500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Alle duizend vijf honderd (1.500) effecten zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

De effecten worden thans genummerd.

BE$TUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt voor de duur van de vennootschap als zaakvoerder benoemd, Heer Huysentruyt Tony, voornoemd, die aanvaardt.

Bij sterfgeval, interdictie of kennelijk onvermogen van Heer Huysentruyt Tony zal zijn echtgenote Mevrouw De Vrieze Nancy, die alhier tussenkomt en aanvaardt, hem van rechtswege in deze functie opvolgen voor de verdere duur van de vennootschap.

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen,

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uit-gebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te'worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een ver-richting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten vertegen-woordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gege-ven.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens voor ieder geval afzon-derlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaak-voerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel val-len, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs,

CONTROLE: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbe-paling voorzien in het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: eerste dinsdag van de maand juni on tien uur, in de zetel van de vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden,

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de regelen voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de net-towinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden vol-gens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoer-ders zal worden uitbetaald.

a

-g, " " "

18, De nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd: -Afschrift van de akte

-Verslag van de bedrijfsrevisor

-Verslag van de zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.08.2012, NGL 30.08.2012 12538-0106-009
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.07.2011, NGL 31.08.2011 11535-0300-008
09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.08.2010, NGL 29.08.2010 10525-0361-010
09/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.08.2009, NGL 31.08.2009 09727-0327-010
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.08.2008, NGL 30.08.2008 08718-0276-010
01/02/2008 : KO132663
10/09/2007 : KO132663
31/08/2006 : KO132663
11/08/2005 : KO132663
22/12/2004 : KO132663
05/12/2003 : KO132663
04/02/2003 : KO132663
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0418-010
10/03/2001 : KO132663
08/01/1999 : KO132663
10/02/1996 : KO132663

Coordonnées
HUYSENTRUYT CONSULTING AND COMPUTER SERVICES

Adresse
25STE LINIELAAN 3 8531 BAVIKHOVE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande