I-PROJECT I

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I-PROJECT I
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.655.128

Publication

31/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

27-03-2015

Griffie

*15305420*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627655128

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

I-PROJECT I

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op drie en twintig maart tweeduizend en vijftien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ION HOLDING", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan 174, ondernemings-nummer BE0840.549.639, RPR Kortrijk.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BE PART met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Franklin Rooseveltlaan nr 174 ondernemingsnummer BE0843.510.119, RPR Kortrijk.

EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEBBEN OPGERICHT.

2/ Naam: "I-Project I".

3/ Zetel: De zetel zal kunnen worden verplaatst naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerders bijhuizen en agentschappen in België of in het buitenland oprichten.

3/ Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- De aankoop, ontwikkeling, verkoop en beheer van onroerende goederen;

- De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

- Het, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren, valoriseren en advies verlenen omtrent allerhande onroerende goederen;

- Het kopen en verkopen van aandelen in diverse vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; - Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, opties, warrants, futures, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlands bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het verstrekken of toestaan van leningen en kredietopeningen, onder om het even welke vorm, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen, particulieren, organisaties en alle mogelijke instanties; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handels- en, financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen en hypotheekmaatschappijen;

- Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

- Het aangaan van een onroerende leasing;

- Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van voormelde

Onderwerp akte :

Franklin Rooseveltlaan 174 8790 Waregem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

projecten;

- Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, huurfinanciering, leasing, erfpacht, recht van opstal, vruchtgebruik, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouw-verrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen enzovoort, alsmede alle handel in verband met deze activiteiten;

- Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

- Het coördineren van werkzaamheden in de breedste zin van het woord;

- Voor eigen rekening of voor rekening van derden tussenpersoon / makelaar zijn in alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord. Bijgevolg kan zij alle al dan niet gebouwde goederen of terreinen kopen, verkopen, huren, verhuren en schatten, alle zakelijke of persoonlijke rechten in verband met deze goederen verlenen of aanvaarden, deze goederen verdelen in loten, promotieverrichtingen uitvoeren, ieder advies verstrekken en iedere technische bijstand verlenen inzake onroerende goederen.

- Onderneming in onroerende goederen, meer bepaald, projectontwikkeling, het verwerven, vervreemden, ruilen, bouwen, verbouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, uitbaten, beleggen in, beheren, huren, verhuren, renoveren, herbestemmen, verkavelen, productief maken, van alle types onroerende goederen, hierna opgesomd maar niet beperkt tot, gronden, woningen, villa's, hoeves, appartementen, lofts, studentenkamers, logistieke panden, industriële panden, semi-industriële panden, stadswinkels, baanwinkels, alle soorten retail panden, horeca en vrijetijds panden, cafés, restaurants, luxevastgoed, kantoren, chalets, winkelcentra, parkings, garages, infrastructuur, enzovoort en aanverwante goederen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

- Het optreden als aannemer in vastgoedprojecten allerhande;

Alle bovenstaande activiteiten kan de vennootschap uitvoeren voor eigen rekening, voor rekening van derden of in onderlinge samenwerking met derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of die er de verwezenlijking van vergemakkelijken.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

In het geval het verrichten van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. 4/ Duur: onbepaalde duur.

5/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), verdeeld in HONDERD (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde. Comparanten verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt tegen pari in geld te onderschrijven, zodat de volgende aandelen, vertegenwoordigende elk één/honderdste (1/100) van het kapitaal, toegekend worden aan:

1. ION HOLDING BVBA, voornoemde oprichter: negenennegentig (99) aandelen, waarop zes duizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00) gestort is in speciën.

2. BE PART BVBA, voornoemde oprichter: één (1) aandeel, waarop tweeënzestig euro (¬ 62,00) gestort is in speciën.

Totaal der onderschreven aandelen, in speciën volgestort: honderd (100) aandelen, hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) volstort.

Dat elk aandeel ten belope van één derde is volstort.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE60 7350 3873 0670, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank NV.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 20 maart 2015 wordt aan de ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) tot haar beschikking heeft.

7/ Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer statutaire zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders:

- de heer Demuynck, Davy Roger Godard, statutair zaakvoerder, rijksregister nr 80.02.10-167.63, identiteitskaart nr 591-2436624-86, geboren te Kortrijk op 10 februari 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 8570 Anzegem, Lange Winterstraat 35;

- de heer Vanfleteren, Kristof Alfons Luc, statutair zaakvoerder, rijksregister nr 80.01.26-031.03, identiteitskaart nr 592-0145095-64, geboren te Kortrijk op 26 januari 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 8500 Kortrijk, Koning Leopold III-laan 21;

---die aanvaarden, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld.

- de heer Thiers, Paul Albert Gabriël, statutair zaakvoerder, rijksregister nr 57.08.04-277.80, identiteitskaart nr 591-1801558-79, geboren te Kortrijk op 4 augustus 1957, gedomicilieerd en verblijvende te 8300 Knokke-Heist, Zeedijk- Het Zoute 830 bus 15;

---voor wie de aanvaarding van zijn mandaat afzonderlijk zal geschieden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders vormen een college en bestuurs-beslissingen kunnen slechts geldig worden genomen met unanimiteit. Indien geen unanimiteit wordt bekomen met betrekking tot een voorgestelde beslissing, zal deze tussen de zaakvoerders nader worden besproken gedurende een afkoelings- en reflectieperiode van veertien (14) dagen na de datum van de vergadering. Vervolgens zal op de eerste werkdag na die afkoelings- en reflectieperiode een tweede vergadering van de zaakvoerders bijeenkomen waarop de betrokken beslissing opnieuw wordt beraadslaagd en waarop opnieuw zal worden gestreefd naar unanimiteit. Indien op deze tweede vergadering van de zaakvoerders zou blijken dat besluitvorming bij unanimiteit nog steeds niet mogelijk is met betrekking tot de voorgestelde beslissing, zal het college van zaakvoerders de voorgestelde beslissing kunnen nemen mits goedkeuring van minstens de helft plus één van de zaakvoerders.

De vennootschap kan enkel geldig vertegenwoordigd worden in feite of in rechte door minstens twee (2) zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend.

8/ De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand mei om negen uur. Eerste jaarvergadering 11 mei 2017.

9/ Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van dat jaar. Eerste boekjaar: vanaf 23 maart 2015 tot en met 31 december 2016. 10/ Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

De vennoot die (een deel van) zijn aandelen in de vennootschap (hierna genoemd de  Aandelen ) wenst over te dragen - respectievelijk de erfgenamen / rechtsopvolgers in geval van overlijden  stelt / stellen de overige vennoten én de zaakvoerders hiervan in kennis bij aangetekend schrijven (hierna genoemd de  Kennisgeving ).

Onder  overdracht wordt bedoeld: iedere verrichting die ertoe strekt of erin resulteert dat de Aandelen enigszins worden overgedragen, ten bezwarende titel of om niet, en zelfs als dit gebeurt bij wijze van (vrijwillige of gedwongen) openbare verkoop, met inbegrip van (doch zonder beperking tot) inbreng, ruil, schenking, fusie, splitsing, overname, vereffening, het vestigen van zakelijke of pandrechten op de Aandelen, evenals het toekennen van een optie om de Aandelen over te nemen of over te dragen, dan wel het sluiten van een swap of andere overeenkomst die ertoe kan leiden dat de eigendom van de Aandelen geheel of gedeeltelijk wordt overgedragen.

Elke vennoot die zijn Aandelen geheel of gedeeltelijk wil overdragen (de  kandidaat-overdrager ) moet de andere venno(o)t(en) voorafgaandelijk een kennisgeving sturen, waarbij hij melding maakt van (a) het aantal en de precieze identificatie van de over te dragen Aandelen (de  Aangeboden Aandelen ); (b) de volledige identiteit en het adres van de kandidaat-overnemer; (c) de prijs die de kandidaat-overnemer aanbiedt of, indien de betaling niet in cash gebeurt, de tegenwaarde in cash (de  Prijs ); (d) alle andere bepalingen en voorwaarden van de voorgenomen overdracht; (e) het bewijs dat de kandidaat-overnemer over de middelen beschikt voor de betaling of de realisatie van de overname; en (f) het schriftelijk akkoord van de kandidaat-overnemer dat hij onderhavige oprichtingsakte zal naleven.

De Kennisgeving geldt als aanbod tot verkoop vanwege de kandidaat-overdrager aan de andere venno(o)t(en) voor de overdracht van de Aandelen onder de bepalingen en voorwaarden als beschreven in deze oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De andere venno(o)t(en) hebben twee (2) maanden te rekenen vanaf de kennisgeving (de  Bedenkperiode ) om hun voorkooprecht over de Aangeboden Aandelen uit te oefenen. Andere vennoten mogen dit voorkooprecht enkel uitoefenen voor het geheel van de Aangeboden aandelen. Een vennoot die dit voorkooprecht wil uitoefenen moet de kandidaat-overdrager en de vennootschap binnen de Bedenkperiode daarvan per aangetekend schrijven in kennis stellen (de  Mededeling ). De poststempel zal de datum zijn van de uitoefening van het voorkooprecht.

Vennoten mogen dit voorkooprecht enkel uitoefenen over het geheel van de Aangeboden Aandelen. Bij gebreke daarvan en als dus het voorkooprecht niet werd uitgeoefend, kan de kandidaat-overdrager de Aangeboden Aandelen na de het verstrijken van de Bedenkperiode overdragen aan de kandidaat-overnemer tegen de Prijs en aan de voorwaarden beschreven in de Kennisgeving. De prijs waaraan de Aandelen worden overgedragen is gelijk aan de Prijs.

Binnen de zeven(7) dagen na het verstrijken van de Bedenkperiode brengt het college van zaakvoerders van de vennootschap alle vennoten en de kandidaat-overnemer op de hoogte van het resultaat van de aanbieding van het voorkooprecht en desgevallend de toewijzing van de Aandelen. Indien meerdere vennoten het voorkooprecht uitoefenen op het geheel van de Aangeboden Aandelen zal het college van zaakvoerders de Aangeboden Aandelen toewijzen aan elk van die vennoten pro rata hun aandelenbezit in de vennootschap. Voor de berekening van hun aandelenbezit zal geen rekening worden gehouden met de Aandelen waarop zij hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

De Prijs dient binnen de twee (2) maanden betaald te worden nadat het college van zaakvoerders het resultaat van de aanbieding en de toewijzing van de Aandelen heeft bekendgemaakt.

De Prijs moet binnen de voornoemde termijn van twee (2) maanden worden betaald, zonder intrest, behalve indien andere betalingsmodaliteiten in de Kennisgeving waren bepaald, in welk geval deze modaliteiten toepasselijk zullen zijn. De kandidaat-overdrager zal bewijs van betaling voorleggen binnen vijf (5) werkdagen na de betaling. De overdracht van de eigendom op de Aangeboden Aandelen zal gebeuren wanneer de Prijs volledig is betaald en de vennootschap zal dan de overdracht van de Aangeboden Aandelen onmiddellijk inschrijven in het aandelenregister.

Bij schending van het voorkooprecht zal de derde partij, die de Aandelen heeft verkregen zonder naleving van het voorkooprecht, niet worden beschouwd als vennoot door de vennootschap, onverminderd de rechten die hij mag hebben ten laste van de kandidaat-overdrager. De stem-, dividend- en andere rechten verbonden aan de Aandelen verkregen zonder naleving van het de bepalingen betreffende het voorkooprecht zullen worden opgeschort. Het voorgaande doet geen afbreuk aan enige vordering in schadeloosstelling die de andere vennoten mogen hebben ten laste van de kandidaat-overdrager dan wel enige rechten die ze zouden hebben om de overdracht te bestrijden.

Dit voorkooprecht zal niet van toepassing zijn (a)indien de overdracht van de Aandelen gebeurt aan een met de kandidaat-overdrager verbonden vennootschap in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen; (b)indien de overdracht van de aandelen gebeurt met voorafgaande en schriftelijke instemming van, dan wel een voorafgaand schriftelijk akkoord met, de andere vennoten; (c) indien de overdracht van de Aandelen gebeurt ingevolge het overlijden van een vennoot.

Indien een vennoot de intentie heeft om Aandelen over te dragen (anders dan in de bepaalde gevallen in fine van dit artikel beschreven), dan mag elke andere vennoot zijn Aandelen geheel of gedeeltelijk overdragen aan de voorgestelde koper (het  Volgrecht ).

Dit Volgrecht mag worden uitgeoefend binnen de Bedenkperiode. Elke vennoot die het Volgrecht wil uitoefenen, zal de kandidaat-overdrager, de andere vennoten en de vennootschap in kennis stellen per aangetekend schrijven en dit binnen de Bedenkperiode. De poststempel zal de datum van de uitoefening van het Volgrecht zijn.

Het Volgrecht zal worden uitgeoefend tegen de Prijs aangeboden door de kandidaat-koper vermeld in de Kennisgeving.

De Prijs moet worden betaald, na de uitoefening van het Volgrecht, binnen de twee (2) maanden nadat het college van zaakvoerders het resultaat van de aanbieding heeft bekendgemaakt.

De Prijs wordt betaald tegen levering van de Aandelen, tenzij andere betalingsmethodes werden gestipuleerd in de Kennisgeving, in welk geval deze van toepassing zullen zijn. Indien verschillende transacties, die één enkele globale transactie uitmaken, het Volgrecht uitlokken zal de Prijs gelijk zijn aan de hoogste prijs betaald in deze transacties.

Bij schending van het Volgrecht zal de derde partij, die de Aandelen heeft verkregen zonder naleving van het Volgrecht, niet worden beschouwd als vennoot door de vennootschap, onverminderd de rechten die hij mag hebben ten laste van de kandidaat-overdrager. De stem-, dividend- en andere rechten verbonden aan de Aandelen verkregen zonder naleving van dit artikel zullen worden opgeschort. Het voorgaande doet geen afbreuk aan enige vordering in schadeloosstelling die de andere vennoten mogen hebben ten laste van de kandidaat-overdrager dan wel enige rechten die ze zouden hebben om de overdracht te bestrijden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overlijden van een vennoot, treden diens erfgenamen/rechtsopvolgers van rechtswege in alle rechten en verplichtingen van die vennoot.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de inter¬dictie, het faillissement, bankroet of de dood van één der vennoten.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappe¬lijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire be¬palingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwij-ziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding der vennootschap en eventu¬eel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel der vennoot-schap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaak¬voerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand der vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift van het verslag wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan alle vennoten. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschap¬pelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde der ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene

vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeenge¬roepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbind-ing der vennootschap voor de rechtbank vorde¬ren. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennoot¬schap een termijn toestaan om haar toestand te regulari¬seren.

Ingeval van ontbinding zal een algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding bepalen; bij ontstentenis van dergelijke benoeming zal de vereffening ge¬beuren door de zorgen van de zaakvoerder. Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering stelt de vergoedingen der vereffenaars vast. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Het batig saldo der vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het getal der onderscheiden maatschappelijke aandelen, elk aandeel gevend een gelijk recht. De gebeurlijke verliezen zullen in dezelfde verhoud¬ing door de vennoten verdeeld worden, zonder dat echter een vennoot ver¬plicht kan worden stort¬ing te doen buiten zijn aandeel in de vennootschap.

11/ Er werd geen commissaris benoemd.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  WDV Accountantskantoor , met zetel te Posterijstraat 33, 8793 Sint-Eloois-Vijve, BTW BE 0438.992.801 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Paul Van Der Vennet, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Staatsblad

Coordonnées
I-PROJECT I

Adresse
FRANKLIN ROOSEVELTLAAN 174 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande