ICTCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICTCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.765.165

Publication

26/05/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

onderneming te bevorderen;

- Het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- Het toestaan van leningen, voorschotten en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen of allerhande zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

- Het verlenen van adviezen van financiële, boekhoudkundige, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

- Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- Het optreden als commissionair of tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij roerende, onroerende of commerciële activiteiten;

- Het ontwikkelen, het beheren, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa, intellectuele eigendomsrechten (registergoederen); - De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan, afstaan, verkopen. De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in voile eigendom, naakte eigendom, als in vruchtgebruik;

- Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, herstellen, beheren, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

- De aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties en aandelen in andere vennootschappen die onroerende goederen beheren, ongeacht de juridische vorm van de vennootschappen;

- Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer, financiële of handelsverrichtingen, of bij onroerende transacties of projecten. De term  vermogensbeheer zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4. - Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeduizendste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Met het oog op de overdracht van aandelen, de samenstelling van het bestuursorgaan en de beraadslaging en besluitvorming op het niveau van het bestuursorgaan zijn de aandelen onderverdeeld als volgt in drie categorieën genoemd A-aandelen, B-aandelen en C-aandelen : - de duizend vierhonderd (1.400) aandelen, genummerd van 1 tot en met 1.400, vormen de A-aandelen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de driehonderd (300) aandelen, genummerd van 1.401 tot en met 1.700, vormen de B-aandelen. - de driehonderd (300) aandelen genummerd van 1.701 tot en met 2.000, vormen de C-aandelen. Bankattest.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE98 3631 4812 4393 bij ING België NV zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 mei 2015 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Artikel 11. - Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders dat steeds zal bestaan uit vier zaakvoerders waarvan 2 A-zaakvoerders benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de A-vennoten, 1 B-zaakvoerder benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de B-vennoten en 1 C-zaakvoerder benoemd door de algemene vergadering uit de kandidaten voorgedragen door de C-vennoten.

Voor wat betreft de voorstelling van de kandidaten wordt er binnen elke klasse van vennoten beslist met een gewone meerderheid van stemmen waarbij het aantal stemmen van de vennoten binnen een bepaalde klasse overeenstemt met het aantal aandelen van die klasse waarover hij beschikt. In het geval één van de zaakvoerders ontslag neemt of wordt ontslagen als zaakvoerder, zal deze onmiddellijk vervangen worden door een zaakvoerder gekozen uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de klasse van vennoten door wie de oorspronkelijke zaakvoerder was aangeduid, zodat elk door het bestuursorgaan te nemen besluit genomen wordt volgens de regels die in dit artikel uiteengezet worden.

Bij de uitoefening van voornoemd voordrachtrecht zullen de vennoten kandidaten voordragen die over de passende ervaring en bekwaamheid beschikken.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12. - Bevoegdheden.

Binnen het college van zaakvoerders kan slechts geldig worden beraadslaagd voor zover het voltallige college van zaakvoerders aanwezig is.

Wanneer dit quorum niet gehaald wordt, wordt een tweede vergadering van het college van zaakvoerders bijeengeroepen, met inachtname van een oproepingstermijn van 14 (veertien) kalenderdagen, waarna de vergadering geldig kan beraadslagen en beslissen over de opgenomen agendapunten indien de meerderheid van de zaakvoerders aanwezig is, met uitzondering van de lijst van beslissingen zoals hieronder bepaald, die dienen genomen te worden met een drie vierde meerderheid.

Bij staking van stemmen heeft de voorzitter van het college van zaakvoerders doorslaggevende stem. De voorzitter zal steeds gekozen worden uit de A-zaakvoerders.

Behoudens de hierna bepaalde bijzondere meerderheden, zullen de besluiten van het college van zaakvoerders van de vennootschap worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Volgende beslissingen dienen steeds genomen te worden met een drie vierde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders :

(a) het besluit tot het aangaan, beëindigen of wijzigen van joint ventures, consortia, partnerships en winst- of inkomstendelingsovereenkomsten met derden;

(b) het besluit tot het overnemen of overdragen van deelnemingen in een andere onderneming;

(c) het besluit tot overdracht van één of meerdere rechtshandelingen van activa, die gezamenlijk meer dan 1/10e van het netto-actief van de Vennootschap uitmaken;

(d) de opening en sluiting van bijkantoren;

(e) het verstrekken, beëindigen of wijzigen van leningen aan zaakvoerders, vennoten, derden of verbonden vennootschappen van zaakvoerders en/of vennoten;

(f) het geven, beëindigen of wijzigen van waarborgen of onderpanden met betrekking tot de activa van de vennootschap;

(g) het entameren of afsluiten van gerechtelijke of arbitrage procedures;

(h) het jaarlijks goedkeuren van het jaarbudget en aanpassingen aan het business plan/strategie;

(i) belangrijke investeringen die vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) overschrijden. De goedkeuring is niet vereist ingeval van dringende noodzakelijkheid en voor de investeringen die reeds zijn opgenomen in het goedgekeurde jaarbudget;

(j) aanwerven of ontslaan van key-personeel;

(k) het aangaan, beëindigen of wijzigen van overeenkomsten met verbonden vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(l) het aangaan, beëindigen of wijzigen van kredieten en leningen;

(m) uitoefening van de stemrechten (in welke hoedanigheid ook) in de dochtervennootschappen. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van het college van zaakvoerders.

Artikel 13. - Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd ten overstaan van derden en in rechte als eiser of als verweerder, door één zaakvoerder, behalve voor de beslissingen die 75% van de stemmen behoeven zoals hierboven opgesomd in artikel 12, in welk geval de vennootschap verplicht vertegenwoordigd moet worden door 2 zaakvoerders, waaronder éen B-zaakvoerder of C-zaakvoerder én één A-zaakvoerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 14.- Controle van de vennootschap.

Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zich daartoe laten vertegenwoordigen en/of bijstaan door een accountant. Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht.

Artikel 16. - Jaarvergadering - Bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 2 juni om 17.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de plaats aangegeven in de oproepingsbrief.

Artikel 17. - Oproepingen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De voormelde personen kunnen verzaken aan deze oproeping en zullen, in ieder geval, als regelmatig opgeroepen beschouwd worden, indien zij aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 20.- Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf geen vennoot dient te zijn. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoering eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel aankomen.

Artikel 23. - Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 24. - Bestemming van de winst - reserves.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst minstens vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

saldo van de nettowinst.

Artikel 27. - Verdeling van het netto-actief.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van

vennootschappen, kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte.

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die conform de wet slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging op de griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging op de griffie van een uittreksel van deze akte

en wordt afgesloten op 31 december 2016.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar 2017.

2. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder(s)

Tot de functie van zaakvoerder worden benoemd, voor onbepaalde duur :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WORLD OF TALENTS", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8C, ondernemingsnummer 0555.937.484, rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk, in de hoedanigheid van A-zaakvoerder. Voor deze vennootschap zal de heer Wim Vernaeve, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitteldreef 35, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mc Pro", met maatschappelijke zetel te 8510 Kortrijk (Marke), ondernemingsnummer 0547.999.520, rechtspersonenregister Gent, afdeling Kortrijk, in de hoedanigheid van A-zaakvoerder.

Voor deze vennootschap zal de heer Steve Rousseau, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Pottelberg 175, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORBICON", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Arendsnestlaan 24, ondernemingsnummer 0451.582.609, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, in de hoedanigheid van B-zaakvoerder. Voor deze vennootschap zal de heer Van Praet Patrick, wonende te 2650 Edegem, Arendsnestlaan 24, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRONTRUNNER", met maatschappelijke zetel te 3360 Korbeek-Lo, Strijdelle 47, ondernemingsnummer 0892.419.893, rechtspersonenregister Leuven, in de hoedanigheid van C-zaakvoerder.

Voor deze vennootschap zal de heer Vervalle Wim, wonende te 3360 Korbeek-Lo, Strijdelle 47, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij een andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL ENKEL BESTEMD VOOR DE NEERLEGGING

OP DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Maggy Vancoppernolle

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte oprichting.

06/07/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

h

trulk1131

~

r

NEERGELEGD

1 9 .1n1 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

BELGISCH STAATSBLAD) Gent, ftd.KORTRIJK

MON1TEL R BELGE

2 9 -0e- 2015

Ondernemingsnr : 0630.765.165

Benaming

(voluit) : ICTCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8C

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-Inbreng

Neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor i.k.v. artikel 220 W,Venn.

Neerlegging verslag van het college van zaakvoerders i.k.v. artikel 222 W.Venn.

BVBA World of Talents

zaakvoerder

Wim Verneeve

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ICTCO

Adresse
PRESIDENT KENNEDYPARK 8C 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande