IDEEZES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : IDEEZES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.240.067

Publication

25/05/2011
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : IDEEZES

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LEISELEDORP 24, 8691 ALVERINGEM

Onderwerp akte : OPRICHTING

Heden, 12 mei 2011 zijn samengekomen,

1)DÉ LOOF ASTRID, Leiseledorp 24, 8691 Alveringem, geboren te Stolberg (Duitsland) op 16/06/1960, rijksregisternummer 60.06.16-310-27, gehuwd.

2)DE DUFFELEER LUC, Leiseledorp 24, 8691 Alveringem, geboren te Gent op 20/05/1960, rijksregisternummer 60.05.20-257-50, gehuwd.

en hebben een vennootschap onder firma opgericht, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt. I.Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1:

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als.

vennootschappelijke benaming IDEEZES.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8691 Alveringem, Leiseledorp 24. De zetel mag bij beslissing:

van de zaakvoerders naar elke plaats in België of het buitenland worden overgebracht.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

D Handelsbemiddeling in textiel, kleding in de ruimste zin, badmode, ondergoed, kousen, beenmode, lingerie, handgemaakte kleding en accessoires, kledingtoebehoren, kledingaccessoires, modeaccessoires, kantartikelen, schoeisel, parfumerieën en toiletartikelen, cosmetica, sierraden, fantasiejuwelen, handgemaakte juwelen, horloges en uurwerken, parels, rubanerie, speelgoed, schoenen, lederwaren en reisartikelen, feestartikelen, babyartikelen, naai- en breimachines, naaibenodigdheden, knopen en gespen, garens, hobbyartikelen, souvenirs, boeken en tijdschriften.

D Groothandel in textiel, kleding in de ruimste zin, badmode, ondergoed, kousen, beenmode, lingerie, handgemaakte kleding en accessoires, kledingtoebehoren, kledingaccessoires, modeaccessoires, kantartikelen, schoeisel, parfumerieën en toiletartikelen, cosmetica, sierraden, fantasiejuwelen, handgemaakte. juwelen, horloges en uurwerken, parels, rubanerie, speelgoed, schoenen, lederwaren en reisartikelen," feestartikelen, babyartikelen, naai- en breimachines, naaibenodigdheden, knopen en gespen, garens, hobbyartikelen, souvenirs, boeken en tijdschriften.

D Kleinhandel in textiel, kleding in de ruimste zin, badmode, ondergoed, kousen, beenmode, lingerie,: handgemaakte kleding en accessoires, kledingtoebehoren, kledingaccessoires, modeaccessoires, kantartikelen, schoeisel, parfumerieën en toiletartikelen, cosmetica, sierraden, fantasiejuwelen, handgemaakte juwelen, horloges en uurwerken, parels, rubanerie, speelgoed, schoenen, lederwaren en reisartikelen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mac' 2.1

rr:1d " "

iy.r'.J}_~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11079076*

13 MEI 2011

VEI/Gi'iífie

og3G 09(i a o(-)~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

feestartikelen, babyartikelen, naai- en breimachines, naaibenodigdheden, knopen en gespen, garens, hobbyartikelen, souvenirs, boeken en tijdschriften.

D Markt- en straathandel in textiel, kleding in de ruimste zin, badmode, ondergoed, kousen, beenmode, lingerie, handgemaakte kleding en accessoires, kledingtoebehoren, kledingaccessoires, modeaccessoires, kantartikelen, schoeisel, parfumerieën en toiletartikelen, cosmetica, sierraden, fantasiejuwelen, handgemaakte juwelen, horloges en uurwerken, parels, rubanerie, speelgoed, schoenen, lederwaren en reisartikelen, feestartikelen, babyartikelen, naai- en breimachines, naaibenodigdheden, knopen en gespen, garens, hobbyartikelen, souvenirs, boeken en tijdschriften,

Q' Geven van stylingadvies, ontwerpen van textielpatronen en kleding. íQ' Huren en verhuren van alle materialen nodig of gebruikt bij hogergenoemde activiteiten.

Q' Het beheer of uitbating van ondernemingen in de ruimste zin van het woord.

D Het verwerven en beheren van belangen in andere ondernemingen om hun beheer te controleren of er in deel te hebben.

O Het optreden als vertegenwoordiger en tussenpersoon in de handel voor alle mogelijke installaties, machines, gereedschappen en meer afgewerkte producten en meer bepaald in de sector textiel.

Q' De aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel en productie van alle mogelijke installaties, machines, gereedschappen en afgewerkte producten en meer bepaald in de sector textiel.

Q' De handel onder al zijn vormen (zowel groothandel als kleinhandel, handelsbemiddeling, ambulante handel, markt- en straathandel) en in de meest ruime zin, in alle goederen, materialen, machines en/of producten, alsook alle nodige commercialisatie hiertoe.

D Het beheer in de ruimste zin van het woord van eigen onroerende goederen, daaronder begrepen: de huur, de verhuur, de onderverhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verkoop, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving van onroerende goederen. Dit alles in de meest ruime zin genomen en zonder dat voorgaande besomming beperkend is.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig en zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap zal zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand gegeven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel In België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op heden. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van zes maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de andere gedaan per aangetekend schrijven.

Il. Vennoten

Artikel 5:

Alle oprichters zijn vennoten en zij zijn hoofdzakelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft echter individueel. De professionele verzekeringskosten zijn niettemin lastens de vennootschap.

Artikel 6:

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 7:

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten over op zijn erfgenamen. Bij overlijden wordt de vennootschap voortgezet met de erfgenamen van de overleden vennoot.

III. Maatschappelijke kapitaal

Artikel 8:

Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 100,00 ¬ (honderd

euro).

Artikel 9:

De bij wijze van geldschieting ingebrachte waarden bedraagt in totaal 100,00 ¬ , inbreng door De Loof Astrid

99,00 ¬ , inbreng door De Duffeleer Luc 1,00 E.

IV.Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder zal tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring van beheer en van beschikking stellen.

Artikel 11:

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 12:

De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over:

1 )aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten

Artikel 13:

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen echter slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Artikel 14:

Iedere vennoot heeft het recht op één stem.

Artikel 15:

De jaarvergadering wordt gehouden op de 4de maandag van de maand juni te 18 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werking bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI.Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Artikel 16:

Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Op éénendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op eenendertig december 2012, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

Artikel 17:

Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de nettowinst, de algemene onkosten, de nodige " afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde : bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met : het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel. Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VI l.Ontbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 18:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De erfgenamen van de " overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber.

Artikel 19:

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen

opgenomen, in Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 20:

In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in verhouding tot ingebracht kapitaal het netto- '

actief van de vennootschap verdeeld.

VIII.Diverse bepalingen

Artikel 21:

Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een

scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 22:

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen

en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 13-bis van de vennootschappen dat de vennootschap

" : alle verbintenissen overneemt vanaf 12 mei 2011 die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Buitengewone algemene vergadering

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 10 de voornoemde De Loof Astrid te benoemen tot zaakvoerder.

Opgesteld te Alveringem, op 12 mei 2011, in vijf exemplaren en elk der oprichters erkend 1 exemplaar te ; hebben ontvangen.

DE LOOF Astrid, oprichter - zaakvoerder

DE DUFFELEER LUC, oprichter

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
IDEEZES

Adresse
LEISELEDORP 24 8690 ALVERINGEM

Code postal : 8690
Localité : ALVERINGEM
Commune : ALVERINGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande